Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast
Results 241 to 260 of 268

Thread: PES 2017

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Devil_7 View Post
    Στο online παίζει καλά; Γενικά σαν ποδοσφαιρακι αξίζει; Το fifa που το είχα για λίγο δεν μου άρεσε και σκέφτομαι να πάρω το pro αλλά φοβάμαι μην το μετανιώσω.
    Φίλε μου παρτο άφοβα. Φέτος το Pro είναι κορυφή. Παρα πολύ καλά στημένο σε σχέση με άλλες χρονιές αν και το περσινό δε ήταν τόσο κακό. Ίσα ίσα έδειξε βήματα ανάπτυξης κσι φέτος το αποδειξε. Επίσης και στα review τα έχει πάει εξαιρετικά.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Devil_7 (21-11-2016)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Καλό είναι, πλέον έχει να βάλεις και με πόσο καλή σύνδεση θέλεις να βρεις αντίπαλο

4. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Devil_7 (21-11-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά σήμερα βγήκε το update 1.03. Απο τι διάβασα βάζει 4K υποστήριξη και 60fps και καλύτερα visuals. Περα σπο αυτά φτιάχνει κάτι Αγγλικές Γερμανικές ομάδες κτλ. Για αυτούς που ξέρουν καλύτερα όσοι εχουμε βαλει patch απο WeHellas τι δεν ή τι πρέπει να κάνουμε?

With the advent of Sony’s new PlayStationPro format, KONAMI’s November 1.03 update will introduce a 4K resolution mode within PES 2017, adding greater visual definition running at 60FPS. The 1.03 update will also see the introduction of key elements centred on KONAMI’s premier partnership teams: Liverpool and Borussia Dortmund. KONAMI has entered into long term partnerships with both teams and November will see extensive additions designed to reflect the match day experience at the English and German clubs.

Επίσης έχει βρει κανείς κανένα change log που να λέει όλες τις αλλαγές?

Last edited by cocous; 24-11-2016 at 16:50.

Υπ'όψιν, κάποιοι στο Wehellas που είχαν περάσει το Wehellas patch ανέφεραν ότι τους τα έκανε λίγο μπάχαλο. Εγώ δεν έχω αυτό το πατς, αλλά ένα ξένο (DFL) και δεν έχω περάσει ακόμα το DLC\update της Κόναμι. Mπήκα στο τόπικ τους, του DFL patch δηλαδή, και λένε ότι θα βγεί update που θα διορθώνει ό,τι χαλάει από το DLC\update της Κόναμι. Νομίζω ότι και με το Wehellas patch κάτι ανάλογο θα γίνει........

7. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

cocous (25-11-2016)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Ανέβηκε χθές στο ps store και η ετήσια free to play εκδοση του PES.

Link

Description

The much-awaited Free-to-Play version of Pro Evolution Soccer 2017 is now available!
    Play the brand-new online mode PES LEAGUE and compete to be crowned league champions and for a chance at cup glory in limited-time-only competitions, as well as EXHIBITION MATCH and TRAINING modes.'*Other modes such as [Master League] are only playable in the full version of Pro Evolution Soccer 2017.
    *Playable teams may be limited in some modes.
    *In PES LEAGUE mode, the number of matches you can play is limited.
    *You can be paired with other opponents playing PES LEAGUE mode in the full version of Pro Evolution Soccer 2017
    *Save data cannot be carried over from the other titles.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Έκοψαν το myclub στο free δηλαδή και έβαλαν μόνο pesleague και limited match

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Χθες που το δοκιμασα ναι μεν σου δινει online 3 αγωνες την ημερα, αλλα εχει ολες τις ομαδες που εχει η κανονικη εκδοση και τα γηπεδα. Καλυτερα απο το περσινο my club ( αποψη μου )

Πέρασα το update της Κόναμι κι εγώ. Ευτυχώς, από ό,τι φαίνεται δεν επηρεάζει καθόλου το Master League που ήδη παίζουμε (αναμενόμενο αυτό). Μου έκανε μπάχαλο τα πρωταθλήματα όπου είχα περάσει την Bundesliga και τις Other Europeam teams (DFL patch). Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν να είναι Οκ. Θα δοκιμάσω να ξαναπεράσω από πάνω τις συγκεκριμένες ομάδες που χάλασαν. Διαφορετικά, ούτως ή άλλως θα βγάλουν update patches σε όλα τα patch λογικά, οπότε νομίζω το όποιο πρόβλημα για τον καθένα θα λυθεί γρήγορα.
    Πάντως, πάρα πολύ ωραία τα Anfield και Signal Iduna που προστέθηκαν, πανέμορφα και άλλη αίσθηση όταν παίζεις..........

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

ειναι 4k το παιχνιδι πλεον?

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by opozit View Post
    ειναι 4k το παιχνιδι πλεον?
    Όχι δεν είναι τελικά. Το update για βελτιωμένα textures και ανάλυση θα ερθει μεσα στον Δεκέμβριο

14. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

opozit (27-11-2016)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μπηκε σημερα με patch, 4k και pro support

Ένα σχόλιο γενικό για το gameplay, μετά από 2 σεζόν στο ML (και πολλά άλλα ματς φυσικά, σε custom tournaments, exhibition κλπ). Μιλάω πάντα για versus Cpu. To παιχνίδι είναι φοβερό, απλά πράγματα. Τα έχει όλα, στιβαρότητα, ωραίες κινήσεις μέσα στο γήπεδο, φουλ τακτικές που παίζουν ρόλο και δεν είναι για το θεαθήναι, ανοικτό στα πάντα, όλα μπορούν να γίνουν. Πραγματικά μπράβο στην Κόναμι για φέτος. Πήρε το πολύ καλό ήδη περυσινό και έκανε μόνο βελτιώσεις στα σημαντικά σημεία, εκεί που έπρεπε.
    Απαραίτητη διευκρίνιση: θεωρώ ότι το παιχνίδι δίνει το 100% μόνο σε full manual και ταχύτητα -2 ή το πολύ -1. Επίσης, μεγάλη διάρκεια ματς, πχ 15 ή 20 λεπτά..........

17. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

mj23 (10-12-2016)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

τουμπανο με 4κ το παιχνιδι αναλυση λεμε,μεχρι και η γυαλαδα απο τους προβολεις στα μαλλια των παιχτων φαινεται,ακομα και τα ψεγαδια και οι ατελειες στα animation δειχνουν ξεκαθαρα πλεον..ps4 pro λεμεεεεεεεεεεεεεεε!

19. The Following 2 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

spartan (11-12-2016),toninio (12-12-2016)

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

ti lei to mycpub fetos? ti alaksan?
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Να ρωτήσω κάτι, όταν περάσω το patch (DFL) για τις εμφανίσεις και τις ομάδες, τα στατιστικά των ομάδων που προστίθενται είναι σωστά ή απλά κρατάει αυτά που προϋπήρχαν.
    Για παράδειγμα, το DLF patch βλέπω βάζει όλη την Bundesliga, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη θέση του PEU League. Αυτές οι ομάδες θα έχουν σωστά στατιστικά, η απλά μπαίνει ο Ολυμπιακός στη θέση μιας ομάδας που υπήρχε με ότι να'ναι στατισικά.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Έχει στατιστικά που έχουν φτιάξει οι mods

Μόλις αγόρασα ψηφιακά το pes2017.
    Όταν το εγκαταστήσω και βάλει μόνο του όλα τα updates, από που κατεβάζω τα αρχεία για τις ελληνικές ομάδες που αναφέρονται πιο πάνω και με ποιον τρόπο ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

We hellas,έχει οδηγό

Επαιξα ενα ημιχρονο εντελώς βιαστικά το πρωι μιας και τοτε κατεβηκε.
    Ποιο πληκτρο ειναι αυτο που τρέχει ο παικτης ? Συνηθως ειναι ενα απο τα 2 trigger πισω αλλα με κανενα δεν εδειχνε καποια σοβαρη/εμφανη διαφορα στην ταχυτητα.
    Βεβαια εχω να παιξω pro καμμια τριετία οποτε δεν ξερω αν εχει αλλάξει το gameplay ...

Senior Member mj23's Avatar
    PSN ID
    theomj23

Το RT ειναι για να τρεχεις πιο γρηγορα.Εχει διαφορα αλλα περισσοτερο ειναι να το πατας οταν ειδαι στο ανοικτο γηπεδο ή θελεις να ξεφυγεις απο καποιον που σε πιεζει απο πισω ή πλαι γιατι αν το πατας συνεχεια δεν εχεις τοσο καλο ελεγχο στην μπαλα.Το παιχνιδι φετος βασιζεται στο passing game πολυ ,παρα στο τρεξιμο

Page 13 of 14 FirstFirst ... 391011121314 LastLast

Bookmarks

Bookmarks