Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Απο κει κ επειτα η κινηση της ms πρακτικα εχει τεραστιες διαφορες με αυτη της sony τοσο οσον αφορα το χρονο κυκλοφοριας οσο και τη διαφορα που θα εχει σε αποδοση οχι απο το one αλλα απο το pro.

Το αν θα ακολουθησει αυτη τη λαθος προσεγγιση και αυτη μενει να αποδειχθει αλλα προσωπικα ευελπιστω να τα κανει πολυ καλυτερα και αυτος που εχει one να παιζει βασει δυνατοτητων του one και αυτος που εχει scorpio βασει δυνατοτητων scorpio λαμβανοντας υποψιν πανταβκαι τους 1080 παικτες.

Και φυσικα ελπιζω και η sony να πραξει αναλογως αμεσα.
    το κανεις να ακουγεται λες και ειναι στο χερι τους το τι θα αποφασισουν οι Devs να κανουν για το καθε παιχνιδι. Μα και μονο το γεγονος οτι το pro θα παρει patch για 10 μολις παλια παιχνιδια λεει παρα πολλα. Δεν μπορουν να αναγκασουν τους developers λοιπον να αξιοποιησουν στο μεγιστο την καθε κονσολα, γιαυτο και τους βλεπεις οτι κανουν ΜΟΝΟ οτι ειναι απαραιτητο για να παρουν το certification και τιποτε παραπανω. Εγω βλεπω οτι το one θα ειναι ακομα μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio σε σχεση με το τι ειναι το ps4 για το pro. Oι διαφορες ειναι πλεον ΚΑΙ αρχιτεκτονικης (χωρις esram, αλλη ποσοτητα μνημης, αλλος επεξεργαστης). Εγω δεν θα περιμενω τιποτε περισσοτερο απο 4Κ και HDR στα scorpio games, και μεσες ακρες αυτο του ξεφυγε του Spencer λιγο μετα την πρωτη παρουσιαση στην Ε3.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το κανεις να ακουγεται λες και ειναι στο χερι τους το τι θα αποφασισουν οι Devs να κανουν για το καθε παιχνιδι. Μα και μονο το γεγονος οτι το pro θα παρει patch για 10 μολις παλια παιχνιδια λεει παρα πολλα. Δεν μπορουν να αναγκασουν τους developers λοιπον να αξιοποιησουν στο μεγιστο την καθε κονσολα, γιαυτο και τους βλεπεις οτι κανουν ΜΟΝΟ οτι ειναι απαραιτητο για να παρουν το certification και τιποτε παραπανω. Εγω βλεπω οτι το one θα ειναι ακομα μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio σε σχεση με το τι ειναι το ps4 για το pro. Oι διαφορες ειναι πλεον ΚΑΙ αρχιτεκτονικης (χωρις esram, αλλη ποσοτητα μνημης, αλλος επεξεργαστης). Εγω δεν θα περιμενω τιποτε περισσοτερο απο 4Κ και HDR στα scorpio games, και μεσες ακρες αυτο του ξεφυγε του Spencer λιγο μετα την πρωτη παρουσιαση στην Ε3.
    Κοιτα..Κραταω μια πισινη για τη ms γιατι στην πορεια της στο gaming εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη...

Την εχει αναγαγει σε τεχνη.

Τι να πρωτοθυμηθω?

Οποτε μην νομιζεις οτι θελει και πολυ ειδικα αν το scorpio κανει καλες πωλησεις να γραψει το one εκει που δεν πιανει μελανι και να του δινει ports του κ...λου.

Τα συγχωρεμενα πρωτο xbox και 360 κατ εμε δειχνουν το μελλον του one .

Επισης ενα απο τα ελαχιστα πραγματα που εχω συμφωνισει μαζι σου ειναι αυτο που ειπες οτι το one θα ειναι πολυ μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio απ οτι το ps4 για το pro.

Αυτο ειναι αυτονοητο αν συγκρινεις ps4 με one και pro με scorpio.

Απο κει κ περα διαφωνω απολυτα(,για να επιστρεψουμε κσι στην κσνινικοτητα)οτι ειναι θεμα devs.

Ειναι θεμα βουλησης των sony κ ms.

Ουτως η αλλως για μενα λιγα θα αλλαξουν

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον ουσιαστικα

Ο οδυσσεας θελει να πει οτι με HDR σημερα το input lag ειναι απαγορευτικο για gaming. Εκτος αν πας σε πανακριβη TV.
    Kαι ο James λεει αυτο που ακουγεται πολυ. Οτι το HDR ειναι σημαντικοτερο απο την αναλυση.

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Απο κει κ περα διαφωνω απολυτα(,για να επιστρεψουμε κσι στην κσνινικοτητα)οτι ειναι θεμα devs.

Ειναι θεμα βουλησης των sony κ ms.
    θυμασαι εναν κανονα παλια, που ελεγε το εξης? "αν εισαι Indie dev, και κυκλοφορησες το παιχνιδι σου πρωτα σε αλλη πλατφορμα, δεν μπορεις να το βαλεις και στο xbox" θυμασαι τι εγινε με αυτον τον κανονα? κατσε να με βοηθησεις λιγο, γιατι νομιζω οτι την εχεις ετοιμη την απαντηση.
    στην πορεια της στο gaming εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη
    Κοινως η MS δεν ειναι σε θεση να επιβαλει ΤΙΠΟΤΑ αυτη την στιγμη στην βιομηχανια, εαν κατι τετοιο δεν μπορει να το κανει η Sony, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μπορεσει ουτε και η MS. Οποτε ναι στην τελικη ειναι θεμα των developers το εαν θα το υποστηριξουν αρκετα, και ποσο. Και εχε επισης στο πισω μερος του μυαλου σου, την σοβαρη πιθανοτητα το Scorpio να κοστιζει 100+ ευρω παραπανω απο το ps4 pro.

θυμασαι εναν κανονα παλια, που ελεγε το εξης? "αν εισαι Indie dev, και κυκλοφορησες το παιχνιδι σου πρωτα σε αλλη πλατφορμα, δεν μπορεις να το βαλεις και στο xbox" θυμασαι τι εγινε με αυτον τον κανονα? κατσε να με βοηθησεις λιγο, γιατι νομιζω οτι την εχεις ετοιμη την απαντηση.

Κοινως η MS δεν ειναι σε θεση να επιβαλει ΤΙΠΟΤΑ αυτη την στιγμη στην βιομηχανια, εαν κατι τετοιο δεν μπορει να το κανει η Sony, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μπορεσει ουτε και η MS. Οποτε ναι στην τελικη ειναι θεμα των developers το εαν θα το υποστηριξουν αρκετα, και ποσο. Και εχε επισης στο πισω μερος του μυαλου σου, την σοβαρη πιθανοτητα το Scorpio να κοστιζει 100+ ευρω παραπανω απο το ps4 pro.
    Αυτο με τους indie το θυμαμαι αλλα δεν ξερω τι απεγινε καν μετα.
    Δε θυμαμαι.

Ουτε η sony ουτε n ms μπορουν να επιβαλλουν τιποτα.

Εμεις τα επιβαλλουμε.

Σιγουρα θα ειναι ακριβοτερο.

PSN ID
    Slay2012

Αυτο με τους indie το θυμαμαι αλλα δεν ξερω τι απεγινε καν μετα.
    Δε θυμαμαι.
    τι ηθελες να γινει? εκαναν γαργαρα τον κανονα, και πλεον κυκλοφορουν στο One παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει πρωτα στο Ps4 ή στο PC.

Ουτε η sony ουτε n ms μπορουν να επιβαλλουν τιποτα.

Εμεις τα επιβαλλουμε.
    και πως θα επιβαλλουμε αυτο που λες?

τι ηθελες να γινει? εκαναν γαργαρα τον κανονα, και πλεον κυκλοφορουν στο One παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει πρωτα στο Ps4 ή στο PC.

και πως θα επιβαλλουμε αυτο που λες?
    Η απαντηση ειναι αυτονοητη.
    Επιλεγοντας τι μας συμφερει να αγοραζουμε.

Αν τα pro και scorpio δεν πουλησουν δεν θα ξαναδουμε midgen συστηματα.

Και ουτω καθεξης.

Στο πρωτο σκελος μου επιβεβαιωνεις αυτο που λεω οτιβη ms εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη.

Bookmarks

Bookmarks