Page 70 of 138 FirstFirst ... 206066676869707172737480120 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Οπως ειπαν καποιοι φιλοι παραπανω, η οδηγια της sony ειναι το framerate μεταξυ pro και ps4 να ειναι το ιδιο, για να μην εχουν πλεονεκτημα οι pro users. Κατα τα αλλα, μια που στα multi τα γραφικα ειναι μια σκαλα κατω απο το single, το pro θα παιζει η 1440p η αν η μηχανη ειναι πολυ απαιτητικη 1080p. Επισης στο pro παιζει να εχει καλυτερα εφε εκρηξεων και τετοια ψιλοκαλουδια.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Δεν ειναι λογικο. Το λογικο ειναι να τρεξει το multi στα 1080 αλλα να μεινουν σταθερα τα frames.

Αυτο περιμενω να γινει κιόλας.
    και αυτο ακριβως ειπαν, μην δημιουργουμε θεματα εκει που δεν υπαρχουν. ΜΟΝΟ στο frame rate θα ειναι ιδια λογω συναγωνισμου, γραφικα εαν θελει καποιος μπορει να εχει καλυτερα.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια ποσο καλυτερη μπορει να γινει η εικονα μεσω supersampling? Ok ολοι λενε οτι θα ειναι πιο καθαρη και χωρις jaggies. Αλλα εχουμε καποιο χειροπιαστο παραδειγμα, γιατι με εχει φαει η απορρια αυτη...?

Ποσο πιο καθαρο μπορει να ειναι? Σε τετοιο βαθμο που θα γινεται πολυ πιο sharp το image quality και αρα θα μοιαζει σαν να τρεχει το παιχνιδι σε μεγαλυτερη αναλυση?

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ρε παιδια ποσο καλυτερη μπορει να γινει η εικονα μεσω supersampling? Ok ολοι λενε οτι θα ειναι πιο καθαρη και χωρις jaggies. Αλλα εχουμε καποιο χειροπιαστο παραδειγμα, γιατι με εχει φαει η απορρια αυτη...?

Ποσο πιο καθαρο μπορει να ειναι? Σε τετοιο βαθμο που θα γινεται πολυ πιο sharp το image quality και αρα θα μοιαζει σαν να τρεχει το παιχνιδι σε μεγαλυτερη αναλυση?

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=509076

http://screenshotcomparison.com/comparison/135299

Και αυτά είναι παιχνίδια του 2 που τρέχουν μέσω εξομοίωσης σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση από το αρχικό τους.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

5. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

DJTaurus (12-10-2016),PDS (12-10-2016),Valkyre (12-10-2016)

Name
    Δημήτρης

^^ Τελεια απαντηση, σε ευχαριστω πολυ!

Εγω δε μπορω να καταλαβω σε παιχνιδια οπως το battlefield που υποτιθεται εχεις 60 fps (ασχετα οτι το παιχνιδι παιζει μεσο ορο στα 40-45)τι θα κανουν με το pro?

Θα το κανουν να βουταει επιτηδες απο τα 60 στα 40 η στα 35 για να υπαρχει parity,ενω η κονσολα θα μπορει να το βγαλει καρφι 60αρι?

Ειναι γελοιοτητα απλα.

Στην περιπτωση τωρα που οντως θα τρεχει καρφι 60αρι δεν υπαρχει κανενα parity απλα.

Η συντριπτικη πλειοψηφια των multiplayer games εχει θεματα με το frame rate πως στο καλο θα υπαρξει parity με ανωτερο συστημα?

Η το εκμεταλλευεσαι λοιπον οσο μπορεις (αφου τα παιχνιδια πρεπει να τρεχουν κ στα 2)η το αφηνεις στην ακρη.

Ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες και να σκεφτουν ξανα οσοι πανε να στηριξουν αυτη τη μαλακια της sony.

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

8. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Giorgos78 (13-10-2016)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

απ οτι διαβασα το hdmi 1.4 υποστηριζει 4κ μεχρι 24 καρε αν θελουμε παραπανω καρε θα πρεπει να παμε σε καλωδιο hdmi 2.0 το λεω για οποιον δεν θα του φτασει το καλωδιο που θα συνοδευει το pro

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Ολα τα αλλα ειναι γελοιοτητες και να σκεφτουν ξανα οσοι πανε να στηριξουν αυτη τη μαλακια της sony.

Και που να δεις τη "μαλακία" της Microsoft σε λίγο καιρό. Που η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο κονσόλες θα είναι μεγαλύτερη (xbox one - scorpio). Και εκεί το ίδιο θα κάνουν.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Axilleas GR δεν διαφωνουμε καπου...!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Και που να δεις τη "μαλακία" της Microsoft σε λίγο καιρό. Που η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο κονσόλες θα είναι μεγαλύτερη (xbox one - scorpio). Και εκεί το ίδιο θα κάνουν.

Η MS δεν νομιζω να τηρησει για πολυ την κατασταση την οποια η Σονυ τωρα δηλωνει οτι θα εφαρμοσει... Να ειμαι απολυτα ειλικρινεις, δεν βλεπω καν ουτε την ιδια την Σονυ να το τηρει για πολυ καιρο ακομα...

Το Scorpio κυκλοφορει σε μια πιο λογικη για upgrade περιοδο, μιας και το XBOX1 τοτε θα ειναι 4-4μιση χρονων.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

spartan (12-10-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Δε μπορώ να απαντήσω τώρα δυστυχώς γιατί ειμαι στη δουλειά. Επιφυλάσσομαι το βραδάκι.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Θεωρητικα, η λογικη της Sony (λεμε τωρα, γιατι παιζει να μην υπαρχει καμμια λογικη σε ολα αυτα τελικα) ειναι οτι οι 2 κονσολες εχουν ιδια ποσοτητα μνημης, σχετικα μικρη διαφορα σε ισχυ επεξεργαστη, μετρια αυξηση σε memory bandwidth, και μεγαλη διαφορα στη δυνατοτητα της gpu να δειχνει περισσοτερα pixels (μέσω περισσοτερων μοναδων στη gpu αλλα και με τεχνικες scaling υλοποιημενες σε harware). Αυτο σημαινει οτι τα assets ειναι τα ιδια, τα textures τα ιδια, απλα η μια κονσολα τα δειχνει ολα αυτα σε ψηλοτερη αναλυση και με καλυτερα εφε.
    Σε multi, για να πετυχεις framerate parity ο πιο σωστος δρομος ειναι να lockaρεις τα frames της καθε εκδοσης και μετα να κανεις upscale η dowgrade ολα τα υπολοιπα ωστε τα frames να μενουν σταθερα. Τωρα τι θα γινει, κανεις δεν ξερει, υποψιαζομαι οτι θα ευνοηθει το pro.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://www.gamespot.com/articles/eve...GSS-05-10aaa0b

NBA 2K17

PS4 Pro with a 4K display:
    Native 4K resolution running at 60 FPS with HDR support.
    PS4 Pro with a 1080p display:
    2K confirmed to GameSpot that it will still render a 4K resolution even on a 1080p display. The company said this should result in "much better anti-aliasing" with HDR support.
    και καπως ετσι θα περασει ο 1ος χρονος του ps4pro, με καλυτερο antialiasing σε 1080 οθονη

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=509076

http://screenshotcomparison.com/comparison/135299

Και αυτά είναι παιχνίδια του 2 που τρέχουν μέσω εξομοίωσης σε πολύ μεγαλύτερη ανάλυση από το αρχικό τους.

Πάντως παιδιά δεν νομίζω να έχει και πολύ μεγάλη διαφορά γιατί το PS4 pro δεν μπορεί να βγαλει 4x την ανάλυση του PS4. Πιο πολύ σε 2x θα πάει που με το checkboard θα γίνει 4x και μετά downscale σε 1080p.

Η εικόνα θα είναι καλύτερη αλλά όχι και πολύ παραπάνω. Θα προτιμούσα τα παιχνίδια να βγάλουν PS4 pro 1080p mode με settings αντοιστοιχα με τα ultra του pc.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by djpar View Post
    http://www.gamespot.com/articles/eve...GSS-05-10aaa0b

και καπως ετσι θα περασει ο 1ος χρονος του ps4pro, με καλυτερο antialiasing σε 1080 οθονη
    Native?

χμμ δεν το περιμενα για το 2K.
    .

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδια χωρις να θελω να πικαρω κανεναν εγω πιστευω οτι αξιζει η αγορα του.Και η διαφορα στα παιχνιδια σιγουρα θα υπαρξει και θα ειναι εμφανη. Προσωπικα το παλιο ps4 το πουλησα για να παρω το Pro. Απλα εχω και στα σχεδια μου σε κανα χρονακι 4Κ TV. Διοτι τωρα ψηνομαι για το VR. Αλλιως μπορει και νωριτερα να παω για TV και σκεφτομαι για oled 4Κ 3D απο LG. Το θεμα ειναι οτι αυτη που θελω εχει αρκετα ευρωπουλα σε 65αρα. Οποτε οσο πιο πολυ περιμενω τοσο καλυτερη τιμη θα βρω.
    Last edited by cocous; 12-10-2016 at 22:21.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Παιδια χωρις να θελω να πικαρω κανεναν εγω πιστευω οτι αξιζει η αγορα του.Και η διαφορα στα παιχνιδια σιγουρα θα υπαρξει και θα ειναι εμφανη. Προσωπικα το παλιο ps4 το πουλησα για να παρω το Pro. Απλα εχω και στα σχεδια μου σε κανα χρονακι 4Κ TV. Διοτι τωρα ψηνομαι για το VR. Αλλιως μπορει και νωριτερα να παω για TV και σκεφτομαι για oled 4Κ 3D απο LG. Το θεμα ειναι οτι αυτη που θελω εχει αρκετα ευρωπουλα σε 65αρα. Οποτε οσο πιο πολυ περιμενω τοσο καλυτερη τιμη θα βρω.
    Εγω δεν πιστευω οτι αξιζει η αγορα του (αν εχει καποιος ηδη PS4), ασχετο απο το αν τελικα καταληξω να το παρω ή οχι πουλωντας το υπαρχον PS4 με μια λογικη διαφορα.

Και δεν πιστευω οτι αξιζει διοτι στην ουσια το Pro εγκαθιδρυει μια κατασταση που δεν εχει ιδιαιτερο νοημα πραγματικα, μια κατασταση μονιμου cross gen gaming. Εκτος αυτου το οποιο νοημα επιλογης του Pro βασιζεται και σε αλλες τεχνολογιες/hardware οπως 4Κ και HDR, οπου και οι 2 ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο.

Εφοσον υπαρχει που υπαρχει το Pro πλεον, νομιζω οτι το καλυτερο θα ηταν να υπαρχει η κατασταση που υφισταται με το Tomb Raider. Τουτεστην να προσφερει διαφορα modes ωστε να εχεις αρκετα βελτιωμενα γραφικα σε 1080ρ ή ιδια με PS4 γραφικα σε 4Κ. Μου φαινεται πιο λογικο.

Το να εισαι ιδια βαρκα ιδια νερα αν εχεις 1080ρ τηλεοραση απλα με λιγο καλυτερο ΑΑ στην ουσια και πιο σταθερο framerate δεν με βρισκει συμφωνο.

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (13-10-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Είναι φίλε μου πως το βλεπει ο καθένας. Σεβαστή η γνώμη σου και ολων των παιδιών εδω μέσα. Προσωπικά μου αρέσει να παιζω τα παιχνίδια στα τερματα γι αυτό και στο pc είχα πάρει day one την gtx980. Αλλά ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και το pc gaming δεν μου ταίριαξε. Τώρα εχω την ευκαιρία να δω το κατι παραπανω στην κονσόλα που μου αρέσει να παιζω. Επίσης όμως δεν ξερω αν θα υπάρχει και σημαντική διαφορά στα VR games. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του VR.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Είναι φίλε μου πως το βλεπει ο καθένας. Σεβαστή η γνώμη σου και ολων των παιδιών εδω μέσα. Προσωπικά μου αρέσει να παιζω τα παιχνίδια στα τερματα γι αυτό και στο pc είχα πάρει day one την gtx980. Αλλά ποτέ δεν το εκμεταλλεύτηκα μιας και το pc gaming δεν μου ταίριαξε. Τώρα εχω την ευκαιρία να δω το κατι παραπανω στην κονσόλα που μου αρέσει να παιζω. Επίσης όμως δεν ξερω αν θα υπάρχει και σημαντική διαφορά στα VR games. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του VR.

Σαφως και ολες οι αποψεις σεβαστες, διαλογο κανουμε.

Πιστευω οτι στο Pro το VR θα ειναι σιγουρα καλυτερο, αλλα... φαντασου οτι ατομα που εχουν συνηθισει να παιζουν σε 1080ρ στο PS4 οταν βαζουν το VR headset τους φαινεται καπως θολη η εικονα σε σχεση με αυτο που εχουν συνηθισει. Μπορεις να φανταστεις να εχει συνηθισει το ματι σου σε 4Κ αναλυση και να βαζεις μετα το VR? Νομιζω θα κακοφαινεται ακομα περισσοτερο. (λετε να τους μπει καμμια ιδεα για κανα PSVR Pro? )

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Δίκιο έχεις και αυτό είναι που με κραταει στο να το αγοράσω. Ειδη δεν υποστηρίζει 1080 ούτε στο cinematic mode. Απλά ίσως με το pro δείξει καλύτερα και σε ξεγελασει.

Bookmarks

Bookmarks