Σωστη επιχειρηματικη οδος μπορει να ειναι, αλλα γιατι τοτε κραζαμε τοσα χρονια το PC gaming για το γεγονος οτι χρειαζεται αναβαθμισεις και οτι το να γραφεις κωδικα στο μεταλλο ειναι κατι που απλα δεν υφισταται? Γιατι το επιχειρην να εχει τον πρωτο λογο απο εμας? Απο την Sοny το καταλαβαινω. Αλλα το ιδιο θα επρεπε να λεμε ολο αυτον τον καιρο και για την MS και τα PC αν ηταν ετσι.

Ομως καλως ή κακως ειμαστε κονσολαδες και ως κονσολαδες οι πρακτικες των αναβαθμισεων και των πολλαπλων εκδοσεων ειναι πραγματα τα οποια για πολλους απο εμας ηταν ο λογος που αποφασιζαμε να παιζουμε σε κονσολες ωστε να μην απασχολουν.

Δεν ξερω γιατι μπορει καποιος να βλεπει θετικο να κυκλοφορει καθε χρονο ενα playstation. Ειλικρινα... οπως το ειπαν πιο πανω τα παιδια, ουτε PC δεν αναβαθμιζεται τοσο γρηγορα (αν υποθεσουμε οτι θελουν να πανε στο μοντελο του mobile με καινουργια "ανανεωμενη" κονσολα καθε 1-2 χρονια).

Και να πω οτι η αγορα εδειξε σημαδια στην ΣΟνυ οτι ο κοσμος δεν ειναι διατεθιμενος να παρει PS4 επειδη το Hardware δεν ειναι αρκετο, να το καταλαβω... αλλα πουλαει σαν τρελο ακομη και τωρα... οποτε ειλικρινα απο που πηγαζει αυτη η εντυπωση οτι το console gaming εχει αναγκη απο την υιοθετηση της φιλοσοφιας της αγορας των κινητων??!

ΥΓ: Και κατι τελευταιο, δεν ξερω ποσοι αγοραζουν Macbook καθε χρονο, εγω νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αγοραζει ενα macbook για τουλαχιστον 4-5 χρονια... μπορειτε να φανταστειτε να παιρνω εγω το Playstation late 2016 model και να προσπαθω να τρεξω το Uncharted 7 το 2020 με τον ιδιο τροπο που θα μπορω να χρησιμοποιω το late macbook 2016 για να κανω την δουλεια μου σε σχεση με ενα macbook του 2020?

Ουδεμια επαφη.