Quote Originally Posted by nikosarg View Post
¶στον, η ψυχούλα του ξέρει τι μανίκι του φόρεσε η ανακοίνωση της microsoft και τα ατελείωτα ξενύχτια συσκέψεων για το τι θα κάνουνε τους επόμενους μήνες. Για να μην πω τα γλυψοτηλέφωνα που θα πρέπει να κάνει στην amd.......
Quote Originally Posted by cocous View Post
Καλά να παθουν. Τωρα ας το βγάλει το Neo και ας το βαλει εκει που ξέρει. Μπροστά στο scorpio είναι μινιατούρα. Ας ελπισουμε να βάλουν μυαλό και να δειξουν κάποια παρόμοια κονσολα τελος 17 όπως η MS.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ειναι σαφεστατα πως τους εκανε την μουρη κρεας η MS, ΝΟΤ!!! εγω ειμαι βεβαιος οτι θα γελαν και τα μουστακια των house/yoshida/cerny και λοιπης παρεας. Απο εκει που ειχαν το 70% των χρηστων τους να τους κραζουν για το ΝΕΟ, μεσα σε μια ημερα ο κυριος ανταγωνιστης τους , ψαχνει τροπους για να πεισει τους καταναλωτες να συνεχιζουν να αγοραζουν το ΟΝΕ και να μην περιμενουν την νεα κονσολα, ενω πλεον και μεγαλη μεριδα fans, (καλη ωρα) ζητουν απο την Sony δυνατοτερη κονσολα.

Ετσι απλα μη κανοντας καμια ανακοινωση, και χρησιμοποιοντας τον αντιπαλο της, αρχιζει παλι να εχει ωφελη 2013. Οσο για την ισχυ εχει και χρονο πλεον για να φτασει το scorpio (αφου της τον εδωσε η MS) καθως δεν χρειαζεται καν να εχει την ιδια ισχυ, ακομα και να ειναι 10-15% ποιο αδυναμο το ΝΕΟ οι οποιες διαφορες σε παιχνιδια θα ειναι ασημαντες. Εχει πλεον και χρονο για να εχει 4Κ κονσολα που λεει η MS, που βασικα την ωφελει διπλα καθως πουλαει και τηλεορασεις που δεν εχει η MS. Ενω τελος μπορει πλεον να ισχυριστει οτι το PSVR θα παιζει χωρις το ΝΕΟ.