Page 76 of 138 FirstFirst ... 266672737475767778798086126 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

το κολπο ειναι να βαζεται λιγο το παιδι η τα παιδια να κλαινε...θελουμε το ps4! πεταγεσαι και λες ε να το παρουμε αφου κλαινε ολη μερα ...τι να κανουμε ρε γυναικα!δεν μαμιονται και τα λεφτα μια ζωη την εχουμε! ναι δικιο εχεις αντρα μου πεταξου φερτο και παρε και ενα cd για μενα ολο εσεις παιζεται!χχαα

απο τι βλεπω πολυ κοσμος παει για pro.στην δουλεια μου 2 ατομα που ειχαμε ps4 τα σπρωξαμε και παμε και οι 2 για pro.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλα τα αστεία αλλά τα παιδιά δεν τα ανακατευω ποτέ σε δικές μου υποθέσεις γιατί δεν θέλω να μπαίνουν στην μεση ανάμεσα σε μένα με την γυναίκα ότι γίνεται τα θελω χωριστά, καμία φορά η γυναίκα κάνει αυτο το λάθος και δεν μου αρέσει.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Χριστόφορε και 4Κ τηλεόραση να πάρεις. Όχι μισά πράγματα ε; Ή έχει στην κατοχή σου ήδη;

Και εγώ εχω δώσει το PS4 εδώ και αρκετό καιρό. Δεν την παλεύω είναι η αλήθεια χωρίς κονσόλα πλέον. Μου λείπει η ψυχαγωγία μου. Χαχαχα. Θα έρθει τώρα Pro,4K TV και VR και θα χάσω το φως το ηλίου. LOL
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Χριστόφορε και 4Κ τηλεόραση να πάρεις. Όχι μισά πράγματα ε; Ή έχει στην κατοχή σου ήδη;

Και εγώ εχω δώσει το PS4 εδώ και αρκετό καιρό. Δεν την παλεύω είναι η αλήθεια χωρίς κονσόλα πλέον. Μου λείπει η ψυχαγωγία μου. Χαχαχα. Θα έρθει τώρα Pro,4K TV και VR και θα χάσω το φως το ηλίου. LOL
    Όχι δεν ασχολούμαι για 4K, μου φτάνει το 1080p,ο λόγος που το παιρνω είναι να παίζει το VR ποιο καλα και τα παιχνίδια ,θέλω να πιστεύω οτι δεν θα κάνει ο ανεμιστήρας σαν τρελο.
    Εγώ το μόνο που μου την έσπασε ήταν το division γιατί μόλις το εδωσα κανει το update που περιμενω τοσο καιρό και θα περιμένω μέχρι της 10 του μήνα να έρθει το Pro.

Last edited by Christos33; 23-10-2016 at 19:14.

Moderator odytsak's Avatar

Εγώ πάντως δεν βιάζομαι να πουλήσω το original PS4,
    πιστεύω πως η επιλογή για ''Transfer Data from Another PS4'' θα δουλεύει από original σε Pro,
    θα μεταφέρω όλους τους users και τα settings τους, τα παιχνίδια και τα saves τους συν τα screenshots/video clips τους.

Μετά θα είναι έτοιμο για πούλημα, δεν μπορώ να το ξαναστήνω πάλι ένα-ένα από την αρχή.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Όταν το κάνεις βγαλε φωτο ποσες μερες θα θέλει

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Εγώ πάντως δεν βιάζομαι να πουλήσω το original PS4,
    πιστεύω πως η επιλογή για ''Transfer Data from Another PS4'' θα δουλεύει από original σε Pro,
    θα μεταφέρω όλους τους users και τα settings τους, τα παιχνίδια και τα saves τους συν τα screenshots/video clips τους.

Μετά θα είναι έτοιμο για πούλημα, δεν μπορώ να το ξαναστήνω πάλι ένα-ένα από την αρχή.
    Δεν γινεται απ το cloud αυτο?

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν είναι το ίδιο, θέλει δουλειά να το φτιάξεις όπως ήταν.
    Ο Οδυσσέας καλά το φτιάχνει αλλά και αυτο θέλει υπομονή, εγω απλά θα κατεβαζω σιγά σιγα αυτα που θέλω.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Αφού γίνεται να κάνετε backup όλου το PS4 σας δε εξωτερικό σκληρό δίσκο η USB. Εκτός και αν έχετε τόσα πολλά και δεν χωράνε.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

ntinosterpsis's Avatar
    PSN ID
    ntinosterpsis
    Name
    Ντίνος

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Αφού γίνεται να κάνετε backup όλου το PS4 σας δε εξωτερικό σκληρό δίσκο η USB. Εκτός και αν έχετε τόσα πολλά και δεν χωράνε.
    Γινεται να παρω Backup με εξωτερικο σκληρο?Οχι για τα saves αλλα για τα παιχνιδια.Δυστυχως εμενα η ethernet εχει καει(για αγνωστο λογο) και για να κατεβασω 1,5T απο παιχνιδια φανταζει αιωνας!

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

Quote Originally Posted by ntinosterpsis View Post
    Γινεται να παρω Backup με εξωτερικο σκληρο?Οχι για τα saves αλλα για τα παιχνιδια.Δυστυχως εμενα η ethernet εχει καει(για αγνωστο λογο) και για να κατεβασω 1,5T απο παιχνιδια φανταζει αιωνας!
    γι αυτο το λογο σου ζητησα το σκληρο ρε ταγαρι αυτο ακριβως εκανα

προς το υπολοιπο φορουμ ειναι ο αδερφος μου

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Από τη Respawn για το Titanfall 2, απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον το σχόλιο

“It’s a PS4 that’s faster. We’re able to increase the resolution, we have high-res shadows, and maybe higher particle counts. The frame rate is more stable; we have dynamic resolution scaling on all consoles, but it scales down less often on PS4 Pro to maintain 60 frames-per-second.”
    We did not get much of a heads up, like most people,” said McCoy. “So we didn’t get a tonne of time. Like no one even knew about it until….I don’t even know, but it was late. Since it’s just the PS4, but faster, it’s really not that hard to say ‘when running on PS4 do this, and when running on PS4 Pro do that.
    “Because we also made the PC version, we have some nobs we can tweak, so we just spent some time making sure it still runs well and looks good on PS4 Pro. You know, making sure it doesn’t look any worse at all. That’s the requirement: it can’t run any worse or look worse than on PS4. So it runs better, looks better and has no bugs on PS4 Pro.
    “We definitely wanted it to be [on PS4 Pro]. When you’re making a AAA game, you want to be seen as a AAA game, and what kind of big budget game is not going to be seen on PS4 Pro? You really want to be up there. So when Sony did the unveiling, we just weren’t ready to have something to show yet. I was on phone calls with them, but the schedules didn’t line up.”
    http://stevivor.com/2016/10/titanfal...te-resolution/
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

H Sony οπως ειχα γραψει και παλιοτερα χειριζεται το θεμα του Pro χαλια. Πραγματικα η κονσολα κυκλοφορει σε 2-3 βδομαδες και ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει σαφη ιδεα περι τινος προκειται. Ουτε οι devs απο οτι φαινεται ειχαν ενημερωση με αποτελεσμα τα οποια "οφελη" του προ να ειναι απλα ψηλοτερη αναλυση. Το δε κουφο ειναι οτι ειναι τοσο προχειροδουλειες πολλα παιχνιδια για το Pro τα οποια καταληγουν να τρεχουν χειροτερα απο οτι τρεχουν στο PS4 (σε θεμα framerate). Ναι κι ομως. Το Digital Foundry το εχει γραψει κατα καιρους, για πχ το καινουργιο COD εχει χειροτερο framerate απο το PS4 και δεν ξερουμε εαν με καποιο patch θα φτιαχτει, μιας και ο τελευταιος κωδικας που επαιξαν εμοιαζε να ειναι ο τελικος (αφου δεν μενει χρονος).

Γενικα πολυ χαλι. Εγω περιμενα να δω πως θα ειναι το FFXV αλλα απο αυτα που δηλωσε ο Tabata τελευταια, και αυτος υπονοησε οτι δεν ειχαν αρκετο χρονο, αρα ψηλοτερη αναλυση και αυτο ηταν ολο. Ιιιισως down the line να δωσουν κανα patch. Εκτος και αν η ολη μεταφραση των λεγομενων του ηταν αστοχη (συμβαινει με τους ιαπωνες).

14. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Giannis1979 (25-10-2016),spartan (25-10-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ετσι ακριβως τα ειπε τα πραγματα δημητρη ο ταμπατα(καλα τα αναφερεις και εδω μεσα)Προσωπικα αρχιζω και πιστευω οτι η ανακοινωση του προ ηταν μονο και μονο για να μπορει παιζει τα VR παιχνιδια με καλυτερη αναλυση.Σιγουρα θα υπαρχει και ενα μικρο μπουσταρισμα σε μερικα παιχνιδια αλλα μεγαλες διαφορες στα γραφικα δυσκολα να δουμε μεταξυ των 2 εκδοσεων.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Ετσι ακριβως τα ειπε τα πραγματα δημητρη ο ταμπατα(καλα τα αναφερεις και εδω μεσα)Προσωπικα αρχιζω και πιστευω οτι η ανακοινωση του προ ηταν μονο και μονο για να μπορει παιζει τα VR παιχνιδια με καλυτερη αναλυση.Σιγουρα θα υπαρχει και ενα μικρο μπουσταρισμα σε μερικα παιχνιδια αλλα μεγαλες διαφορες στα γραφικα δυσκολα να δουμε μεταξυ των 2 εκδοσεων.

Μετάφραση;

17. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

teras1 (26-10-2016)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Μετάφραση;
    Ο Hajime Tabata, σκηνοθέτης του FF XV.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

19. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Lefteris_X (25-10-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Μετάφραση;
    Δεν ξερεις τον ταμπατα βρε συ?

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Όχι, τους Afrika Bambaataa ξέρω μόνο (και εδώ τους έχουμε με τους UB40)....

22. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

jimspy (25-10-2016),obione (31-10-2016)

χαχαχα και τρεχουν σε 1080p με 60 frames κιολας!!

24. The Following User Says Thank You to chrisgewrgi For This Useful Post:

Lefteris_X (25-10-2016)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Εγω παλι νομιζω οτι στη sony εκαναν τους βουβωνες για να μη χαλασουν τις πωλησεις του slim το διμηνο που επαιζε μονο του, και μολις ερθει η κυκλοφορια του pro, τα στοματακια ξαφνικα θα κελαηδανε και οι devs θα κανουν σαν τους τελαληδες στη λαικη για το ποιανου το παιχνιδι δειχνει και παιζει καλυτερα σε pro.

26. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

panos74gr (26-10-2016)

Bookmarks

Bookmarks