Originally Posted by
polakis
Fiestakias ποιο ειναι το προβλημα σου φιλε; Αν δεν ξερεις το ιστορικο μου σε παρακαλω μην μιλας. Ειμαι πανελληνιος πρωταθλητης του προ στα παλια χρονια μεχρι το προ6. Δεν εχω καμια προκαταληψη εναντιον του προ. Μετα που ξεφτιλιστηκε και ταυτοχρονα ανεβηκε ραγδαια το φιφα και ξεφτιλιστηκαν οι πωλησεις του προ, ολοι σχεδον το γυρισαν στο φιφα και οι πιο ψαγμενοι μαλιστα στο full manual! Μονο στην ελλαδα και στην ιαπωνια παιζουν καποιοι καμμενοι προ. Δεν βλεπετε οτι εδω και 10 χρονια πλεον κοροιδευει η κοναμι με τα παιχτακια που τρεχουν ρομποτικα και στριβουν σε ραγες; Κι εσεις κοιτατε την φατσα του πογκμπα αν ειναι ωραια; Εχω δικαιωμα καθε χρονο να λεω την αποψη μου καθε χρονο οπως λες ασχετα αν ειναι αρνητικη. Οταν ξυπνησεις και καταλαβεις οτι δεν εχω κανενα κολλημα με το προ και οτι ειμαι ο πρωτος που θελει να ειναι καλυτερο του φιφα, ελα να το συζητησουμε. Την ειρωνια σου λοιπον αλλου φιλε. Εχω δικαιωμα να κραζω λοιπον μεχρι να το φτιαξουν και να γινει καλυτερο απο το φιφα...
Spartan ενταξει αφου το λεει το metacritic ησυχασαμε. Οταν συνειδητοποιησεις οτι το φιφα,σε slow/manual σε συνδυασμο με την τεραστια ποικιλια animation, οτι ειναι ετη φωτος μπροστα απο το προ ελα να τα ξαναπουμε. Και στο λεω χωρις καν να ασχολουμαι με assisted controls μουφα του φιφα, ουτε ασχολουμαι με fut. Καθαρη μπαλα με φιλαρακια offline ή online μονο...οι ψηφοι που αναφερετε και τα reviews ειναι γιατι πολυ απλα το προ βελτιωνεται σιγα σιγα με τα χρονια και εχει φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο με το προ17 πλεον, ενω το φιφα βελτιωνεται ελαχιστα γιατι θελει μονο μικρες βελτιωσεις και γιαυτο φαινονται πιο ενθουσιωδεις οι κολλημενοι οπαδοι του προ ή οι reviewers. Μην ειστε κολλημενοι με ενα παιχνιδι. Δειτε το σφαιρικα. Πρωτος θα πανηγυρισω οταν το προ γινει ανθρωπινο και οχι μηχανικο οπως ειναι μεχρι σημερα. Απορω, δεν βλεπετε την φτωχεια στο animation στο προ; Αν παιξεις φιφα16 και βαλεις μετα προ, ακομα και το νεο 17 θα νομιζεις οτι γυριζεις 5 χρονια πισω!
Απλα τα πραγματα. Αν διαφωνειτε, με χαρα να δω τα επιχειρηματα σας, χωρις ειρωνιες παρακαλω
Υ.Γ. Δεν μπορω καθε χρονο να εξηγουμαι για τα ιδια πραγματα, ειναι κουραστικο. Οταν μιλατε να μιλατε με επιχειρηματα. Παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει ποτε σοβαρα με το φιφα για να του δωσετε μια ευκαιρια...Ειδικα σε manual controls...
Bookmarks