Page 89 of 138 FirstFirst ... 397985868788899091929399 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Senior Member ababapanos's Avatar
    PSN ID
    UndertakerGR
    Name
    πανος

χθες ειχα γραψει για εναν ηχο που ακουγα και νομιζα οτι ηταν το δισκακι. Αλλα τελικα δεν ηταν αυτο, γιατι το κανει και χωρις δισκακι μεσα. Δεν το κανει αμεσως με το που ανοιηει η κονσολα ουτε και συνέχεια, το κανει μετα απο καποια ωρα μαλλον αφου ζεσταθει, αρα η ειναι ο ήχος που κανει οταν διαβαζει ο HDD (αλλα γιατι ακουγεται ετσι?) η καποιος ανεμιστηρας , δεν παει πουθενα αλλου το μυαλο μου...

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by ababapanos View Post
    χθες ειχα γραψει για εναν ηχο που ακουγα και νομιζα οτι ηταν το δισκακι. Αλλα τελικα δεν ηταν αυτο, γιατι το κανει και χωρις δισκακι μεσα. Δεν το κανει αμεσως με το που ανοιηει η κονσολα ουτε και συνέχεια, το κανει μετα απο καποια ωρα μαλλον αφου ζεσταθει, αρα η ειναι ο ήχος που κανει οταν διαβαζει ο HDD (αλλα γιατι ακουγεται ετσι?) η καποιος ανεμιστηρας , δεν παει πουθενα αλλου το μυαλο μου...
    Εγω δεν έχω ακούσει κανένα περίεργο ήχο και εχτές που έπαιζα το Division το ps4pro ήταν πολύ ήσυχο σε σχέση με το κανονικό που μου είχε πάρει τα αυτιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by ababapanos View Post
    Σήμερα που βάζω να παίξει retail το Rise of the Tomb Raider δεν κάνει θόρυβο το δισκάκι. Μπορεί να είναι ο ανεμιστήρας δεν αποκλείεται, έχεις στο μηχάνημα δεξια-αριστερά και πίσω χώρο για να κινείται ο αέρας άνετα?
    Spoiler!

Για εμένα ο θόρυβος ηταν σημαντικός παραγοντας οποτε το pro σε αυτο τα παει άριστα . παντως μπορει να ειναι η ιδεα μου αλλα τα παιχνιδια μου δείχνουν να εχουν μεγαλυτερη λεπτομέρεια ακομα και στα 1080p. Ειμαι σε δίλημμα να αλλαξω την 1080 lg oled που εχω......με 4κ oked

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Τα screenshots τα κάνει σε 3840x2160 είναι επιλεγμένο εξαρχής και αν το βάλεις και PNG είναι το καθένα γύρο στα 10mb

Spoiler!

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Κοίτα οταν βάζεις αρχικά ενα παιχνίδι σε bluray ακούγεται ενα τακ τακ που διαβάζει και κάνει εγκατάσταση στον σκληρό. Αυτό είναι μέχρι να τελειώσει την εγκατάσταση. Μετά είναι αθόρυβο. Αυτό όμως συμβαίνει και στο πρώτο ps4 και στο ps3. Τον θόρυβο που διαβάζει τον κάνουν. Είναι απολύτως φυσιολογικό.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Επίσης καμιά φορά ανάλογα την επιφάνεια ακούγεται η δόνηση. Το έχω πάθει 2 φορές σε φίλους με το παλιό PS4 στην μια ακουγόταν ένα πολυ ελαφρό "κουδούνισμα" ώσπου ανακλύψαμε ότι ήταν από ένα μπουκάλι στην άκρη του τραπεζιού και σε μιά άλλη έτριζε αισθητά και μόλις το σηκώναμε από το τραπεζάκι σταμάταγε ο ήχος.
    Spoiler!

8. The Following User Says Thank You to ChrisX For This Useful Post:

cocous (11-11-2016)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Μια ερώτηση και από εμένα:
    Για 4Κ με το pro χρειάζεται να αγοράσω άλλο HDMI καλώδιο ή υπάρχει στην συσκευασία

Στάλθηκε από το UMI_SUPER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Μια ερώτηση και από εμένα:
    Για 4Κ με το pro χρειάζεται να αγοράσω άλλο HDMI καλώδιο ή υπάρχει στην συσκευασία

Αυτό που υπάρχει στην συσκευασία λένε ότι είναι για 4Κ.

11. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

nickolas82 (11-11-2016)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Αυτό που υπάρχει στην συσκευασία λένε ότι είναι για 4Κ.

ΟΚ ευχαριστώ!

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Παρατήρησα και εγώ ένα ήχο και πιστεύω ότι είναι από το ανεμιστήρα, συντονίζεται με κάτι μέσα στο ps4 και κάνει αυτόν τον ήχο αν την ώρα που το κάνει το κράτησες με το χέρι η πας να το σηκώσεις ελάχιστα σταματάει, εκτός και αν είναι πρόβλημα από το ανεμιστήρα και ξεκεντράρετε και ακουμπάει κάπου αλλά θα το έκανε συνέχεια. θα το εχω το νου μου και θα δοκιμάσω να το βάλω και όρθιο να δω αν κάνει.

Spoiler!

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Λοιπον, εντυπωσεις απο infinite warfare και modern warfare remastered, καθαρα οτι ειδε το ματι πανω στο παιχνιδι, χωρις να ψαχνω να βρω. Απλα χαλαρος, παιζοντας οπως παντα. Οι παρατηρησεις αφορουν Single και multi:
    Η διαφορα στην καθαροτητα, λεπτομερεια και sharpness στην εικονα ειναι σαφης, σημαντικη και αντιληπτη με τη μια. Σημειωνω οτι και στο single και στο multi παρατηρησα αυτη τη βελτιωση (single με single και multi με multi). Οι λεπτομερειες, τα χρωματα και η ευκρινεια ειναι μια κλαση επανω, αντιστοιχα σε καθε mode. Στην downpour για παραδειγμα (online level του remastered) ηταν πολυ πιο ευκολο να διακρινεις την κινηση των παιχτων μεσα στις φυλλωσιες. Γενικα ειναι σαν να εβλεπα μια εικονα πισω απο ενα τζαμι και καποιος να εβγαλε το τζαμι απο μπροστα μου. Τα κουρασμενα ματια ενος 45αρη gamer πηραν μια μεγαλη βοηθεια. Μιλαω βεβαια για 2 παιχνιδια μονο και υποκειμενικες εντυπωσεις που δεν στηριζονται σε μετρησεις και εξεταση pixels 30 εκατοστα απο την οθονη.

4k tv εχεις; εχω μια lg 910 oled και σκεφτόμουν να την αλλαξω με μια 4k oled.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Ναι φιλε, εχω μια 4κ του 2015. Πολυ καλη, χωρις HDR. Για μενα χωρις 4κ ps4pro δεν αξιζει, εκτος και αν παιρνεις ps4 για πρωτη φορα (η διαφορα τιμης με slim ειναι μικρη)

το εχω παρει το ps4 pro και σε σχεση με το απλο που ειχα εχω μεινει ειμαι εντυπωσιασμενος. λεω για αλλαγή τηλεωρασεις αν αξιζει να παω σε 4k . αυτη που θελω εχει 2200 οποτε το σκεφτομαι λιγο .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Εχουμε τελικα καμια πληροφορια για το blue ray drive και 4K δισκακια? Υπαρχει το σωστο hardware και απλα περιμενουμε καποια στιγμη software update απο την Sony ή το ξεχναμε εντελως το θεμα?

Ρωταω διοτι ολοι περιμεναν τα teardowns για να δουν αν το drive (απο πλευρας hardware) υποστηριζει 4K δισκακια.
    εαν λοιπον εβλεπες το teardown που ποσταρες, θα εβλεπες οτι λεει οτι το drive ειναι ακριβως ιδιο με του orginal PS4.

Γενικα βλεπω την ιδια σχεδιαστικη λογικη, απλα λιγο ποιο πολυπλοκο, και γενικα η sony δινει ενα ακομα μαθημα στο πως σχεδιαζεις Consumer electronics.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Σε λίγο καιρό οι εναπομείναντες ελάχιστοι base PS4 owners θα είναι οι premium χρήστες μέ το ωραίο performance και τα περισσότερα frames.....

Χαχαχαχαχα...Humor κάνω Humor που έλεγε κ ο Σεφερλής...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω εάν προσέξατε τα teardown videos αλλά μπορείς να αφαιρέσεις τα πάνω καπάκι και να αποκτήσεις πρόσβαση στον ανεμιστήρα για καθαρισμό και στο τροφοδοτικό χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσεις κάτι ή να βγάλεις το αυτοκόλλητο εγγύησης! Προσωπικά το βρίσκω πάρα πολύ καλό αυτό!

Επίσης, χρησιμοποιούνται και πάλι δύο διαφορετικοί ανεμιστήρες (nidec και delta) και πιθανολογώ ότι εκεί οφείλεται που κάποιοι λένε ότι το pro είναι αθόρυβο ενώ άλλοι λένε ότι είναι σαν το OG PS4.

22. The Following User Says Thank You to gRim For This Useful Post:

PDS (12-11-2016)

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Σύμφωνα με το iFixit στο PS4 Pro μπορούμε πλέον να ανοίξουμε την κονσόλα στο πάνω μέρος, είναι κουμπωτό, και να καθαρίσουμε τον ανεμιστήρα χωρίς να να ακυρωθεί η εγγύηση δεν υπάρχουν εκεί warranty void αυτοκόλλητα.

https://www.ifixit.com/Teardown/Play...Teardown/72946

EDIT: με πρόλαβε οριακά ο gRim!
    Last edited by ChrisX; 11-11-2016 at 22:04.
    Spoiler!

24. The Following 2 Users Say Thank You to ChrisX For This Useful Post:

klark71 (12-11-2016),PDS (12-11-2016)

Bookmarks

Bookmarks