Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
Για ενα πιστεύω πως αν κάποιος δώσει το PS4 του σε κάποιο κατάστημα για 150 ευρώ (κάπου εκεί παίζουν οι τιμές ή σε κάποιον ιδιώτη για κανενα 50άρι παραπάνω) και δώσει τη διαφορά για το pro ειναι ενα ποσό λογικό και που αξίζει τον κόπο. Ειδικά για άτομα που έχουν το play κοντά στα τρία χρόνια πλέον δηλαδή από την αρχή της κυκλοφορία του. Εγώ αυτο θα κάνω ακόμη και αν δε έχω νέα τηλεόραση και ούτε πρόκειται να αγοράσω πριν κατασταλάξει αρκετά η τεχνολογία. Στο μεταξύ όμως θα εκμεταλλεύομαι ότι μπορεί να μου δώσει το νέο μηχάνημα είτε αυτο το λέμε καλύτερο frame rate, textures, ανάλυση στα 1080 κλπ. Σε κανενα χρόνο από τωρα θα κοιτάξω και για τηλεόραση. Και αν...
Mαζί σου,
με 200-250 ευρώ παίρνεις ολοκαίνουρια κονσόλα με εγγύηση,
παίρνεις ολοκαίνουριο DS4 με τα καινούρια χαρακτηριστικά αξίας 60 ευρώ,
δεν μένεις πίσω,
έχεις όλη την επιπλέον δύναμη που θα εκμεταλευτούν αν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα παιχνίδια,
ξεφορτώνεσαι την παλιά κονσόλα που κλείνει 3 χρόνια και μπορεί να τα τινάξει από στιγμή σε στιγμή,
ξεφορτώνεσαι επίσης το παλιό DS4 που μπορεί μεν να είναι πλήρως λειτουργικό
αλλά η μπαταρία του έχει πέσει αισθητά και έχει φυσιολογική φθορά που μπορεί κάποια στιγμή ξαφνικά να σταματήσει να δουλεύει κάποιο πλήκτρο ή μοχλός.

Αν βγει κάποιο καλό bundle πάω για day 1 αλλιώς θα περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα.