Page 68 of 138 FirstFirst ... 185864656667686970717278118 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Ωραία...... Αρχίσαμε να "παλεύουμε" για το αν είναι ανώτερη και κατά πόσο η μια κονσόλα έναντι της άλλης μέσα στο ίδιο "οικοσύστημα".
    Όταν βγει και το Scorpio που εκεί είναι και πιο μεγάλη η ψαλιδα από το xbox one αααααααλλες συγκρίσεις.
    Μετά συγκρίσεις μεταξύ κονσολων κάθε εταιρείας, προσθέτουμε στην εξίσωση και τις συγκρίσεις παιχνιδιών σε κάθε έκδοση, πασπαλίζουμε με μια δόση VR συγκριτικών επιδόσεων.....
    Μήπως (λέω εγώ τωρα) θα αρχίσουμε να χάνουμε το μπούσουλα ή είμαι εγώ απλα γκρινιάρης τώρα.......

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δίκιο έχεις. Δυστυχώς αυτά πλέον θα υπάρχουν. Έτσι καταντησαν το console gaming. Θα χαθεί όλη η ουσία.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Ωραία...... Αρχίσαμε να "παλεύουμε" για το αν είναι ανώτερη και κατά πόσο η μια κονσόλα έναντι της άλλης μέσα στο ίδιο "οικοσύστημα".
    Όταν βγει και το Scorpio που εκεί είναι και πιο μεγάλη η ψαλιδα από το xbox one αααααααλλες συγκρίσεις.
    Μετά συγκρίσεις μεταξύ κονσολων κάθε εταιρείας, προσθέτουμε στην εξίσωση και τις συγκρίσεις παιχνιδιών σε κάθε έκδοση, πασπαλίζουμε με μια δόση VR συγκριτικών επιδόσεων.....
    Μήπως (λέω εγώ τωρα) θα αρχίσουμε να χάνουμε το μπούσουλα ή είμαι εγώ απλα γκρινιάρης τώρα.......

Μπα καθόλου γκρινιάρης. Έχουμε πήξει σε τεχνικές αναλύσεις, συγκρίσεις και σε remaster...

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Δίκιο έχεις. Δυστυχώς αυτά πλέον θα υπάρχουν. Έτσι καταντησαν το console gaming. Θα χαθεί όλη η ουσία.

Οι συγκρίσεις πάντα υπήρχαν όπως και τα console wars επίσης. Απλά έχουμε περισσότερους πλεον παράγοντες για να γίνονται συγκρίσεις κάνοντας τα πράγματα για τους χρήστες που ασχολούνται πιο πολύπλοκα. Και πίστεψε το αν θες, όσοι ασχολούνται κατά τέτοιο τρόπο αποτελούν μειοψηφία και όχι τη πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς με το τρόπο που έχει εξελιχθεί και η τεχνολογία αλλά και η παγκόσμια οικονομία, αναπόφευκτα και το κομμάτι του console gaming οδηγείται στο μοντέλο που βλέπουμε σήμερα κάνοντας προσπάθεια διεύρυνσης του αγοραστικού κοινού για να είναι βιώσιμο.
    Με ενοχλεί? Ναι γιατί γίνονται πιο σύνθετα τα πράγματα και επιπλέον θα πρέπει να αγοράζεις το κάθε μοντέλο κονσόλας που θα κυκλοφορεί εφεξής όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Αν η αγορά γίνει ας πούμε μετά από 1,5 χρόνο τότε κινδυνεύεις σε 10,12 μήνες να βρεθείς μπροστά στο επόμενο μοντέλο.
    Θα με κάνει όλο αυτό να εγκαταλείψω το console gaming? Όχι γιατί είναι και το μόνο που μου αρέσει και ασχολούμαι. Δε μπορώ το pc gaming με τίποτα.
    Θα ακολουθήσω με upgrade σε τακτά χρονικά διαστήματα? Ναι γιατί εκεί οδηγούμαστε αναγκαστικά, όχι όμως σε κάθε μοντέλο. Το pro αν και καλύτερο σε specs δε με "τραβάει" τόσο ώστε να μπω στη διαδικασία πώλησης του ps4 και αγοράς του pro. Πιθανότατα στο επόμενο μοντέλο να αναβαθμίσω. (Να ειμαι ειλικρινης πιο πολύ με τραβάει να δοκιμάσω το VR)
    Χάνεται η ουσία του console gaming εξαιτίας αυτής της εξέλιξης; Όχι, κατά τη γνώμη μου. Χάνονται κάποια άλλα πράγματα τα οποία συνηθίσαμε με τα χρόνια αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.
    Καλημέρες και καλή εβδομάδα.

Last edited by Axilleas_GR; 03-10-2016 at 13:17.

4. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

michael92 (03-10-2016)

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Κι όμως ειναι αρκετά ανώτερο φίλε μου. Οι αριθμοί λενε πολλά επισης είναι πιο γρήγορο παντού και όσων αφορά το cpu ναι μεν το ιδιο clockαρισμενο αλλά πλεον έχει αποδειχθεί οτι την περισσότερη δουλειά στα games την κάνει η gpu.

Για σοβαρό midgen console χρειαζεται τουλάχιστον ~3.2x performance (αν αναλογιστούμε ότι το PS4 έχει 10x την ισχύ του PS3, το PS4 Pro θα έπρεπε να έχει performance x√10), επομένως που το βλέπεις το αρκετά ανώτερο; Μιλάμε για το πιο μικρό και marginal upgrade στην ιστορία των κονσολών μετά το Wii.
    Last edited by michael92; 03-10-2016 at 13:18.

6. The Following User Says Thank You to michael92 For This Useful Post:

spartan (04-10-2016)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Digital Foundry: Hands-on with Mantis Burn Racing on PS4 Pro

On paper though, the technical accomplishment here is impressive. VooFoo has quadrupled resolution over the base PS4 version, and it has done this using a GPU that only has 2.3x the compute power of the older hardware and only 25 per cent more memory bandwidth. Either the base PS4 is being significantly underutilised (in which case we would expect an improvement on its 2x MSAA) or there's something more going on behind the scenes. The team joked about 'Mantis magic' before revealing that exploiting enhancements made to the PlayStation 4 Pro GPU have paid dividends.
    Of course, we already knew that the Pro graphics core implements a range of new instructions - it was part of the initial leak - but we didn't really know exactly what they could actually do. As we understand it, with the new enhancements, it's possible to complete two 16-bit floating point operations in the time taken to complete one on the base PS4 hardware. The end result from the new Radeon technology is the additional throughput required to making Mantis Burn Racing hit its 4K performance target, though significant shader optimisation was required on the part of the developer.
    In short, there's more to PS4 Pro's enhancements than teraflop comparisons suggest - and we understand that there are more 'secret sauce' features still to be revealed. At the PlayStation Meeting, Sony staff told me that the enhancements made to the core hardware go beyond the checkerboard upscaling technology, and the new instructions certainly support Mark Cerny's assertion that the PS4 Pro possesses graphics features not found in AMD's current Polaris line of GPUs. Interesting stuff, and we look forward to learning more.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Leon_DiZ (03-10-2016),panos74gr (03-10-2016)

Το FP16 βέβαια σημαίνει μικρότερη ακρίβεια, πχ seams και clipping ανάμεσα στα πολύγονα. Χρειάζεται πάρα πολύ καλό optimization για να γίνει σωστά καθώς οι discrete x, y, z coordinates είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τα 32bit. Σαν πειραματισμός σε indie game πάντως είναι καλή ιδέα.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Κι συμφωνώ με τον michael92. Σε κάποιο σχετικά "ελαφρύ" indie, ενδέχεται να δούμε τέτοιου είδος υψηλό optimization ώστε να γίνει εφικτή η εκμετάλλευση των 2xFP16.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Το φετινό fifa έχει στην 4K TV μου πιο έντονο motion blur.Αυτό θα μειωνόταν με το το PRO άραγε;

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Για απενεργοποίησε όλα τα έξτρα "κόλπα" της τηλεόρασης (τεχνητές ενισχύσεις και βελτιώσειςεικόνας / κίνησης)...........ακόμα και το HDR, τόσο από τα settings του PS4, όσο και από της τηλεόρασης.

Μετά τσέκαρε πάλι. Στο λέω γιατί δεν έχω παρατηρήσει κανένα motion blur σε Panasonic 4K + FIFA 17 που παρακολούθησα εκτενώς (και μάλιστα, έχοντας ενεργοποιημένο το HDR).

13. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

klark71 (05-10-2016)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

πουλησα σε φιλο μου το ps4 200 ευρω μαζι με fifa 16+nba2k16 και 2 χειρηστηρια και παω full για ps4 pro αν δεν πουλυοσα το παλιο δεν θα το επαιρνα

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Στην τηλεόραση έχω το game mode όπου είναι όλα off. Στο PS4 ποια είναι;

- - - Updated - - -

Μια Samsung UHD έχω.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID

Ξέρουμε εαν το pro έχει ίδιο καλώδιο ρεύματος με το ps4?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Από όσο βλέπω παρόμοια με του ps3.....

Άρα διαφορετικο καλώδιο.

Last edited by Axilleas_GR; 05-10-2016 at 22:04.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Για απενεργοποίησε όλα τα έξτρα "κόλπα" της τηλεόρασης (τεχνητές ενισχύσεις και βελτιώσειςεικόνας / κίνησης)...........ακόμα και το HDR, τόσο από τα settings του PS4, όσο και από της τηλεόρασης.

Μετά τσέκαρε πάλι. Στο λέω γιατί δεν έχω παρατηρήσει κανένα motion blur σε Panasonic 4K + FIFA 17 που παρακολούθησα εκτενώς (και μάλιστα, έχοντας ενεργοποιημένο το HDR).
    'Οντως, κάτι έγινε!

19. The Following User Says Thank You to klark71 For This Useful Post:

Lefteris_X (06-10-2016)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    Ξέρουμε εαν το pro έχει ίδιο καλώδιο ρεύματος με το ps4?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δεν θα έχει το ίδιο καλώδιο... έχει πιο χοντρό φις όπως πχ τα καλώδια ρεύματος των υπολογιστών.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID

καταλαβα αντε να το βγαλεις απο το επιπλο. να ρωτησω η ςπςκταση εγγυησης του public αξιζει? 2 χρονια 40 ευρω

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    καταλαβα αντε να το βγαλεις απο το επιπλο. να ρωτησω η ςπςκταση εγγυησης του public αξιζει? 2 χρονια 40 ευρω
    Ειναι 2+2 χρόνια ή 1+2? Διευκρινησε το για να είσαι καλυμμένος. Πιστεύω ότι αξίζει πάντως.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

1 + 2 είναι μιας και η κονσόλα έχει 1 χρόνο

24. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Axilleas_GR (06-10-2016)

Elite lak100's Avatar
    PSN ID

1+2 ειναι απλα η χαζομαρα οτι για να βαλω επεκταση θα πρεπει να παραλαβω απο το καταστημα

καλησπερα, αξιζει η αγορα απο ps4 σε pro...? θα υπαρξουν παιχνιδια μελλοντικα 4κ... η απλα θα εχουν μια αναβαθμισει μικρη η οποια δεν θα την καταλαβουμε ποτε... τους φοβαμαι μην σε 2 χρονια βγαλουν κανενα ps5, ικανοι ειναι για ολα θελω την γνωμη σας!

Bookmarks

Bookmarks