Στις 3-4η ώρα τώρα το μεσημέρι?
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε να δούμε τι θα γίνει
Είναι αυτό που σου είπα και είπε και ο Slay. Λέει ότι το PS4 ναι μεν είχε SATA 2 αλλά ακόμα και έτσι, οι SSD είχαν επιδόσεις κάτω του μετρίου. Αυτό που λέει εδώ είναι ότι ακόμα και SATA 3 να έχει, μπορεί πάλι οι επιδόσεις που θα έχει ένας SSD να μην είναι όσο καλές θα έπρεπε. Εξαρτάται αν έχουν φτιάξει το bottleneck.
Τι ειδους εμπαργκο ειναι αυτο ρε παιδια και για ποιον λογο? Θα αποκαλυψουν κατι που δεν ξερουμε? Δεν καταλαβαινω τη λογικη του εμπαργκο σε hardware review... αλλωστε εχουν κυκλοφορησει αρκετες εικονες και βιντεο ηδη οποτε τι ακριβως?
Holy moly με τους φωτισμούς..... για τα χρώματα τα συγχαρητήρια πάνε στην LG.
Για όποιον ενδιαφέρεται η τηλεόραση των παραπάνω video. Πρόκειται για την entry level OLED της LG η οποια βγαίνει και στις 55 ίντσες. #bargain![]()
Last edited by DJTaurus; 07-11-2016 at 14:11.
Valkyre (07-11-2016)
Αδυνατον να βγαλεις συμπερασμα για χρωματα και φωτισμο απο offscreen videos. Γενικα ειναι πολυ καλη η TV βεβαια απο reviews, αλλα εξακολουθω να ειμαι της αποψης οτι χρειαζεται υπομονη και λιγος χρονος να ωριμασουν καποια πραγματα και καποιες... τιμες!Αλλωστε και το DF προτεινε το ιδιο ακριβως, να περιμενουμε.
Τα εμπαργκο αυτού του είδους υπάρχουν χρόνια. Γϊνονται για 2 λόγους. Πρώτον για λόγους marketing και δευτερον επειδή αν δεν υπήρχε όλοι οι δημοσιογράφοι και bloggers που έχουν παραλάβει νωρίς θα έκαναν "αγώνα" για το ποιος θα βγάλει πιο γρήγορα content, αρθρα και videos με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές ανακρίβειες. Με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται και οι μεν και οι δεν και δεν διαβάζουμε κι εμείς ότι τους κατέβει.
Οι εικόνες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και στο youtube και στα φόρουμ είναι πρώτον από πηγές μη εξακριβωμένες και έχουν ληφθεί με εξοπλισμό και τρόπο ερασιτεχνικό. Κανένας από όλους αυτούς δεν έχει την εμπειρία και τον εξοπλισμό να δείξει πχ μέσα από τεστ και αριθμούς τι γίνεται με το SATA III και πολλά άλλα τεχνικά θέματα της κονσόλας.
Spoiler!
mihalis13 (07-11-2016)
Αντε βρε παιδάκι μου να δούμε τι θα έχει. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Χα χα χα χα.![]()
Spoiler!
Digital Foundry launches high quality 4K video platform
Συνδρομητικη πλατφορμα με 4Κ βιντεο απο τις αναλυσεις που κανει.
https://www.digitalfoundry.net/
Μπορειτε να κατεβασετε free το Rise of the Tomb Raider PS4 Pro vs Titan X Pascal
Ρε παιδιά για το τι δισκο φοράει δεν λέει. Όμως ξενερωσα με τις θερμοκρασίες και τους θορύβους του fun. Δηλαδή έλεος. Τόσο δύσκολο ειναι να φτιάξουν το σύστημα ψύξης σωστά?
Γιατί που το είδες ότι έχει θέμα με τους ανεμιστήρες? όπου κοιτάω τόση ώρα στα reviews κανένας δεν παραπονιέται. Θα ανεβάσουν κι άλλα βίντεο και λεπτομέρειες στο Digital Foundry σιγά σιγά.
EDIT: Μόλις τώρα μέλος του Digital Foundry στο Neogaf είπε ότι επειδή είχαν ένα μόνο PS4 Pro για να κάνουν όλα τα videos και τα συγκριτικά κάποια έπρεπε να πάνε πίσω, θα ανέβουν με την πρώτη ευκαιρία.
Spoiler!
Λέει οτι λόγω μεγέθους περίμεναν μεγαλύτερο fun κτλ αλλά φαίνεται ίδιο και μάλιστα ότι κάνει θόρυβο και αυτό και κάτι έλεγε για 55db. Τόσο λάθος έκανα?
Δεν έχει θέμα, αν πιεστεί θα κάνει θόρυβο όπως όλα τα μηχανήματα. Τουλάχιστον αυτό διαβάζω γενικά τώρα στην πράξη θα το δούμε και απο κοντά. Προσωπικά ούτε του απλού PS4 με ενοχλεί γιατί παίζω με ακουστικά συνήθως οπότε no prob.
Spoiler!
Γενικά οι κονσόλες πονάνε εκεί. Θα μπορούσαν να δώσουν λίγο περισσότερο σημασία σε αυτό. Όλες οι δυσλειτουργίες τις περισσότερες φορές απο εκεί ξεκινάνε.
Εγω με τα θεματα του θορυβου πραγματικα δεν καταλαβαινω γενικα το παραπονο που εχει αρκετος κοσμος. Για το PS4 λενε οτι κανει σαν F16 και αλλα τετοια, δεν ξερω ρε παιδια οταν παιζω εγω ή θα φοραω ακουστικα ή θα εχω δυνατα τον ηχο. Να παιζω βιντεοπαιχνιδια και ο ηχος να ειναι ανυπαρκτος ειναι σαν να τρωω χωνακι χωρις παγωτο...
Οποτε οτι θορυβο και να κανει το PS4 ή οποιαδηποτε κονσολα, ουτε που θα το ακουσω ποτε. Αδιαφορο εντελως για εμενα το θεμα.
Bookmarks