Page 91 of 138 FirstFirst ... 4181878889909192939495101 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    Έβαλα την κονσόλα σε restmode και το unit από το VR συνέχισε να είναι αναμμένο και λευκό χρώμα και ο ανεμιστήρας να δουλεύει κανονικά. Δεν θυμάμαι στο fat το έκανε αυτό
    Πατώντας απλά το power button (όχι δηλαδή για 4") δεν κλείνει ε; Με update θα λυθεί πιστεύω.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Μόλις το παρέλαβα και εγώ, το έστησα στα γρήγορα και έβαλα να γίνει η μεταφορά. Ελπίζω να μου κρατήσει το το PT demo που δεν θέλω να το χάσω.

Θέλει 5 ώρες για 805GB, καθόλου κακά για απευθείας σύνδεση μέσω lan cable χωρίς router στην μέση.

Προς το παρόν οι μόνες εντυπώσεις που μπορώ να έχω είναι για το σχεδιαστικά είναι πολύ ωραίο, με καλή ποιότητα κατασκευής και επιβλητικό σαν design ειδικά όρθιο. Στέκεται και καλά, δεν βλέπω να του βάζω βάση.

3. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

spartan (15-11-2016)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Μόλις το παρέλαβα και εγώ, το έστησα στα γρήγορα και έβαλα να γίνει η μεταφορά. Ελπίζω να μου κρατήσει το το PT demo που δεν θέλω να το χάσω.

Θέλει 5 ώρες για 805GB, καθόλου κακά για απευθείας σύνδεση μέσω lan cable χωρίς router στην μέση.

Προς το παρόν οι μόνες εντυπώσεις που μπορώ να έχω είναι για το σχεδιαστικά είναι πολύ ωραίο, με καλή ποιότητα κατασκευής και επιβλητικό σαν design ειδικά όρθιο. Στέκεται και καλά, δεν βλέπω να του βάζω βάση.

Don't do it man.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post

Don't do it man.
    Lol

Είναι σε ράφι ανάμεσα σε ένα PS3 slim όρθιο και αυτό και από την άλλη έχει πολλά games στιβαγμένα, με περιθώριο για να αερίζεται αλλά δεν αρκετό περιθώριο να πέσει.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ίσως το πιο ενθαρρυντικό βίντεο που έχουμε για SSD στο Pro.

HDD SSD
    New game → Gameplay: 60,06 → 17,63
    Cutscene → Chapter 1: 57,24 → 36,11
    Load saved game: 27,80 → 18,53
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

7. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Nerven (16-11-2016),TdR (16-11-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Χειρότερη η απόδοση του watch Dogs 2 στο PS4 Pro

Απ'ότι φαίνεται θα το δούμε σε αρκετά παιχνίδια τουλάχιστον στην αρχή.
    Εκτός του ότι το έχει χειριστεί τελείως λάθος η Sony και κανείς δεν ξέρει ουσιαστικά τα πλεονεκτήματα του PS4 Pro, βλέπουμε πως έχει πολλά μειονεκτήματα...
    Λογικά τα games που θα βγουν τους επόμενους μήνες δεν θα έχουν αυτά τα προβλήματα. Αλλά είναι αστείο να παίρνεις πιο δυνατή κονσόλα και να σου τρέχει χειρότερα τα παιχνίδια...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Και που εισαι ακομα. Περιμενε το επομενο παιχνιδι της ubi του χρονου τετοιο καιρο που θα πρεπει να κανει -υποθετικα , σιγα μην το κανει- optimization για ps4, ps4 pro, xbox one, scorpio. Θα τρωτε τα μουστακια σας εδω μεσα που παιζει καλυτερα .

Πονταρω βεβαια οτι το optimization θα γινεται στην πιο αδυναμη κονσολα . Αν βρεθει κανενας μερακλης developer θα βαζει modes οπως στο tomb raider. Αλλιως το patch , του patch, τω patch , ω patch!

Spoiler!

10. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Giannis1979 (15-11-2016),pinakas (17-11-2016)

Default PlayStation 4 Pro

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Και που εισαι ακομα. Περιμενε το επομενο παιχνιδι της ubi του χρονου τετοιο καιρο που θα πρεπει να κανει -υποθετικα , σιγα μην το κανει- optimization για ps4, ps4 pro, xbox one, scorpio. Θα τρωτε τα μουστακια σας εδω μεσα που παιζει καλυτερα .

