Page 15 of 138 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    ναι οκ αλλα και πάλι ειναι ένα παιχνιδι, με συγκεκριμένο στησιμο, cinematic, πολλά set pieces κτλ. Αλλες απαιτησεις έχει αυτο το ειδος παιχνιδιού και άλλες ένα αχανές Witcher 3.

Δεν ειναι open world, αλλα ειναι το πιο ανοιχτο(ημι-open τυπου crysis 1) TPS που θα υπαρχει εκει εξω και τυχαινει να εχει τα καλυτερα γραφικα απο ολα τα linear TPS.

Για open world θα περιμενουμε το Horizon που ηδη δειχνει να εχει καλυτερα γραφικα απο το W3. Θα το δουμε ομως.
    .

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Πέρα απο τον Μιχάλη και τον Δημήτρη, δε βλέπω να μου απαντάτε στο ερώτημα... Λογικό το "μούδιασμα" βέβαια και ειναι νωρίς ακόμα, αλλα, παιδιά ας μη γελιόμαστε, όσοι έχουμε επιλέξει το "στρατόπεδο" των κονσολων, το έχουμε κανει για συγκεκριμένους λόγους χιλιοειπομενους που δε χρειάζεται να συζητηθούν παλι. Εφόσον τα πράγματα αλλάζουν ρότα -καλώς ή κακώς- θα "υποχρεωθούμε" να ακολουθήσουμε. Δεν προτίθεμαι να εγκαταλείψω το gaming, αλλα ούτε να αρχίσω να συναρμολογω PC καθε τρεις και λίγο. Άρα;;; Τι μένει;;; Ακριβώς!
    Να μου συγχωρήσετε αυτο που θα πω αφού ούτε να προκαλέσω θέλω, ούτε τίποτα ανάλογο αφού η πλειοψηφία των παιδιών που συμμετέχουν εδώ μέσα μου ειναι συμπαθής, αλλα περιμένω να δω πολλές γνώμες να αλλάζουν (είδατε; δε χρησιμοποίησα την αγοραία λέξη ) μολις και αν κυκλοφορήσει όντως η νέα κονσόλα...
    Εγώ Παύλο θα αγοράσω την καινούργια κονσόλα όταν το PS4 που έχω χαλάσει ή καεί. Αν θα κρατήσει μέχρι το PS5, τότε θα πάρω το PS5 αργότερα.
    Αν θέλουν να το παίξουν Apple, τότε θα τους φερθώ όπως φέρθηκα και στην Apple. Ένα smartphone ανά x χρόνια και ας έβγαζαν αυτοί καινούργιο κάθε έξι μήνες. Αν και πλέον έχω αλλάξει στρατόπεδο (Android FTW).

Στο ερώτημά σου απαντάς ο ίδιος. Προφανώς επιλέγουμε Sony γιατί μας ενδιαφέρουν τα αποκλειστικά της και είμαστε "εγκλωβισμένοι" στο δικό της ecosystem. Accounts, trophies, αγορές κλπ.
    Οπότε αν η MS και η Nintendo έβγαζαν αναβαθμισμένα μηχανήματα δεν θα είχαμε λόγο να απαιτήσουμε το ίδιο και από τη Sony, ούτε κάτι να ζηλέψουμε. Όπως δεν έχουμε πρόβλημα που τα multiplatform παιχνίδια τρέχουν καλύτερα σε ένα καλό PC. Όπως δεν είχαμε πρόβλημα όταν το PS3 ζοριζόταν σε σχέση με το 360.
    Αυτό που θέλουμε είναι παιχνίδια.
    Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του PS4 μέχρι τώρα και θεωρώ ότι θα με καλύψει για άλλα 2 χρόνια.

3. The Following 12 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (19-04-2016),Axilleas_GR (19-04-2016),BillyFlo81 (19-04-2016),Dragonpaul (19-04-2016),gonzalez (19-04-2016),mihalis13 (19-04-2016),mtifosi (21-04-2016),Nerven (20-04-2016),Slay (19-04-2016),Snk (19-04-2016),spyke333 (19-04-2016),Viper (19-04-2016)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Μihalis13,

τώρα δεν θέλω να γράφω σεντονια για άσχετα με το θέμα πράματα,
    Spoiler!
    Last edited by BigBOSS; 19-04-2016 at 18:32.

5. The Following 2 Users Say Thank You to BigBOSS For This Useful Post:

gonzalez (19-04-2016),mihalis13 (19-04-2016)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ο μόνος λόγος που θα με έκανε να αγόραζα τη νέα κονσόλα θα ήταν αν ήξερα οτι θα τρέχουν όλα 1080p 60fps με ανώτερα settings από τα τωρινά 1080p και έβρισκα να πουλήσω το ps4 σε ικανοποιητική τιμή. Εν ολίγοις, πάνω από 200 ευρώ δε θα έδινα, και μόνο αν ίσχυαν τα παραπάνω. Διαφορετικά δε βλέπω κανένα απολύτως λόγο.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πανο, εσυ καλα μου απαντάς και, εννοείται, το δέχομαι, όμως θα ηταν ίδια η απάντηση εαν έβλεπες, όντως, αρκετά καλύτερη απόδοση σε ενα multi platform παιχνίδι σε αντίπαλη κονσόλα;;; Δε θεωρώ οτι ειναι το ίδιο με το PC, διότι εκει εχεις αγοράσει κονσόλα ξέροντας για ποιους λόγους δεν εχεις πάρει PC.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμένα προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε.
    Όπως και τώρα που θα έβγαινε το ΝΧ θεωρούσα πως θα ειναι ανώτερο (έστω και λίγο) τεχνικά απο τα PS4/XBOX1.
    Όπως δεν με ενδιέφερε που τα περισσότερα multi platform τρέχανε καλύτερα στο 360 σε σχέση με το PS3.
    Όπως αν είχα επιλέξει Χbox1 δεν θα με ενοχλούσε που τρέχουν καλύτερα στο PS4.
    Αν με ενοχλούσε θα είχα και gaming pc να παίζω εκεί τα multi platform όπως κανει πολύς κόσμος.
    Spoiler!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Πανο, εσυ καλα μου απαντάς και, εννοείται, το δέχομαι, όμως θα ηταν ίδια η απάντηση εαν έβλεπες, όντως, αρκετά καλύτερη απόδοση σε ενα multi platform παιχνίδι σε αντίπαλη κονσόλα;;; Δε θεωρώ οτι ειναι το ίδιο με το PC, διότι εκει εχεις αγοράσει κονσόλα ξέροντας για ποιους λόγους δεν εχεις πάρει PC.
    Αυτό το χρονικό σημείο είμαι ικανοποιημένος με τον τεχνικό τομέα των παιχνιδιών που υπάρχουν ήδη και που θα υπάρξουν για τα επόμενα πιστεύω 2 χρόνια.
    Δεν θέλω κάτι περισσότερο οπτικά από τα Witcher 3, The Order1886, Killzone SF, Infamous, GTA V, Alien Isolation, Dirt Rally, Uncharted 4, Horizon κλπ.

Εκτιμώ πολύ και το art direction κάθε τίτλου. Για παράδειγμα το Bloodborme δεν έχει τίποτα τρομερα γραφικά. Έχει όμως art direction που το απογειώνει και το κάνει να φαίνεται στα μάτια μου πολύ όμορφο οπτικά. Επίσης δεν είμαι ευαίσθητος στο θέμα του framerate ώστε να θέλω πάσει θυσία 60fps ή να με ενοχλούν πολύ τα drops από τα 30fps.
    Αυτό που πάντα θα θέλω είναι να εκμεταλλεύονται οι developers το εκάστοτε hardware. Όσο πάει.

Θεωρώ την αγορά κονσόλας μια μικροεπένδυση. Στα 2,5 χρόνια που την έχω, ενώ τα έχει βγάλει τα λεφτά της, πιστεύω ότι μπορεί να μου δώσει άλλο τόσο για να αποδώσει τα μέγιστα σαν επένδυση.
    Εξάλλου όπως είπαν και τα παιδιά ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει παιχνίδια ορόσημα μιας ολόκληρης γενιάς κονσολών.

10. The Following 5 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-04-2016),De-lee_GR (19-04-2016),Dragonpaul (19-04-2016),gonzalez (19-04-2016),PDS (19-04-2016)

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Σίγουρα ο early adopter νοιώθει λιγότερο ριγμένος σε σχέση με ένα που πήρε πριν 3 μήνες την κονσόλα. Αν νοιώθει έτσι ο early adopter Agent που έχει παίξει και 10 παιχνίδια ας πούμε, σκέψου ένας που πήρε τώρα το PS4 και έχει παιξει 1-2 παιχνίδια πως νοιώθει.
    Μέσα στο μυαλό μου είσαι. 3 μήνες κονσόλα που πήρα την κονσόλα και έρχεται αυτή η είδηση... Έλεος... Πλήρης απαξίωση του PS4.

12. The Following 2 Users Say Thank You to andapo For This Useful Post:

Axilleas_GR (19-04-2016),mihalis13 (19-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by andapo View Post
    Μέσα στο μυαλό μου είσαι. 3 μήνες κονσόλα που πήρα την κονσόλα και έρχεται αυτή η είδηση... Έλεος... Πλήρης απαξίωση του PS4.
    Χαχαχαχαχα προσωπικά θα έπρεπε να κλαίω γιατί πήρα τη κονσόλα τα Χριστούγεννα κ έχω προλάβει να παίξω μόνο uncharted 1 και λίγο world of tanks. Κρατάω τα πυρομαχικά με την επίσημη ανακοίνωση.....
    Μη ξοδεύω ammo.....

14. The Following User Says Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

teras1 (19-04-2016)

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Χαχαχαχαχα προσωπικά θα έπρεπε να κλαίω γιατί πήρα τη κονσόλα τα Χριστούγεννα κ έχω προλάβει να παίξω μόνο uncharted 1 και λίγο world of tanks. Κρατάω τα πυρομαχικά με την επίσημη ανακοίνωση.....
    Μη ξοδεύω ammo.....
    Αμέσως μετά τις γιορτές την πήρα εγώ. Μου αρέσει που τότε κοίταγα πόσα χρόνια κράτησαν οι προηγούμενες γενιές για να υπολογίσω αν πρέπει να κάνω την αγορά ή να περιμένω το επόμενο μοντέλο!!! Μέσα έπεσα!!! χαχαχαχαχαχαχαα Anyway, ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Moderator odytsak's Avatar

Εχει να πεσει κυβιστηση απο πολλους οταν κυκλοφορησει.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Χαχα πεθανα στο γέλιο, κοινως κωλοτουμπα .

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Έλα, παραδέξου το. Έχεις κερδίσει κι εσύ 4K TV!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Πάντως στο n4g που χαζευα λιγο βλεπω αρκετα θετικη αντιμετώπιση και με ξαφνιασε...ένα "επιχειρημα" που διαβασα ηταν -γιατι πως βγηκε το s7 μετα απο 1 χρόνο;δεν λειτουργουν ολα καλα στο s6?εχοντας βεβαια ολοι ως δεδομενο οτι το ps4k θα παιζει απλα λιγο βελτιωμενα τα παιχνίδια...
    Spoiler!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Πάντως στο n4g που χαζευα λιγο βλεπω αρκετα θετικη αντιμετώπιση και με ξαφνιασε...ένα "επιχειρημα" που διαβασα ηταν -γιατι πως βγηκε το s7 μετα απο 1 χρόνο;δεν λειτουργουν ολα καλα στο s6?εχοντας βεβαια ολοι ως δεδομενο οτι το ps4k θα παιζει απλα λιγο βελτιωμενα τα παιχνίδια...
    Φανταζομαι δεν ειναι οι ιδιοι τυποι που λεγανε PC? απαπα , αναβαθμιση καθε δυο χρονια?

21. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

chronohill (20-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Γουστάρω πολύ που πας κοντρα στο ρεύμα του ανελεητου κραξιματος χαχαχαχαχαχα κάθε ποστ ρίχνει λάδι στο φλεγόμενο δάσος. Ήμουν 1000% σίγουρος ότι θα επιδοκιμαζες

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1209660

Ειμαι απο κινητο. Διαβάστε/δειτε το.

Φαινεται οτι η Sony στοχευει ξεκαθαρα να υιοθετησει την ψιλοσοφια που εχει επικρατήσει στην αγορα των κινητων.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

24. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

teras1 (20-04-2016),Viper (20-04-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

To αστειο είναι οτι βλεπω ατομα εδω μεσα που εκραζαν με παθος την ms και εξηραν την ντομπροσυνη και την τιμιοτητα της sony απεναντι στους πελατες της και τωρα χρησιμοποιουν καθε αστεια δικαιολογια για να υποστηριξουν οτι αυτο που συμβαινει ειναι κατι καλο. Εξαιρεση ο slay που τα ειπε τα πραγματα ωμα και οπως ειναι αν και δεν το περιμενα. Το τι θα κανει ο καθενας με τα λεφτα του ειναι δικαιωμα του φυσικα . Απο την αλλη μπειτε στη θεση καποιου που αγορασε ps4 το τελευταιο διμηνο και τωρα του λενε οτι βγαινει δυνατοτερο. Πιστευω οτι η διαφορα στην ισχυ δεν ειναι τετοια που θα δουμε τρομακτικες διαφορες ομως μονο και μονο που βαζει τους παικτες σε αυτη την διαδικασια συγκρισης η σονυ κανει μεγαλο φαουλ.
    Last edited by james9; 20-04-2016 at 10:39.

Spoiler!

26. The Following 4 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Axilleas_GR (20-04-2016),Nerven (20-04-2016),PDS (20-04-2016),Slay (20-04-2016)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Το ξαναλέω κι ας κατηγορηθώ: ίσως να είμαι από τους πρώτους που θα αγοράσει τη νέα κονσόλα. Οι λόγοι της απόφασής μου είναι πολλοί και δεν είναι σημερινοί. Σιωπηρά ήλπιζα σε μια τέτοια κίνηση, σχεδόν από την 1η μέρα του PS4 (όταν είχα δει τα specs και κατάλαβα ότι έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο ζωής).

Και ας μην ξεχνάμε τις μεγάλες απαιτήσεις σε frames per second του PSVR, που αυτό είναι το επόμενο βήμα στο gaming (ώστε να αυξηθεί το "ταβάνι" του πληθυσμού χρηστών, καθώς έχει μείνει στάσιμο επί πολλά χρόνια, μην πω κιόλας ότι μειώθηκε, ενώ το κόστος ανάπτυξης παιχνιδιών αυξήθηκε κατακόρυφα).

Περισσότερα δια ζώσης, στο ραντεβού το Σαββάτου.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    http://m.neogaf.com/showthread.php?t=1209660

Ειμαι απο κινητο. Διαβάστε/δειτε το.

Φαινεται οτι η Sony στοχευει ξεκαθαρα να υιοθετησει την ψιλοσοφια που εχει επικρατήσει στην αγορα των κινητων.
    Δεν εχω χρονο κι εγω να το δω αυτη τη στιγμη αλλα με το που ακουω να λενε οτι στοχευουν στην φιλοσοφια των κινητων, αυτοματως δεν μπορω να καταλαβω με ποια εννοια και με πιο τροπο μπορουν να το εφαρμοσουν αυτο?

Δηλαδη τι να βγαζουν 1 κονσολα καθε χρονο? Και οι devs τι θα κανουν? Αλλο τα παιχνιδακια στα κινητα που μεσα σε μερικους μηνες και με μια μικρη ομαδα κυκλοφορεις ενα παιχνιδι και αλλο να μιλαμε για μια ομαδα 200 ατομων που δουλευει 3 και 4 χρονια για να κυκλοφορησει ενα ΑΑΑ παιχνιδι.

Οποτε πως ακριβως οι devs θα δουλευουν σε μια τετοια περιπτωση? Θα ξεκινανε να σχεδιαζουν το παιχνιδι τους με βαση το hardware του (παραδειγμα) PS5 και μεχρι την κυκλοφορια του παιχνιδιου θα κυκλοφορει το PS7???

Βοηθηστε με γιατι μαλλον δεν καταλαβαινω πως η φιλοσοφια των κινητων μπορει να εφαρμοστει στις κονσολες.

ΥΓ: Το βιντεο θα το δω εννοειται, οταν θα εχω την δυνατοτητα.

Bookmarks

Bookmarks