Εμείς τόσο καιρό διαφωνούμε ενώ συμφωνούμε απόλυτα .
Άκου.
Εγώ έκρινα τις νέες κονσόλες που έρχονται με βάσει specs και μόνο.
Δεν είναι δυνατόν να προβλέψω τον παράγοντα last gen.
Αυτο θα ξεκαθαρίσει μετά την κυκλοφορία,αλλα εγώ πιστεύω ότι σύντομα το ps4 και το one θα κουνήσουν μαντήλι.
Το πιστεύω απόλυτα !
Αν λοιπόν τα 2 συστήματά υποστηριχθούν με βάση τις πραγματικές τους δυνατότητες έχουμε από τη Sony μια κονσολα μισής γενιάς και από τη ms ένα καρα next gen σύστημα.
Δεν είναι γνώμη μου αυτο κάποια πράγματα δεν είναι γνώμες αλλα γεγονότα (Ν αγιάσει το στόμα σου ραπτοπουλε).
Αν τώρα γίνει αυτο που λες εσύ και τα παιχνίδια φτιάχνονται με βάση τα last gen συστήματά τότε συμφωνώ απόλυτα ότι είναι δωρον άδωρο όλα.
Απλα δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαζή η ms για να το κάνει αυτο (τη Sony ίσως τη συμφέρει κ όλας).
Αν είχαν σκοπό απλα ένα boost στην ανάλυση και το frame rate δεν υπήρχε περίπτωση ειδικά η ms να κάνει τέτοια επένδυση.
Απλα και οι 2 στο λένε στην απ έξω ότι σιγά σιγά πρέπει να ξεφορτωθείτε τα ps4-one γιατί πρέπει να πάμε μπροστά.
Σαν τη γκομενα που θέλει να σε χωρίσει και σου λέει "ξέρεις δε θελω να χωριΣουμε απλα θελω να μείνω μόνη λιγο καιρό να σκεφτώ τι θελω κλπ κλπ,για να σηκωθείς να φύγεις μόνος σου και να τη βγάλεις απ τη δύσκολη θέση.."
Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks