Page 129 of 138 FirstFirst ... 2979119125126127128129130131132133 ... LastLast
Results 2,561 to 2,580 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Κι εσυ αναρωτιεμαι διαβαζεις τι γραφουμε?

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Τα έχω διαβάσει άπειρες φορές Χάρη.
    Και ειδικά παλαιότερα πριν μου συμβεί κάτι με δικό μου μηχάνημα.
    Όποτε πήγα πολύ χαλαρός και ζήτησα το δικαίωμα μου για 2 χρόνια εγγύηση όντας σίγουρος πως θα μου αντικαταστήσουν το προβληματικό χειριστήριο.
    2 μήνες σχεδόν τράβηξε αυτή η ιστορία και τελικά δεν κατάφερα τίποτα.
    Οποίος έχει καταφέρει να δικαιωθεί καλό είναι να το μοιραστεί μαζί μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

3. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nikoladim (25-07-2018)

Mihalis13 Και ουτε προκειτε.

Μιλαμε παντα για το ps4 που η κατασκευάστρια εταιρια και ολα τα μαγαζια που το πουλανε λενε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 χρονια.

Και πιστεψε με κανεις δε θα κατσει να κανει δικαστηριο για ενα προιον που κοστιζει το πολυ 500 ευρω γιατι πολυ απλα το δικαστηριο θα κοστισει πολυ περισσοτερα οταν γινει.
    Και ειδικα απο τη στιγμη που δεν το κοβω να το κερδιζει.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Μιχαλη μου μιλάς για ds4, μιλάμε για κονσόλες. Απαντώ ότι τα δικαιώματα σου πηγάζουν από τον αστικό κώδικα εναντίον του πωλητή και όχι ενάντια στο κατασκευαστή - εισαγωγέα, μου απαντάς Cometron. Συμπίπτουν κάπου αυτά που λέμε?

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εγινε axileas_gr ο μοχλος δεν εχει 2 χρονια εγγυηση οπως η κονσολα αλλα λιγοτερα?
    Γιατι τι εγινε ο μοχλος δεν ανηκει στα περιεχομενα της κονσολας?

Εν ολιγης 2 μετρα και 2 σταθμα εε.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Τι εγινε axileas_gr ο μοχλος δεν εχει 2 χρονια εγγυηση οπως η κονσολα αλλα λιγοτερα?
    Γιατι τι εγινε ο μοχλος δεν ανηκει στα περιεχομενα της κονσολας?

Εν ολιγης 2 μετρα και 2 σταθμα εε.
    Προσεχε το ύφος σου και πως εκφράζεσαι. Δε σου έχω δώσει το δικαίωμα.

Ουτε κι εγω εσενα ομως.

Να με αμφισβητείς και να υπονοείς οτι γράφω ψεματα.

Και ακομα περιμενω μια απαντηση σου τι εγινε ο μοχλος που ειναι στο πακετο της κονσολας δεν εχει 2 χρονια εγγυηση?
    Λεει πουθενα ο νομος που υποστηριζεις οτι ο μοχλος ή τα περιφεριακα δεν εχουν 2 χρονια εγγυηση αλλα λιγοτερα?
    Ή μηπως δεν ειναι ηλεκτρονικο προιον ο μοχλος?
    Last edited by fits79; 24-07-2018 at 22:05.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Μιχαλη μου μιλάς για ds4, μιλάμε για κονσόλες. Απαντώ ότι τα δικαιώματα σου πηγάζουν από τον αστικό κώδικα εναντίον του πωλητή και όχι ενάντια στο κατασκευαστή - εισαγωγέα, μου απαντάς Cometron. Συμπίπτουν κάπου αυτά που λέμε?

Χαρη μάλλον δεν πρόσεξες οτι απευθύνθηκα και σε κρατικούς φορείς.
    Οι οποίοι με γραπτή απάντηση μπυ είπαν πως ειναι στην κρίση του κατασκευαστή αν θα δώσει 2 χρονια εγγύηση.
    Το ιδιο και για τον πωλητή.
    Καμια άκρη δεν βρήκα ούτε με το Πλαίσιο. Γιατι προσκόμισα αποδείξεις και τα πάντα. Και ζήτησα το δίκιο μου είτε μέσω της Cometron είτε μέσω του Πλαισίου.
    Δεν μου είπαν πως ειναι χειριστήριο αλλα αν ειχε κατι η κονσόλα αλλάζουν κατι τα πράγματα.
    Εγω κατάλαβα πως ισχύει για ολα.
    Εσυ μου λες κατι που εχεις διαβάσει, εγω σου λεω μια προσωπική εμπειρία. Επομενως δεν συμπίπτουν αυτα που λέμε...

Last edited by mihalis13; 25-07-2018 at 08:02.
    Spoiler!

10. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (25-07-2018),Nikoladim (25-07-2018)

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Μιχάλη, ο συνήγορος του πολίτη δεν αποτελεί δικαστική αρχή που εκδίδει αποφάσεις. Παρέχει συμβουλές και κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις. Πολύ περισσότερο, τις συστάσεις και τις παρατηρήσεις του, δεν έχει την αρμοδιότητα να τις επιβάλλει.
    Το δίκιο σου το βρίσκεις στα αστικά δικαστήρια μετά από κατάθεση αγωγής. Κάτι τέτοιο για ένα χειριστήριο δε το κάνει κανένας.
    Εκτός από την ολιγωρία της ελληνικής δικαιοσύνης είναι, στη δική σου περίπτωση ειδικά, σχέση κόστους και κέρδους. Επιπλέον μία χαρά σου απάντησαν για τον κατασκευαστή - εισαγωγέα από το συνήγορο του πολίτη. Αν σου είπαν το ίδιο και για τον πωλητή έκαναν λάθος. Ήδη σου απέδειξα τι ορίζει ο αστικός κώδικας. Κανένα μαγαζί και καμία εταιρεία ή αλυσίδα καταστημάτων δεν είναι υπεράνω του νόμου. Είναι υποχρέωση σου να γνωρίζεις τα δικαιώματα σου και ως πολίτης και ως καταναλωτής.

@fits79
    Το ειρωνικό ύφος και τις εξυπνάδες όχι σε εμένα. Έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω και να αμφισβητώ όσα γράφεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπαθώ να σε βγάλω ψεύτη. Η παγίδα που στήνεις στον εκάστοτε συνομιλητή σου παρασύροντας και εκτροχιαζοντας τη συζήτηση με χαρακτηρισμους δε πιάνει σε εμένα. Πάγια και προσφιλής τακτική να παρουσιάζεις τον εαυτό σου πάντα σαν θύμα σε μια συζήτηση, όταν κάποιος διαφωνεί ή αμφισβητεί τη γνώμη σου. Μάθε σωστή κοινωνική συμπεριφορά κατά πρώτον, μάθε να συζητάς κατά δεύτερον και τα ξαναλεμε.
    Στον Μιχάλη απαντώ γιατί ξέρει να εκφράζεται ακόμη και αν δεν συμφωνούμε. Εσύ όχι.

12. The Following 5 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

Dimitris_ (25-07-2018),Dragonpaul (25-07-2018),mihalis13 (25-07-2018),Nikoladim (25-07-2018),PDS (25-07-2018)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αγωγή ούτε για μια κονσόλα θα κανεις αλλά για κάτι πολύ ακριβότερο που να έχει νόημα να πας δικαστικά.
    Τουλάχιστον εγώ έτσι όπως το βλέπω για προϊόντα μικρού κόστους δεν βρίσκεις το δίκιο σου.
    Μακάρι να κάνω λάθος και όπως είπα και πριν οποίος έχει μια εμπειρία όπου βρήκε το δίκιο του καλό είναι να το μοιραστεί.
    Εγώ δεν αμφισβήτησα κανέναν, μια προσωπική εμπειρία μοιράστηκα και επειδή ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα άλλη φορά.
    Όποτε είχα κάποιο θέμα φαινόταν πριν λήξει ο χρόνος όποτε είχα εξυπηρετηθεί άριστα.

Spoiler!

Εστω οτι εμεις εδω στην Ελλαδα σε αυτο το θεμα ειμαστε χρονια πισω.Στις αλλες χωρες της ΕΕ ποση εγγυηση εχει το ps4 απο περιεργεια?

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Μιχάλη, ο συνήγορος του πολίτη δεν αποτελεί δικαστική αρχή που εκδίδει αποφάσεις. Παρέχει συμβουλές και κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις. Πολύ περισσότερο, τις συστάσεις και τις παρατηρήσεις του, δεν έχει την αρμοδιότητα να τις επιβάλλει.
    Το δίκιο σου το βρίσκεις στα αστικά δικαστήρια μετά από κατάθεση αγωγής. Κάτι τέτοιο για ένα χειριστήριο δε το κάνει κανένας.
    Εκτός από την ολιγωρία της ελληνικής δικαιοσύνης είναι, στη δική σου περίπτωση ειδικά, σχέση κόστους και κέρδους. Επιπλέον μία χαρά σου απάντησαν για τον κατασκευαστή - εισαγωγέα από το συνήγορο του πολίτη. Αν σου είπαν το ίδιο και για τον πωλητή έκαναν λάθος. Ήδη σου απέδειξα τι ορίζει ο αστικός κώδικας. Κανένα μαγαζί και καμία εταιρεία ή αλυσίδα καταστημάτων δεν είναι υπεράνω του νόμου. Είναι υποχρέωση σου να γνωρίζεις τα δικαιώματα σου και ως πολίτης και ως καταναλωτής.

@fits79
    Το ειρωνικό ύφος και τις εξυπνάδες όχι σε εμένα. Έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω και να αμφισβητώ όσα γράφεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπαθώ να σε βγάλω ψεύτη. Η παγίδα που στήνεις στον εκάστοτε συνομιλητή σου παρασύροντας και εκτροχιαζοντας τη συζήτηση με χαρακτηρισμους δε πιάνει σε εμένα. Πάγια και προσφιλής τακτική να παρουσιάζεις τον εαυτό σου πάντα σαν θύμα σε μια συζήτηση, όταν κάποιος διαφωνεί ή αμφισβητεί τη γνώμη σου. Μάθε σωστή κοινωνική συμπεριφορά κατά πρώτον, μάθε να συζητάς κατά δεύτερον και τα ξαναλεμε.
    Στον Μιχάλη απαντώ γιατί ξέρει να εκφράζεται ακόμη και αν δεν συμφωνούμε. Εσύ όχι.

Αρχικα ΔΕΝ παρουσιασα ποτε τον εαυτο μου σαν θυμα σε αυτη τη συζητηση.
    Αφετερου απλα ειπα την αποψη μου με βαση τις εμπειριες μου οπως κανεις κι εσυ.

Κατι σαν το οτι εσυ εχεις μαθει οταν εχεις αδικο να το αναγνωριζεις εεε.
    Κατι που δεν εχει γινει και ουτε προκειτε να γινει ποτε.

Και σε ρωτησα κατι σε προηγουμενο ποστ μου.
    Πες μου ενα οχι πολλα μαγαζια που θα σου πουν οτι το ps4 εχει 2 χρονια εγγυηση και οχι 1 και θα στο υποστηριξουν αν σου παθει κατι περα του χρονου.
    Ακομα και δικαστηριο να πας για μια κονσολα που στον 1 χρονο και κατι δεν σε καλυπτουν ολοι θα πουν οτι πουθενα δεν αναφερετε οτι το ps4 εχει 2 χρονια εγγυηση. Ισα - ισα ολοι και παντου λενε οτι εχει 1 χρονο εγγυηση.
    Πεσμου εναν λοιπον που θα κανει δικαστηριο γι' αυτο το πραγμα.
    Και απο τη στιγμη που ουτε εσυ εχεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οχι απλα ενδειξεις για το τι λεει ο οποιοσδηποτε δικηγορος ή οτιδηποτε αλλο ποσταρεις να αφησεις τα και καλα το ps4 και οποιαδηποτε ηλεκτρονικη συσκευη εχει 2 χρονια εγγυηση.
    Και ο μοχλος που εχει μεσα το πακετο του ps4 ηλεκτρονικη συσκευεη δεν ειναι? Αυτο δηλαδη γιατι δεν εχει 2 χρονια εγγυηση οπως ολα με βαση παντα τα δικα σου λεγομενα ετσι.

Μαθε λοιπον να μιλας με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ασε εμας να πιστευουμε οτι θελουμε.

Και κατι αλλο δεν νομιζω να υπαρξει κανεις να κανεις δικαστηριο γι' αυτο το λογο.
    Οποτε δεν θα μαθουμε ποτε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ αν ισχυει αυτο που λεει ο axileas_gr ή αυτο που λεμε εμεις.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Εστω οτι εμεις εδω στην Ελλαδα σε αυτο το θεμα ειμαστε χρονια πισω.Στις αλλες χωρες της ΕΕ ποση εγγυηση εχει το ps4 απο περιεργεια?
    Η Sony παντου το τονιζω ΠΑΝΤΟΥ δινει 1 χρονο εγγυηση και αυτο γιατι απλα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το οτι πρεπει να δωσει 2 χρονια εγγυηση μιας και οπως ηδη ειπαμε αυτο ειναι ευρωπαικη ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οποτε και δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει 2 χρονια εγγυηση τοσο απλα.
    Last edited by fits79; 25-07-2018 at 18:01.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

- - - UΗ Sony παντου το τονιζω ΠΑΝΤΟΥ δινει 1 χρονο εγγυηση και αυτο γιατι απλα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το οτι πρεπει να δωσει 2 χρονια εγγυηση μιας και οπως ηδη ειπαμε αυτο ειναι ευρωπαικη ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οποτε και δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει 2 χρονια εγγυηση τοσο απλα.
    Σταμάτα να παραπληροφορείς. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους. Ακόμα όμως και πριν ενσωματωθεί στην εθνίκη νομοθεσία, μπορεί να γίνει χρήση αυτής από έναν αντίδικο και ο δικαστής οφείλει να κρίνει βάσει της οδηγίας.

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Σταμάτα να παραπληροφορείς. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους. Ακόμα όμως και πριν ενσωματωθεί στην εθνίκη νομοθεσία, μπορεί να γίνει χρήση αυτής από έναν αντίδικο και ο δικαστής οφείλει να κρίνει βάσει της οδηγίας.
    Και ξαναρωταω λοιπον εγω.Στις αλλες μεγαλες χωρες της Ευρωπης(Γερμανια,Γαλλια,Ιταλια,Αγγλια)ποσα χρονια εγγυηση δινουν τα μεγαλα καταστηματα τους?

Μ' αρεσει που το λες και μονος σου.

ΟΔΗΓΙΑ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Τι αλλο θελεις να σου πουμε δηλαδη.

Και το ποιος παραπληροφορει το κοσμο θα το διαπιστωσεις οταν πας σε καταστηματα της Ελλαδας ή οχι και ρωτησεις για το ποση εγγυηση εχει το ps4 ακομα και την ιδια την Sony να ρωτησεις ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    Κατα τ' αλλα εγω παραπληροφορώ το κοσμο.

Και σε προκαλω λοιπον αφου μου λες οτι παραπληροφορω το κοσμο δειξε μου ενα οχι πολλα μαγαζια, αλλα ενα που να λεει οτι το ps4 εχει 2 χρονια εγγυηση?
    Ή δειξε μου ενα μερος το οποιο η Sony λεει επισημα οτι το ps4 εχει 2 και οχι ενα χρονο εγγυηση οπως λεω εγω που παραπληροφορω τον κοσμο.

Γιατι εγω εδω βλεπω να λενε για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ και οχι δυο.
    Last edited by fits79; 29-07-2018 at 23:11.

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Μ' αρεσει που το λες και μονος σου.

ΟΔΗΓΙΑ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
    Δεν θα ήταν κακό να αναγνωρίσεις α)το πρόβλημα, β)να αναζητήσεις επιστημονική βοήθεια για το πρόβλημα

Fulgore εδώ είσαι
    https://europa.eu/youreurope/citizen...s/index_el.htm

Ήμουν στα Σφακιά χθες το πρωί για να γυρίσω πίσω από τις διακοπές. Περνάω από ένα μινι μαρκετ και πήγα να πληρώσω με κάρτα. Η ταμίας μου είπε οτι δεν δέχονται κάρτες για ποσά κάτω των 5 ευρώ. Δεν ασχολήθηκα και έφυγα. Παράνομη αυτή και κακός καταναλωτής εγώ. Δεν ορίζει ο (μικρός ή μεγάλος) έμπορος τη νομοθεσία

Δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα παντως.Ψαξε πχ mediamarkt του εξωτερικου ή amazon και δες ποσο εγγυηση λενε οτι εχει το ps4.
    Και μιλαμε για χωρες που τα κυνηγανε αυτα με τις εγγυησεις,δεν ειναι σαν και μας στην Ελλαδα περα βρεχει.
    Στην θεωρια ολοι ειδικοι ειναι αλλα στην πραξη.......
    Αυτο παει και στο παραπανω σχολιο του συμφορουμιτη Αχιλλέα που ναι μεν στην θεωρια τα λεει σωστα,αλλα στην πραξη το παρουσιαζει λες και ειναι μονο Ελληνικο προβλημα.Λες και σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη το ps4 πωλειται με 2 χρονια εγγυηση...
    Last edited by Fulgore; 30-07-2018 at 01:27.

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα παντως.Ψαξε πχ mediamarkt του εξωτερικου ή amazon και δες ποσο εγγυηση λενε οτι εχει το ps4.
    Και μιλαμε για χωρες που τα κυνηγανε αυτα με τις εγγυησεις,δεν ειναι σαν και μας στην Ελλαδα περα βρεχει.
    Στην θεωρια ολοι ειδικοι ειναι αλλα στην πραξη.......
    Αυτο παει και στο παραπανω σχολιο του συμφορουμιτη Αχιλλέα που ναι μεν στην θεωρια τα λεει σωστα,αλλα στην πραξη το παρουσιαζει λες και ειναι μονο Ελληνικο προβλημα.Λες και σε ολη την υπολοιπη Ευρωπη το ps4 πωλειται με 2 χρονια εγγυηση...
    Πρώτον : Δε παρουσίασα ποτέ τίποτα ως ελληνικό και μόνο πρόβλημα. Η ευρωπαϊκή εγγύηση από την εταιρεία κατασκευής είναι ένα (1) έτος όσον αφορά τη κονσόλα. Δε διαφώνησα σε αυτό πουθενά. Παρουσίασα όμως με link, τι ορίζει ο ελληνικός αστικός κώδικας και όχι κάποια ευρωπαϊκή οδηγία.
    Από εκεί και ύστερα αν θα τον αξιοποιήσει κάποιος, όταν του χρειαστεί για το οτιδήποτε ή θα γίνει "κακός" καταναλωτής όπως ο Desmond αυτό δεν αναιρεί τα δικαιώματα που πηγάζουν από αυτόν.

Δεύτερον : Ξέρουμε πολύ καλά τι ισχύει στο εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Πορτογαλία κοκ)
    Φυσικα ξέρεις και εσύ και δεν έχεις τη περιέργεια να μάθεις, αλλά προσπαθείς να κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που θες για να τονίσεις τη βαρύτητα του επιχειρηματος ότι "και εκεί ισχύει η ίδια πολιτική". Δε διαφωνώ ούτε σε αυτό όμως. Ξέρεις κάτι? Στα π@π@ρια μας κιόλας. Δεν ζω σε καμία από τις παραπάνω χώρες και δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω τον αστικό νόμο που ισχύει σε κάθε μία ξεχωριστά.
    Εν κατακλείδι η ένσταση μου είναι ας μάθουμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές πρώτα και ας τα εφαρμόσουμε έπειτα σωστά.

Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους.
    Ο λογος που εγραψα τα περι εξωτερικου ειναι γιατι γραφτηκε αυτο.

Και ρωτησα λοιπον αν τα υπολοιπα κρατη μελη εχουν υοθετησει τα 2 χρονια εγγυηση και μονο εμεις εχουμε μεινει στον 1χρονο,παρολα τα νομικα της υποθεσης.

Πηρα σαν απαντηση την γενικη οδηγια που υπαρχει απο την ΕΕ για τα 2 χρονια εγγυησης στα ηλεκτρονικα προιοντα,και οταν ζητησα απο τον συμφορουμιτη να μου πει τι εγγυηση δινουν οι αλλες μεγαλες χωρες(με παραδειγματα),πηρα αρνητικο Reputation στο σχολιο αυτο επειδη διαφωνει(καποιος) οπως λεει(σε τι πραγμα μονο αυτος ξερει).......

Επειδη λοιπον ακρη δεν βγαινει,ας ξερει οποιος ενδιαφερεται οτι το Playstation 4/pro καλυπτεται απο την Sony με 1 χρονο εγγυηση. Για τον 2ο χρονο καλυτερα να μην του χαλασει ή να αγορασει καλου κακου επεκταση εγγυησης απο καποια αλυσιδα,γιατι ακρη δεν θα βγαλει στην Ελλαδα.

Γιατι ενω καλα τα λεει ο συμφορουμιτης Αχιλλεας στην θεωρια,το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη.Και ο συμφορουμιτης Μιχαλης πιο πανω με το προσωπικο του παραδειγμα ηταν κατατοπιστικος σε αυτο.

Δυστηχως ο κοσμος σε ολη την Ευρωπη(ποσο μαλλον στην Ελλαδα) δεν φαινεται να ασχολειται με την αναγκαστικη επιβολη 2ετων εγγυησης στα playstataion οπως εκαναν με την περιπτωση της Αpple που καποιες χωρες την πηγαν δικαστικων.Σε αντιθεση με το Xbox που με το που κανεις register την κονσολα σου λεει 2 χρονια χωρις πολλα πολλα.
    Last edited by Fulgore; 30-07-2018 at 12:35.

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Fulgore, στο quote που έκανες άφησες απ'εξω το ποιο σημαντικό κομμάτι, οτι δηλαδή σε μια αντιδικία υπερισχύει η οδηγία. Επίσης δεν πήρες ως απάντηση την "γενική οδηγία" (δεν υπάρχει κάτι τέτοιο) αλλά την οδηγία (σκέτο). Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο υπάρχει μία τάση υποτίμησης των Οδηγιών και της σημασιας τους στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω από το "ΟΔΗΓΙΑ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ"). Εξού και οι ενστάσεις μου.
    Για το τι συμβαίνει στην πράξη (όπως και το προσωπικό παράδειγμα με την παράνομη εμπορική πρακτική που σου έφερα), το εθιμικό δίκαιο δεν υπάρχει.

ΥΓ. Σ'ευχαριστώ για το αρνητικό!
    Last edited by Desmond; 30-07-2018 at 14:17.

24. The Following User Says Thank You to Desmond For This Useful Post:

Axilleas_GR (30-07-2018)

Bookmarks

Bookmarks