Page 7 of 16 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 121 to 140 of 317

Thread: FIFA 17

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Οκ! Κέρδισες..!

Το 'κλεισα και ηρέμησα.
    Σπάω καθε ρεκόρ

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

2. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

De-lee_GR (14-09-2016),nikosgnr (14-09-2016)

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Σπάω καθε ρεκόρ
    Τι ζούμε με δαύτους ρε π... μου. Εμπειρία ζωής όχι αστεία.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Το κατέβασα στο ONE και φαντάζομαι δεν υπάρχουν στο demo διαφορές. Τα γραφικά του FIFA πλέον είναι αλλού. Οι κινήσεις στις φανέλες/σορτσάκια είναι απίστευτα αληθοφανείς και μπόλικες, βλέπεις για παράδειγμα όλο το μανίκι να κουνιέται άκρως φυσικά, οι μορφασμοί στα ιδρωμένα πρόσωπα των παικτών και στα μάτια το ίδιο, είνα γενικώς ό,τι καλύτερο έχω δει οπτικά σε ποδόσφαιρο. Η default ταχύτητα μάλλον θέλει ένα κλικ κάτω, αλλά και έτσι μια χαρά έπαιξα. Παίζοντας μόλις 2 ματς και έχοντας παίξει ήδη και το demo του pro, ήδη ξέρω και φέτος ποιό ποδοσφαιράκι θα επιλέξω.

ΥΓ Τα γραφικά είναι τόσο ωραία που ενώ - κλασικά - τις φάσεις που δείχνει από κοντά τους παίκτες όταν παίρνουν κίτρινη κάρτα κλπ τις κάνω skip, στο demo του FIFA 17 δε θέλω να τελειώνουν και να συνεχίζεται το παιχνίδι.
    Last edited by Gazof; 14-09-2016 at 00:57.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

5. The Following 2 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

djteov (14-09-2016),pankal6 (14-09-2016)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Μετά από λίγα ματς κάποιες απόψεις...

-Βελτιωμένα γραφικά και animation. Τα πρόσωπα έχουν βελτιωθεί πολύ, οι φωτοσκιασεις είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε το παιχνίδι με την frostbite. Ειδικά η αλλαγή στο φως του ήλιου καθώς παίζεις είναι όλα τα λεφτά.

-Βελτιωμένη ΑΙ. Οι παίχτες δεν χάνουν θέσεις, ανεβαίνουν αυτόνομα και δημιουργούν χώρους. Οι τερματοφύλακες ελέγχουν κλειστές γωνίες κτλ.

-Καλύτερο όσο ποτέ gameplay. Ακόμα και σε νορμάλ ταχύτητα είναι πιο κοντά σε slow παρά σε fast όπως σε προηγούμενα fifa. Τα κόρνερ, τα στημένα, τα πέναλτι δίνουν μια διαφορετική και πιο ελεύθερη προσέγγιση, κάτι που χρειαζόταν δραματικά. Η αίσθηση του γκολ, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, και άλλες μικρές λεπτομέρειες δίνουν πολλά συν στο παιχνίδι. Η κάλυψη πλέον γίνεται αποτελεσματικά και δίνει περισσότερες εναλλακτικές στο τρόπο ανάπτυξης. Η default camera μάλλον πάει για αλλαγή μιας και δεν καλύπτει σωστά το πλάνο.

Μακάρι το τελικό προϊόν να είναι στα ίδια επίπεδα και ακόμα καλύτερο.

Βέβαια σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι είναι το multi, όπου εκεί τα προηγούμενα χρόνια γινόντουσαν όλα τα στραβά.

Μακάρι αυτή τη χρονιά το multi να παίζει όπως το single του demo.

Καλά λιωσιματα!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω μια φορα πηγα στα πεναλτυ και δεν μπορεσα να καταλαβω πως εκτελουνται μπορει καποιος να εξηγησει?

