Page 119 of 138 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

εχει βαλει κανεις ssd να μας πει αν αξίζει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by alelo View Post

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post644544
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Εγω εχω βαλει εναν sshd(Και ποιο συγκεκρημενα αυτον στο παρακατω βιντεο seagate firecuda 2tb) στην ουσια ειναι ενας υβριδικος δισκος(Συνδιαζει και ssd αλλα και μηχανικο δισκο και συμφαιρει οικονομικα σε σχεση με εναν μεγαλο ssd που ειναι πανακριβος)

Εννοειτε με τον ssd θα πεταει σε ταχυτητες η κονσολα αλλα δεν αξιζει γιατι στα λεφτα που θα παρεις εναν 512gb ssd δισκο θα μπορεσεις να παρεις τον firecuda 2tb που στην ουσια ειναι μια μεση λυση για το θεμα σου.
    Last edited by fits79; 18-03-2018 at 19:30.

Εγω εχω βαλει εναν sshd(Και ποιο συγκεκριμένα αυτον στο παρακατω βιντεο seagate firecuda 2tb) στην ουσια ειναι ενας υβριδικος δισκος(Συνδιαζει και ssd αλλα και μηχανικο δισκο και συμφαιρει οικονομικα σε σχεση με εναν μεγαλο ssd που ειναι πανακριβος)

Καλησπέρα σας και Χριστός Ανέστη παιδιά. Νέος στο φόρουμ όπως θα παρατηρήσατε. Μετά από την τελευταία μου κονσόλα PS2 και SNES Classic Mini, αποφάσισα να γυρίσω στον κόσμο του PlayStation αποκτώντας το PS4 Pro God Of War Edition. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και αν γνωρίζει κανείς φυσικά, είναι αν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιες είναι οι καλύτερες - καταλληλότερες ρυθμίσεις σε μια τηλεόραση π.χ LG 4Κ (μοντέλο 50UH635V) η οποία υποστηρίζει κανονικά και HDR. Ποιες λοιπόν θα ήταν οι καλύτερες ρυθμίσεις στην TV για να αποκτήσει κάποιος την καλύτερη δυνατή απόδοση ή απόδοση και εικόνα μαζί από το PS4 Pro του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6. The Following User Says Thank You to gaster For This Useful Post:

Nikoladim (30-04-2018)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πιθανόν το παρακάτω να είναι αυτό που ψάχνεις:

https://www.forbes.com/sites/kevinmu.../#1b1d87586dda

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Πιθανόν το παρακάτω να είναι αυτό που ψάχνεις:

https://www.forbes.com/sites/kevinmu.../#1b1d87586dda

Καλησπέρα φίλε μου και σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Από 'τι κατάλαβα το άρθρο αυτό αναφέρεται στην περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να ενεργοποιήσει το HDR στο PlayStation 4 Pro του σε σύνδεση με την TV του. Στην περίπτωση μου έχω ενεργοποιήσει κανονικά το UHD Deep Color για την θύρα HDMI στην οποία άμεσα συνδέω το PS4 Pro με την TV. Με το που τρέχω το God Of War, το Play Station απευθείας αλλάζει την λειτουργία εικόνας της TV μου σε HDR επειδή το παιχνίδι το κάνει αυτόματα. Οπότε HDR και 4Κ σίγουρα έχω ενεργοποιημένα. Αυτό που ήθελα κυρίως να μάθω, είναι αν υπάρχει κάποιος προχωρημένος στις TV και γνωρίζει ποιες θα ήταν οι καταλληλότερες ρυθμίσεις στην TV στην λειτουργία εικόνας HDR, ώστε να αποδώσει η συσκευή σε συνδυασμό με την TV το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε Frame Rates per Second. Και για παράδειγμα εννοώ τις ρυθμίσεις της TV παρακάτω:

-Πολύ Υψηλή Ανάλυση
    -Υψηλή Ευκρίνεια
    -Μείωση Θορύβου
    -Μείωση Θορύβου MPEG
    -Motion Eye Care
    -True Motion
    -Real Cinema (πάντοτε είναι απενεργοποιημένο και δεν γνωρίζω γιατί)

Οπότε αυτό που προσπαθώ να μάθω είναι ποιες θα ήταν οι καλύτερες τιμές για αυτές τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

9. The Following 2 Users Say Thank You to gaster For This Useful Post:

Nek_Food (02-05-2018)

Cool Member Dimitris_'s Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο αποτέλεσμα στα παιχνίδια θα το πάρεις απενεργοποιοντας όλα τα φίλτρα και πρωτίστως ότι έχει να κάνει με κίνηση.
    Έτσι η εικόνα είναι απαλλαγμένη από επεξεργασία περιττή που μπορεί να δημιουργήσει θέμα στην κίνηση.

το μονο που χρειαζεσαι ενεργοποιημενο ειναι το uhd deep color. motion eye care και true motion απενεργοποιημενα. ειδικα το true motion μου προκαλουσε προβλημα στην εικονα.κρατα την πολυ υψηλη αναλυση και την ευκρινεια υπολογισε τη οπως εισαι στο παιχνιδι αλλα κ εκει μην δωσεις πολυ γιατι θα δεις οτι χαλαει. εχω την lg uh603v οποτε σχεδον το ιδιο μενου εχουμε.

Quote Originally Posted by Dimitris_ View Post
    Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο αποτέλεσμα στα παιχνίδια θα το πάρεις απενεργοποιοντας όλα τα φίλτρα και πρωτίστως ότι έχει να κάνει με κίνηση.
    Έτσι η εικόνα είναι απαλλαγμένη από επεξεργασία περιττή που μπορεί να δημιουργήσει θέμα στην κίνηση.
    Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    το μονο που χρειαζεσαι ενεργοποιημενο ειναι το uhd deep color. motion eye care και true motion απενεργοποιημενα. ειδικα το true motion μου προκαλουσε προβλημα στην εικονα.κρατα την πολυ υψηλη αναλυση και την ευκρινεια υπολογισε τη οπως εισαι στο παιχνιδι αλλα κ εκει μην δωσεις πολυ γιατι θα δεις οτι χαλαει. εχω την lg uh603v οποτε σχεδον το ιδιο μενου εχουμε.
    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Οσον αφορα τα παιχνιδια που δεν ειναι 4Κ ετσι πως εχω τις ρυθμισεις μου φαινονται εμενα τουλαχιστον πολυ smooth. Οσον αφορα το God Of War που ειναι ενα παιχνιδι 4Κ το εχω στο Παιχνίδι HDR από τις 4 επιλογές που δίνει και φαίνεται οτι κλειδώνει στα 30fps σε 4Κ που νομιζω ειναι πολυ καλα. Αυτο με το True motion μπορω να πω οτι το παρατηρησα. Δηλαδη εκει που πιανει ισως και 50+ fps αν γυρισω την καμερα αποτομα σιγουρα γινεται ενα drop. Θα δοκιμασω να απενεργοποιησω το motion eye care και το true motion και θα δω. Ευχαριστω και παλι παιδια.

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Εχει καμια διαφορα το ps4pro 7000 series με το ps4pro 7100 series?
    Καμια ιδεα?

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by fits79 View Post
    Καμια ιδεα?
    https://forum.beyond3d.com/threads/p...uh-7000.60541/
    Google is our friend.....

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Παντως οσο κραξιμο και να ριξω στην ms οι συσκευες που φτιαχνει ειναι state of the art μπροστα στα playstation. Pro κονσολα αγορασμενη τον οκτωβρη και κανει θορυβο χειροτερο απο το απλο που ειχα. To one το ανοιγα επαιζα και δεν καταλαβαινες οτι ειναι σε λειτουργια.

Χωρις υπερβολη βραδυ δεν μπορω να παιξω χωρις ακουστικα , ειναι εκνευριστικο.

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Παντως οσο κραξιμο και να ριξω στην ms οι συσκευες που φτιαχνει ειναι state of the art μπροστα στα playstation. Pro κονσολα αγορασμενη τον οκτωβρη και κανει θορυβο χειροτερο απο το απλο που ειχα. To one το ανοιγα επαιζα και δεν καταλαβαινες οτι ειναι σε λειτουργια.

Το X όντως είναι state of the art και μόνο το σύστημα ψύξης και το μέγεθος να δεις. Debatable για το original. Για το 360 δεν μιλάω καν :Ρ
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Κ για τους άλλους πολύ εκνευριστικο οντως πολύ σκατα σε αυτό τον τομέα κ εμένα κάνει σαν ελικόπτερο, η γυναίκα μου λέει συνέχεια μας έχεις πάρει τα αυτια με αυτό.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Κ για τους άλλους πολύ εκνευριστικο οντως πολύ σκατα σε αυτό τον τομέα κ εμένα κάνει σαν ελικόπτερο, η γυναίκα μου λέει συνέχεια μας έχεις πάρει τα αυτια με αυτό.

Ναι ρε συ πηρα πηρα δηλαδή ακουστικα για να παιζω και να μην ενοχλω και τους σπαει τα νευρα -δικαιως- ο ανεμιστηρας. Και καλα το απλο λες το εχω απο το launch το εχω λιωσει. Το προ δηλαδη σε ενα 6μηνο πως δικαιολογειται?

Συμφωνω οτι το 360 ηταν η επιτομη του fail αλλα ειχες απο πισω μια υποστηριξη , το εστελνες και σου ερχοταν χωρις την παραμικρη χρεωση , μιας και η ms ειχε αποδεχτει το RRoD.

Το launch one Που ειχα ηταν μια χαρα δεν ειχα θεμα παντως.

Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ναι ρε συ πηρα πηρα δηλαδή ακουστικα για να παιζω και να μην ενοχλω και τους σπαει τα νευρα -δικαιως- ο ανεμιστηρας. Και καλα το απλο λες το εχω απο το launch το εχω λιωσει. Το προ δηλαδη σε ενα 6μηνο πως δικαιολογειται?

Συμφωνω οτι το 360 ηταν η επιτομη του fail αλλα ειχες απο πισω μια υποστηριξη , το εστελνες και σου ερχοταν χωρις την παραμικρη χρεωση , μιας και η ms ειχε αποδεχτει το RRoD.

Το launch one Που ειχα ηταν μια χαρα δεν ειχα θεμα παντως.
    Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα Xbox one, S, X δεν υπάρχει αυτό ούτε ξέρεις ότι είναι ανοιχτό.
    Το ps4pro κάνει περισσότερο θόρυβο από το απλό κ σε μερικά παιχνίδια είναι έτοιμο για απογείωση μιλάμε παίρνει τρελές στροφές.

xbox:Christoforo7s

Αν ηταν αλλιως τα πραγματα μονο και μονο λογω του θορυβου θα ειχα αγορασει το One X. Οντως ο θορυβος,ειδικα στα γνωστα exclusives ειναι παρα πολυ εντονος σε σημειο να νομιζεις οτι εχεις χαλασμενη κονσολα.

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα τα Xbox one, S, X δεν υπάρχει αυτό ούτε ξέρεις ότι είναι ανοιχτό.
    Το ps4pro κάνει περισσότερο θόρυβο από το απλό κ σε μερικά παιχνίδια είναι έτοιμο για απογείωση μιλάμε παίρνει τρελές στροφές.

Σε αυτο συμφωνω κι εγω γιατι κι εμενα εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι τελευταις γενειας κονσολες της Microsoft & Sony.

Οντως το ps4pro κανει σαν αεροπλανο στα παιχνιδια που ζοριζεται π.χ. god of war, horizon zero dawn κ.τ.λ.

Ενω απο την αλλη καμια κονσολα της Microsoft δεν ακουγεται τοσο ακομα και το πρωτο xbox one.
    Και μετα τη νειλα - κραξιμο που εφαγε απο το xbox360 τωρα προσεχει και βγαζει πολυ ποιο προσεγμενες τεχνολογικα κονσολες.

Last edited by fits79; 05-05-2018 at 00:52.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Οταν η Ms βαλει το τροφοδοτικο ΜΕΣΑ στην κονσολα, το ξανασυζηταμε. Δεν εχω δει ξεκοιλιασμενα τα S Και Χ, αλλα στο πρωτο θυμαμαι εναν αδειο χωρο με μια τεραστια ψυκτρα.

Bookmarks

Bookmarks