Για μενα δεν ειναι θεμα υπερ η κατα της νεας κονσολας,το προβλημα ειναι με την πολιτικη που προσπαθει να επιβαλλει η Sony, τα revisions δλδ λες και προκειται για το νεο iphone. Προσωπικα δεν τους αδικω και τοσο, απο τη στιγμη που τοσος κοσμος ειναι διατεθειμενος να σκαει πολυ περισσοτερα χρηματα για revisions αλλων συσκευων γιατι να μην το κανει και με την κονσολα του?
Αλλη αγορα μεν αλλα προκειται για τους ιδιους καταναλωτες οποτε η λογικη δεν ειναι και τοσο εξωγηινη, μαλλον λογικη εξελιξη απο τη στιγμη που μιλαμε για εταιρειες που θελουν να βγαζουν απο τη μυγα ξυγκι. Θελουν να πουλανε hardware πιο συχνα με unified software οποτε δεν χανουν χρηστες και παραλληλα πουλανε πιο πολυ harware.
Εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα τα revisions εν γενει, δεν εχω καμια καουρα να ανανεωνω το κινητο μου η τον υπολογιστη μου για παραδειγμα καθε τρεις και λιγο, οποτε το ιδιο ισχυει και για την κονσολα μου. Ακυρο λοιπον, τουλαχιστον απο μενα. Θα περιμενω για το ps5 η μεχρι τα παιχνιδια να μην υποστηριζονται απο το μοντελο ps4 που εχω ηδη.
Επισης συμφωνω απολυτα με το σχολιο καποιων παιδιων οτι δεν βλεπω πως θα επωφεληθουν τοσο οι χρηστες απο αυτο το revision, τα παιχνιδια θα ειναι ιδια (δεν υπαρχει περιπτωση για καποιο exclusive στο neo), οι μεν κατοχοι του παλιου ps4 θα χασουν απο αποδοση μιας και οι devs δεν θα καθονται να σκασουν κιολας για optimization, οι δε κατοχοι του NEO θα βλεπουν πιθανοτατα εκδοσεις που θα μπορουσαν να ειχαν παρει ουτως η αλλως με περισσοτερη δουλεια. Στο δικο μου το μυαλο κερδισμενοι ειναι η Sony και οι developers, οχι τοσο οι καταναλωτες.
Τεσπα, το θετικο ειναι οτι απ οτι διαβασαμε το NEO δεν θα ειναι στην Ε3, το πεδιο λοιπον ειναι ελευθερο για ανακοινωσεις παιχνιδιων και οχι για βαρετα προμο ενος αδιαφορου revision (για μενα παντα).
edit: Αλλαξα και τον τιτλο, δεν ειναι πια φημη.




Reply With Quote


Bookmarks