Quote Originally Posted by fits79 View Post
Οχι η θεση της κονσολας σε καθετη θεση δεν θα ελεγα οτι κανει τη κονσολα να αεριζεται - ψυχεται καλυτερα.
Ισα - ισα μην σου πω οτι ειναι χειροτερα γιατι πολυ απλα οποιοδηποτε ps4 παιρνει κρυο αερα απο τα πλαγια επομενως απο τη στιγμη που το βαζεις σε καθετη θεση του κλεινεις μια απο τις δυο εισοδους κρυου αερα με οτι αυτο συνεπαγεται.



Το οτι εχεις οπως λες το τελευταιο μοντελο ps4pro cuh-7116b παιζει οντως ρολο γιατι στην ουσια η sony εχει αλλαξει την ψυκτρα και τον ανεμηστηρα σε αυτο το revision του ps4pro με εναν που ειναι λιγο ποιο αθορυβος απ' οτι τα πρωτα ps4pro cuh-7000.

Φιλε μου πρακτικα ετσι πως το βλεπω εγω και την εχω ορθια την κονσολα απο πισω βαζοντας το χερι ο αερας πηγαινει σε μεγαλυτερου ογκου σημεια διπλα απο την τηλεοραση και αριστερα δεξια εχει περισσοτερο κενο ο χωρος λογο οτι η κονσολα δεν ειναι οριζοντια. Αυτο βεβαια το εγραψα πιο πανω διοτι καπου σε ξενο forum η στο YouTube ειχα διαβασει κατι παρομοιο. Επισης διαβασα και αυτο που ειπες για το 116b μοντελο αλλα το οτι ειναι πιο αθορυβος κανει εξισου την ιδια καλη δουλεια απο θεμα ψυξης με τον προηγουμενο; Ελπιζω ναι.