panos74gr (27-04-2016)
panos74gr (27-04-2016)
Ακριβώς! Ένα παιχνίδι όπως κάθε software, και ίσως ακόμα πιο έντονα, ειναι προϊόν συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς. Όσο πιο πολλά άτομα τόσο πιο μεγάλο το κόστος και ο χρόνος που απαιτείται/χάνεται για επικοινωνία και δεν πηγαίνει στην παραγωγή αποτελέσματος.
Άλλο ειναι να εχεις μια ομάδα με 10 άτομα που η επικοινωνία ειναι εύκολη και όλοι έχουν ένα κοινό όραμα, άλλο να εχεις ομάδα 150-200 ατόμων. Εκεί το κάθε τι πέρνει πολύ περισσότερο χρόνο.
Σήμερα που διάβαζα σε διάφορα site σχετικά με το PS4 Neo βρήκα ένα Αυστραλέζικο site το οποίο είχε πληροφορίες από ένα retailer που έλεγε την ημερομηνία και κόστος του καινούργιου PS4.
1.Σύμφωνα με αυτούς ημερομηνία που θα βγεί το PS4 Neo στην αγορά είναι τον Οκτώβριο του 2015 λίγο πριν από το PSVR ή μαζί , η οποία θα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί το PSVR χωρίς την χρήση του εξωτερικού κουτιού έτσι ρίχνοντας το κόστος απόκτησης του PSVR, λίγο πολύ γνωστά από αυτά που έχουν ειπωθεί σε διάφορα άλλα sites.
2.Θα βγεί σε διάφορα bundles με το βασικό να έχει 1TB HD.
3.Η τιμή του δέν θα είναι αυτή που έχει ακουστεί , 399$(€) αλλά στα 650-700 , κάνοντας την έτσι όχι μία κονσόλα που θα αλλάξει την προηγούμενη ( και να ρίξει την τιμή της ) αλλά μια plus έκδοση της.
Κατά πόσο είναι αληθινά ή ράδιο αρβύλα κανείς δεν μπορεί να ξέρει αλλά και εως τώρα έτσι και αλλιώς όλα ένα ράδιο αρβύλα είναι.
Πάντως με αυτήν την πληροφορία που λένε , αυτή είναι μια πιο λογική εξήγηση από το να καταστρέψουνε εντελώς τις πωλήσεις του υπάρχων PS4 αν και με αυτό το κόστος αγοράς αν είναι τόσο όντος δεν γλυτώνεις και τίποτα αν αγοράσεις και το απλό ( ; ) PSVR από το να πάρεις το απλό PS4 με το πακέτο του PSVR που ανακοινώσανε .
Έχουμε επείγοντος ανάγκη το PS4K....
ακολουθεί φωτογραφία από Uncharted 4 για όσους δεν θέλουν να την ανοίξουν
Spoiler!
Last edited by DJTaurus; 30-04-2016 at 13:59.
Axilleas_GR (30-04-2016)
Βγάλε τη περιγραφή του spoiler εκτός του spoiler....![]()
![]()
Κατά τα άλλα ναι το έχουμε ανάγκη.....
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DJTaurus (30-04-2016)
Αν πετύχει σε πωλήσεις σιγά μη πέσει 100 ευρώ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως και να έχει προσωπικά και για λόγους ευθιξίας και για οικονομικούς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω ps4 και να αναβαθμίσω.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
http://www.appy-gamer.com/Web/Articl...explorerclient
Και από οτι φαίνεται θα ειναι αρκετά καλυτερο διοτι οι φημες αναφέρουν 4+ TFps με Polaris gpu που θα φοραει αντί 2+ που λέγανε εξαρχης. Οπότε το βλεπω να κάνει παππαδες στα γραφικά.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λεγαν οτι το neo θα ειναι 2.17 και τωρα τι κανανε 4.2 tfps
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks