Quote Originally Posted by fits79 View Post
Ε αν δουμε ps5 ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι γιατι θα εχουμε νεα κονσολα καθε 2 χρονια κατι που δεν συμφερει κανεναν.
Ίδιο πράγμα δεν είναι, γιατί στο ps5 θα έχουμε exclusives μόνο γι' αυτήν την κονσόλα, ενώ με το pro έχουμε απλά καλύτερες εκδόσεις, για το ίδιο το pro δεν υπάρχει κάποια αποκλειστικότητα μόνο πάνω του.

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
PS4 Pro2 δεν νομίζω ότι θα βγει ποτέ, δεν ξέρω καν για PS4 Pro Slim... Πάντως αργά ή γρήγορα θα έχουμε ανακοίνωση για νέα κονσόλα PS5. Τώρα μέσα στο 2018* θα είναι (π.χ. Ε3 2018) ή στο 2019** δεν ξέρω, οι εκτιμήσεις έχουν αναφέρει και τα δύο ενδεχόμενα. Λογικά η εταιρεία θα δει περισσότερο πως θα συνεχίσει από πλευράς πωλήσεων τα PS4/PS4 Pro για να μην κανιβαλίσει τις πωλήσεις τους, μιας και νομίζω συνεχίζουν να είναι καλές (10m/year), ενώ λιγότερο θα ασχοληθεί με το πως θα πάει το Scorpio μιας και αυτό πέραν του αρχικού sales boost που λογικά θα έχει στους early adopters, δεν το κόβω να έχει και αντίστοιχη συνέχεια.

Εγώ το ps5 το περιμένω το 2019 με ανακοίνωση τον Φεβρουάριο με Μάρτιο, πιο αναλυτικές πληροφορίες στην E3 του 2019 και κυκλοφορία τον Νοέμβρη του 2019. Βέβαια αυτό είναι συζήτηση για άλλο θέμα.