Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 268

Thread: PES 2017

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by fiestakias13 View Post
    ο κλασσικος polakis που εδω και 5 6 χρονια κανει το ιδιο μυνημα copy paste οτι ουτε και φετος δεν θα τιμησει το pro.... και αρχισαν να αγχωνωνται εκει στην konami θα φανει δεν θα φανει φετος αραγε????
    Fiestakias ποιο ειναι το προβλημα σου φιλε; Αν δεν ξερεις το ιστορικο μου σε παρακαλω μην μιλας. Ειμαι πανελληνιος πρωταθλητης του προ στα παλια χρονια μεχρι το προ6. Δεν εχω καμια προκαταληψη εναντιον του προ. Μετα που ξεφτιλιστηκε και ταυτοχρονα ανεβηκε ραγδαια το φιφα και ξεφτιλιστηκαν οι πωλησεις του προ, ολοι σχεδον το γυρισαν στο φιφα και οι πιο ψαγμενοι μαλιστα στο full manual! Μονο στην ελλαδα και στην ιαπωνια παιζουν καποιοι καμμενοι προ. Δεν βλεπετε οτι εδω και 10 χρονια πλεον κοροιδευει η κοναμι με τα παιχτακια που τρεχουν ρομποτικα και στριβουν σε ραγες; Κι εσεις κοιτατε την φατσα του πογκμπα αν ειναι ωραια; Εχω δικαιωμα καθε χρονο να λεω την αποψη μου καθε χρονο οπως λες ασχετα αν ειναι αρνητικη. Οταν ξυπνησεις και καταλαβεις οτι δεν εχω κανενα κολλημα με το προ και οτι ειμαι ο πρωτος που θελει να ειναι καλυτερο του φιφα, ελα να το συζητησουμε. Την ειρωνια σου λοιπον αλλου φιλε. Εχω δικαιωμα να κραζω λοιπον μεχρι να το φτιαξουν και να γινει καλυτερο απο το φιφα...

Spartan ενταξει αφου το λεει το metacritic ησυχασαμε. Οταν συνειδητοποιησεις οτι το φιφα,σε slow/manual σε συνδυασμο με την τεραστια ποικιλια animation, οτι ειναι ετη φωτος μπροστα απο το προ ελα να τα ξαναπουμε. Και στο λεω χωρις καν να ασχολουμαι με assisted controls μουφα του φιφα, ουτε ασχολουμαι με fut. Καθαρη μπαλα με φιλαρακια offline ή online μονο...οι ψηφοι που αναφερετε και τα reviews ειναι γιατι πολυ απλα το προ βελτιωνεται σιγα σιγα με τα χρονια και εχει φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο με το προ17 πλεον, ενω το φιφα βελτιωνεται ελαχιστα γιατι θελει μονο μικρες βελτιωσεις και γιαυτο φαινονται πιο ενθουσιωδεις οι κολλημενοι οπαδοι του προ ή οι reviewers. Μην ειστε κολλημενοι με ενα παιχνιδι. Δειτε το σφαιρικα. Πρωτος θα πανηγυρισω οταν το προ γινει ανθρωπινο και οχι μηχανικο οπως ειναι μεχρι σημερα. Απορω, δεν βλεπετε την φτωχεια στο animation στο προ; Αν παιξεις φιφα16 και βαλεις μετα προ, ακομα και το νεο 17 θα νομιζεις οτι γυριζεις 5 χρονια πισω!

Απλα τα πραγματα. Αν διαφωνειτε, με χαρα να δω τα επιχειρηματα σας, χωρις ειρωνιες παρακαλω

Υ.Γ. Δεν μπορω καθε χρονο να εξηγουμαι για τα ιδια πραγματα, ειναι κουραστικο. Οταν μιλατε να μιλατε με επιχειρηματα. Παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει ποτε σοβαρα με το φιφα για να του δωσετε μια ευκαιρια...Ειδικα σε manual controls...
    Last edited by polakis; 09-08-2016 at 23:34.

