Page 45 of 138 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Και ένα ώρα εργασίας παρακαλω

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Παντως δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα στο τελευταιο μου post, φανταζομαι οτι το "μανιατικο" σε συνεπειρε λιγο?

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Παντως δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα στο τελευταιο μου post, φανταζομαι οτι το "μανιατικο" σε συνεπειρε λιγο?
    Σου έχω απαντήσει σε όλα.

Διάβασε καλυτερα,κ συνιστώ tuborg.
    Κάνει εξαιρετική χώνεψη.

PSN ID
    Slay2012

Σου έχω απαντήσει σε όλα.

Διάβασε καλυτερα,κ συνιστώ tuborg.
    Κάνει εξαιρετική χώνεψη.

Δεν νομιζω οτι πηρα απαντηση σε αυτα....

το παιχνίδι κρινόταν ως καλό η κακό ανάλογα αν έτρεχε 1080p η όχι.
    Μπουζούκια-γλέντι και οινοποσία ήταν η κατάσταση σε όλα τα PlayStation φόρουμς όχι γιατί έβγαιναν ωραία παιχνίδια για να παίξουν,αλλα γιατι αυτα που έβγαιναν έτρεχαν από 720-900 και από 900-1080 (άσχετα αν το παιχνιδι σερνόταν σε ΟΛΑ σχεδόν τα υπόλοιπα,αρκεί να ήταν σε μεγαλύτερη ανάλυση από του ανταγωνιστή)το οποίο ήταν για τη συντριπτική πλειοψηφία το μοναδικό κριτήριο.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Συγνωμη 3 χρόνια τωρα βλέπεις κάτι άλλο να ενδιαφέρει τον κόσμο στα φορούν;

Γεμίσαμε συγκριτικούς πίνακες με συγκρίσεις αναλύσεων και frames ανάμεσα σε one-ps4 και το παιχνίδι κρινόταν ως καλό η κακό ανάλογα αν έτρεχε 1080p η όχι.

Μπουζούκια-γλέντι και οινοποσία ήταν η κατάσταση σε όλα τα PlayStation φόρουμς όχι γιατί έβγαιναν ωραία παιχνίδια για να παίξουν,αλλα γιατι αυτα που έβγαιναν έτρεχαν από 720-900 και από 900-1080 (άσχετα αν το παιχνιδι σερνόταν σε ΟΛΑ σχεδόν τα υπόλοιπα,αρκεί να ήταν σε μεγαλύτερη ανάλυση από του ανταγωνιστή)το οποίο ήταν για τη συντριπτική πλειοψηφία το μοναδικό κριτήριο.

Τωρα λοιπόν που τελείωσε το γλέντι ξυπνήσανε όλοι και αγαπήσανε τα παιχνίδια-το old school gaming κλπ κλπ;;

Τωρα άρχισαν να αποκτούν σημασία πίνακες σαν αυτόν που δημοσίευσε ο Λευτέρης που αν τον δημοσίευε κανείς ΠΡΙΝ την Ε3 ακόμα θα τον Τρολαραν όλοι για μια βδομάδα τουλάχιστον;;

Θες να πάμε μια βόλτα στις σελίδες των thread ps4 και one να δεις τι μετράει και τι έχει σημάςια στο gaming?

Να είμαστε έστω και οριακά καλύτεροι από το γείτονα και τιποτ άλλο.

Ότι μας αξίζει λοιπόν,αυτο έχουμε!

Τώρα εξηγείται λοιπόν το σκεπτικό σου.
    Βλέπεις το Scorpio ως payback της MS στη Sony για τα μάτια των απανταχού console warriors.
    Έχεις πικραθεί από τα console warzzz! που γίνονται στα διάφορα fora και τώρα που η επόμενη κονσόλα της MS θα είναι δυνατότερη σε hardware βγήκες να..ξεσπάσεις;

Θα μου επιτρέψεις να το παραφράσω λίγο.
    Ότι σου αξίζει, αυτό έχεις!
    Το internet είναι ένα τοξικό μέρος για ανώνυμη, απρόσωπη ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση. Είναι πολύ σημαντικό να φιλτράρεις τα πάντα και να ορίζεις εσύ με τι αξίζει να ασχολείσαι και με τι όχι.
    Είναι τραγικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά και ασχολούνται με console wars λες και είναι παιδάκια. Έχω δει πολλούς στο Twitter να γράφουν απίστευτες ηλιθιότητες. Είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να εκνευριστείς. Είναι όμως ότι πιο χαζό μπορείς να κάνεις.

Απόλαυσα παιχνίδια όπως το Read Dead Redemption, το Skyrim, τα F1 της Codemasters και άλλα στο PS3, ξέροντας ότι στο 360 είχαν λίγο καλύτερες εκδόσεις.
    Ούτε το Digital Foundry με εμπόδισε να το κάνω αυτό, ούτε τα ιντερνετικά σχόλια στα fora.

Έχε υπόψιν σου ότι όλοι όσοι συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις για το χόμπυ μας στο internet αποτελούν ίσως ένα 10% του συνολικού gaming πληθυσμού στον πλανήτη. Fora λοιπόν σαν αυτό, το Neogaf κλπ δεν είναι αντιπροσωπευτικά της γνώμης του κόσμου ούτε υπαγορεύουν τις κινήσεις της αγοράς συνολικά.

Γνώμη μου είναι ότι το βλέπεις από τελείως λάθος οπτική. Θεωρώ ότι είναι αρρωστημένος τρόπος σκέψης και είναι κρίμα.

5. The Following 5 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (26-06-2016),mihalis13 (23-06-2016),Nerven (23-06-2016),PDS (23-06-2016)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

System Wars -όπως ονομάζονται- πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Δεν είναι κακό. Απεναντίας είναι ωφέλιμο έδαφος για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων πάνω σε αυτές. Κακό έδαφος γίνεται όταν ανταλλάσσονται απόψεις, βασισμένες σε ιδεοληψίες και προσωπικές σοφιστείες, που απέχουν μακράν από τεχνολογική γνώση.

Spectrum VS BBC Micro VS Acorn Electron, Amstrad VS C64, Amiga VS Atari ST, Megadrive VS SNES, PSX VS Saturn VS N64, PS2 VS Xbox VS GC κ.ο.κ.

Επίσης, αυτό που καταστρέφει πάσα έννοια συζήτησης είναι ο οπαδισμός, άνευ λογικής και γνωσιακής βάσης.

Αυτό που θα πρέπει να απουσιάζει από τα System Wars, είναι τα παιχνίδια. Γιατί όσο αφορά τα παιχνίδια, τα πάντα έγκεινται στο προσωπικό γούστο/προτιμήσεις = περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πχ. απεχθάνομαι τα FPS, είτε λέγεται Battlefield, είτε Halo, είτε Killzone. Έτσι, χέστηκα αν το Xbox έχει το Halo, χέστηκα αν η Sony έχει το Killzone. Μόνο που αυτά δεν έχουν καμία σχέση με System Wars, αλλά με γούστα περί παιχνιδιών (κι εγώ απήλαυσα το Red Dead Redemption στο PS3 και ποσώς με ενδιέφερε αν έτρεχε καλύτερα στο X360. Αλλά και πάλι, θέμα γούστου είναι τα παιχνίδια και τίποτα άλλο.)
    Last edited by Lefteris_X; 23-06-2016 at 13:51.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Πάρη στο κλέβω λίγο......
    Μια coca cola 2 λίτρων για συνοδεία και έτοιμος. ......
    Συνεχίστε παιδιά καλά το πάτε........

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Τώρα εξηγείται λοιπόν το σκεπτικό σου.
    Βλέπεις το Scorpio ως payback της MS στη Sony για τα μάτια των απανταχού console warriors.
    Έχεις πικραθεί από τα console warzzz! που γίνονται στα διάφορα fora και τώρα που η επόμενη κονσόλα της MS θα είναι δυνατότερη σε hardware βγήκες να..ξεσπάσεις;

Θα μου επιτρέψεις να το παραφράσω λίγο.
    Ότι σου αξίζει, αυτό έχεις!
    Το internet είναι ένα τοξικό μέρος για ανώνυμη, απρόσωπη ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση. Είναι πολύ σημαντικό να φιλτράρεις τα πάντα και να ορίζεις εσύ με τι αξίζει να ασχολείσαι και με τι όχι.
    Είναι τραγικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας με οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά και ασχολούνται με console wars λες και είναι παιδάκια. Έχω δει πολλούς στο Twitter να γράφουν απίστευτες ηλιθιότητες. Είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να εκνευριστείς. Είναι όμως ότι πιο χαζό μπορείς να κάνεις.

Απόλαυσα παιχνίδια όπως το Read Dead Redemption, το Skyrim, τα F1 της Codemasters και άλλα στο PS3, ξέροντας ότι στο 360 είχαν λίγο καλύτερες εκδόσεις.
    Ούτε το Digital Foundry με εμπόδισε να το κάνω αυτό, ούτε τα ιντερνετικά σχόλια στα fora.

Έχε υπόψιν σου ότι όλοι όσοι συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις για το χόμπυ μας στο internet αποτελούν ίσως ένα 10% του συνολικού gaming πληθυσμού στον πλανήτη. Fora λοιπόν σαν αυτό, το Neogaf κλπ δεν είναι αντιπροσωπευτικά της γνώμης του κόσμου ούτε υπαγορεύουν τις κινήσεις της αγοράς συνολικά.

Γνώμη μου είναι ότι το βλέπεις από τελείως λάθος οπτική. Θεωρώ ότι είναι αρρωστημένος τρόπος σκέψης και είναι κρίμα.
    Νομίζω το υπέρ-ξεχειλωσες.

Ούτε πικραμένος είμαι ούτε τίποτα.

Το gaming είναι χόμπι,και το forum μέρος να πω την άποψη μου και να περάσω την ώρα μου!

Επίσης το gaming δεν έχει ηλικία!

Αυτή η συγκυρία λοιπόν όπως και να χει ήταν μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσεις σε κάποιους τι λέγανε τότε και τη λένε τωρα!

Εγώ τουλάχιστον έχω μια σταθερή άποψη διαχρονικά!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    System Wars -όπως ονομάζονται- πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Δεν είναι κακό. Απεναντίας είναι ωφέλιμο έδαφος για ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων πάνω σε αυτές. Κακό έδαφος γίνεται όταν ανταλλάσσονται απόψεις, βασισμένες σε ιδεοληψίες και προσωπικές σοφιστείες, που απέχουν μακράν από τεχνολογική γνώση.

Spectrum VS BBC Micro VS Acorn Electron, Amstrad VS C64, Amiga VS Atari ST, Megadrive VS SNES, PSX VS Saturn VS N64, PS2 VS Xbox VS GC κ.ο.κ.

Επίσης, αυτό που καταστρέφει πάσα έννοια συζήτησης είναι ο οπαδισμός, άνευ λογικής και γνωσιακής βάσης.

Αυτό που θα πρέπει να απουσιάζει από τα System Wars, είναι τα παιχνίδια. Γιατί όσο αφορά τα παιχνίδια, τα πάντα έγκεινται στο προσωπικό γούστο/προτιμήσεις = περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πχ. απεχθάνομαι τα FPS, είτε λέγεται Battlefield, είτε Halo, είτε Killzone. Έτσι, χέστηκα αν το Xbox έχει το Halo, χέστηκα αν η Sony έχει το Killzone. Μόνο που αυτά δεν έχουν καμία σχέση με System Wars, αλλά με γούστα περί παιχνιδιών (κι εγώ απήλαυσα το Red Dead Redemption στο PS3 και ποσώς με ενδιέφερε αν έτρεχε καλύτερα στο X360. Αλλά και πάλι, θέμα γούστου είναι τα παιχνίδια και τίποτα άλλο.)
    Πάντως τα παιχνίδια είναι ένας λόγος αν όχι ο σημαντικότερος για ποιο σύστημα θα διαλέξεις. Πχ ένας που γουστάρει strategy και fps είναι πιο πιθανό να πάει σε pc.
    Και συνήθως στα επιχειρήματα σου που θεωρείς κάποιο σύστημα καλύτερο είναι και τα παιχνίδια.
    Δε διαφωνώ σε αυτό που λες αλλά είναι αναπόφευκτο να μιλάμε και για τα παιχνίδια.
    Πάντως πάντα θα έχουμε System Wars όπως λες. Το θέμα είναι να γίνονται με αντικειμενικά κριτήρια όπως και πάλι πολύ καλά είπες και όχι με οπαδισμό.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Δεν νομιζω οτι πηρα απαντηση σε αυτα....
    Απάντησες ο ίδιος δε χρειάζεται να συμπληρώσω κάτι εγώ.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Επειδη οι συγκρισεις που γινονται ειναι κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον ακυρες, σαφως και ο κοσμος συζηταει τα specs, σαφως και συζητουσαμε εκτενως εδω μεσα τα specs των ps4/xbone πριν βγουν. Αυτο δεν σημαινει οτι η συζητηση για τα specs εχει παντα την ιδια βαρυτητα. Σαφως και με ενδιαφερει απειρως περισσοτερο τι θα εχει πανω η κονσολα που θα επενδυσω για τα επομενα 5 χρονια απο τα specs που θα εχουν revisions τα οποια δεν θα εχουν exclusives και πιθανοτατα δεν θα αγορασω ποτε παρα μονο αν μου χαλασει το υπαρχον ps4. Το πλεον λογικο ειναι να μην γινεται τοσος χαμος για τα specs αυτη τη στιγμη η τουλαχιστον πολυ λιγοτερος απο τις εποχες ps4 vs xbone, δεν ειναι τοοοοοσο πια δυσκολο να καταλαβει κανεις το γιατι. Αν το ps5 ειχε σημαντικα μικροτερη ισχυ απο το xboxtwo(η whatever they call it) θα το συζητουσα και θα με απασχολουσε, τωρα με τι να ασχοληθω ακριβως? Με κατι που πιθανοτατα δεν θα αγορασω ποτε και θα παιζει τα ιδια παιχνιδια με καλυτερη αναλυση και framerate (στην καλυτερη περιπτωση?).
    Νομιζω οτι τα console wars εχουν νοημα οταν υπαρχει και διακυβευμα, το να καθονται καποιοι να θριαμβολογουν επειδη το δικο τους revision θα ειναι πιο ισχυρο ειναι απλα ενδεικτικο του ποσο butthurt ειναι σε αυτη τη γενια.

12. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

ary4022 (28-06-2016),mihalis13 (23-06-2016)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Βασικα Γιάννη, πρέπει να παραδεκτείς το εξής.
    Ότι η MS επειδη κάθε φορά χάνει και επειδή έχει τα λεφτά να το κάνει, μπορεί να βγάζει κονσόλες τύπου σουπερμαρκετ. Δλδ βγαινει το Scorpio, αν δει ΠΑΛΙ οτι δεν παει καλα μπορει να ξαναβγαλει κιαλλο καλυτερο, μετα αν της τη βαρεσει να ξαναβγαλει κ.ο.κ
    Δεν εχει παίξει ουτε μιση φορα επι ισοις οροις πλην το XBOXone το οποιο εχασε στα ισια. Ωραιοτατα. Και επειδη σου λεει ΜΠΟΡΩ ας βγαλω αλλη μια κονσολα για να λεω τουλαχιστον οτι εχω το πιο δυνατο μηχανημα. Ε αυτο απο μονο του τα λεει ολα για μενα. Εγω αληθεια θα παραδεκτω τη Sony αν δεν βγαλει πανισχυρη κονσολα και απλα το Νεο ειναι ενα μικρο boost. Δεν υπαρει λογος κανενας κατεμε να ακτσει να ασχοληθει παραπανω με τη MS σε αυτον τον τομεα. Εδειξε και δειχνει παιχνιδια που τα βρισκεις ΜΟΝΟ σε κονσολες κατα βαση και ετσι πρεπει να συνεχισει. Γιατι μετα δεν υπαρχει και λογος να εχεις κονσολα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Βασικα Γιάννη, πρέπει να παραδεκτείς το εξής.
    Ότι η MS επειδη κάθε φορά χάνει και επειδή έχει τα λεφτά να το κάνει, μπορεί να βγάζει κονσόλες τύπου σουπερμαρκετ. Δλδ βγαινει το Scorpio, αν δει ΠΑΛΙ οτι δεν παει καλα μπορει να ξαναβγαλει κιαλλο καλυτερο, μετα αν της τη βαρεσει να ξαναβγαλει κ.ο.κ
    Δεν εχει παίξει ουτε μιση φορα επι ισοις οροις πλην το XBOXone το οποιο εχασε στα ισια. Ωραιοτατα. Και επειδη σου λεει ΜΠΟΡΩ ας βγαλω αλλη μια κονσολα για να λεω τουλαχιστον οτι εχω το πιο δυνατο μηχανημα. Ε αυτο απο μονο του τα λεει ολα για μενα. Εγω αληθεια θα παραδεκτω τη Sony αν δεν βγαλει πανισχυρη κονσολα και απλα το Νεο ειναι ενα μικρο boost. Δεν υπαρει λογος κανενας κατεμε να ακτσει να ασχοληθει παραπανω με τη MS σε αυτον τον τομεα. Εδειξε και δειχνει παιχνιδια που τα βρισκεις ΜΟΝΟ σε κονσολες κατα βαση και ετσι πρεπει να συνεχισει. Γιατι μετα δεν υπαρχει και λογος να εχεις κονσολα.
    Πραγματικά με ξεπερνάει το σχόλιο σου Σταύρο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παιδια αν θελετε,σας παρακαλουμε παρα πολυ (πιστευω), μπορειτε να φτιαξετε ενα νημα να λυσετε ΟΛΕΣ τις διαφορες μεταξυ scorpio και neo γιατι οκ και pop corn φαγαμε και green cola ηπιαμε αλλα εδω και ποσες σελιδες μιλατε για κατι που δεν εχει βγει και δεν εχουμε δει στην πραξη. Καλο θα ηταν λοιπον να κρατησουμε αυτο το νημα για τα ΝΕΑ του ps4 neo για να διαβαζουν και αυτοι που θελουν να το αγορασουν, στο αντιστοιχο νημα του scorpio να μιλαμε για το scorpio και αν καποιος θελει να αρχισει το flame ας εχει ενα δικο του νημα να μιλαει με τους αντιστοιχους.

16. The Following 3 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

Axilleas_GR (23-06-2016),jk_blue_tiger (26-06-2016),panos74gr (23-06-2016)

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Ξέρεις φυσικά ότι όποτε παρακαλάει για κάτι ο Dean παίρνει τα @@ του......

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

18. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

djpar (23-06-2016)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Default Playstation 4 "Neo"

Τα πράγματα ειναι απλα . Ποιο ξεφτίλα ανακοίνωση απο τον νοστραδαμο Σπενσερ δν εχει ξαναγίνει στα χρονικά του gameing . Ο άνθρωπος στην απόγνωση του μαζί με όλη την MS ανακοινώνει κατι που δεν εχει, μονο και μονο να κλέψει εντυπώσεις (κι εγώ στην αρχή εντύπωσηαστηκα απο το Scorpio). Με την ίδια λογική θα μπορούσε και η sony να πει "το 2023 θα βγει το playstation tarantula και θα εχει 89 τεραφλοπς. Έλεος !!!! Τι γεινεται στην πράξη ομως: η sony και εχει και θα βγάλει ακόμα δυνατότερη κονσολα απο το xboxone. Μιλάμε για χειροπιαστά πράγματα . Δηλαδη εγώ σε λίγους μήνες θα παίζω σε 4,2 τεαφλοπς...... Θα παίζω ομως!!! Κάποιοι θα περιμένουν να βγει το τέρας!!!!!! Ωραία . Και πριν βγει το τέρας που όλοι περιμένουν θα ανακοίνωση η Sony το ps4 matrix που θα εχει 20 τεραφλοπς. Με τι καρδιά θα παει o άλλος να παρει ΜΟΝΟ 6 τεραφλοπς.

Μετα απο όλο αυτο ξαταλαβαινουμε οτι η κάθε εταιρία πλέον βαδίζει με τον δικό της ρυθμό. Για μένα τα πατήματα της sony φενονται ποιο δυνατά. Μου βγάζει τωρα ps4 NEO το χτυπάω κατευθιαν, βγάζει ενα Scorpio χρονια μετα η MS, αλλα εγώ θα πάρω το 20 τεραφλοπς που θα βγάλει λιγο μετα η sony.

Και μην ακούω γκρίνια γιατί βγαίνει καινουρια κονσολα..... βγαίνει γιατί ΘΕΛΩ να παίζω ΠΑΛΙ μαζί σου απλα θα εχω τα γραφικά του θεού..... Δεν σε επηρεάζει κατι αυτο ...... Ασε με να δώ το γραφικό που πιστεύω οτι μου αξίζει....και ναι θα το χρυσόπληρώσω
    Last edited by Giorgos78; 25-06-2016 at 09:08.

με πεθανε το playstation tarantula

21. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-06-2016)

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    ΞΌΞ΅ πΡθανΡ το playstation tarantula
    Ξ•Ξ½ΟŽ τα "γραφικά του ΘΡού" ΟŒΟ‡ΞΉ?
    Σαν Ξ½Ξ± Ξ»Ξ*ΞΌΞ΅ ΞΏ "πολΞ*μαρχος του ΘΡού" Ξ*Ξ½Ξ± πράγμα......
    Επίσης μΡτά το "Neo" μάλλον Ξ*ρχΡται το "Trinity" Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± κάνουν ΢Ρυγαράκι...

ΣτάλθηκΡ Ξ±Ο€ΟŒ το SM-J500FN ΞΌΞΏΟ… Ο‡ΟΞ·ΟƒΞΉΞΌΞΏΟ€ΞΏΞΉΟŽΞ½Ο„Ξ±Ο‚ Tapatalk

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Επίσης μΡτά το "Neo" μάλλον Ξ*ρχΡται το "Trinity" Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± κάνουν ΢Ρυγαράκι...

Τέλεια αραμαϊκα βγήκανε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αλλά έλεγα σε πέθανε το ps4 tarantula εμενα το "γραφικα του Θεού".
    Σαν να λέμε ο "Πολέμαρχος του Θεού " ένα πράγμα......
    Πάντως μετά το "Neo" έρχεται το "Trinity" για να ζευγαρώσουν και να βγάλουν........χμμμμμμ τι άραγε?

24. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

AgentPrinny007 (25-06-2016)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post

’στο Χάρη. Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.

26. The Following 4 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (25-06-2016),Axilleas_GR (25-06-2016),jk_blue_tiger (26-06-2016)

PSN ID
    Slay2012

PlayStation Neo Might Be More Powerful Than You Think

Sony Interactive Entertainment’s CEO Jim Ryan stated that those so-called facts were based on rumours that were fairly speculative in their nature and that people should talk once the final specs of the two consoles are actually announced. When confronted about the possibility that the 2TFLOP advantage might be true, Jim Ryan just laughed it off repeatedly, in a maniacal manner that would make Aku from Samurai Jack proud. Have a look at the video below:

http://www.gameondaily.com/playstati...han-you-think/

28. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Axilleas_GR (26-06-2016),djpar (26-06-2016)

Bookmarks

Bookmarks