Page 122 of 138 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Εγω παιδια προσφατα πηρα το PS4 Pro God Of Limited War Edition. Συγκεκριμενα στο GOW που το παιζω σε 4Κ φαινεται οτι η συσκευη τα δινει ολα και ακουγεται περισσοτερο σε σχεση με αλλα παιχνιδια. Αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι σε επιπεδο που με κουραζει. Και το επαιζα για 12 ωρες συνεχομενα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο το μοντελο το οποιο ειναι το CUH-7116b. Βεβαια νωρις ειναι ακομα αλλα σε βαθος χρονου θα ξερω αν αλλαξει κατι στον θορυβο. Επισης εχω την βαση για τοποθετηση του PS4 σε καθετη σταση και νομιζω οτι ψυχεται - αεριζεται πιο ευκολα ετσι σε σχεση με την οριζοντια σταση.

Οχι η θεση της κονσολας σε καθετη θεση δεν θα ελεγα οτι κανει τη κονσολα να αεριζεται - ψυχεται καλυτερα.
    Ισα - ισα μην σου πω οτι ειναι χειροτερα γιατι πολυ απλα οποιοδηποτε ps4 παιρνει κρυο αερα απο τα πλαγια επομενως απο τη στιγμη που το βαζεις σε καθετη θεση του κλεινεις μια απο τις δυο εισοδους κρυου αερα με οτι αυτο συνεπαγεται.

Το οτι εχεις οπως λες το τελευταιο μοντελο ps4pro cuh-7116b παιζει οντως ρολο γιατι στην ουσια η sony εχει αλλαξει την ψυκτρα και τον ανεμηστηρα σε αυτο το revision του ps4pro με εναν που ειναι λιγο ποιο αθορυβος απ' οτι τα πρωτα ps4pro cuh-7000.

οπως εχω ξαναπει,οσο κ χωρο να εχεις δωσει στην κονσολα παντα θα ακουγεται-ανεβαζει θερμοκρασια,ειδικα σε απαιτητικα παιχνιδια. τωρα που καλοκαιριαζει,εχετε εναν ανεμιστηρα να βαραει πανω της. εγω τουλαχιστον ετσι κανω.

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Οχι η θεση της κονσολας σε καθετη θεση δεν θα ελεγα οτι κανει τη κονσολα να αεριζεται - ψυχεται καλυτερα.
    Ισα - ισα μην σου πω οτι ειναι χειροτερα γιατι πολυ απλα οποιοδηποτε ps4 παιρνει κρυο αερα απο τα πλαγια επομενως απο τη στιγμη που το βαζεις σε καθετη θεση του κλεινεις μια απο τις δυο εισοδους κρυου αερα με οτι αυτο συνεπαγεται.

Το οτι εχεις οπως λες το τελευταιο μοντελο ps4pro cuh-7116b παιζει οντως ρολο γιατι στην ουσια η sony εχει αλλαξει την ψυκτρα και τον ανεμηστηρα σε αυτο το revision του ps4pro με εναν που ειναι λιγο ποιο αθορυβος απ' οτι τα πρωτα ps4pro cuh-7000.

Φιλε μου πρακτικα ετσι πως το βλεπω εγω και την εχω ορθια την κονσολα απο πισω βαζοντας το χερι ο αερας πηγαινει σε μεγαλυτερου ογκου σημεια διπλα απο την τηλεοραση και αριστερα δεξια εχει περισσοτερο κενο ο χωρος λογο οτι η κονσολα δεν ειναι οριζοντια. Αυτο βεβαια το εγραψα πιο πανω διοτι καπου σε ξενο forum η στο YouTube ειχα διαβασει κατι παρομοιο. Επισης διαβασα και αυτο που ειπες για το 116b μοντελο αλλα το οτι ειναι πιο αθορυβος κανει εξισου την ιδια καλη δουλεια απο θεμα ψυξης με τον προηγουμενο; Ελπιζω ναι.

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    οπως εχω ξαναπει,οσο κ χωρο να εχεις δωσει στην κονσολα παντα θα ακουγεται-ανεβαζει θερμοκρασια,ειδικα σε απαιτητικα παιχνιδια. τωρα που καλοκαιριαζει,εχετε εναν ανεμιστηρα να βαραει πανω της. εγω τουλαχιστον ετσι κανω.
    Πιστεψε με αν την εχεις σε ανοιχτο χωρο απο δεξια και αριστερα ο ανεμηστηρας που λες δεν θα κανει απολυτως τιποτα στη κονσολα.
    Οτι αερα ειναι να παρει θα τον παρει δεν θα αλλαξει κατι ο ανεμηστηρας που θα εχεις στρεψει πανω της.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by gaster View Post
    Φιλε μου πρακτικα ετσι πως το βλεπω εγω και την εχω ορθια την κονσολα απο πισω βαζοντας το χερι ο αερας πηγαινει σε μεγαλυτερου ογκου σημεια διπλα απο την τηλεοραση και αριστερα δεξια εχει περισσοτερο κενο ο χωρος λογο οτι η κονσολα δεν ειναι οριζοντια. Αυτο βεβαια το εγραψα πιο πανω διοτι καπου σε ξενο forum η στο YouTube ειχα διαβασει κατι παρομοιο. Επισης διαβασα και αυτο που ειπες για το 116b μοντελο αλλα το οτι ειναι πιο αθορυβος κανει εξισου την ιδια καλη δουλεια απο θεμα ψυξης με τον προηγουμενο; Ελπιζω ναι.
    Στο 116 ειναι απλα λιγο ποιο αθορυβος ο ανεμηστηρας που εχει η κονσολα το οτι ολα τα ps4(Phat, Slim, Pro) περνουν κρυο αερα απο αριστερα και δεξια της κονσολας δεν αλλαζει.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Δεν έχω pspro αλλά αν βοηθάει το μήνυμα που θα γράψω - so be it

Το case σε όλα τα μηχανήματα αργά η γρήγορα γίνεται και αυτό μέσο απαγωγής θερμότητας. Για παράδειγμα ενδεικτικό είναι το Nintendo Switch στο οποίο ακόμα και η οθόνη μετά από κάποια ώρα gaming είναι τέτοιο μέσο και για αυτό βλέπουμε τα περίεργα με το να ξεκολλάει η οθόνη κτλ.

Να μην επεκταθώ, ένας ανεμιστήρας προς το μέρος της κονσόλας όχι μόνο είναι κάτι κιτς και μη πρακτικό (δηλαδή έλεος) αλλά αντίθετα η θερμότητα επειδή σιγά σιγά θα διαχυθεί (όσο καλό και να είναι ένα σύστημα ψύξης) προς το case το οποίο στην περίπτωσή μας είναι πλαστικό, θα συσσωρευθεί.

Σιγά σιγά όμως μετά από ώρες gaming αυτή θα παγιδευθεί επίσης γιατί δεν δεν έχουμε τις κονσόλες μας στον αέρα ή σε μεταλλική επιφάνεια όπως ένα PC case. Ειδικά σε ένα home theatre έπιπλο.

Για αυτό και ένα laptop cooler/βάση θα βοηθήσει.

Υπό αυτήν την έννοια όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια διάχυσης (π.χ. να είναι η κονσόλα όρθια) τόσο καλύτερα.

Μην ξεχνάμε πως οι κονσόλες δεν έχουν υποθέτω αισθητήρα μόνο στην APU αλλά μετράνε κάπως και θερμοκρασία και στην MB κτλ.

Οπότε δεν υπάρχει θορυβώδης ανεμιστήρας αλλά rpm curve σε αυτόν ανάλογα το bios(firmware) και την θερμοκρασία που καλείται να αντιμετωπίσει.

Όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου - απλώς είναι PC-Building 101. (περί case, ψύκτρας αλουμινίου, χαλκού, θερμοχωρητικότητας των υλικών κτλ).

Το One-x για παράδειγμα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό απλώς και μόνο στο ότι έχει Vapor chamber. Αυτό είναι old newz στον χώρο των καρτών γραφικών στα PC. Το ΒΑΡΟΣ του είναι αυτό που το κάνει τόσο αποτελεσματικό και αυτό οφείλεται στο τόσο μέταλλο που το περιβάλλει πριν το πλαστικό case το οποίο λειτουργεί όλο σαν ψύκτρα.
    Last edited by Sir_Teraflop; 26-05-2018 at 20:55. Reason: sorry για τα 1000 edits. Old school.

το καλογουστο τηλεφωνο της cometron ειναι 2106824564,αν εχει ληξει η εγγυηση.......στρεψτε ενα ανεμιστηρα πανω σας,αλλιως οτι αερα ειναι να παρετε θα τον παρετε με αλλα 400 ευρω.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

το καλογουστο τηλεφωνο της cometron ειναι 2106824564,αν εχει ληξει η εγγυηση.......στρεψτε ενα ανεμιστηρα πανω σας,αλλιως οτι αερα ειναι να παρετε θα τον παρετε με αλλα 400 ευρω.
    Εγώ δεν βάζω τίποτα, όσο αντέξει.
    Σιγά μην κάτσω τώρα να βάλω ανεμιστήρα στο ps4, έχω έξτρα εγγύηση βέβαια δεν ξέρω τι καλύπτει.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Εγώ δεν βάζω τίποτα, όσο αντέξει.
    Σιγά μην κάτσω τώρα να βάλω ανεμιστήρα στο ps4, έχω έξτρα εγγύηση βέβαια δεν ξέρω τι καλύπτει.

ο καθενας κανει οτι νομιζει με την κονσολα του χρησταρα. εμενα με ενοχλει ο ηχος αεροπλανου που κανει οταν εχω χρονο κ θελω να κατσω κανα 5ωρο 6ωρο να παιξω σαν ανθρωπος.γι'αυτο κοιταω να κραταω την κονσολα σε χαμηλες οσο γινεται θερμοκρασιες,ειτε με ανεμιστηρα ειτε με air condition.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ο καθενας κανει οτι νομιζει με την κονσολα του χρησταρα. εμενα με ενοχλει ο ηχος αεροπλανου που κανει οταν εχω χρονο κ θελω να κατσω κανα 5ωρο 6ωρο να παιξω σαν ανθρωπος.γι'αυτο κοιταω να κραταω την κονσολα σε χαμηλες οσο γινεται θερμοκρασιες,ειτε με ανεμιστηρα ειτε με air condition.
    Εγώ βάζω ακουστικά άλλιως ανοίγω Xbox,ότι και να κάνεις έτσι θα κάνει σαν ελικόπτερο.

κοιτα να εκραγει καμια μερα κ να μην παρεις χαμπαρι τιποτα!!!

12. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Christos33 (27-05-2018)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ του μιλάω κιόλας του λέω "σωπα σωπα όλα θα πάνε καλά μην κάνεις έτσι".

Ότι και να κάνετε το καλοκαίρι θα κάνει σαν αεροπλάνο γιατί έτσι είναι σχεδιασμένο. Εκτός αν το κρεμάσετε από το ταβάνι μπροστά από τις περσιδες του κλιματιστικου.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

14. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nikoladim (27-05-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

κοιτα να εκραγει καμια μερα κ να μην παρεις χαμπαρι τιποτα!!!
    Χάχα βγάζει σφάλμα κόκκινο αν πάθει ζημιά, το έπαθε ένας φίλος μου κ μόνο με κλιματισμό μπορούσε να παίξει.

16. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

christos-sonyboy (27-05-2018)

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Εγώ του μιλάω κιόλας του λέω "σωπα σωπα όλα θα πάνε καλά μην κάνεις έτσι".

Ότι και να κάνετε το καλοκαίρι θα κάνει σαν αεροπλάνο γιατί έτσι είναι σχεδιασμένο. Εκτός αν το κρεμάσετε από το ταβάνι μπροστά από τις περσιδες του κλιματιστικου.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    με air condition τουλαχιστον δεν ψηνεις αυγα ματια πανω στην κονσολα.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

με air condition τουλαχιστον δεν ψηνεις αυγα ματια πανω στην κονσολα.
    Σε ψήνει η ΔΕΗ, εγώ δεν ανάβω για μένα θα βάλω στο ps4, καλύτερα να το βγάλω μπαλκόνι

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Σε ψήνει η ΔΕΗ, εγώ δεν ανάβω για μένα θα βάλω στο ps4, καλύτερα να το βγάλω μπαλκόνι

ρε τρελιαρη το air condition θα το βαλεις για σενα,να παιξεις πιο ανετα.

20. The Following User Says Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Christos33 (27-05-2018)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Εγώ πάντως τώρα τελευταία που παίζω το God of War έψαξα διάφορες DIY λύσεις για να είναι πιο χαμηλή η θερμοκρασία της κονσόλας και να μην ανεβαζει στροφές ο ανεμιστηρας.

Η πιο περίεργη που βρήκα και περιέργως λειτουργεί είναι να βάζεις το Pro μέσα στο νερό. Και όμως, καλα διαβάσατε, νερο. Το pro και το slim λέει έχουν ειδικές μονώσεις που δεν επιτρέπουν να μπει νερό στα πολύ ευαισθητα κομμάτια του hardware.

Το κόλπο είναι να βάλετε μόνο το μισό Pro μέσα στο νερό, οι υποδοχές ρεύματος και HDMI πρέπει να είναι ΠΑNΤΑ έξω από το νερό, μη χαλάσει και το μηχάνημα!!

Εγώ πλέον έχω ένα μονιμο λεκανακι με το PS4 μέσα και είμαι άρχοντας. Δεν ειναι και ότι πιο ωραίο αισθητικά βέβαια αλλά τι να κάνεις.

Spoiler!
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

22. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Axilleas_GR (27-05-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Εγώ του έχω HMDI, ρεύματος και Ethernet καλώδια 30 μέτρων, γιατί το έχω βάλει στην ταράτσα να κρέμεται από την κεραία της τηλεόρασης.

Χώρια που με αυτό το τρόπο το PS4 αποκτά δορυφορική λήψη κιόλας.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Axilleas_GR (27-05-2018),gonzalez (27-05-2018),Sir_Teraflop (27-05-2018)

οχι ρε αραχτε.αφηστε το να παρει φωτια κ μολις ανεβασει κανα 2.000.000 στροφες,καβαληστε το κ πηγαιντε βολτα.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

οχι ρε αραχτε.αφηστε το να παρει φωτια κ μολις ανεβασει κανα 2.000.000 στροφες,καβαληστε το κ πηγαιντε βολτα.
    Χουμορ, χουμορ αγαπητέ μου.

Το ξέρουμε όλοι ότι το Pro παίρνει φωτ-ι-α (που λέει και ο Παριος) με συγκεκριμένα παιχνιδια. Και εγώ όπως και πολλοί άλλοι (φαντάζομαι) στο GoW απο τη μία βλέπω γραφικαρες και χαίρομαι και από την άλλη ακούω τον ανεμιστήρα και σκέφτομαι "εσύ θα σκοτώσεις το PS4 μου ��".

+ του ότι όντως δεν παίζεις χωρίς ακουστικά όταν δουλεύει στο full.

Όχι στο νερό, στην κατάψυξη θέλω να το βάλω.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

27. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

christos-sonyboy (27-05-2018)

Bookmarks

Bookmarks