Πονταρω βεβαια οτι το optimization θα γινεται στην πιο αδυναμη κονσολα . Αν βρεθει κανενας μερακλης developer θα βαζει modes οπως στο tomb raider. Αλλιως το patch , του patch, τω patch , ω patch!
    Εν τω μεταξύ όλο αυτό ξεκίνησε τη στιγμή που η γενιά άρχισε να δίνει τα καλύτερα της από παιχνίδια-performance..

Κάθομαι και παίζω στην νέα μου (αναπόφευκτα)4Κ HDR TV το απλό xbox one και με τα νέα παιχνίδια τρίβεις τα μάτια σου.

Προσωπικά εύχομαι και προσεύχομαι για παταγώδη αποτύχια των pro-Scorpio στο performance κ ας κλάψουν πολλοί.

Ας βγάζουν νέα συστήματά κάθε 3- 4 χρόνια αλλά να είναι νέα κ όχι να σέρνουν τα παλιά και να γίνεται όλη η γενιά μπάχαλο.

Αν το κάνει έτσι η ms που συνήθως κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτά που λέει τότε θα πάρω scorpio

Το pro και η πολιτική που ακολουθεί η Sony δεν...

Διαφορετικά μένουμε με τα παλιά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

james9 (15-11-2016)

the doctor x1's Avatar
    PSN ID
    The_doctor_x1
    Name
    Βασιλης

Γιάννη καλημέρα σου.από ότι βλέπω έχεις 4κτv με hdr και χρησιμοποιείς το απλό ps4.δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος όπως εσύ αυτόν τον συνδυασμό αλλά

αυτό θέλω να κάνω και εγώ.θα έχω πρόβλημα στην ανάλυση συνγκριτικα με μια απλή full hd tv η όχι?ψάχνω για αγορά tv και βλέπω αρκετές 4κ σε τιμές οπός

μια full hd και σκέφτομαι αν είναι να πάω σε 4κ.πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα μου βγει ξέροντας ότι ακόμα ίσως να μην είναι και πολλή καλές όλες η 4κ για

αρχή
    σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Quote Originally Posted by the doctor x1 View Post
    Γιάννη καλημέρα σου.από ότι βλέπω έχεις 4κτv με hdr και χρησιμοποιείς το απλό ps4.δεν ξέρω αν έχει και κάποιος άλλος όπως εσύ αυτόν τον συνδυασμό αλλά

αυτό θέλω να κάνω και εγώ.θα έχω πρόβλημα στην ανάλυση συνγκριτικα με μια απλή full hd tv η όχι?ψάχνω για αγορά tv και βλέπω αρκετές 4κ σε τιμές οπός

μια full hd και σκέφτομαι αν είναι να πάω σε 4κ.πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα μου βγει ξέροντας ότι ακόμα ίσως να μην είναι και πολλή καλές όλες η 4κ για

αρχή
    σε ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την ανάλυση φίλε μου.Τι πρόβλημα να έχεις δηλαδή;

Αν εννοείς αυτό που λένε κάποιοι ότι το 1080p δεν δείχνει καλά στις 4Κ αυτό σε μένα δεν υπάρχει ούτε σαν ανέκδοτο.

Αυτό πιθανόν να προκύπτει από φτωχά specs της 4Κ σε σχέση με την παλιά επ ουδεμία όμως έχει να κάνει με το 4K panel.

Διάφορες βλέπω μόνο προς τα πάνω όπως ακριβώς βλέπαμε και όταν παίζαμε 720p σε 1080p πάνελ.

Προς το καλύτερο θα πας με την 4Κ ειδικά αν έχει και ΗDR(το συνιστώ) που το υποστηρίζει το απλό PS4.

Απλά δες τι λεφτά μπορείς να δώσεις και κάνε μια καλή έρευνα να πάρεις όσο πιο καλή TV γίνεται από άποψη specs.(πολύ σημαντικό)

Προσωπικά τηλεόραση αναγκαστηκα να πάρω γιατί η παλιά χάλασε και νομίζω ότι πλέον η αγορά 4Κ HDR είναι μονόδρομος όσον αφορά την αγορά TV αν δεν θες φυσικά να ξανά αγοράσεις τηλεόραση αρκετά σύντομα.

Last edited by Giannis1979; 15-11-2016 at 12:01.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

http://www.eurogamer.net/articles/di...4-pro-analysis

Αναλυση απο το eurogamer για infinite και remastered. εξαιρετικα αποτελεσματα στο pro (οπως ειχα πει οτι και η δικια μου εντυπωση)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Το multiplayer brakedown !!!

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

http://www.eurogamer.net/articles/di...ive-on-ps4-pro

Απλα παραθετω το πιο σημαντικο κομματι. Ειναι που τα frame rates θα παρεμεναν ιδια.......
    Based across an assessment of the run of play, PlayStation 4 Pro offers up a 10-15fps advantage - a lead which seems fairly consistent regardless of how low the standard PS4 drops, so for example, a 32fps minimum reports as 47fps at the same point on Pro - a 47 per cent increase in performance (accepting some margin of error, bearing in mind that the rendering is not entirely like for like). Also interesting is more consistency in frame-times for Pro owners. Battlefield 1 is v-synced, meaning that the target frame-time is 16.7ms - 60 frames per second. However, performance drops can see 33ms or even 50ms frame-times on standard PS4 hardware - in our tests, the Pro never exceeds 33ms. In the heat of the action, PS4 Pro offers more visual feedback and crisper response, though clearly a locked 60fps is still off the table in demanding scenes.
    The dynamic nature of the gameplay makes visual comparisons difficult, but in addition to the performance uplift, Battlefield 1 also retains its resolution advantage on PlayStation 4 Pro, and it's not exactly a stretch to think that its other campaign enhancements - improved textures, effects work and terrain detail also extend into the Pro mode. All of these improvements benefit the player whether they're running on a 4K screen or in 1080p mode (where the higher resolution image is super-sampled down to full HD).

καλως επιλεγω να το παρω κανα χρονο αργοτερα που καποια πραματα θα εχουν φτιαξει.

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Ισα ισα που συμφωνα με τα 2 ποσταρισματα που εχω κανει για τις αναλυσεις infinite warfare, modern warfare remastered και BF1, ps4 pro πρεπει να παρεις εδω και τωρα αν παιζεις αυτα τα παιχνιδια.

1. Στο infinite και remastered στο mutiplayer εχεις πολυ καλυτερη εικονα και αναλυση ενω εχεις και μια μικρη διαφορα προς το καλυτερο σε frames per second
    2. Στο BF1 οχι μονο εχεις πολυ καλυτερη εικονα, αλλα εχεις ξεκαθαρο πλεονεκτημα στο multiplayer λογο πολυ καλυτερων frames per second

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    http://www.eurogamer.net/articles/di...ive-on-ps4-pro

Απλα παραθετω το πιο σημαντικο κομματι. Ειναι που τα frame rates θα παρεμεναν ιδια.......
    Based across an assessment of the run of play, PlayStation 4 Pro offers up a 10-15fps advantage - a lead which seems fairly consistent regardless of how low the standard PS4 drops, so for example, a 32fps minimum reports as 47fps at the same point on Pro - a 47 per cent increase in performance (accepting some margin of error, bearing in mind that the rendering is not entirely like for like). Also interesting is more consistency in frame-times for Pro owners. Battlefield 1 is v-synced, meaning that the target frame-time is 16.7ms - 60 frames per second. However, performance drops can see 33ms or even 50ms frame-times on standard PS4 hardware - in our tests, the Pro never exceeds 33ms. In the heat of the action, PS4 Pro offers more visual feedback and crisper response, though clearly a locked 60fps is still off the table in demanding scenes.
    The dynamic nature of the gameplay makes visual comparisons difficult, but in addition to the performance uplift, Battlefield 1 also retains its resolution advantage on PlayStation 4 Pro, and it's not exactly a stretch to think that its other campaign enhancements - improved textures, effects work and terrain detail also extend into the Pro mode. All of these improvements benefit the player whether they're running on a 4K screen or in 1080p mode (where the higher resolution image is super-sampled down to full HD).
    Έρχεται και η αμήχανη στιγμή όμως που διαπιστώνεις πως στο απλό xbox one αυτά τα 10-15 frames που έχει advantage το pro σε σχέση με το απλό PS4 απλά σε κάνουν match με τη διαφορά ότι εσυ δεν έχεις εκταμιεύσει 410 ευρώ για να το πετύχεις αυτό..

Digital Foundry:

As for frame rate, Battlefield 1's campaign targets 60fps, but falls on both platforms during heavy load. "It's not a major problem, though it does mean that the action doesn't always appear silky smooth," Digital Foundry said. The Xbox One has the edge in terms of campaign frame rate, with the PS4 edition lagging around 14fps behind in some cases. This isn't a deal-breaker, however. "The PS4 version doesn't feel overly compromised during the campaign, and the game remains very playable throughout," the site said.

In terms of multiplayer, Digital Foundry found that the PS4 version lags behind here as well in terms of frame rate. It comes in at around 40-45fps most of the time, dropping into the 30fps range when a lot is going on. By comparison, though performance can vary on Xbox One as well, the frame rate dips are less significant. "As a result the experience when playing online is definitely smoother [on Xbox One]," the site said.

Ακατανόητο το ότι αντί να τους φάτε να δώσουν ένα update στο απλό PS4 και να φτάσουν η να περάσουν το xbox one στο frame rate,αφού είναι σημαντικά δυνατότερο σύστημα προβάλετε ως λύση την αγορά του pro.

Φυσικά κατ εμε το frame rate στο PS4 BF1 είναι σκόπιμα χαμηλά από EA-Sony για να boostάριστουν οι πωλήσεις του pro,αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ναυαρχίδα των fps πλέον και ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο,που θα πλήρωνε όσο όσο για να τρέχει σωστά και να μην αλλοιώνεται η εμπειρία.

Το ίδιο ακριβώς θα γινόταν και στο xbox one αν έβγαινε τώρα το Scorpio.

Last edited by Giannis1979; 16-11-2016 at 13:11.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Είναι αυτό που λέγαμε κάποιοι. Οτι οχι μονο θα έχει διαφορά αλλά θα ειναι σημαντικά αισθητή και οχι μόνο στο single player αλλά και στο multi. Και σκεφτείτε τι θα γίνει με τα games που έρχονται. Δεν γίνεται να πάει ανεκμεταλευτη η δύναμη του Pro.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Ray Liotta (17-11-2016)

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by james9 View Post

Η Sony έχει δώσει ρητή εντολή στους developers από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως να έχουν βελτιώσεις για το Pro. Οπότε δεν είναι "αν θα βρεθεί κανένας μερακλής developer" ειναι υποχρεωμένοι θέλουν δεν θέλουν. Patch θα πάρουν μόνο τα παλιότερα.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by ChrisX View Post
    Η Sony έχει δώσει ρητή εντολή στους developers από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια ανεξαιρέτως να έχουν βελτιώσεις για το Pro. Οπότε δεν είναι "αν θα βρεθεί κανένας μερακλής developer" ειναι υποχρεωμένοι θέλουν δεν θέλουν. Patch θα πάρουν μόνο τα παλιότερα.
    Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος για τίποτα και κανείς δεν παίρνει εντολές απ τη Sony.

Partnerships και συμφωνίες μπορούν να υπάρξουν αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει ο developer.

Δικό του είναι το παιχνίδι,ότι θελει κάνει.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ChrisX View Post
    What benefits does PS4 Pro provide when played on a non-4K HDTV?
    PS4 Pro offers benefits even if you play on a HDTV that isn’t 4K. Depending on how the developer chooses to use the increased processing power, games with PS4 Pro support are able to render higher or more consistent framerates, increased environmental and character model detail, improved overall visual quality, and other related visual enhancements.

Απο το επισημο blog του playstation.
    Δεν υπαρχει καμια εντολη και καμια υποχρεωση. Οι devs θα εχουν ενα επιπλεον toolset και θα κανουν οτι βελτιωση κρινουν αυτοι. Αν ο developer ειναι η Naughty Dog ολα καλα. Αν ειναι η ubi δεν ειμαι κ σιγουρος για το αποτελεσμα.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks