Page 121 of 138 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Εχμ, εγώ που είχα λάθος; Ο υπολογισμός που παρέθεσα είναι σωστός.

Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Συνεχίστε.

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Εχμ, εγώ που είχα λάθος; Ο υπολογισμός που παρέθεσα είναι σωστός.

Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Συνεχίστε.
    Οχι δεν ειπα οτι ησουν λαθος προς θεου.
    Ισα - ισα.
    Απλα επειδη αναφερες εσυ για τον υπολογισμο εβαλα και το ποστ σου μεσα.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Να δεχτω οτι ειχαμε και οι δυο λαθος.

Και εξηγω ο Vengeance 64 ειχε λαθος που ειπε οτι η ταχυτητα μετραει περισσοτερο απο τη δυναμη, κι εγω οτι δεν εξηγησα οτι για να βγει το νουμερο tflops πρεπει να συμπεριλαβουμε στην πραξη μεσα και τα ghz του μηχανηματος.

Ειμαστε ολοι οκ με αυτο?

Και εδω ποιο αναλυτικα οι πραξεις για να βγει το νουμερο (t)flops
    Fits αγορίνα μου - η συζήτηση ξέφυγε για άλλο λέγαμε για άλλο μιλάμε. Αλλά επειδή κάθε συζήτηση είναι χρήσιμη αν πέφτει και κάποιο συμπέρασμα στο τέλος και να ανταλλάσσουμε απόψεις και γνώσεις θα σου πω το εξής:

Αυτό που έγραψα για τους χρονισμούς ως εντυπωσιακό το έγραψα ακριβώς ως τέτοιο. Χαίρω πολύ το ξέρω ότι ο X1X είναι πολύ πιο δυνατό από το pro αλλά αυτό που τόνισα δεν είναι αυτό - είναι ότι ο τρόπος που το καταφέρνει.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Το xbox π.χ. αν η APU του ήταν σε φάρδος όσο το motherboard και είχε 50.000 shaders θα έβγαζε 300 TF μόλις στα 100 mhz για παράδειγμα. Εκεί έρχεται το εντυπωσιακό που έλεγα ότι με μικρότερο "ζάρι" (die) : ) ακόμα και από τα άλλα συστήματα, ακριβώς ΛΟΓΩ των χρονισμών επιτυγχάνει καλύτερες επιδόσεις και οι χρονισμοί οι υψηλοί αυτοί (trust me) είναι πιο δύσκολο να τους ψύξεις. Φαντάσου ρε παιδί μου φάση ζεστό τηγάνι εναντίον καυτερής καρφίτσας. Τι πονάει πιο πολύ ?

4. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

DJTaurus (05-05-2018)

Fits απο το Xbox One S και μετα(που δεν εχεις το μπρικι για τροφοδοτικο)η MS ξεφυγε στο κομματι της ποιοτητας.Και δεν ειναι μονο στην ιδια την κονσολα αλλα και στο controller αυτης,για να μην πω και στο service/after sales support.

Καλη και χρυση η Sony στο κομματι των παιχνιδιων και των exclusives ,αλλα δυστηχως για να κρατησει χαμηλο το κοστος επεσε παρα πολυ σε ποιοτητα στο ps4 και κυριως στο Pro. Αυτο φαινεται και στο γεγονος οτι το pro δεν υποστηριζει 4κ blu ray,φαινεται και στην τραγικη αυτονομια/μπαταρια του dualshock 4 που σε σχεση με του 3 ειναι για γελια,φαινεται απο το φανακι που σε πολλα παιχνιδια κανει σαν αεροπλανο(ακομα και στο battlefield 1 μου εκανε εντονο θορυβο με hdr).

Αν βγαλεις τα exclusives απ εξω,σαν κονσολα ειναι ντροπη διπλα στο One X και το ιδιο και το C Chassis διπλα στο One S.

Βαλε διπλα διπλα το original Ps3 με το αρχικο ps4 ή ακομα και με το ps4 pro και θα καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα.Βεβαια δεν εχει το''slick'' design των πιο καινουργιων κονσολων και ειναι τεραστια μεγεθος(και χωρο)αλλα κανει μπαμ η διαφορα(και ας ειχε τα θεματακια της με ματακια).

6. The Following 3 Users Say Thank You to Fulgore For This Useful Post:

fits79 (05-05-2018),Mouxlalouda (07-05-2018),Sir_Teraflop (05-05-2018)

Ολως περιεργως συμφωνω απολυτα μαζι σου.
    Ευτυχως για την μπαταρια του μοχλου αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να την αλλαξεις ευκολα βαζωντας ακομα και αυτη απο τον μοχλο του ps3 ταιριαζει μια χαρα στα dualshock 4 ver1.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Όλως περιέργως και εγώ συμφωνώ με τα παραπάνω δύο posts. Fits πρόσεχε με τις μπαταρίες. Δεν ορίζονται μόνο από τα mAH της χωρητικότητας αλλά και drainage, output Α και πολλά άλλα.

Αυτό για να μην γίνει κανένα ατύχημα.

Εχεις να προτεινεις καποιες φτηνες και καλες για τα dualshock 4 ver2 controllers? Και αν βρεις πουθενα καμια 2500mah γιατι ειδα ενα βιντεο στο youtube που το παιδι στο τελος του βιντεο ελεγε οτι υπαρχουν και 2500mah μπαταριες για τους μοχλους του ps4 αλλα πλεον δεν υπαρχουν γιατι του εστειλα μηνυμα και τον ρωταγα που βρηκε να παρω κι εγω.

Εγω σε παλιοτερο μοχλο dualschock 4 ver1 που ειχα, ειχα βαλει μια απο τις κλασικες 2000mah που βρηκα στο ebay.
    Δειτε στο λεπτο 04:10

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Off topic on:
    Όταν λέτε σχετικά με τη μπαταρία του dualshock 4 ότι δεν κρατάει, εννοείτε V1 ή V2 dualshock 4?
    Ενώ έχω διαβάσει τα χίλια παράπονα σχετικά με την αυτονομία, σήμερα το δικό μου (V1) δε παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα. Ξεκίνησα να παίζω κατά τις 10:00 το πρωί και το έκλεισα κατά τις 20:00 το απόγευμα έχοντας συνδεδεμένα handsfree για τον ήχο και chat. Δε μου έβγαλε ούτε μήνυμα ότι η μπαταρία του πέφτει....
    Είναι η πρώτη φορά που έχω κρατήσει τόσες ώρες ανοιχτό το ps4 παίζοντας κανονικά, διότι λόγω της κατάστασης μου χρησιμοποιώ κατά κόρον το remote play του PsVita. Μεγαααααααλη δουλειά το remote play. Με έχει σώσει κυριολεκτικά.
    Off topic off.

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω σχολια για την μπαταρια του dualshock 4 https://www.reddit.com/r/PS4/comment...y_life_of_the/
    και εδω σχολια για μερικους τροπους να ανεβαινει η αυτονομια http://www.trustedreviews.com/opinio...longer-2912924

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Off topic on:
    Όταν λέτε σχετικά με τη μπαταρία του dualshock 4 ότι δεν κρατάει, εννοείτε V1 ή V2 dualshock 4?
    Ενώ έχω διαβάσει τα χίλια παράπονα σχετικά με την αυτονομία, σήμερα το δικό μου (V1) δε παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα. Ξεκίνησα να παίζω κατά τις 10:00 το πρωί και το έκλεισα κατά τις 20:00 το απόγευμα έχοντας συνδεδεμένα handsfree για τον ήχο και chat. Δε μου έβγαλε ούτε μήνυμα ότι η μπαταρία του πέφτει....
    Είναι η πρώτη φορά που έχω κρατήσει τόσες ώρες ανοιχτό το ps4 παίζοντας κανονικά, διότι λόγω της κατάστασης μου χρησιμοποιώ κατά κόρον το remote play του PsVita. Μεγαααααααλη δουλειά το remote play. Με έχει σώσει κυριολεκτικά.
    Off topic off.

