Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Εγώ ήμουν με τη 4Κ, όχι από διαγωνισμό όμως. Εγώ δεν έχω καν 4Κ και δεν είπα και ότι ανυπομονώ επιτέλους να παίξω και σε 4Κ! Εντάξει ωραία θα είναι, ε, όταν έρθει η ώρα του ΝΕΟ θα το συνδυάσω! Ξέρω πάω για μπαν!

Πάντως νομίζω εφόσον είμαστε ήδη 4 "δηλωμένοι" πρέπει να ετοιμάζουμε σιγά σιγά το PS4NEOforums.gr με έμφαση στα δικαιώματα του ανθρώπου υπέρ του ΝΕΟ. Εκεί φυσικά θα μπορεί ελεύθερα να "βγαίνει από τη ντουλάπα" όποιος τυχόν είναι κρυφο-υπέρ

Quote Originally Posted by Papanick View Post
    Εγώ ήμουν με τη 4Κ, όχι από διαγωνισμό όμως. Εγώ δεν έχω καν 4Κ και δεν είπα και ότι ανυπομονώ επιτέλους να παίξω και σε 4Κ! Εντάξει ωραία θα είναι, ε, όταν έρθει η ώρα του ΝΕΟ θα το συνδυάσω! Ξέρω πάω για μπαν!

Πάντως νομίζω εφόσον είμαστε ήδη 4 "δηλωμένοι" πρέπει να ετοιμάζουμε σιγά σιγά το PS4NEOforums.gr με έμφαση στα δικαιώματα του ανθρώπου υπέρ του ΝΕΟ. Εκεί φυσικά θα μπορεί ελεύθερα να "βγαίνει από τη ντουλάπα" όποιος τυχόν είναι κρυφο-υπέρ
    Εγω δεν καταλαβα ποιος σας στέρησε το δικαίωμα να έχετε αποψη και να τη λέτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

PDS (11-06-2016)

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Εγω δεν καταλαβα ποιος σας στέρησε το δικαίωμα να έχετε αποψη και να τη λέτε.
    Να διευκρινίσω, επειδή μπορεί να φάνηκα ειρωνικός ή δεν ξέρω τι, πλάκα έκανα. Και μόνο.

Bookmarks

Bookmarks