Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: Brothers: A Tale of Two Sons

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Default Brothers: A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons

Το παιχνίδι μας παρουσιάζει την ιστορία 2 αδελφών που ψάχνουν απεγνωσμένα το ''Water of Life'', για να σώσουν τον ετοιμοθάνατο πατέρα τους.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uPcPDFSLC2M&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=uPcPDFSLC2M&feature=player_embedded[/ame]

Θα κυκλοφορήσει, μέσω PSN, την Άνοιξη του 2013.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Εγω σημερα το ανακαλυψα μεσω Joystiq και μου φαινεται διαμαντακι. Ωραιο art direction και γραφικα. Τα reviews που βγεπω το παρομοιαζουν με Journey κτλ. Θα το παρω σιγουρα καποια στιγμη.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

^^^ έχει παρει και πολυ καλα reviews προς το παρόν. Σε τι τιμή θα βγει ξέρουμε;

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Xbox 360's Summer of Arcade promotion begins today with the release of Starbreeze's Brothers: A Tale of Two Sons. The game will also be coming to PlayStation 3 and PC on September 3. [Correction: The PC version will be coming on August 28]
    The game costs 1,200 Microsoft Points on Xbox Live, which is the equivalent of $15. The price will remain the same for the release on PlayStation Network and Steam.
    Brothers is an adventure game where the player controls two characters, each having their own dedicated analog stick for movement. GT's review of the game compares it to other story driven games like Ico and Journey. You can check out the full review below, as well as an in-depth interview with the developers of the game right here.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

5. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

panos74gr (09-08-2013)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Κυκλοφορησε σημερα στο PSN, υπαρχει και demo

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Παράξενο που το thread αυτό έχει τόσα λίγα posts για ένα παιχνίδι που κατά την γνώμη μου ειναι παρα πολύ καλό.

Βρήκα την ευκαιρία και έπεξα το brothers πριν 2-3 μέρες. Το έχει το PS store σε πολυ καλη τιμή λόγω εκπτώσεων. Ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών που παίζει κανεις σε 3-4 ώρες, σε μια δόση, αλλά σε αφήνουν να τα σκέφτεσαι για καιρό. Είναι από αυτά που το πιάνεις και δεν θες να τα αφήσεις μέχρι να τα τελείωσεις. Απο αυτά που ξαναπαίζεις για να ανακαλύψεις και τα άλλα μικρά μυστικά του.

Δεν φτάνει για μένα στα κορυφαία επίπεδα του Journey, αλλά θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ε σε λίγο καιρό που θα μπει plus θα έχουμε περισσότερα posts.

Moderator odytsak's Avatar

Θα το χτυπούσα κι εγώ στα 4μιση ευρώ που το έχει προσφορά αλλά αφού θα το βάλει το plus μέσα στον Ιανουάριο είπα να περιμένω.
    Πάντως ακούω μόνο καλά λόγια για το παιχνίδι κι ανυπομονώ να το παίξω αφού μ'αρέσει το συγκεκριμένο είδος, απ'ότι έχω καταλάβει είναι puzzle adventure.

Καταπληκτικό παιχνίδι. Μοιάζει παιδικό, αλλά δεν είναι. Έχει τις όμορφες, αλλά και τις πολύ σκληρές στιγμές του. Το gameplay πάρα πολύ καλό. Ο χειρισμός αρχικά θέλει κάποια συνήθεια, αλλά εκεί βρίσκεται και η ουσία, στη συνεργασία των δύο αδερφών. Ο κόσμος, τα γραφικά, ποικίλα και θαυμάσια. Οι "γρίφοι" δεν είναι δύσκολοι, αλλά συχνά είναι πολύ ευρηματικοί.
    Είναι από τα παιχνίδια που σου μένουν και δεν ξεχνάς ποτέ......

11. The Following 2 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

odytsak (22-01-2014),panos74gr (09-01-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Λοιπον σημερα το τελειωσα...

Το παιχνιδι εχει μια "απλη" ιστορια, δυο παιδια προσπαθουν να σωσουν το πατερα τους ψαχνοντας ενα "φαρμακο" στην αλλη ακρη του κοσμου.

Το gameplay αν και αβολο στην αρχη θα το συνηθισετε σε 5 λεπτα.Λιγο η καμερα μας τα χαλαει σε ορισμενα σημεια αλλα οκ υπαρχει και ο manual τροπος.

Τα επιπεδα του παιχνιδιου ειναι εξαιρετικα και σε μερικα σημεια ειναι εργα τεχνης.

Η μουσικη ολου του παιχνιδιου ταιριαζει απολυτα και ειναι ενα-δυο σημεια που ανατριχιαζεις λιγο.

Αυτα απο μενα.Σιγουρα μεσα στα top5 παιχνιδια που ασχοληθηκα φετος.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Λοιπον σημερα το τελειωσα...

Το παιχνιδι εχει μια "απλη" ιστορια, δυο παιδια προσπαθουν να σωσουν το πατερα τους ψαχνοντας ενα "φαρμακο" στην αλλη ακρη του κοσμου.

Το gameplay αν και αβολο στην αρχη θα το συνηθισετε σε 5 λεπτα.Λιγο η καμερα μας τα χαλαει σε ορισμενα σημεια αλλα οκ υπαρχει και ο manual τροπος.

Τα επιπεδα του παιχνιδιου ειναι εξαιρετικα και σε μερικα σημεια ειναι εργα τεχνης.

Η μουσικη ολου του παιχνιδιου ταιριαζει απολυτα και ειναι ενα-δυο σημεια που ανατριχιαζεις λιγο.

Αυτα απο μενα.Σιγουρα μεσα στα top5 παιχνιδια που ασχοληθηκα φετος.
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με οσα λες, οντως το μοναδικο μειονεκτημα του παιχνιδιου ειναι η διαρκεια του, πανεμορφο, συγκινητικο παροτι δεν εχει καν διαλογους σε γλωσσα ανθρωπινη, και το gameplay πρωτοτυπο ως ενα σημειο.

Επισης για καποιο λογο το ολο σκηνικο μου θυμιζε πολυ εντονα το Ico.

14. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

panos74gr (10-03-2014)

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Επισης για καποιο λογο το ολο σκηνικο μου θυμιζε πολυ εντονα το Ico.
    Eμένα όλο αυτό το ταξίδι μου θύμισε το αγαπημένο μου κινούμενο σχέδιο όταν ήμουν μικρός, το Νιλς Χολγκερσον.

16. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

psx3 (10-03-2014)

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Masterpiece game...
    Μετα το The last of us, ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει εδω και παρα πολυ καιρο.
    Τι να πρωτοπει καποιος γι΄αυτο το διαμαντι. Για το ιδιαιτερο gameplay του, για την ιστορια και ειδικα το τελος, για την μουσικη, για τα συναισθηματα... απλα ενα μεγαλο παιχνιδι απο μια μικρη ομαδα.
    Σε καποια σημεια μου θυμισε πολυ το Ico σε ατμοσφαιρα και τοπια.
    Οποιος δεν το χει παιξει, μην το χασει στο Plus. Θα προτεινα να παιχτει multiplayer με καποιον φιλο, μπορει να ειναι λιγο αβολο 2 χερια σε ενα χειριστηριο, αλλα πιστευω οτι θα χει πολυ πλακα.
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

18. The Following User Says Thank You to euromaster For This Useful Post:

panos74gr (19-01-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Το «ρίσκαρα» και το αγόρασα πριν λίγες μέρες, μιας στο EU PS+ πλέον βάζουν μόνο 2 x PS3 games και τα 2 είναι retail, οπότε λέω χλωμό να μπει το συγκεκριμένο (indie).

Δεν έπαιξα πολύ (στην αρχή είμαι ακόμα), αλλά δεν αντέχω να μην το πω: κανείς δεν παρατήρησε τον απαράδεκτο τεχνικό τομέα; Τίγκα στην θολούρα λόγω subHD ανάλυσης και τρέχει και σε Unreal engine.

Ευτυχώς δεν έδωσα πολλά λεφτά και ελπίζω να με αποζημιώσει με το story του στην συνέχεια...

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Το «ρίσκαρα» και το αγόρασα πριν λίγες μέρες, μιας στο EU PS+ πλέον βάζουν μόνο 2 x PS3 games και τα 2 είναι retail, οπότε λέω χλωμό να μπει το συγκεκριμένο (indie).

Δεν έπαιξα πολύ (στην αρχή είμαι ακόμα), αλλά δεν αντέχω να μην το πω: κανείς δεν παρατήρησε τον απαράδεκτο τεχνικό τομέα; Τίγκα στην θολούρα λόγω subHD ανάλυσης και τρέχει και σε Unreal engine.

Ευτυχώς δεν έδωσα πολλά λεφτά και ελπίζω να με αποζημιώσει με το story του στην συνέχεια...
    Επισης ειναι 4 ωρες η ιστορια του, οποτε εχουμε 1ε την ωρα
    Παραδοξως σε πολλων την λιστα ειναι στο τοπ 10, με τον total biscuit να ειναι στο νο. 1 !!!

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Εμενα τα γραφικα με ενθουσιασαν για indie παιχνιδι, σιγουρα οχι ομως οσο η ιστορια και η ατμοσφαιρα.
    Πιστευω αν δινεις τοση σημασια στην ιστορια, οση και στα γραφικα, θα σου αρεσει πολλα. Δεν ειναι πανω απο 3 ωρες, οποταν λιωστο να το ευχαριστηθεις.
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Αντε να δούμε, Τρίτη βράδυ κατά τις 23:30 μπαίνει στο us plus.

Μικρό σε διάρκεια μεν, αριστούργημα δε.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το παιχνίδι, απλά απολαμβάνεις το ταξίδι του.

24. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

psx3 (24-01-2014)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το κατεβασα δωρεαν απο το ps plus, ωραιο παιχνιδι, μου αρεσει το gameplay και ο χειρισμος οπου πρεπει να χειριζεσαι δυο χαρακτηρες ταυτοχρονα, εναν με καθε μοχλο, και να κανεις διαφορα και να συνεργαστεις για να το προχωρησεις. Ειναι ωραιο και οπτικα, με ωραια ατμοσφαιρα, μουσικη και περιβαλλοντα, με ωραια ιστορια οπου παιζεται πολυ χαλαρα και νομιζω οτι ειναι ενα ιδανικο παιχνιδι για ολους, με εξυπνους γριφους σε διαφορα σημεια οπου πρεπει να βρεις τι να κανεις για να προχωρησεις. Αναρωτιεμαι αν μπορει να παιξει και δευτερος παιχτης coop τον ενα χαρακτηρα απο την ιδια κονσολα, θα ηταν και πιο ευκολο και πιο διασκεδαστικο.

26. The Following User Says Thank You to criter For This Useful Post:

Nek_Food (07-03-2014)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το τελειωσα και εγω, αν και λιγο μικρο ειναι παρα παρα πολυ καλο, πολυ ομορφο και δεν ειναι δυσκολο πολυ και παιζεται ευχαριστα. Το στορυ του ειναι πολυ καλο, συγκινητικο, αν και δεν μου αρεσε πολυ η εξελιξη του, αξιζει. Δεν μπορει να παιξει τελικα και δευτερος παιχτης coop αλλα ουτε και multiplayer. Μοιαζει αρκετα και με το ico αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο. Ειναι ενα διαμαντακι, μην το χασετε αξιζει, τωρα ειδικα που ειναι και δωρεαν στο ps+.

28. The Following User Says Thank You to criter For This Useful Post:

Nek_Food (10-03-2014)

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks