Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
γιατι πολλοι κρινουν τα πάντα με βαση προσωπικές προτιμήσεις και επιθυμιες και όχι με το τι ειναι αντικειμενικά λογικότερο να γινει.
Αυτο!

Καλη ωρα εσυ.
-Οταν στο δηλωνουν ξεκαθαρα οι εταιριες και δουλευεις με φαντασιωσεις και ιδανικες καταστασεις για σενα, ασχετες με το console gaming(pc).
-Οταν πετας στο καλαθο το λογικοτατο επιχειρημα/fact της υπαρχουσας και τεραστιας εγκατεστημενης βασης
Αυτο δεν ειναι λογικη φιλτατε. Wishful thinking ονομαζεται.
Και δεν απευθυνομαι στα υπολοιπα παιδια που απλα το συζητανε...Εσυ ομως ειναι αστειο να μιλας για λογικη, οταν εισαι ο ορισμος του ''θελω να ειναι ετσι'' αρα θα ειναι ετσι.

ΥΓ. Οσον αφορα το ΝΕΟ, αν για τα επομενα 3 χρονια τα παιχνιδια του δεν βασιζονται στο ps4, τοτε η sony πεφτει πολυ στα ματια μου και φανταζομαι οχι μονο στα δικα μου.
Αν η κονσολα(ps4) ομως συμπληρωσει την 6ετια first party υποστηριξης του ps3, γιατι οχι? ας βασιστει στο NEO Hardware απο κει και περα.

Την MS την εχω περισσοτερο ικανη βεβαια να παρατησει τους One users αλλα και παλι δυσκολο. Δεν το εχει κανει πρωτη φορα απο την αλλη. Το xbox το παρατησε συντομα, το 360 το παρατησε σε θεμα first party software.