ειναι πολυ ευκολα τελικα τα πεναλτι ενω οταν εβλεπα βιντεακια ελεγα την γαμ... φετος,ολα γινονται με τον αριστερο μοχλο,αλλα ας τα παρουμε ενα-ενα.
    με το δεξι μοχλο οριζεται την θεση και την φορα που θελετε να παρει ο παικτης,προσωπικα εκτος απο 2 φορες για να το δω δεν ξαναπειραξα θεση παικτη,
    με τον αριστερο μοχλο που ειναι το βασικο "κουμπι" μας φετος στα πεναλτι δινεται την εντολη να ξεκινησει ο παικτης το τρεξιμο,καθως τρεχει οριζεται αμεσα την γωνια που θελετε να σουταρετε,την γωνια μπορειτε να την ορισετε και οταν ο παικτης ειναι ακινητος,π.χ κανετε πανω δεξια τον αριστερο μοχλο και ξεκιναει ο παικτης να τρεχει,
    τωρα οσο πιο πολυ κρατησετε το κουμπι του σουτ τοσο πιο δυνατο θα ειναι,δεν ειναι κατι το δυσκολο,πιστευω οτι τα πεναλτι ειναι καλυτερα και πιο σωστα με τον νεο τροπο,απλα θελει λιγη προπονηση να το μαθετε,υπαρχει βεβαια και βοηθεια αν κερδισετε πεναλτι η πατε στα πεναλτι,πατηστε καποιο απο τα R3 Η L3 δεν θυμαμι πιο ειναι και σου δειχνει τον οδηγο.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Δεν πρόκειται να κατεβει με τιποτα αυτο. Προλαβα κατέβασα χτες 1,1gb και σημερα απο της 8 το πρωί μεχρι τωρα, εχει κατεβάσει 200mb μονο

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    ειναι πολυ ευκολα τελικα τα πεναλτι ενω οταν εβλεπα βιντεακια ελεγα την γαμ... φετος,ολα γινονται με τον αριστερο μοχλο,αλλα ας τα παρουμε ενα-ενα.
    με το δεξι μοχλο οριζεται την θεση και την φορα που θελετε να παρει ο παικτης,προσωπικα εκτος απο 2 φορες για να το δω δεν ξαναπειραξα θεση παικτη,
    με τον αριστερο μοχλο που ειναι το βασικο "κουμπι" μας φετος στα πεναλτι δινεται την εντολη να ξεκινησει ο παικτης το τρεξιμο,καθως τρεχει οριζεται αμεσα την γωνια που θελετε να σουταρετε,την γωνια μπορειτε να την ορισετε και οταν ο παικτης ειναι ακινητος,π.χ κανετε πανω δεξια τον αριστερο μοχλο και ξεκιναει ο παικτης να τρεχει,
    τωρα οσο πιο πολυ κρατησετε το κουμπι του σουτ τοσο πιο δυνατο θα ειναι,δεν ειναι κατι το δυσκολο,πιστευω οτι τα πεναλτι ειναι καλυτερα και πιο σωστα με τον νεο τροπο,απλα θελει λιγη προπονηση να το μαθετε,υπαρχει βεβαια και βοηθεια αν κερδισετε πεναλτι η πατε στα πεναλτι,πατηστε καποιο απο τα R3 Η L3 δεν θυμαμι πιο ειναι και σου δειχνει τον οδηγο.

ευχαριστω πολυ μιλα μου στον ενικο Δημητρης

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Δεν πρόκειται να κατεβει με τιποτα αυτο. Προλαβα κατέβασα χτες 1,1gb και σημερα απο της 8 το πρωί μεχρι τωρα, εχει κατεβάσει 200mb μονο
    Αν έχεις χρόνο κανε pause/resume μέχρι να στρώσει η ταχύτητα.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Εκπληκτικό game δε θυμαμαι να ειχα ενθουσιαστει τοσο με το demo ποτε,τρομερη βελτιωση στα γραφικα και στον φωτισμο ,το γρασιδι μονο μου δεν μυριζει,το gameplay smooth οσο ποτε,τα μακρινα σουτ εχουν δυσκολεψει πολυ(χρεαζοταν),η default camera δεν ειναι καλη,εβαλα την tele broadcast που ειναι σαν να βλεπεις αγωνα στην tv.Πεναλτυ και φαουλ μου αρεσαν,τα κορνερ δεν βρισκω το λογο γιατι χρειαζοταν να αλλαξουν.Τελος πολυ σημαντικο η βελτιωση του AI γενικοτερα αλλα και η συμπεριφορα των αντιπαλων στο legendary οπου στα παλαιοτερα Φιφα ανεξαρτητως με ποιον επαιζες αντιπαλος εκανε passing game αλα Barcelona και οταν ηταν να σου βαλει γκολ θα στο εβαζε οτι και να γινοταν κατι το οποιο δεν παρατηρησα στο demo ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Βελτιωμένο είναι σ" όλα. Μην χαίρεστε για την ταχύτητα, στο τελικό προϊόν είναι πάντα πιο γρήγορο. Ευτυχώς που υπάρχει το slow.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Εγώ το άφησα εχθές το βράδυ σε rest mode και σήμερα το πρωί που το τσέκαρα πριν πάω δουλειά είχε κατέβει.
    Το απόγευμα ελπίζω να προλάβω να παίξω κανένα ματσάκι.
    Spoiler!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Εκανα και pause/resume και reset το ρουτερ μου και test internet connection στο ps4, τίποτα. Εκει να σέρνεται

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στις μονομαχίες και στο κοντρόλ παιχνίδι. Οι αντεπιθέσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Ισορροπημένο ποδοσφαιρακι μέχρι στιγμής. Αυτο που με χαλάει ως ένα βαθμό είναι οι αλλαγές παιχνιδιού με μεγάλες μπαλιές. Θα ήθελα να είχαν περισσότερα φάλτσα.

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Μπήκε καλά η χρονιά.. Και το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό.

18. The Following 2 Users Say Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

mihalis13 (15-09-2016),Tsoupri. (14-09-2016)

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Μπήκε καλά η χρονιά.. Και το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό.

Σωστοοοοοοος!!!!!!!! ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. The Following User Says Thank You to Tsoupri. For This Useful Post:

nikosgnr (14-09-2016)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Πολύ καλή η καινούρια κάμερα.

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Να πω κ εγώ την γνώμη μου.
    Σίγουρα πιο ομαλό gameplay από άλλες χρονιές με τα σουτ επιτέλους δύσκολα, να θυμίζουν πιο πολύ manual πάρα assisted.
    Στον οπτικό τομέα πολύ όμορφα τα γραφικά στα κοντινά, φωτισμός κτλ. Από μακρυά θα δείτε την διαφορά στην default camera ως camera όμως πιο πολύ παρα στα γραφικά της. Αυτό γιατί ενώ έχει γίνει αρκετή δουλειά σε παίχτες κτλ τα textures των οπαδών έχουν μείνει τα ίδια κ χτυπάνε στο μάτι κάπως άσχημα σε σχέση με πέρσι.
    Το shield ball μου φάνηκε κάπως over powered, αλλα ειναι κ ο μόνος τρόπος να γίνει κάπως αργό το gameplay. (παίρνει κ λίγο πιο αργό πάντως)
    Στους τερματοφυλακες δεν είδα κάποιο νέο animation αλλά έχει βελτιωθεί το positioning και τα αντανακλαστικα τους.
    Σας κούρασα;;; είχα άλλα τόσα να γράψω 😊

Sent from my X9180 using Tapatalk
    Last edited by De-lee_GR; 14-09-2016 at 18:56.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έπαιξα και εγώ 3 ματσάκια. Από πέρυσι έχω αποφασίσει να αγοράζω πάντα την περσινή έκδοση σε sports games απο αγγελίες μιας και πλέον δεν υπάρχει πολύ ελεύθερος χρόνος και παίζω αραιά και που αθλητικά παιχνίδια.
    Όμως το Fifa 17 με έψησε πολύ για να το αγοράσω... Θα προσπαθήσω να κρατηθώ και να μην το αγοράσω, έστω να περιμένω κάποια καλή προσφορά..
    Πολύ ωραίο φαίνεται πάντως το άτιμο. Δεν το περίμενα τόσο..
    Spoiler!

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

η συμπεροφορα της μπαλας που κανει σαν ufo που χανει τον ελενχο παρκαροντας και τα δυχτια απο μπετο παντα θα σου θυμιζουν οτι παιζεις φιφα...!εχω πει οτι καθε χρονο παιρνω και τα 2 ποδοσφαιρακια αλλα φετος μονο pro17 γιατι οι λογοι που θα επαιρνα το φιφα ειναι πιο ελαχιστοι καθως αυτα που με ελκειουν στο παιχνιδι ειναι πιο πολυ (εξωγηπεδικα)...π.χ προπονητες,celebretions....το καλο σε σχεση με το pro17 ειναι οτι εχεις περισσοτερη ελευθερια χωρου..!

Page 7 of 16 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks