Page 26 of 138 FirstFirst ... 162223242526272829303676126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Default Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?

Quote Originally Posted by Papanick View Post
    Κι εγώ δηλώνω διατεθειμένος να πω ναι. Όχι δεν μου περισσεύουν ούτε εμένα τα 400, ειδικά τέτοιες εποχές, κι εγώ "ξενέρωσα" λίγο κι ας πήρα το PS4 από τα πρώτα, αν όμως έχει και ενσωματωμένο 4K player γιατί να μην το δω μέσα στο 2017 ως μια ευκαιρία να πάρω επιτέλους και μια πολυπόθητη Bravia 4K.. (καλά να είμαστε μέχρι τότε και αν υπάρχει καθόλου χρήμα).

Υ.Γ. Ελπίζω να μη γίνει και με τις κονσόλες ό,τι έχει γίνει με πολλά, π.χ. (λέμε τώρα) παίρνεις flagship smartphone και σε 6 μήνες νιώθεις ήδη βλάκας.
    Θα θέλα να μου εξηγήσεις τον λογο.

Γιατι η Sony δεν έβγαλε απ την αρχη μια κονσολα των 500 ευρω η και των 550 που να ειναι οπως θα ερθει τωρα το 4Κ;

Τοτε μπορει να έδινες ενα κατοσταρικο παραπανω η αν δεν το είχες να περίμενες να πέσει η τιμη αλλα θα αγόραζες μια κονσολα και θα ξεμπερδεύες για τουλαχιστον μια 5αετια.

Τωρα εχεις σκάσει τα 400 για το ps4 το οποιο αργοτερα θα πουλήσεις για ενα κομματι ψωμί και θα πληρώσεις απ την αρχη νεο hardware δίνοντας συνολικά πολλα περισσοτερα απ οσα θα έδινες αν έπαιρνες το 4K το 13.

Αν αυτος δεν ειναι ο ορισμός της κοροϊδίας,του money farming και του disrespect σε ολους εμάς που κάναμε την κονσολα της Sony πρωτη και με διαφορα στις πωλήσεις τοτε τι ειναι;

Προσωπικα ειχα βγει και εδω και αλλου οταν ανακοινώθηκαν τα specs των ps4 και xbox one και(εν μέσω πανηγυρισμών για την ανωτερότητα του ps4) ειχα χαρακτηρίσει και τις 2 κονσόλες ΑΧΡΗΣΤΕΣ και βήμα μισής γενιάς που θα τελειώσουν πολυ γρηγορα λόγω πλήρους ανικανότητας να υποστηρίξουν τεχνικά τα νεα παιχνιδια που έρχονταν.

Τοτε ειχα πει το πολυ 4-5 χρονια,σε καμμια περιπτωςη την 8ετια του 360 και την 7ετια του PS3,και μετα νεο hardware κ απ τους 2.

Αλλα αυτο το ξεφτιλίκι (αν τελικα πραγματοποιηθεί φυσικα)στην 3ετια ουτε που το φανταζόμουν.

Κ αν περασει αυτο φύγαμε για pc.

Πλεον θα συμφερει με 1000.

Τα σκας μια φορα κανεις απόσβεση με τα παιχνιδια που θα παίζεις σε κοπιες,και σιγα σιγα και οποτε εχεις αναβαθμιζεις στο μελλον.
    Last edited by Giannis1979; 24-04-2016 at 19:06.

2. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

balabanis (24-04-2016)

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Εχεις μεγαλο point...

Ενδεικτικά σου αναφερω οτι τον τελευταιο καιρο το one και το ps4 τρώνε σκόνη και εχω επιστρέψει στο 360.

Χαθήκαμε στον πολεμο για τα specs τις αναλύσεις και τα frames και χάσαμε την ουσία του gaming.

Τα καλα παιχνιδια που στη νεα γενια ειναι ελάχιστα.

ΥΓ:κατα την ταπεινή μου αποψη ολοι οσοι δηλώνετε έτοιμοι να στηρίξετε την υπέρτατη μ@λακια που παει να κανει η Sony πρώτοι θα αναθεματίζατε αν το εκανε πρωτα η ms αυτο με τα γνωστά "παει να καταστρέψει το console gaming κλπ κλπ".
    Φιλε, οι τίτλοι ειναι το μυστικό. Τα παιχνιδια ειναι αυτά που έκαναν αγαπητές τις κονσόλες και όχι οι αναλυσεις και τα frames! Ως λατρης των κονσολων, δηλωνω απογοητευμενος με τις εξεληξεις. Οχι τοσο για τις αναβαθμισμενες κονσολες, αλλα για την ανικανοτητα να βγαλουν αξιολογα παιχνιδια! Εδω βγαινουν μισοτελειωμενα και τα διορθωνουν με patch και δε ντρεπονται... μου θελουν και 4K!

4. The Following 3 Users Say Thank You to balabanis For This Useful Post:

Axilleas_GR (24-04-2016),DJTaurus (25-04-2016),three_brothers1 (25-04-2016)

Quote Originally Posted by balabanis View Post
    Φιλε, οι τίτλοι ειναι το μυστικό. Τα παιχνιδια ειναι αυτά που έκαναν αγαπητές τις κονσόλες και όχι οι αναλυσεις και τα frames! Ως λατρης των κονσολων, δηλωνω απογοητευμενος με τις εξεληξεις. Οχι τοσο για τις αναβαθμισμενες κονσολες, αλλα για την ανικανοτητα να βγαλουν αξιολογα παιχνιδια! Εδω βγαινουν μισοτελειωμενα και τα διορθωνουν με patch και δε ντρεπονται... μου θελουν και 4K!
    Συμφωνουμε απολυτα.

Ενδεικτικά να αναφερω οτι ουτε το ps1 ουτε το ps2 ηταν οι ισχυρότερες κονσόλες στην εποχή τους.

Αντίθετα ηταν αρκετα υποδεέστερες του ανταγωνισμού.

Αλλα πέτυχαν και ξεπατωθηκαν να πουλάνε λόγω του οτι ειχαν τεράστια βιβλιοθήκη απο εξαιρετικα παιχνιδια!

Advanced Member balabanis's Avatar
    PSN ID
    BalaJim

Συμφωνουμε απολυτα.

Ενδεικτικά να αναφερω οτι ουτε το ps1 ουτε το ps2 ηταν οι ισχυρότερες κονσόλες στην εποχή τους.

Αντίθετα ηταν αρκετα υποδεέστερες του ανταγωνισμού.

Αλλα πέτυχαν και ξεπατωθηκαν να πουλάνε λόγω του οτι ειχαν τεράστια βιβλιοθήκη απο εξαιρετικα παιχνιδια!
    Ακριβώς. Διάβασα και το προηγούμενο ποστ σου όπου και εκει συμφωνώ. Πανε τζάμπα τα πανηγύρια και έγινε με τέτοιο τροπο ώστε να μην μπορεις εύκολα να γκρινιάζεις! Σου λεει οτι τοτε σου πρόσφερα αυτο με αυτα τα λεφτά, ησουν ευχαριστημένος! Τωρα πάρε το ps4,5 και θα πρέπει να ξανα δώσεις λεφτά γιατι πρέπει να ακολουθήσω τη τεχνολογία...!
    Δε πρόκειται να στήριξω τετοιες πολιτικές..! Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. The Following 2 Users Say Thank You to balabanis For This Useful Post:

Axilleas_GR (24-04-2016),Giannis1979 (24-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

@Giannis1979
    Καλά εγώ την αναθεματιζω ήδη.....

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Που ειναι ρε σεις οι εποχες που παιζαμε στα 540p,και δεν μας ενοιαζαν οι αναλυσεις και τα frame rates?Τωρα φτασαμε στην εποχη των ατελειωτων remasters, και των μισοτελειωμενων παιχνιδιων.

10. The Following 4 Users Say Thank You to spartan For This Useful Post:

djpar (25-04-2016),Error Flynn (25-04-2016),PDS (25-04-2016),Snk (25-04-2016)

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Poll του Engadget. Το Νο2 δείχνει ότι είμαστε από μόνοι μας οι καταναλωτές και καλά μας κάνουν οι εταιρείες. Στην υγειά μας. Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1461560144117.jpg 
Views:	90 
Size:	59.2 KB 
ID:	8751
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Θα θέλα να μου εξηγήσεις τον λογο.
    Καλημέρα φίλε μου, θα το ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Με PC gaming δεν ασχολούμαι, ναι, το έχω δοκιμάσει, 2 φορές στο παρελθόν, με χτίσιμο PC γι' αυτόν τον λόγο, δε μου βγαίνει, τη θέλω την κονσόλα μου. Γούστα..

Τώρα όσον αφορά το υπόλοιπο, θεωρώ ότι δε χρειάζεται να μπαίνουμε στη διαδικασία να αναλύουμε και να "τσακωνόμαστε" για μια Sony και για την οποιαδήποτε Sony.

Έχει αρχίσει και μου φαίνεται απίστευτα υπερβολική όλη αυτή η αντίδραση, όπως ένας γνωστός που ήρθε τις προάλλες, με τις πρώτες φήμες, και αντί να μου πει τι κάνεις κλπ, μου λέει "πόσο μαλ.... νιώθεις τώρα? ε? που πήγες και πήρες από τους πρώτους PS4?" αλλά με ύφος εξυπνάκια. Ναι δε χαίρομαι και τρελά όπως έγραψα, από την άλλη δόξα τω Θεώ έχουμε και πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή αυτή.

Επίσης, δεν μου αρέσει όπως έγραψα, αν φτάσουμε να γίνουν οι κονσόλες σαν τα κινητά που κάθε 6 μήνες πλέον βγαίνει η νέα "ναυαρχίδα", όμως από την άλλη μεριά, τεχνολογία είναι, ή μάλλον, marketing που στηρίζεται στην τεχνολογία είναι, σαφώς και κοιτάνε πώς θα μας τα πάρουν. Κατ' εμέ, καλό χρυσό το Master System II και το Game Gear, δεν μπορώ όμως να "μείνω" εκεί.

Δεν συμφωνώ με αυτήν την ωραία καραμέλα για τα πάντα: "όλα ήταν τέλεια στο παρελθόν, αααχ τότε όλα είχαν αξία" κλπ. Ας οδηγούμε λοιπόν όλοι σκαραβαίους και ντεσεβό, ας βλέπουμε τηλεόραση σε CRT πιο μεγάλη σε βάθος απ' ό,τι σε πλάτος, ας ακούμε ήχο μόνο από τρανζίστορ κλπ κλπ. ναι σε κάποιους μπορεί όντως να αρέσει, δεν θα προσπαθήσω να τους πείσω.

Είναι στον άνθρωπο. Εγώ λοιπόν, ναι, θα ήμουν από αυτούς που θα έλεγαν, "άντε πάρτε τώρα τα λεφτά μου και τελειώνετε" στην παραπάνω ψηφοφορία. Όχι, δεν θέλω να το αναλύσω άλλο. Έχω τους λόγους μου πάντως. Και αυτοί δεν είναι να "πάω στο σχολείο και να πω στους φίλους μου ότι πήρα το τελευταίο PlayStation". Το διευκρινίζω απλά, γιατί έχω ζήσει και με Atari και με Master System I και II κλπ κλπ από θέμα ηλικίας.

Υ.Γ. Μπορεί εγώ να είμαι παθολογικά άρρωστος με ό,τι τελευταίο βγαίνει και να χαλάω ό,τι λεφτά έχω και δεν έχω γιατί αρρωσταίνω και μόνο στο unboxing οποιουδήποτε ηλεκτρονικού "gadget" αγοράζω. Με τι λογικά επιχειρήματα να προσπαθήσω να πείσω εγώ κάποιον ότι έχω δίκιο. Γι' αυτό είπα, γνώμες..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κι εγώ δηλώνω διατεθειμένος να πω ναι. Όχι δεν μου περισσεύουν ούτε εμένα τα 400, ειδικά τέτοιες εποχές, κι εγώ "ξενέρωσα" λίγο κι ας πήρα το PS4 από τα πρώτα, αν όμως έχει και ενσωματωμένο 4K player γιατί να μην το δω μέσα στο 2017 ως μια ευκαιρία να πάρω επιτέλους και μια πολυπόθητη Bravia 4K.. (καλά να είμαστε μέχρι τότε και αν υπάρχει καθόλου χρήμα).

Υ.Γ. Ελπίζω να μη γίνει και με τις κονσόλες ό,τι έχει γίνει με πολλά, π.χ. (λέμε τώρα) παίρνεις flagship smartphone και σε 6 μήνες νιώθεις ήδη βλάκας.
    Δεν σου περισσευουν 400 αλλα θες να παρεις PS4Κ εαν εχει ενσωματωμενο 4Κ player ωστε να παρεις πιο μετα και μια Sony Bravia 4K με λεφτα που φανταζομαι επισης δεν σου περισσευουν.

Συγνωμη, δεν το λεω ειρωνικα (αλλωστε ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του αρκει να εχει και επιγνωση των επιπτωσεων που μπορει να υπαρξουν), αλλα αυτα τα πραγματα μου μοιαζει να γινονται μονο στην Ελλαδα, ποσο μαλλον στην κατασταση που ειναι...

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Που ειναι ρε σεις οι εποχες που παιζαμε στα 540p,και δεν μας ενοιαζαν οι αναλυσεις και τα frame rates?Τωρα φτασαμε στην εποχη των ατελειωτων remasters, και των μισοτελειωμενων παιχνιδιων.
    Την αποψη μου για το PS4K την εχω εκφρασει αρκετες φορες στο παρον θρεντ οποτε ξερετε που στεκομαι επι του θεματος. Αλλα σε αυτο απανω να πω, οτι εμενα παντα με ενδιεφερε η τεχνολογια της καθε εποχης και η εξελιξη των γραφικων. Δηλαδη αυτος ηταν ο λογος που επελεξα Playstation αντι για Saturn κλπ κλπ.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ε ναι χρειαζεται μια 4Κ τηλεοραση σε καθε σπιτι για να βλεπουμε το Last of Us remastered upscaled στα 4Κ και φυσικα ταινιες, σειρες κλπ ,υλικο που ουτε στην Αμερικη δεν ειναι διαδεδομενο ακομα . Α ξεχασα εχει καποια 4Κ το Netflix , που το 80% εδω μεσα βλεπει ως κατι που δεν θα πιασει γιατι δεν εχει ελληνικους υποτιτλους.

Σορρυ για την ειρωνια αλλα καποια πραγματα δεν στεκουν. Φυσικα καλα κανει η σονυ αφου βρισκει θυματα. Οπως πχ καλα κανει ο Τσιπρας αφου τον κανανε πρωθυπουργο. Αυτοι ειμαστε ως gamers , αυτες οι εταιριες μας αξιζουν. Αν επεφτε το κραξιμο που εφαγε η ms θα βλεπαμε τι κωλοτουμπα (ισως) εκανε η σονυ. Τωρα ας βγαλει και καθε 2 χρονια κονσολα αφου "το ζηταει ο κοσμος".

Spoiler!

15. The Following 4 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-04-2016),DJTaurus (25-04-2016),Giannis1979 (25-04-2016),spartan (25-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Καλό θα ήταν να μη συγκρίνουμε αγορές οι οποίες δεν είναι όμοιες. Αυτοκίνητα με κονσόλες, κινητά με κονσόλες κ.ο.κ.
    Κάθε μια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και δε θα αναλύσω φυσικά τις όποιες διαφορές, νομίζω ότι ο καθένας μας μπορεί να τις διακρίνει.
    Αυτό που πάει να γίνει τώρα με μια συνεχή αναβάθμιση στο τομέα του console gaming, που αποτελεί βασικά σπάσιμο του κύκλου ζωής που όλοι ξέρουμε, δεν έχω καταλάβει τελικά ποιόν εξυπηρετεί περισσότερο. Μάλλον έχω καταλάβει αλλά ψάχνω να βρω και το όφελος προς το τελικό καταναλωτή και ίσως μια καλή εξήγηση για να δικαιολογήσω τη χριστουγεννιάτικη αγορά του 4 και να μη νιώθω παντελώς μαλ.....ς.
    Πλέον βέβαια μετά το αρχικό σοκ(?) έχει αρχίσει να μη με νοιάζει καθόλου. Θέλουν συνεχής αναβαθμίσεις? Πολυ όμορφα αντίο Sony, αντιο Ms και καθίστε με το target group που έχετε στοχεύσει. Δόξα το Θεό στο δικό μου το πορτοφόλι εξακολουθώ να κάνω εγώ κουμάντο και όχι εσείς. Καλά χρόνια περάσαμε αλλά πολύ εύκολα μπορώ να σας δείξω και το μεσαίο δάκτυλο. Θα έγραφα και άλλα αν δεν άρχιζαν ήδη να μου ξανασπανε τα νεύρα και πρωί πρωί ας μην αρχίσω τα καντήλια. Μεγάλη Εβδομάδα κιόλας.
    Τις καλημέρες μου σε όλους και καλό Πάσχα να έχουμε.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

17. The Following 3 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

DJTaurus (25-04-2016),jk_blue_tiger (25-04-2016),teras1 (25-04-2016)

Διευκρίνιση: δεν είπα ότι κάθε σπίτι χρειάζεται 4Κ, αν το θεωρούσα τόσο απαραίτητο σε βαθμό ηλιθιότητας όπως το λέτε, θα είχα ήδη πάρει. Ποιά δηλαδή είναι αυτά που "μόνο στην Ελλάδα γίνονται και ειδικά στην κατάσταση που είναι" κλπ? Αν το γενικεύσουμε, έτσι όπως είναι οι εποχές, ούτε PS4 θα έπρεπε να θέλει ο κ@λος μας όλων εδώ μέσα! Μην τρελαθούμε τώρα! Σιγά την ανάγκη!

Το ότι δε μου περισσεύουν το έγραψα κάμποσες φορές γιατί όντως δεν τα έχω για πέταμα, για να το σκέφτομαι όμως, ε, μάλλον μπορώ και μια και 2 4Κ καλά να είμαστε. Και όχι με 100 δόσεις, ούτε με δανεικά, αν αυτό άφησα να εννοηθεί όπως το έγραψα.

Ούτε ζήτησα κάποια τέτοια αναβάθμιση ούτε τίποτα. Δεν θα κάθομαι να λέω όμως αχ τι ωραία ήταν κάποτε στο άγριο Τέξας.

Τόσο μίσος πια λες και επενδύσατε εκατομμύρια στη Sony και σας τα έφαγε. Σιγά πια.

Όποιος θέλει και μπορεί το παίρνει, όποιος όχι, δεν το παίρνει. Δεν ανάγκασε κανείς κανέναν στην τελική.

Ψυχραιμία και μέχρι να βγει ας είμαστε καλά..
    Last edited by Papanick; 25-04-2016 at 11:05.

19. The Following User Says Thank You to Papanick For This Useful Post:

Ray Liotta (25-04-2016)

Name
    Δημήτρης

Το ότι δε μου περισσεύουν το έγραψα κάμποσες φορές γιατί όντως δεν τα έχω για πέταμα, για να το σκέφτομαι όμως, ε, μάλλον μπορώ και μια και 2 4Κ καλά να είμαστε. Και όχι με 100 δόσεις, ούτε με δανεικά, αν αυτό άφησα να εννοηθεί όπως το έγραψα.
    Eμ εκει ειναι το θεμα, επειδη το ανεφερες αρκετες φορες οτι δεν σου περισσευουν, λογικο ειναι να δημιουργηθει η εντυπωση οτι πεφτεις με τα μουτρα με 100 δοσεις που ελεγες και λοιπα. Εφοσον δεν ανηκεις σε αυτην την περιπτωση ολα καλα.

Το μισος που λες ειναι υπερβολη, τουλαχιστον στην συντριπτικη πλειοψηφια εδω. Δεν υπαρχει μισος, απλα δειχνει μια προθεση απο την εταιρεια να αλλαξει αρδην τον τροπο με τον οποιο θα υφιστανται οι κονσολες απο εδω και στο εξης. Και σε πολλους αυτο το νεο πλανο δεν φανταζει καλο οχι λογω τεσπης, αλλα κυριως λογω του πως απο εδω και στο εξης θα γινεται η αναπτυξη τιτλων στις κονσολες. Και γι αυτο εδω δεν ισχυει το " δεν σε αναγκασε κανεις να το παρεις" και αυτο γιατι η Σονυ αναγκαζει τους devs να βγαζουν μια εκδοση στανταρ και μια deluxe. Οποτε αυτο επηρεαζει τους παντες, μπορουν - δεν μπορουν να παρουν PS4K.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Και γι αυτο εδω δεν ισχυει το " δεν σε αναγκασε κανεις να το παρεις" και αυτο γιατι η Σονυ αναγκαζει τους devs να βγαζουν μια εκδοση στανταρ και μια deluxe. Οποτε αυτο επηρεαζει τους παντες, μπορουν - δεν μπορουν να παρουν PS4K.
    Σ' αυτό ΟΚ έχεις δίκιο, η μόνη ένστασή μου, πότε θα αρχίσει να "μας επηρεάζει" αυτό χρονικά? Δηλαδή μήπως όλο αυτό έχει πολύ χρόνο ακόμα, μέχρι να γίνει? πχ να βγουν παιχνίδια βάσει του "νέου" PS4 κλπ.

Name
    Δημήτρης

Σ' αυτό ΟΚ έχεις δίκιο, η μόνη ένστασή μου, πότε θα αρχίσει να "μας επηρεάζει" αυτό χρονικά? Δηλαδή μήπως όλο αυτό έχει πολύ χρόνο ακόμα, μέχρι να γίνει? πχ να βγουν παιχνίδια βάσει του "νέου" PS4 κλπ.
    Δεν ειναι το αν θα βγουν παιχνιδια αποκλειστικα στο νεο PS4 αφηνοντας στην απεξω κατοχους PS4. Ειναι οτι με το να υπαρχουν 2 κονσολες κανει το παλιο καλο optimization που εχουμε μαθει αμφιβολο. Δημιουργει μια μονιμη κατασταση cross gen, οπου οι developers δεν εκμεταλλευονται στο επακρο ουτε την μια ουτε την αλλη κονσολα.

23. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (25-04-2016),teras1 (25-04-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Θέλουν συνεχής αναβαθμίσεις? Πολυ όμορφα αντίο Sony, αντιο Ms και καθίστε με το target group που έχετε στοχεύσει. Δόξα το Θεό στο δικό μου το πορτοφόλι εξακολουθώ να κάνω εγώ κουμάντο και όχι εσείς. Καλά χρόνια περάσαμε αλλά πολύ εύκολα μπορώ να σας δείξω και το μεσαίο δάκτυλο.
    Καλημέρα!
    Το ερώτημα μου είναι εάν το target group τελικά περιέχει και εσένα (και εμένα που συμφωνώ με τα λεγόμενά σου)
    Εχω την εντύπωση πως δεν θα το πεις/πούμε τόσο εύκολα το "αντίο" όπως το περιγράφεις και η σονυ το ξέρει καλά αυτό και ίσως το έχει μελετημένο και ποντάρει πάνω του..

25. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

Ray Liotta (25-04-2016)

Δεν ειναι το αν θα βγουν παιχνιδια αποκλειστικα στο νεο PS4 αφηνοντας στην απεξω κατοχους PS4. Ειναι οτι με το να υπαρχουν 2 κονσολες κανει το παλιο καλο optimization που εχουμε μαθει αμφιβολο. Δημιουργει μια μονιμη κατασταση cross gen, οπου οι developers δεν εκμεταλλευονται στο επακρο ουτε την μια ουτε την αλλη κονσολα.
    ΟΚ πιο κατανοητό τώρα, άλλο νόμιζα ότι λες στην αρχή. Τι να πω, αγάπη αδέρφια έχω να πω, και υπομονή. Θα δείξει.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

(off-topic) Δεν μπορούσε να σκάσει η είδηση 2 βδομάδες πριν την E3, έπρεπε να είναι 3 μήνες... -.-
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

28. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

DJTaurus (25-04-2016)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Καλημέρα!
    Το ερώτημα μου είναι εάν το target group τελικά περιέχει και εσένα (και εμένα που συμφωνώ με τα λεγόμενά σου)
    Εχω την εντύπωση πως δεν θα το πεις/πούμε τόσο εύκολα το "αντίο" όπως το περιγράφεις και η σονυ το ξέρει καλά αυτό και ίσως το έχει μελετημένο και ποντάρει πάνω του..
    Oλα θα κριθουν απο το πως οι Multiplatform devs θα δουν και θα υλοποιησουν την νεα πραγματικοτητα. Θα γινουν ξαφνικα ολο και περισσοτερα τα παιχνιδια του PS4 900p ωστε να κρατανε το 1080ρ για το 4Κ?

Εγω, αν και ειμαι γενικα απαισιοδοξος (αλλα πολλες φορες πεφτω μεσα), νομιζω οτι αυτη θα ειναι η καταληξη της υποθεσης. Ειναι η πιο ευκολη λυση για τους multiplatform lazy devs οπως ΕΑ, Ubisoft κλπ.

Ριχνουμε την αναλυση στο αδυναμο PS4 ωστε να χτυπαμε και καλυτερο framerate και παραλληλα κραταμε το 1080ρ για το PS4K που με μερικα καλυτερα textures, effects και shadows ειμαστε κομπλε.

Default Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?

Δεν σου περισσευουν 400 αλλα θες να παρεις PS4Κ εαν εχει ενσωματωμενο 4Κ player ωστε να παρεις πιο μετα και μια Sony Bravia 4K με λεφτα που φανταζομαι επισης δεν σου περισσευουν.

Συγνωμη, δεν το λεω ειρωνικα (αλλωστε ο καθενας κανει οτι θελει με τα λεφτα του αρκει να εχει και επιγνωση των επιπτωσεων που μπορει να υπαρξουν), αλλα αυτα τα πραγματα μου μοιαζει να γινονται μονο στην Ελλαδα, ποσο μαλλον στην κατασταση που ειναι...

Την αποψη μου για το PS4K την εχω εκφρασει αρκετες φορες στο παρον θρεντ οποτε ξερετε που στεκομαι επι του θεματος. Αλλα σε αυτο απανω να πω, οτι εμενα παντα με ενδιεφερε η τεχνολογια της καθε εποχης και η εξελιξη των γραφικων. Δηλαδη αυτος ηταν ο λογος που επελεξα Playstation αντι για Saturn κλπ κλπ.
    Συμφωνω γενικως με τις αποψεις σου και ολους μας ενδιαφερει η εξέλιξη των γραφικών αλλα το Ν1 για μενα παραμένει η καλη βιβλιοθήκη τίτλων.

Αν λοιπον ηταν τα γραφικα πιο σημαντικά για σενα τοτε θα έπαιρνες Ν64 επι εποχής ps1-Saturn που ειχε διπλάσια ισχύ,και xbox επι εποχής ps2 που ειχε επισης αναλογη διαφορα στη δυναμη.

Το προβλημα με το 4K εχει πολλες προεκτάσεις ακομα κατ εμε.

Πρώτον θα βλεπουμε crappy παιχνιδια στον τεχνικό τομεα οσοι μείνουμε με το απλο ps4 και δεν θα δουμε ποτε την πλήρη εκμετάλλευση του.

Εκτος αν πιστευει κανεις οτι θα κάθονται οι εταιρειες να κανουν 2 σωστα optimizations σε 2 Sony κονσόλες η 4 αν ακολουθήσει τον ιδιο δρομο και η ms.

Εδω καλα καλα τωρα δεν κάθονται να κουραστούν πολυ και θα το κανουν με 2 η 4 active συστήματά στην αγορά;

Μπααα...θα φτιάχνουν το παιχνιδι για τις τελευταίες εκδόσεις των ps και xbox και αυτοι με τα αρχικά PS4 και one θα παίρνουν τ @@@@@ τους.

Επισης εγω θεωρούσα παντα υπερβολή τις 8ετιες που κράτησαν αλλες γενιές.

Μια χαρα θα ηταν κοντα στην 5αετια να αλλάζουμε αλλα με true next gen συστήματά και οχι με υποκατάστατα κ ας ειναι των 500 ευρω.

Πιστευω οτι αν δεν αντιδράσει ο gamer και δεν αποτρεψει αμεσα αυτο που παει να γινει τον εχουμε πιει για τα καλα ολοι .
    Last edited by Giannis1979; 25-04-2016 at 11:46.

31. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

mihalis13 (25-04-2016)

Bookmarks

Bookmarks