Page 77 of 138 FirstFirst ... 276773747576777879808187127 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default PlayStation 4 Pro

Είχε δύσκολη δουλειά το marketing team της Sony, πρώτα PS4 slim, στο καπάκι ps vr και τώρα το pro...

Για να δούμε ποσό δυνατά και πως θα το πλασάρει γενικά, και με πιο τρόπο. Μπορεί και να συνεχίσουν να διαφημίζουν το PSVR και slim και να αφήσουν το PS4 pro να το πάρουν αυτοί που το περιμένουν και έχουν ήδη ψηθεί (δεν θα είναι λίγοι) και να το σπρώξουν πιο πολύ αργότερα όταν θα υπάρχει και αρκετό στοκ.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

lol
    Για καποιο λογο μου αρεσε.
    .

3. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Giannis1979 (28-10-2016),Nek_Food (30-10-2016)

Quote Originally Posted by PDS View Post

lol
    Για καποιο λογο μου αρεσε.
    Εντάξει hilarious

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

μου κανει εντυπωση που δεν το εχουν δωσει στα μεσα για review το ps4 το ειχαν τα media 20 μερες πρι την κυκλοφορια του
    Last edited by lak100; 29-10-2016 at 13:54.

Εχω μια πολυ καλη full hd tv αν παρω ps4 pro τι θα διαφορα θα δω γενικα σε ολους τους τομεις...? Αξιζει? Μιας και το ps4 το πολυ 200 ευρω... Το δινεις φανταζομαι σε 2, 3 χρονια δεν θα πιανει τιποτα...

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Kapasouris View Post
    Εχω μια πολυ καλη full hd tv αν παρω ps4 pro τι θα διαφορα θα δω γενικα σε ολους τους τομεις...? Αξιζει? Μιας και το ps4 το πολυ 200 ευρω... Το δινεις φανταζομαι σε 2, 3 χρονια δεν θα πιανει τιποτα...
    Δεν αξίζει αν έχεις κονσόλα να δώσεις λεφτά 210 ευρώ εχτρα,εκτός και αν έχεις VR η είναι παλια η κονσόλα και θέλεις να την ανανεώσεις με μια ποιο καινούργια.
    Διαφορες θα υπάρχουν άλλα δεν νομίζω να είναι και τεραστιες.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

καλα σε 2 3 χρονια μπορει να εχει βγει κ το ps5 ετσι οπως το παει η sony
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    Καλα αυτό εννοείται αν πάει και καλά η κονσόλα της MS, μπορεί και ποιο γρήγορα.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

http://www.dualshockers.com/2016/10/...rk-developers/

Incidentally, he mentioned that his personal estimate is that rendering at native 4K across the board would require a minimum of 8 teraFLOPS of computing power, and that’s not something that can be achieved at a reasonable price this year. That said, users will be able to discern the difference between games on PS4 and the improved versions on PS4 pro at a glance.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αντε δέκα μερες έμειναν,πιστεύω να έρθουν αρκετά κομμάτια όχι γιατί βιαζομαι να παρω το pro στα χέρια μου αλλά γιατί έκανα την μαλακια και έμεινα χωρίς κονσόλα

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Σε νιώθω κι εγώ χωρίς κονσόλα έχω μείνει και το περιμένω πως και πως!
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    Χμμ εγω παντως αν ημουν Sony θα εδινα παραταση στην γενια.
    Το ps3 οταν ειχε βγει το ps4 ειχε κλεισει σχεδον 7 χρονια. Το ps4+pro+VR θα το κραταγα 8 χρονια και θα εβγαζα ενα πολυ δυνατο PS5 το 2021-22. Ετσι κερδιζεις και την εμπιστοσυνη του καταναλωτη καθως το pro το κρατας 4 χρονια+ ενω το ps4 το απλο θα εχει βγαλει για πλακα τα λεφτα του. Και παραλληλα εχεις τρελη εγκατεστημενη βαση για Ps4 και VR.
    .

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Αντε δέκα μερες έμειναν,πιστεύω να έρθουν αρκετά κομμάτια όχι γιατί βιαζομαι να παρω το pro στα χέρια μου αλλά γιατί έκανα την μαλακια και έμεινα χωρίς κονσόλα
    Mην σε ανησυχεί αυτό, εδώ είχανε εξυπηρετηθεί όλα τα pre-orders σε original PS4 και προσφάτως στο PSVR
    δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει το ίδιο και στο PS4 Pro που στο φινάλε δεν είναι καν καινούρια κονσόλα,
    μια αναβάθμιση του PS4 είναι.

15. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (31-10-2016),mihalis13 (31-10-2016)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Ειναι γεγονος παντως οτι για native 4κ δεν φτανουν οχι τα 4.2 (pro), οχι τα 6 (scorpio) αλλα καλα καλα ουτε τα 8. Για να βγαλεις native 4k με αντιστοιχα textures, effects και τα τοιαυτα, πας για 10-12 tflops. Κατα τα αλλα, εγω που εχω κονσολα και περιμενω πως και πως το pro που εχω κανει preorder.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Μια χαρά κονσολαρα θα είναι. Αν έχει και καλύτερη απόδοση στο VR προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Μια χαρά κονσολαρα θα είναι. Αν έχει και καλύτερη απόδοση στο VR προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    Σίγουρα θα έχει καλύτερη απόδοση στο PSVR, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήδη έχουν Pro update τα VR Worlds και Battlezone.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Σίγουρα θα έχει καλύτερη απόδοση στο PSVR, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήδη έχουν Pro update τα VR Worlds και Battlezone.
    Οπότε τουλάχιστον για όσους έχουν VR είναι καλη αναβάθμιση. Τώρα από εκεί και πέρα σίγουρα έχει καλύτερα specs σίγουρα είναι αρκετά δυνατότερο απο το πρώτο PS4 αλλά το αν θα δούμε τρανταχτες διαφορές αυτό εξαρτάται από το τι θέλει η ίδια η Sony για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Επίσης συμφωνώ με τα λόγια που είπε ο φίλος PDS ότι είναι ένας καλός λόγος το PlayStation VR με το Pro μαζι να ξανά κερδίσει λιγο την εμπιστοσύνη που πλέον έχει χαθεί προς τους καταναλωτές κρατώντας τουλάχιστον ως το 2020 αυτά τα συστήματα.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Οπότε τουλάχιστον για όσους έχουν VR είναι καλη αναβάθμιση. Τώρα από εκεί και πέρα σίγουρα έχει καλύτερα specs σίγουρα είναι αρκετά δυνατότερο απο το πρώτο PS4 αλλά το αν θα δούμε τρανταχτες διαφορές αυτό εξαρτάται από το τι θέλει η ίδια η Sony για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Επίσης συμφωνώ με τα λόγια που είπε ο φίλος PDS ότι είναι ένας καλός λόγος το PlayStation VR με το Pro μαζι να ξανά κερδίσει λιγο την εμπιστοσύνη που πλέον έχει χαθεί προς τους καταναλωτές κρατώντας τουλάχιστον ως το 2020 αυτά τα συστήματα.

Εγω θα διαφωνησω στο ορο οτι ειναι αρκετα δυνατοτερο(επειδη εχει πιο υπερ συγχρονισμενη gpu δεν το κανει αυτοματο και πιο πανισχυρο)ιδιετερως οταν η cpu του μηχανηματος παραμενει στην ιδια αρχιτεκτονικη με αυτη που εχει και το απλο ps4.

21. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

mtifosi (31-10-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Εγω θα διαφωνησω στο ορο οτι ειναι αρκετα δυνατοτερο(επειδη εχει πιο υπερ συγχρονισμενη gpu δεν το κανει αυτοματο και πιο πανισχυρο)ιδιετερως οταν η cpu του μηχανηματος παραμενει στην ιδια αρχιτεκτονικη με αυτη που εχει και το απλο ps4.
    Απλά να ξέρεις χωρίς βέβαια παρεξήγηση ότι την διαφορά την κάνει η gpu και οχι η cpu. Απλά αν ήταν καλύτερη και η cpu θα είχε καλύτερη απόδοση. Το ίδιο συμβαίνει και στα PC. Η κάρτα γραφικών μπορεί να είναι τούμπανο αλλά αν έχεις καλύτερη cpu τότε οι αποδόσεις είναι πιο καλές αλλα όχι τεράστιες. Αυτο που πραγματικά κάνει την διαφορά εξολοκλήρου είναι η gpu. Σαν μηχάνημα είναι παντού ανώτερο. Ακόμα και στο ότι έχει 1gb ram extra ακόμα και οτι διαβάζει sata3 και τα γραφικά και η ταχύτητα έστω και με overclock το κανει αρκετά ανώτερο. Ούτε εμένα μου αρέσει να το λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και επειδή είμαι ανθρωπος που θέλω τα καλύτερα γραφικά και εννοείται σε console gaming ακολουθω.
    Edit : Εδώ και καμιά 30ετια που ασχολούμαι με το console gaming εχω ακολουθησει σχεδόν οτι έχει βγει σπο κονσόλα. Οπότε θα συνεχίσω και με το ps5 και ps6 κτλ.
    Απλά το αναφέρω στο ότι έχει να κάνει με την τρέλα που εχω γι αυτό. Οχι όμως πως συμφωνώ στον χρόνο που κρατησε το ps4.
    Last edited by cocous; 31-10-2016 at 18:02.

As one of Bound devs I can confirm that except for adding 4K to 2D mode, VR upgrade on PRO will consist of additional effects and almost twice as many pixels rendered. Bound in VR is super sharp on regular PS4 right now, but on PRO it will be hard to see any shimmering pixels at all.

https://www.reddit.com/user/bonzajplc

- - - Updated - - -

As one of Bound devs I can confirm that except for adding 4K to 2D mode, VR upgrade on PRO will consist of additional effects and almost twice as many pixels rendered. Bound in VR is super sharp on regular PS4 right now, but on PRO it will be hard to see any shimmering pixels at all.

Bookmarks

Bookmarks