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Fiestakias ποιο ειναι το προβλημα σου φιλε; Αν δεν ξερεις το ιστορικο μου σε παρακαλω μην μιλας. Ειμαι πανελληνιος πρωταθλητης του προ στα παλια χρονια μεχρι το προ6. Δεν εχω καμια προκαταληψη εναντιον του προ. Μετα που ξεφτιλιστηκε και ταυτοχρονα ανεβηκε ραγδαια το φιφα και ξεφτιλιστηκαν οι πωλησεις του προ, ολοι σχεδον το γυρισαν στο φιφα και οι πιο ψαγμενοι μαλιστα στο full manual! Μονο στην ελλαδα και στην ιαπωνια παιζουν καποιοι καμμενοι προ. Δεν βλεπετε οτι εδω και 10 χρονια πλεον κοροιδευει η κοναμι με τα παιχτακια που τρεχουν ρομποτικα και στριβουν σε ραγες; Κι εσεις κοιτατε την φατσα του πογκμπα αν ειναι ωραια; Εχω δικαιωμα καθε χρονο να λεω την αποψη μου καθε χρονο οπως λες ασχετα αν ειναι αρνητικη. Οταν ξυπνησεις και καταλαβεις οτι δεν εχω κανενα κολλημα με το προ και οτι ειμαι ο πρωτος που θελει να ειναι καλυτερο του φιφα, ελα να το συζητησουμε. Την ειρωνια σου λοιπον αλλου φιλε. Εχω δικαιωμα να κραζω λοιπον μεχρι να το φτιαξουν και να γινει καλυτερο απο το φιφα...

Spartan ενταξει αφου το λεει το metacritic ησυχασαμε. Οταν συνειδητοποιησεις οτι το φιφα,σε slow/manual σε συνδυασμο με την τεραστια ποικιλια animation, οτι ειναι ετη φωτος μπροστα απο το προ ελα να τα ξαναπουμε. Και στο λεω χωρις καν να ασχολουμαι με assisted controls μουφα του φιφα, ουτε ασχολουμαι με fut. Καθαρη μπαλα με φιλαρακια offline ή online μονο...οι ψηφοι που αναφερετε και τα reviews ειναι γιατι πολυ απλα το προ βελτιωνεται σιγα σιγα με τα χρονια και εχει φτασει σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο με το προ17 πλεον, ενω το φιφα βελτιωνεται ελαχιστα γιατι θελει μονο μικρες βελτιωσεις και γιαυτο φαινονται πιο ενθουσιωδεις οι κολλημενοι οπαδοι του προ ή οι reviewers. Μην ειστε κολλημενοι με ενα παιχνιδι. Δειτε το σφαιρικα. Πρωτος θα πανηγυρισω οταν το προ γινει ανθρωπινο και οχι μηχανικο οπως ειναι μεχρι σημερα. Απορω, δεν βλεπετε την φτωχεια στο animation στο προ; Αν παιξεις φιφα16 και βαλεις μετα προ, ακομα και το νεο 17 θα νομιζεις οτι γυριζεις 5 χρονια πισω!

Απλα τα πραγματα. Αν διαφωνειτε, με χαρα να δω τα επιχειρηματα σας, χωρις ειρωνιες παρακαλω

Υ.Γ. Δεν μπορω καθε χρονο να εξηγουμαι για τα ιδια πραγματα, ειναι κουραστικο. Οταν μιλατε να μιλατε με επιχειρηματα. Παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε ασχοληθει ποτε σοβαρα με το φιφα για να του δωσετε μια ευκαιρια...Ειδικα σε manual controls...
    μου αρεσει που εχεις δικαιωμα να κραζεις αλλα οποιος δεν ξερει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ???ΣΟΒΑΡΑ??καθε χρονο εγω ειμαι ο πανελληνιος πρωταθλητης εγω θελω πιο πολυ απο ολους να φτιαξει το pro κτλ κτλ.κατ αρχην αυτα που λες για ρομποτακια και ραγες κτλ δεν ειναι επιχειρηματα ειναι η γνωμη σου.σεβαστη.μην προσπαθεις με το ζορι να ξαναπαιξεις pro δεν σου αρεσει τελος παιζεις αυτο που σε ευχαριστει και δεν χαλιεσαι.και δεν σε ειρωνευεται οποιος δεν συμφωνει μαζι σου.....
    Last edited by fiestakias13; 10-08-2016 at 00:01.

