Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    μου κανες την καρδια περιβολι τωρα.και εγω νομιζα οτι θα παιζω bf1 τουλαχιστον 1080 με 60 frames.μουφα μας βγηκε.τουλαχιστον πουλησα το παλιο σε πολυ καλη τιμη. βλακειες τις sony.τεσπα με βλεπω για pc σαλονιου στο τελος.

ευχαριστω παντος για την πληροφορια.
    Toσο δεν παιζει και στο PS4? 1080p και 60 frames? Αν το PS4 εχει κακο framerate, αποκλειεται παιδια να σαμποταρουν και την εκδοση Pro για να ειναι δικαιο... αυτο συγνωμη αλλα θα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Toσο δεν παιζει και στο PS4? 1080p και 60 frames? Αν το PS4 εχει κακο framerate, αποκλειεται παιδια να σαμποταρουν και την εκδοση Pro για να ειναι δικαιο... αυτο συγνωμη αλλα θα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!
    900p/και υποτιθεται 60 fps (με χαωδεις βουτιες ακομα και στα 35-40)ειναι στο vanilla ps4 και 720p/60(ακριβως τα ιδια frame drops),στο one

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι δυνατόν να σκοτώσουν εντελώς το παιχνιδι. Αυτός είναι ο σκοπός του. Να παίξει με 60fps και full graphics ειδικά σε 1080

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks