Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Για να το πω σε πιο απλά ελληνικά, "πλήρωσε αλλά 400 ευρώ για να πάρεις μια κονσόλα που σου δίνει αυτά που έπρεπε να σου δίνει αυτή που πήρες με 400 ευρώ το 2013."

Συνολικά θα έχεις δώσει 800 ευρώ σε τρία χρόνια γ αυτό που έπρεπε να έχεις απ την αρχή με τα 400, και πανηγυρίζεις κ όλας.

Και μετά φταίνε η Sony και η ms που τα κάνουν..

Αρχίζω να πιστεύω ότι το pc gaming είναι προ των πυλών για πολλούς.

Συμφέρει από κάθε άποψη πλέον.
    Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    μα πόσο σωστή η τελευταία τοποθετηση
    Ποια άποψη; Ότι έπρεπε να είχαμε 1080p/60fps (γιατί αυτό λέει το tweet); Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση και δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια επανέρχεται στο προσκήνιο.

Οι χρήστες προτιμούν τα γραφικά από τα fps όταν τα δεύτερα δεν είναι απολύτως απαραίτητα στο gameplay και οι devs ακολουθούν τις επιθυμίες των χρηστών.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Ποια άποψη; Ότι έπρεπε να είχαμε 1080p/60fps (γιατί αυτό λέει το tweet); Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση και δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια επανέρχεται στο προσκήνιο.

Οι χρήστες προτιμούν τα γραφικά από τα fps όταν τα δεύτερα δεν είναι απολύτως απαραίτητα στο gameplay και οι devs ακολουθούν τις επιθυμίες των χρηστών.
    Σαφώς και εννοώ ότι από το 2013 και την αλλαγή γενιάς έπρεπε να είχαμε δυνατά συστήματά που να άντεχαν το
    1080/60 σαν στάνταρ σε όλα τα παιχνίδια.

Δεν έχει καμμία σχέση η απάντηση σου με αυτό που εννοώ εγώ στο δικό μου post.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Σαφώς και εννοώ ότι από το 2013 και την αλλαγή γενιάς έπρεπε να είχαμε δυνατά συστήματά που να άντεχαν το
    1080/60 σαν στάνταρ σε όλα τα παιχνίδια.

Δεν έχει καμμία σχέση η απάντηση σου με αυτό που εννοώ εγώ στο δικό μου post.

Αυτό που σου λένε και αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι όση δύναμη και να έχει μια κονσόλα ΠΑΝΤΑ θα προτιμά ο κόσμος τα καλύτερά γραφικά από το καλύτερο frame rate. Όποτε το σχόλιο σου ότι δεν είχαν την δύναμη πού έπρεπε το 2013 απλά δεν στέκει.

Αυτό που υποτίθεται ότι θα γίνει τώρα είναι να παίζει το ΝΈΟ τα παιχνίδια πού είναι σχεδιασμένα για ps4 στα 60. Εάν όμως αρχίσουν και σχεδιάζουν τα παιχνίδια με βάση το ΝΕΟ, και πάλι στα 30 θα έχουν τον στόχο και όχι στα 60.

Η μόνη περίπτωση να γίνει το 60 το default είναι να πιάσει πολύ κοινό το VR. Όποτε από σπόντα θα μπορείς να παίζεις κάποια παιχνίδια σε 2d στα 60, επειδή αυτό θα είναι προαπαιτούμενο για το VR.

Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

panos74gr (18-06-2016)

Default Playstation 4 "Neo"

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αυτό που σου λένε και αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι όση δύναμη και να έχει μια κονσόλα ΠΑΝΤΑ θα προτιμά ο κόσμος τα καλύτερά γραφικά από το καλύτερο frame rate. Όποτε το σχόλιο σου ότι δεν είχαν την δύναμη πού έπρεπε το 2013 απλά δεν στέκει.

Αυτό που υποτίθεται ότι θα γίνει τώρα είναι να παίζει το ΝΈΟ τα παιχνίδια πού είναι σχεδιασμένα για ps4 στα 60. Εάν όμως αρχίσουν και σχεδιάζουν τα παιχνίδια με βάση το ΝΕΟ, και πάλι στα 30 θα έχουν τον στόχο και όχι στα 60.

Η μόνη περίπτωση να γίνει το 60 το default είναι να πιάσει πολύ κοινό το VR. Όποτε από σπόντα θα μπορείς να παίζεις κάποια παιχνίδια σε 2d στα 60, επειδή αυτό θα είναι προαπαιτούμενο για το VR.

Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δηλαδή η μετάβαση από το 1080(όχι πάντα)/30 στο τωρινό PlayStation σε μόνιμο 1080/30 η 60 θεωρείς ότι είναι λόγος αγοράς νέας κονσόλας και πραγματική αναβάθμιση για το PlayStation?

Θα υπάρχουν σαφώς και άλλες μικρές βελτιώσεις σε textures κλπ αλλά σου αρκούν;

Γνωστά όλα αυτά που λες,εγώ εννοούσα ότι με την αγορά της πρώτης κονσόλας το 13 έπρεπε να έχουμε σαφώς δυνατότερα συστήματά.

Περίπου στα επίπεδα του ΝΕΟ που θα βγει τώρα.

Κ αν δεν τους έπαιρνε στα 400 να την πουλούσαν 500.

Από το 800 για μια γελοία αναβάθμιση υπάρχει χαώδης διαφορά.

Συν ότι δεν θα υπήρχε κόσμος να φωνάζει.

Last edited by Giannis1979; 18-06-2016 at 23:55.

Bookmarks

Bookmarks