Αν θυμάμαι καλά driveclub είναι 130Gb και 60 η 70 gb το Battlefield 4 αν βαλεις και άλλα τοσα το hardline είναι γύρω στα 300 εντάξει δεν είναι 500 αλλά ούτε 1000Gb καθαρά είναι ο 1TB.
Εκτός και κανω λάθος τελευταία φορά που ειχα κοιτάξει αυτά επιαναν πολυ χωρο βέβαια εχω αρκετά παιχνίδια στο ps4
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα θα το κοιτάξω όταν παω σπίτι απο περιέργεια γιατί μπορεί και εγω να κάνω λάθος, πάντως την τελευταία φορά που διαγραψα παιχνίδια είδα ότι αυτα επιαναν πολλά gb.
Edit
Για μένα το λιγότερο είναι να έχει 1 TB και το τέλειο να είναι 2 TB, όπως έβγαλε το ένα μοντέλο το xbox s ( αν και εκεί μπαίνει και εξωτερικός δίσκος).
Christos33 (10-09-2016)
Εντάξει 500 gb εγω δεν θα την παλευα, εδω στο xbox που δεν παιζω πολύ εχω βαλει και εναν εξωτερικό γιατί γεμίζει εύκολα ο 500gb.
Τώρα βέβαια σκέφτομαι οτι το Pro παίζει 4K δεν ξέρω με τα patch ποσο θα γεμίζει ο δίσκος,ίσως γιαυτό βάζουν το λιγότερο 1TB.
Έψαξα λίγο για το HDR και 4K TV και βρήκα αυτό το άρθρο Digital Foundry: the best 4K TVs for HDR gaming, πολύ lag πρόσθετη μάλλον το σύστημα αυτό.
σωστα αλλα δεν ειπε αυτο που λες 100% λεει η sony
ποσα παιχνιδια ειναι sony και ποσα απο αλλους devs?
καταλαβες τωρα τι λεω ετσι
http://kotaku.com/when-asked-if-ps4-...-sa-1786426018
Η απαντηση στην ερωτηση σου φιλε ειναι οτι για multi οχι απλα φαινεται, ειναι μερα με νυχτα. Με 38 ms σε multi δεν πας πουθενα. Ειδικα εσυ που εχεις τωρα 17 θα κλαις. Σε single μεχρι 40 ειναι ανεκτο. Οπως ειπαμε και παραπανω, με το hdr υπαρχουν τα εξης προβληματα:
1. Το game mode των 4κ τηλεορασεων δεν υποστηριζει hdr, οποτε πας σε movie mode, και αντιο ζωη. Μονο η panasonic εχει game mode option που ενεργοποιειται σε ολα τα αλλα modes, οποτε εχεις hdr, αλλ και εκει μιλαμε για τιμες κοντα σε 40 η και παραπανω αναλογα με το tv set. Lg καποιες oled παιζουν hdr με τιμες γυρω στα 40 αλλα μεχρι εκει.
2. Ολες οι σημερινες τηλεορασεις, οσο ακριβες και αν ειναι, οταν παιζουν hdr σε καλα φωτισμενο χωρο η μερα, δειχνουν χειροτερα απο οτι χωρις hdr. Οι led εγγενως δεν μπορουν αυτο το μειονεκτημα να το ξεπερασουν, οι oled μπορουν αλλα οχι οι σημερινες (και του 2016) που κυκλοφορουν.
Οποιος θελει 4κ τωρα, να κοιταξει χαμηλο lag σε game mode, καλο screen uniformity, καλα χρωματα και το hdr ερχεται σε δευτερη μοια. Αλλιως ας περιμενει κανα διχρονο.
ary4022 (11-09-2016),Christos33 (11-09-2016),jk_blue_tiger (12-09-2016)
Τοσο μεγάλη διαφορά η αλήθεια είναι οτι ακούσει στην πραξη δεν εχω παίξει κάπου αλλού, εκτός την δικιά μου την Panasonic plasma μοντέλο 2010 και η αλήθεια δεν ψήνομαι να την αλλάξω κιόλας για καλύτερη εικόνα.
Όλα δλδ παίζονται για το multi οπότε και να ήθελα δύσκολο να αλλαξω γιατί όλα τα παιχνίδια μου multi είναι (σχεδόν όλα).
PS4 Pro Is a Bargain and Will Sell Very Well This Christmas, Analysts Agree
http://www.pushsquare.com/news/2016/...analysts_agree
http://www.public.gr/product/gaming/...3-da0f2e15ded8 βγηκε για προπαραγγελια στα public αλλα δεν παει το χερι μου ειναι ολα πολυ στον αερα πρεπει η sony να δωσει απτες αποδειξεις για το παραπανω θα παρει ο χρηστης που εχει ηδη ps4. απορια δικη μου υπαρχει περιπτωση παιχνιδι που θα δινει παραπανω πραγματα σε 4k να δινει τα ιδια στα 1080p με το απλο ps4?
Είναι πολλή μεγάλη η διαφορά. Ειδικά αν έχεις Plasma που στο input lag τα πήγαιναν εξαιρετικά (πλην ενός μοντέλου από τα τελευταία, ST60 λεγόταν αν θυμάμαι καλά, αλλά έβγαινε μετά το 2010).
Πάντως, γνώμη μου είναι πως αν ένα παιχνίδι είναι καλογραμμένο όσον αφορά το φωτισμό του, δε θα έχει/νιώθει την ανάγκη ο παίκτης μιας HDR τηλεόρασης. Το Uncharted 4 ας πούμε έχει υποδειγματικό φωτισμό (και μέσα από τις επιλογές υπάρχει η ρύθμιση αύξησης της φωτεινότητας που οκ δεν είναι το ίδιο) και δε θα έλεγα ότι θα άξιζε κάποιος να θυσιάσει το input lag για να έχει HDR, τη στιγμή που ο σωστός φωτισμός έγκειται και στη δουλειά του εκάστοτε developer. Σε ένα όχι και τόσο καλοδουλεμένο (φωτογραφικά) παιχνίδι, σίγουρα θα φαίνεται περισσότερο η διαφορά. Όλα αυτά θεωρητικά πάντα και με το HDR να προσθέτει μπόλικο input lag, η αγορά μιας καλής 4Κ μαζί με το Pro είναι μια χαρά λύση για κάποιον που δε θέλει να περιμένει τη βελτίωση των HDR TV.
ΥΓ Ο σχεδιασμός του Pro, δε χωνεύεται.. άσχημο δεν το λες, αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα θα έπρεπε να είχε πάνω του λίγο περισσότερη πρωτοτυπία..
Christos33 (11-09-2016),teras1 (11-09-2016)
Αν τα παραπανω πραγματα που λες ειναι το 4K τοτε, ναι το παιχνιδι θα ειναι ακριβως το ιδιο στο απλο ps4. Αυτον τον δρομο θα ακολουθησουν πιστευω οι περισσοτεροι, απλα δηλαδη θα ανεβαζουν αναλυση, και αυτο ειναι. Το ΤR ειναι η εξαιρεση, και πιστευω οτι το κανουν επειδη εφαγαν πολυ ξυλο περυσι στις πωλησεις και προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν για να βγαλουν μερος της χασουρας φετος. Ειδικα αν κρινω απο τον πολυ μικρο αριθμο Patches για το pro που ανακοινωθηκαν, εγω δεν θα περιμενω τιποτε περισσοτερο απο 4Κ/HDR και αντε και λιγο σταθεροτερο frame rate επειδη το pro εχει καλυτερη CPU και λιγο μεγαλυτερο memmory bandwidth.
pinakas (11-09-2016)
Το ποιο πιθανο ειναι αυτο, ενταξει εξαιρεσεις θα υπαρχουν, αλλα αυτος πιστευω θα ειναι ο κανονας. Το μονο οφελος που μπορει να υπαρξει ειναι μεσω supersampling αλλα και αυτο μην το δενεις σιγουρα. Γενικα απο την στιγμη που ειναι ενδιαμεση κονσολα το optimization Πιστευω οτι πρεπει να το ξεχασεις.
Bookmarks