Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Για μενα δεν ειναι θεμα υπερ η κατα της νεας κονσολας,το προβλημα ειναι με την πολιτικη που προσπαθει να επιβαλλει η Sony, τα revisions δλδ λες και προκειται για το νεο iphone. Προσωπικα δεν τους αδικω και τοσο, απο τη στιγμη που τοσος κοσμος ειναι διατεθειμενος να σκαει πολυ περισσοτερα χρηματα για revisions αλλων συσκευων γιατι να μην το κανει και με την κονσολα του?
    Αλλη αγορα μεν αλλα προκειται για τους ιδιους καταναλωτες οποτε η λογικη δεν ειναι και τοσο εξωγηινη, μαλλον λογικη εξελιξη απο τη στιγμη που μιλαμε για εταιρειες που θελουν να βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι. Θελουν να πουλανε hardware πιο συχνα με unified software οποτε δεν χανουν χρηστες και παραλληλα πουλανε πιο πολυ harware.
    Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα τα revisions εν γενει, δεν εχω καμια καουρα να ανανεωνω το κινητο μου η τον υπολογιστη μου για παραδειγμα καθε τρεις και λιγο, οποτε το ιδιο ισχυει και για την κονσολα μου. Ακυρο λοιπον, τουλαχιστον απο μενα. Θα περιμενω για το ps5 η μεχρι τα παιχνιδια να μην υποστηριζονται απο το μοντελο ps4 που εχω ηδη.
    Επισης συμφωνω απολυτα με το σχολιο καποιων παιδιων οτι δεν βλεπω πως θα επωφεληθουν τοσο οι χρηστες απο αυτο το revision, τα παιχνιδια θα ειναι ιδια (δεν υπαρχει περιπτωση για καποιο exclusive στο neo), οι μεν κατοχοι του παλιου ps4 θα χασουν απο αποδοση μιας και οι devs δεν θα καθονται να σκασουν κιολας για optimization, οι δε κατοχοι του NEO θα βλεπουν πιθανοτατα εκδοσεις που θα μπορουσαν να ειχαν παρει ουτως η αλλως με περισσοτερη δουλεια. Στο δικο μου το μυαλο κερδισμενοι ειναι η Sony και οι developers, οχι τοσο οι καταναλωτες.
    Τεσπα, το θετικο ειναι οτι απ οτι διαβασαμε το NEO δεν θα ειναι στην Ε3, το πεδιο λοιπον ειναι ελευθερο για ανακοινωσεις παιχνιδιων και οχι για βαρετα προμο ενος αδιαφορου revision (για μενα παντα).

edit: Αλλαξα και τον τιτλο, δεν ειναι πια φημη.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Τεσπα, το θετικο ειναι οτι απ οτι διαβασαμε το NEO δεν θα ειναι στην Ε3, το πεδιο λοιπον ειναι ελευθερο για ανακοινωσεις παιχνιδιων και οχι για βαρετα προμο ενος αδιαφορου revision (για μενα παντα).
    Απλα δε θα ξέρουμε απο όσα θα βλέπουμε, ποιο παίζει που.
    Με ολα τα αλλα που γράφεις είμαι, σχεδόν, σύμφωνος.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Απλα δε θα ξέρουμε απο όσα θα βλέπουμε, ποιο παίζει που.
    Με ολα τα αλλα που γράφεις είμαι, σχεδόν, σύμφωνος.
    Eνω χωρις το neo ξεραμε ρε Παυλο
    Δυστυχως εκει που εχουμε φτασει αν δεν βγει το παιχνιδι στην κονσολα δεν μπορεις ποτε να ξερεις πως θα ειναι, στην E3 ολες οι παρουσιασεις ειναι λιγο-πολυ πειραγμενες.

4. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

teras1 (11-06-2016)

Bookmarks

Bookmarks