3. The Following User Says Thank You to fiestakias13 For This Useful Post:

opozit (10-08-2016)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

μου αρεσει που εχεις δικαιωμα να κραζεις αλλα οποιος δεν ξερει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ???ΣΟΒΑΡΑ??καθε χρονο εγω ειμαι ο πανελληνιος πρωταθλητης εγω θελω πιο πολυ απο ολους να φτιαξει το pro κτλ κτλ.κατ αρχην αυτα που λες για ρομποτακια και ραγες κτλ δεν ειναι επιχειρηματα ειναι η γνωμη σου.σεβαστη.μην προσπαθεις με το ζορι να ξαναπαιξεις pro δεν σου αρεσει τελος παιζεις αυτο που σε ευχαριστει και δεν χαλιεσαι.και δεν σε ειρωνευεται οποιος δεν συμφωνει μαζι σου.....
    Το ιστορικο στο εγραψα απλα για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι κολλημενος παικτης. Παιζω οποιο ποδοσφαιρακι θεωρω καλυτερο με την εμπειρια 25 χρονων στα ποδοσφαιρακια. Δεν ειπα σε κανεναν να μην μιλαει. Και ναι καθε χρονο προσπαθω να παιξω προ αλλα καθε χρονο με απογοητευει εδω και δεκα χρονια και μενω με την ξενερα και παιζω παλι φιφα γιατι ειναι αντικειμενικα καλυτερο.Και οταν πεταγεσαι και λες "ο κλασικος polakis που κανει copy paste" ναι εγω το θεωρω ειρωνια φιλε μου. Και δεν εχει σχεση αν συμφωνεις μαζι μου ή οχι...

Υ.Γ. Τα ρομποτακια και οι ραγες δεν ειναι προσωπικη μου γνωμη, ειναι πραγματικοτητα που τονιζεται απο παρα πολλους...

Το ιστορικο στο εγραψα απλα για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι κολλημενος παικτης. Παιζω οποιο ποδοσφαιρακι θεωρω καλυτερο με την εμπειρια 25 χρονων στα ποδοσφαιρακια. Δεν ειπα σε κανεναν να μην μιλαει. Και ναι καθε χρονο προσπαθω να παιξω προ αλλα καθε χρονο με απογοητευει εδω και δεκα χρονια και μενω με την ξενερα και παιζω παλι φιφα γιατι ειναι αντικειμενικα καλυτερο.Και οταν πεταγεσαι και λες "ο κλασικος polakis που κανει copy paste" ναι εγω το θεωρω ειρωνια φιλε μου. Και δεν εχει σχεση αν συμφωνεις μαζι μου ή οχι...

Υ.Γ. Τα ρομποτακια και οι ραγες δεν ειναι προσωπικη μου γνωμη, ειναι πραγματικοτητα που τονιζεται απο παρα πολλους...
    τελος παντων δεν εχει νοημα η αντιπαραθεση ο καθενας παιζει οτι τον ευχαριστει προσωπικα.και οσο για το αρχικο μου μυνημα ηταν και μεσα στα πλαισια του χαβαλε εξαλλου για παιχνιδια μιλαμε οχι για την ζωη μας.αν παρεξηγηθηκες sorry

6. The Following User Says Thank You to fiestakias13 For This Useful Post:

spartan (10-08-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ενταξει οτι το φιφα ηταν κορυφαιο τα προηγουμενα χρονια δεν το αμφισβητει κανενας αυτο,αλλα θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι το προ τα τελευταιο διαστημα εχει κανει σημαντικα βηματα προοδου.Φιλε πολακις ο καθενας παιζει αυτο που γουσταρει(εγω ασχολουμε μονο με τα προ και τιποτα παραπανω)Με τα φιφα δεν ξερω αλλα δεν μου κεντριζαν καθολου τον ενδιαφερον οσο και να προσπαθουσα να τα δοκιμασω.Επειδη ειμαι πολυ του arcade gaming(οποιος εχει παιξει virtual striker παλια θα καταλαβει το σκεπτικο μου)Ειχα παντα μια λατρεια με τα προ ποδοσφαιρακια απο τοτε και μετεπειτα.

- - - Updated - - -

τελος παντων δεν εχει νοημα η αντιπαραθεση ο καθενας παιζει οτι τον ευχαριστει προσωπικα.και οσο για το αρχικο μου μυνημα ηταν και μεσα στα πλαισια του χαβαλε εξαλλου για παιχνιδια μιλαμε οχι για την ζωη μας.αν παρεξηγηθηκες sorry
    Δεν χαλιομαστε για τα παιχνιδια τελος.Ο καθενας εχει τις δικες του προτιμησεις και δεν μπορουμε με τιποτα να του τις αλλαξουμε.Αντε να ερθει το ντεμο γρηγορα!!! για να παρουμε και μια γευση απο το καινουργιο προ.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου, μια απο τα ιδια στο βασικο animation του PES που κινειται σε ραγες. Δεν μου αρεσε κανενα απο τα παραπανω gameplay βιντεο.

Δεν αναφερεις ομως ποτε το ''μπαλαρινε'' animation του fifa που ειναι στο αλλο ακρο. Οι παιχτες εδω(fifa) δεν ειναι σε ραγες, αλλα στριβουν εντελως αφυσικα και αποτομα. Κι ομως σου φαινεται φανταστικο το καθε νεο fifa...
    .

