Πολυ ενθαρυντικο το Downscale για το PSVR. Ισως δουμε μικροτερες διαφορες στην πραξη εκει, αλλα τις εχει περισσοτερο αναγκη το VR απο το σκετο PS4 κατ'εμε.
Πολυ ενθαρυντικο το Downscale για το PSVR. Ισως δουμε μικροτερες διαφορες στην πραξη εκει, αλλα τις εχει περισσοτερο αναγκη το VR απο το σκετο PS4 κατ'εμε.
.
Ξερουμε τι βελτιωσεις θα φερει στο Battlefield 1?
όχι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά, λογικά όταν βγει το patch θα πουν.
Spoiler!
Παιδιά γνωρίζετε μήπως, από προσωπικές αγορές που έχει κάνει ο καθένας σε λανσάρισμα αν υπάρχει περίπτωση να το τσιμπήσουμε νωρίτερα? Δηλ πχ στις 9 του μηνός.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως όχι, τουλάχιστον τόσα χρόνια που αγοράζω launch day δεν μου έχει γίνει κάτι τέτοιο με κονσόλα. Με games μου έχει γίνει αρκετές φορές. Βέβαια δεν ξέρω αν κανένα μαγαζί αποφασίσει να τα στείλει πιο πριν ώστε να έρθουν στις 10 και παραδοθούν από την courier πιο νωρίς αλλά δύσκολο.
Spoiler!
Πάντως έχω δει κόσμο όπως και Ελληνες από φόρουμ που τα πήρανε. Τουλάχιστον έτσι λένε.
Αν δεν έχουν άτομο μέσα στην Sony ή μέσα σε κατάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πάρει τόσο νωρίς. Μόνο οι δημοσιαγράφοι και οι bloggers έχουν παραλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα.
Spoiler!
Ίσως είναι έτσι. Πάντως εγω θα κανω μια γύρα μπας και βρω τίποτα.![]()
Edit : Παιδιά γνωρίζει κανείς με τι δισκο έρχεται όσον αφορά το sata2 και το sata3?
Ναι μεν υποστηρίζει αλλά αυτός που φοράει τι είναι?
Last edited by cocous; 06-11-2016 at 21:29.
Άγνωστο ακόμα. Υπομονή μέχρι αυριο που λήγει το εμπάργκο λογικά το Digital Foundry θα το έχει κάνει φύλλο και φτερό οπότε θα μάθουμε.
Spoiler!
Αντε να δούμε. Λογικά sata3 θα πρέπει να είναι.
Όλο και κάποιος θα το πάρει πιο νωρίς. Θέλω βέβαια να πιστεύω ότι αυριο που επιτέλους θα μπορούν να γράψουν και να ανεβάσουν videos όλα τα sites κάποιος θα αναφερθεί με λεπτομέρειες για τον σκληρό, την απόδοση και γενικά όλες τις απορίες που έχουμε. Το Digital Foundry ειδικά πάντα το αναλύει το κάθε μηχάνημα οπότε θα έχουμε απαντήσεις.
Spoiler!
Christos33 (06-11-2016)
Christos33 (06-11-2016)
Αν θυμαμαι καλα, που νομιζω οτι θυμαμαι , στο πρωτο ps4 που ειχε sata2, ποτε και με κανεναν δισκο δεν εφταναν ουτε καν κοντα στο θεωρητικο του μεγιστο τα 300MB/sec. Τωρα δεν θυμαμαι που το ειχα δει ή διαβασει, αλλα ηταν ΠΟΛΥ χαμηλοτερα τα νουμερα, κατω απο τα 100MB/sec σιγουρα, ίσως και λιγοτερο. Γιαυτο η επιλεον ταχυτητα των SSD στο PS4 προερχονταν απο την ανυπαρξια seek time, Και οχι απο το data transfer.
Οποτε και sata2 να συνεχισει να εχει το pro, εαν εφτιαξαν αυτο το bandwidth bottleneck θα ειναι αισθητη η διαφορα, εαν παλι οχι, δεν νομιζω οτι θα δουμε διαφορες στις ταχυτητες. Θα περιμενω με αγωνια την αναλυση του DF, η καποιου αλλου σοβαρου τεχνικου site.
Πιθανόν όλα αυτά να έχουν διορθωθει. Εν και εγω περιμένω περισσότερες πληροφορίες για το μηχάνημα άσχετα αν το έχω προ παραγγείλει.
Digital Foundry PS4 Pro Launch Coverage Begins
Update 1:
Leadbetter says not to get your hopes up regarding SATA III due to the "copying bandwidth" being really low. If SATA II is getting hobbled like that (20 mb/sec), then he would expect SATA III to be hobbled as well.
Axilleas_GR (07-11-2016)
Δηλαδή για να καταλάβω ο ποιητής λέει ότι πάλι είναι αργο άσχετα το ότι υποστηρίζει sata3?
Bookmarks