Κατι τετοιο δεν νομιζω να υπαρχει σε κανεναν και μαλλον εισαι η εξαίρεση στον κανονα ή κατι δεν μετρησες καλα. Γιατι 10 ωρες συνεχομενου παιχνιδιου δεν εχει κρατησει σε κανεναν κανενας μοχλος dualshock 4 εκτος αν ειχες συνδεδεμενο και το καλωδιο στη κονσολα που τοτε ενω παιζεις παραλληλα φορτιζει και τη μπαταρια ετσι.

Μηπως αλλαξες μοχλο αναμεσα?
    Συνηθως η μπαταρια του μοχλου ακομα και αν βγαλεις την δονηση και το lightbar το εχεις στο dim αντε να σου κρατησει το πολυ 6-7 ωρες συνεχομενου παιχνιδιου οχι παραπανω.

Βεβαια παιζει και ρολο τι παιχνιδι παιζεις ετσι δηλαδη αν παιζεις παιχνιδι που κανει χρηση ολου του μοχλου εννοω και του touchpad, και του ηχειου, και του lightbar ε λογικο ειναι να κρατησει λιγοτερο η μπαταρια των 1000mah που εχει αρχικα ο μοχλος.

Αν εχει κανεις υποψιν του καμια μπαταρια ανω των 2000mah που να μπορουμε να βαλουμε στο μοχλο dualshock 4 ver1 ή ver2 ας μας πει κανα λινκ.
    Ευχαριστω πολυ.
    Last edited by fits79; 05-05-2018 at 23:55.

13. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

Axilleas_GR (06-05-2018)

Κατι τετοιο δεν νομιζω να υπαρχει σε κανεναν και μαλλον εισαι η εξαίρεση στον κανονα ή κατι δεν μετρησες καλα. Γιατι 10 ωρες συνεχομενου παιχνιδιου δεν εχει κρατησει σε κανεναν κανενας μοχλος dualshock 4 εκτος αν ειχες συνδεδεμενο και το καλωδιο στη κονσολα που τοτε ενω παιζεις παραλληλα φορτιζει και τη μπαταρια ετσι.

Συνηθως η μπαταρια του μοχλου ακομα και αν βγαλεις την δονηση και το lightbar το εχεις στο dim αντε να σου κρατησει το πολυ 6-7 ωρες συνεχομενου παιχνιδιου οχι παραπανω.

Βεβαια παιζει και ρολο τι παιχνιδι παιζεις ετσι δηλαδη αν παιζεις παιχνιδι που κανει χρηση ολου του μοχλου εννοω και του touchpad, και του ηχειου, και του lightbar ε λογικο ειναι να κρατησει λιγοτερο η μπαταρια των 1000mah που εχει αρχικα ο μοχλος.

Αν εχει κανεις υποψιν του καμια μπαταρια ανω των 2000mah που να μπορουμε να βαλουμε στο μοχλο dualshock 4 ver1 ή ver2 ας μας πει κανα λινκ.
    Ευχαριστω πολυ.
    Υπαρχουν τα battery packs που απλα τα βαζεις πανω απο το controller https://www.skroutz.gr/c/109/Accesso...4+battery+pack

Και βρηκα και αυτο που δεν το εχω ψαξει ομως τι παιζει
    https://www.skroutz.gr/s/9991811/OEM...4+battery+pack

Οχι δεν με ενδιαφερει να βαλω καποιο battery pack στο μοχλο τον κανει πολυ μεγαλο χωρις κανενα λογο και στην ουσια γα... ποιο πολυ την μπαταρια γιατι την φορτιζει/αποφορτιζει συνεχως μιας και ειναι σαν να εχεις το μοχλο συνεχεια συνδεδεμενο στη κονσολα.

Καποια μπαταρια να αλλαξω αυτη που εχει μεσα ο μοχλος υπαρχει με περισσοτερα mah απο τα 2000?

Και αν ειναι να δωσω 11 - 12 ευρω τοτε καλυτερα να τα δωσω να παρω 2 τετοιες μπαταριες και οχι μια απο εδω.
    Last edited by fits79; 06-05-2018 at 01:43.

16. The Following User Says Thank You to fits79 For This Useful Post:

DJTaurus (06-05-2018)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Ευχαριστω πολυ.
    Θα στα λέω λίγο μονολεκτικά χωρίς όμως τούτο να σημαίνει ότι είναι "επιθετικό" το ύφος γραφής.
    Έχω μετρήσει τις ώρες μια χαρά όταν λέω 10:00 - 20:00. Βάση trophy timestamp με περιθώριο 15'-20' λεπτών.
    Δεν είχα συνδεδεμένο καλώδιο. Έπαιζα ασύρματα. (Δεν έχει νόημα η αυτονομία έτσι. ....)
    Το led bar είναι χαμηλωμένο στο τέρμα με ενεργοποιημενη τη δόνηση. Το ηχείο του ds4 δεν έπαιξε καθόλου.
    Είχα handsfree κινητού τηλεφώνου πάνω στο ds4 και ήμουν σε party chat περίπου μία ώρα? Κάπου εκεί.
    Δεν έχω βάλει εξωτερική μπαταρία, ούτε έχω αλλάξει μπαταρία. Είναι το εργοστασιακό χειριστήριο που είχε η συσκευασία με την εργοστασιακή μπαταρία.
    Φυσικά και δεν έχω αλλάξει χειριστήριο ενδιάμεσα. Τι νόημα θα είχε η συζήτηση μετά?
    Το έχω συνδεδεμένο πάντα στο ps4 όταν βρίσκεται σε rest mode.
    Παιχνίδια που έπαιξα --> Knee deep (δε το λες απαιτητικό), Coffin Dodgers με τις μικρές μου (πολυ μέτριο σε απαιτήσεις), Diablo 3 (πιο απαιτητικό από τα προηγούμενα).
    Φυσικά και όταν τελείωσα το Diablo η ένδειξη στη μπαταρία ήταν μια μπάρα. Αλλά δεν μου έβγαλε μήνυμα για χαμηλή μπαταρία. Αν το χρησιμοποιούσα λίγη ώρα ακόμη θα έβγαζε βέβαια. Πρέπει να το έκλεισα οριακά.
    Μάλλον είμαι η εξαίρεση...

Οντως εισαι η εξαιρεση στον κανονα γιατι αν η μπαταρια πραγματικα κραταγε 10 ωρες χωρις φορτιση τοτε θα ηταν μια χαρα ελα ομως που δεν κραταει πανω απο 5-6 ωρες.
    Και αν δεν με πιστευεις κανε ενα μικρο γκαλοπ εδω και δες στα περισσοτερα για να μην πω σε ολα τα παιδια ποσο κραταει η μπαταρια του μοχλου dualshock 4 ver1 ή ver2.

Default PlayStation 4 Pro

Είναι το βασικό παράπονο που έχω αυτά τα χρόνια με το ps4. Μακάρι να είχαμε τις συμβατικές μπαταρίες που έχει και το controller του Xbox. 2 ζευγάρια επαναφορτιζομενες και τελος. Στο απλό ps4 είχα αγοράσει μια φθηνή aftermarket στα 2000mah από eBay και κέρδισα βαριά 2-3 ωρες αυτονομίας αλλά και αυτή έχασε γρήγορα σε απόδοση. Στο pro δεν το έχω κάνει βαριέμαι να ανοίξω το DualShock το οποίο μου βγάζει με το ζορι 6-7 ώρες.
    Last edited by DJTaurus; 06-05-2018 at 10:18.

20. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

fits79 (06-05-2018)

Αν ηταν και η ποιοτητα κατασκευης της κονσολας καλυτερη θα ηταν ακομα ποιο σωστο.
    Δες τα προηγουμενα ποστ.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Όταν είναι καινούργιο το χειριστήριο και έχουμε χαμηλώσει κάπως το φωτάκι κρατάει αρκετά (όχι όμως όσο το DS3). Επιπλέον αν απενεργοποιήσεις το vibration κερδίζει πολύ χρόνο παραπάνω. Το θέμα είναι ότι το DS4 με όλα αυτά (και ανενεργό το vibration) κρατάει πολύ λιγότερο (ούτε το μισό) από ένα DS3 με ενεργή δόνηση. Το chat τρώει φθείρει επίσης την μπαταρία του αρκετά έως πολύ, ανάλογα αν περνάει και ο ήχος του παιχνιδιού μέσα από τα ακουστικά και φυσικά τι ακουστικά παλεύει να σηκώσει.

Λογικο δεν ειναι αφου η μπαταρια στους μοχλους dualshock3 ηταν νομιζω 1800mah ενω στο dualshock4 που ειναι και ποιο απαιτητικο σε ενεργεια ειναι 1000mah.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Λογικό να έχει διαφορά στην διάρκεια όπως λες, χαζό όμως νομίζω σαν επιλογή κατασκευής (μεγαλύτερες ανάγκες, μικρότερη χωρητικότητα σε mah).

Οι μπαταρίες αντικατάστασης ΟΕΜ πάντως - χωρίς να τις έχω δοκιμάσει - όπου και να διάβασα κριτικές τα σχόλια είναι πολύ αρνητικά είτε δεν θα ανταποκριθούν εξαρχής στα αναμενόμενα, είτε στον χρόνο επάνω θα έχουν εξαντληθεί. Προσωπικά έχω ένα "τελειωμένο" χειριστήριο (lauch κονσόλας) το οποίο πια ούτε μισή ώρα δεν κρατάει και ένα άλλο που είχα αγοράσει λίγο αργότερα το οποίο πνέει και αυτό τα λοίσθια (νομίζω παίζει στο δίωρο πια), στα οποία σκεφτόμουν για αλλαγή μπαταρίας, αλλά επειδή και τα κουμπιά τους έχουν πια βαρέσει μπιέλα (οπότε θέλουν αλλαγή και τα pads τους) κατέληξα ότι μάλλον δεν αξίζει, οπότε πήρα σε πρώτη φάση ήδη ένα νέο v2 το οποίο σηκώνει το κυρίως βάρος του gaming και όταν αδειάζει χρησιμοποιώ κάποιο από τα άλλα μέχρι να φορτίσει. Όταν όμως θα γίνει μη αποδεκτή η διάρκεια και του έτερου από τα παλιά χειριστήρια που έχω, θα πάρω και δεύτερο καινούργιο DS4 και θα αποσύρω τελείως τα παλιά.

Μα και με βαση αυτα που λες εσυ ο ιδιος ακομα και η μπαταρια που εχουν αρχικα οι μοχλοι μετα απο λιγο καιρο "χανει" ακομα και η μαμα μπαταρα που εχει βαλει η ιδια η Sony στο μοχλο dualshock4 αφου μετα απο καιρο δεν κραταει τις 5-6 ωρες που κραταει η μπαταρια αρχικα αλλα πολυ λιγοτερες.

Μηπως λοιπον δεν φταινε οι oem μπαταριες αλλα γενικοτερα ολες οι μπαταριες μετα απο πολυ χρηση χανουν την αρχικη τους αντοχη.

Τωρα αν εχει βρει καποιος μπαταρια για το μοχλο dualshock4 που να την εχει καιρο στο μοχλο του και να ειναι ακομα ευχαρηστημενος απο την αντοχη της ας μας πει απο που την πειρε να την παρουμε κι εμεις.
    Last edited by fits79; 07-05-2018 at 14:19.

Bookmarks

Bookmarks