Page 96 of 138 FirstFirst ... 46869293949596979899100106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Ένα χαρακτηριστικό post με το μπέρδεμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή για το πως θα καλιμπράρουμε την τηλεόραση την οποία έχω αγοράσει και εγώ. Δεν νομίζω μετά από αυτό να θέλουν μερικοί να αγοράσουν 4K tv. Εκεί που είχαμε καταλήξει στο auto για το PS4 αλλάζουν κ πάλι τα δεδομένα. Πάρτε και ένα ακόμα.
    Βλεπω εσενα και τον Wolf στο θεμα με τις TV, διαβαζω που και που τα θεματα στο neogaf, διαβαζω και λιγο avforum. Πραγματικα, αν πριν ημουν 50-50, τωρα πια δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω 4K TV. Οταν με το καλο βγει το PS5 βλεπουμε. Το plug & play το ξεχναμε οριστικα απο οτι φαινεται. Και αντε πες οτι ρυθμισεις επρεπε να κανεις και πριν στις 1080p τηλεορασεις. Τωρα ομως εχεις και τα 2-3-4-5 modes των παιχνιδιων. 1080-30 το ενα, 1080-60 το αλλο, 4K 30 το παραλο.

Βασικα η γνωμη μου ειναι οτι η Sony και η MS πρεπει να δουλεψουν με τους κατασκευαστες τηλεορασεων ωστε να υπαρχουν ετοιμες ρυθμισεις για τις κονσολες. Καθε μοντελο να εχει και τις δικες του ρυθμισεις, ετοιμες. Απορω που δεν το εχει κανει η Sony με τις δικες της τηλεορασεις.

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Ένα χαρακτηριστικό post με το μπέρδεμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή για το πως θα καλιμπράρουμε την τηλεόραση την οποία έχω αγοράσει και εγώ. Δεν νομίζω μετά από αυτό να θέλουν μερικοί να αγοράσουν 4K tv. Εκεί που είχαμε καταλήξει στο auto για το PS4 αλλάζουν κ πάλι τα δεδομένα. Πάρτε και ένα ακόμα.
    Το θέμα με το RGB full είναι πολύ παρεξηγημένη ιστορία.

ΚΑΤ αρχήν πρέπει να το υποστηρίζει και η TV(μέσω ρύθμισης που λειτουργεί manual)και η κονσόλα για να παίξει σωστά και να μην έχεις crashed blacks.

Δεν γίνεται μια TV να δουλεύει aRGB full με το PS4 και όχι με το pro η με το PS3.

Πολλοί κάνουν το λάθος να βάζουν aRGB full χωρίς να το υποστηρίζει η TV τους και να κάνουν check διάφορες εικόνες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το calibrate του mode.

Αυτές οι εικόνες είναι για calibrate του RGB full mode από τη στιγμή που είναι στο on και στην TV και στην κονσόλα.

Εγω αν και η ΤV μου έχει Full RGB mode το παίζω limited γιατί ως γνωστόν το full RGB του one είναι λάθος και βγάζει crashed blacks.

Το Full RGB του one είναι optimized για pc monitors και μόνο εκεί δουλεύει σωστά.

Κονσόλες PlayStation το δουλεύουν τέλεια .

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει setting στην ΤV τότε δεν το υποςτηριζει και τα χρώματα της ξεκινάνε από 35(αν θυμάμαι καλά) έως 235(αν θυμάμαι καλά)και όχι από 0 έως 255 που είναι το Full RGB mode,και το setting στην κονσόλα πρέπει να είναι limited.

Επίσης αυτά τα contrast enhancer η dynamic contrast σε όλες τις προσπάθειες για σωστό calibrate μου έβγαζαν crashed whites (το contrast είναι η φωτεινότητα των λευκών),τα ίδια και το black enhancer,το σωστό calibrate γίνεται με όλες αυτές τις ρυθμίσεις στο off και το RGB mode στο limited εκτός αν το υποστηρίζει και η τηλεόραση και μόνο για κονσόλα PlayStation.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Giannis1979; 23-11-2016 at 12:23.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

DJTaurus (23-11-2016),Giorgos78 (23-11-2016),TdR (23-11-2016)

Είπαμε, αν κάποιος έχει ήδη το απλό PS4 δεν αξίζει να πάει στο Pro. Καλύτερα να περιμένει 3-4 χρόνια για το PS5.
    Αν όμως έχει μείνει με το PS3 και θέλει να αναβαθμιστεί τότε πάει σε Pro χωρίς δεύτερες σκέψεις...

Επίσης κακώς μπλέκετε την αγορά Pro με την αγορά 4K τηλεόρασης. Αυτό είναι κάτι που θέλουν οι εταιρίες προκειμένου να κερδοφορήσουν.
    Δεν αγοράζεις νέα TV επειδή πήρες νέα κονσόλα! Σα να λέμε τώρα που βρήκαμε παππά να θάψουμε 5-6...

5. The Following User Says Thank You to Ray Liotta For This Useful Post:

Giannis1979 (23-11-2016)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Παρατήρησα ένα πρόβλημα με το Call of duty BOIII, στο pro λόγο αναβαθμίσεις 4k όταν το παίζεις σε οθόνη 1080p το HUD και γενικός τα γράμματα μέσα στο game βγαίνουνε διπλά σαν να έχουν ένα είδωλο από πίσω και είναι πάρα πολύ χάλια γιατί σε ζαλίζει να τα κοιτάς.

Click image for larger version. 

Name:	Black Ops III_pro bug.jpg 
Views:	255 
Size:	807.8 KB 
ID:	9507

Click image for larger version. 

Name:	Black Ops III_pro bug2.jpg 
Views:	251 
Size:	125.1 KB 
ID:	9508
    Last edited by pgp69; 23-11-2016 at 12:09.

Spoiler!

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Βλεπω εσενα και τον Wolf στο θεμα με τις TV, διαβαζω που και που τα θεματα στο neogaf, διαβαζω και λιγο avforum. Πραγματικα, αν πριν ημουν 50-50, τωρα πια δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω 4K TV. Οταν με το καλο βγει το PS5 βλεπουμε. Το plug & play το ξεχναμε οριστικα απο οτι φαινεται. Και αντε πες οτι ρυθμισεις επρεπε να κανεις και πριν στις 1080p τηλεορασεις. Τωρα ομως εχεις και τα 2-3-4-5 modes των παιχνιδιων. 1080-30 το ενα, 1080-60 το αλλο, 4K 30 το παραλο.

Βασικα η γνωμη μου ειναι οτι η Sony και η MS πρεπει να δουλεψουν με τους κατασκευαστες τηλεορασεων ωστε να υπαρχουν ετοιμες ρυθμισεις για τις κονσολες. Καθε μοντελο να εχει και τις δικες του ρυθμισεις, ετοιμες. Απορω που δεν το εχει κανει η Sony με τις δικες της τηλεορασεις.
    Sony και ms έπρεπε να δουλεύουν να βγάζουν παιχνιδαρες να παίζουμε και να τους απασχολεί το upgrade των κονσολών τους απ την 5αετια και μετά.

Δε γίνεται να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στο one το master chief collection και να το παίζω ακόμα,και δεν γίνεται να βγει νέα κονσόλα ps χωρίς να έχει περάσει ένα gran tourismo η ένα ΑΑΑ exclusive πλην uncharted.

Last edited by Giannis1979; 23-11-2016 at 12:30.

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Ένα βιντεάκι για τις διαφορές στο hardware ανάμεσα στις δύο εκδόσεις με το pro και το slim βίδες
    Back in Town...

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Λοιπον δεν κρατηθηκα αλλο!!!και το τσακωσα και εγω πριν απο μερικες ημερες στα 399 απο public(τσακωσα και μια επεκταση στα 30 και εφυγα σαν κυριος)Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αριστες στο θεμα κατασκευης(η διαφορα στο βαρος ειναι αισθητη σε σχεση με το προηγουμενο) ο μοχλος σουπερ και αυτος παρεπιπτοντως.Επιπλεον πρεπει να ειναι η πιο αθορυβη κονσολα που εχω αυτην την στιγμη στην κατοχη μου(το προηγουμενο που ειχα ειχε αρχισει να κανει σαν τζετ).Πραγματικα πρεπει να ξεπερασε ακομα και το xbox one μου σε επιπεδο θορυβου.χαχαχαχα Οσο αναφορα το design με το που την εβαλα για πρωτη φορα στο ρευμα(στο πρωτο boot up που ανοιγει με το led φωτισμο) μου θυμισε πολυ αυτο. :-D

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

Ρε παιδια περασα απο public και τοχαν 420!!!! Τοσο κοστιζει;

Andreas_gr's Avatar
    PSN ID
    Andreas_gr

409 κοστίζει απο παντου

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Παιδια οσον αφορα το pro, οι δικες μου εντυπωσεις οπως εχω γραψει παραπανω ηταν απο πολυ θετικες εως εντυπωσιακες. Μιλαω παντα για συγκριση pro με απλο σε 4κ με infinite και remastered cod. Την πρωτη μερα που το πηρα εβαλα back to back απλο και pro στην τηλεοραση μου σε single και multi. Απλα να πω οτι την διαφορα την καταλαβε η γυναικα μου, η οποια εχει τοση σχεση με gaming οσο εγω με το μπαλετο. Αυτα.

13. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

klark71 (23-11-2016)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Τα παιχνίδια ειδικά που έχουν pro patch είναι εντυπωσιακά σε 4K TV. Το μπάσκετ είναι ίσως το καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Andreas_gr View Post
    409 κοστίζει απο παντου

Εμενα μου κανανε 25% εκπτωση διοτι πηρα πακετο και την επεκταση εγγυησης.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω την επεκταση την πληρωσα 40 και μαλστα ξεχασαν να μου την στειλουν με την κονσολα και την ελαβα μετα απο 2 μερες

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

http://www.eurogamer.net/articles/di...-upgrade-guide
    Απο αρθρο του eurogamer που εχει συγκεντρωμενα ολα τα pro patches των παιχνιδιων. Σε γενικες γραμμες οι εντυπωσεις ειναι παρα πολυ καλες εως εξαιρετικες, φυσικα με καποιες εξαιρεσεις.

18. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

klark71 (25-11-2016)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Εμενα μου κανανε 25% εκπτωση διοτι πηρα πακετο και την επεκταση εγγυησης.
    Εννοείς στο σύνολο ή στην επέκταση μόνο? Δλδ πόσο σου βγήκε τελικά και από ποιο μαγαζί? Γιατί ακούγεται πολύ καλή προσφορά αν είναι στο σύνολο.

PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Εννοείς στο σύνολο ή στην επέκταση μόνο? Δλδ πόσο σου βγήκε τελικά και από ποιο μαγαζί? Γιατί ακούγεται πολύ καλή προσφορά αν είναι στο σύνολο.
    Το πηρα απο public!!! Και αντι να δωσω συνολο 450 euro "μαζι με την επεκταση της εγγύησης εδωσα συνολο 430.Με λιγα λογια μου εβγαλε το καπελο των 9 ευρω και μου εκοψε και ενα δεκαρικο απο την επεκταση.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

21. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

gonzalez (24-11-2016)

Με λίγα λόγια σου έκαναν μία έκπτωση περίπου 4% επί του συνόλου!

23. The Following User Says Thank You to Ray Liotta For This Useful Post:

gRim (25-11-2016)

PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Ray Liotta View Post
    Με λίγα λόγια σου έκαναν μία έκπτωση περίπου 4% επί του συνόλου!
    Καπως ετσι!!!αλλα και παλι ξανα ευχαριστημενος ειμαι που δεν πληρωσα το καπελο των 9 ευρω.

25. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

Ray Liotta (27-11-2016)

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

Παιδια μολις τωρα επαιξε στο μεγκα μια διαφημιση απο το πλαισιο. Δεν ξερω αν δεν ειδα καλα αλλα ειχαν προσφορα το προ με 2 παιχνιδια καπου στα 400. Μπηκα στο σαιτ αλλα δεν αναφερει κατι τετοιο... λετε να μην ειδα καλα; :/

Quote Originally Posted by NIKOS View Post
    Παιδια μολις τωρα επαιξε στο μεγκα μια διαφημιση απο το πλαισιο. Δεν ξερω αν δεν ειδα καλα αλλα ειχαν προσφορα το προ με 2 παιχνιδια καπου στα 400. Μπηκα στο σαιτ αλλα δεν αναφερει κατι τετοιο... λετε να μην ειδα καλα; :/
    Δεν έχει ακουστεί κάτι και για να μην υπάρχει και στο site μάλλον μπερδεύτηκες... Μακάρι να ισχύει αλλά το βλέπω δύσκολο.

Bookmarks

Bookmarks