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Ειναι λογικό τα βήματα ανόδου οσο αφορά το προ τα 2 τελευταία χρονια να ενοχλούν τον κόσμο που γουστάρει το Φίφα,σίγουρα δεν υπαρχει το τέλειο ποδοσφαιράκι και πάντα θα βρίσκουμε ατέλειες ο καθένας παίζει αυτό που του κάνει κέφι,το μεγαλύτερο πρόβλημα του προ που δεν θίγει κανένας εδω μέσα ειναι το p2p chat παρτάκι που εχει το προ γιατι σέρβερ δεν το λες ενάντια με τις σέρβεραρες του Φίφα,αυτός ειναι ο λόγος που παίρνω και τα 2 παιχνίδια κάθε χρόνο δλδ προ και Φίφα,αν βελτιωθούν επιτέλους οι σερβερς στο προ τότε εγώ προσωπικά το δισκάκι του Φίφα θα το έχω ως σουβενίρ χωρίς να θελω να προσβάλω κανέναν απλά μεγάλωσα και μεγαλώνω να το πω κλασσικά...με winning eleven...!

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου, μια απο τα ιδια στο βασικο animation του PES που κινειται σε ραγες. Δεν μου αρεσε κανενα απο τα παραπανω gameplay βιντεο.

Δεν αναφερεις ομως ποτε το ''μπαλαρινε'' animation του fifa που ειναι στο αλλο ακρο. Οι παιχτες εδω(fifa) δεν ειναι σε ραγες, αλλα στριβουν εντελως αφυσικα και αποτομα. Κι ομως σου φαινεται φανταστικο το καθε νεο fifa...
    Το μπαλαρινε του φιφα ποτε δεν με ενοχλησε μπροστα στην απολαυση του slow/manual που μου προσφερει τοσα χρονια η ποικιλια και ο ρεαλισμος του.

Opozit μολις πιο πανω ανεφερα οτι το προ βελτιωνεται αργα και σταθερα και αυτο μονο ικανοποιηση φερνει. Αλλα ειναι τοσο μεγαλη η ποιοτικη διαφορα τους που ακομα και μετα την βελτιωση του, καποια μηχανικα λαθη που δεν εχουν διορθωθει, δεν μου αφηνουν περιθωριο να πω οτι ειναι καλυτερο του φιφα και να με κανει να ασχοληθω μαζι του και οχι με την αλλη πλευρα...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ανοίξτε θέμα vs έλεος κάθε χρόνο με τα ίδια άτομα να χαλάνε το νήμα του προ

12. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

FurionMike (16-08-2016)

PSN ID
    receiver21

14. The Following User Says Thank You to opozit For This Useful Post:

djpar (11-08-2016)

PSN ID
    receiver21

PSN ID
    receiver21

PSN ID
    receiver21

Edit Data Sharing Available for PS4 Share the teams and players you create with other users simply by transferring them via USB
    Data sharing is multiregional, allowing European users to share with fans from the US or Asia
    patch και στο ps4 για το PES 2017!αλλαζει το πραγμα γιατι αν δειτε πως παιζουν στο pc το pes2016 σχετικα με εμφανισεις,μεταγραφες,γηπεδα,μπαλες,παπουτσια,στο τελευταιο patch των proffesional 4.1 μεχρι και τις εμφανισεις διαιτητων και ολα τα tattoo των παιχτων εχω βαλει..!
    Last edited by opozit; 15-08-2016 at 23:43.

18. The Following User Says Thank You to opozit For This Useful Post:

De-lee_GR (16-08-2016)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

20. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

spartan (16-08-2016)

PSN ID
    receiver21

ε ναι ρε φιλε.............

PSN ID
    receiver21

Ακούστηκε κατι για 18/08 το demo η ράδιο αρβύλα..;

PSN ID
    receiver21

τεταρτη 24/08/2016 τελικα το demo...!

24. The Following 2 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

De-lee_GR (17-08-2016),Snk (17-08-2016)

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by opozit View Post

τεταρτη 24/08/2016 τελικα το demo...!
    Πιο αργά από ότι φαινόταν

Sent from my X9180 using Tapatalk

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ωραιο βιντεο αλλα: Γιατι ειναι ολοι χοντροκωληδες με τεραστια σορτσακια; Και γιατι αυτη η αηδια ισχυει εδω και χρονια και δεν το αλλαζουν; Ελεος πια...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Και η dortmund αυθεντική και με γήπεδο
    http://www.pesfan.com/blog/2016/08/1...-announcement/

28. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

opozit (17-08-2016)

Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks