Results 1 to 20 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by fits79 View Post

- - - UΗ Sony παντου το τονιζω ΠΑΝΤΟΥ δινει 1 χρονο εγγυηση και αυτο γιατι απλα ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το οτι πρεπει να δωσει 2 χρονια εγγυηση μιας και οπως ηδη ειπαμε αυτο ειναι ευρωπαικη ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οποτε και δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει 2 χρονια εγγυηση τοσο απλα.
    Σταμάτα να παραπληροφορείς. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους. Ακόμα όμως και πριν ενσωματωθεί στην εθνίκη νομοθεσία, μπορεί να γίνει χρήση αυτής από έναν αντίδικο και ο δικαστής οφείλει να κρίνει βάσει της οδηγίας.

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Σταμάτα να παραπληροφορείς. Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους. Ακόμα όμως και πριν ενσωματωθεί στην εθνίκη νομοθεσία, μπορεί να γίνει χρήση αυτής από έναν αντίδικο και ο δικαστής οφείλει να κρίνει βάσει της οδηγίας.
    Και ξαναρωταω λοιπον εγω.Στις αλλες μεγαλες χωρες της Ευρωπης(Γερμανια,Γαλλια,Ιταλια,Αγγλια)ποσα χρονια εγγυηση δινουν τα μεγαλα καταστηματα τους?

Μ' αρεσει που το λες και μονος σου.

ΟΔΗΓΙΑ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Τι αλλο θελεις να σου πουμε δηλαδη.

Και το ποιος παραπληροφορει το κοσμο θα το διαπιστωσεις οταν πας σε καταστηματα της Ελλαδας ή οχι και ρωτησεις για το ποση εγγυηση εχει το ps4 ακομα και την ιδια την Sony να ρωτησεις ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    Κατα τ' αλλα εγω παραπληροφορώ το κοσμο.

Και σε προκαλω λοιπον αφου μου λες οτι παραπληροφορω το κοσμο δειξε μου ενα οχι πολλα μαγαζια, αλλα ενα που να λεει οτι το ps4 εχει 2 χρονια εγγυηση?
    Ή δειξε μου ενα μερος το οποιο η Sony λεει επισημα οτι το ps4 εχει 2 και οχι ενα χρονο εγγυηση οπως λεω εγω που παραπληροφορω τον κοσμο.

Γιατι εγω εδω βλεπω να λενε για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ και οχι δυο.
    Last edited by fits79; 29-07-2018 at 23:11.

Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι ανώτερη από την εθνική νομοθεσία και τα κράτη μέλη είναι υποχρεωμένα να την εντάξουν στη νομοθεσία τους.
    Ο λογος που εγραψα τα περι εξωτερικου ειναι γιατι γραφτηκε αυτο.

Και ρωτησα λοιπον αν τα υπολοιπα κρατη μελη εχουν υοθετησει τα 2 χρονια εγγυηση και μονο εμεις εχουμε μεινει στον 1χρονο,παρολα τα νομικα της υποθεσης.

Πηρα σαν απαντηση την γενικη οδηγια που υπαρχει απο την ΕΕ για τα 2 χρονια εγγυησης στα ηλεκτρονικα προιοντα,και οταν ζητησα απο τον συμφορουμιτη να μου πει τι εγγυηση δινουν οι αλλες μεγαλες χωρες(με παραδειγματα),πηρα αρνητικο Reputation στο σχολιο αυτο επειδη διαφωνει(καποιος) οπως λεει(σε τι πραγμα μονο αυτος ξερει).......

Επειδη λοιπον ακρη δεν βγαινει,ας ξερει οποιος ενδιαφερεται οτι το Playstation 4/pro καλυπτεται απο την Sony με 1 χρονο εγγυηση. Για τον 2ο χρονο καλυτερα να μην του χαλασει ή να αγορασει καλου κακου επεκταση εγγυησης απο καποια αλυσιδα,γιατι ακρη δεν θα βγαλει στην Ελλαδα.

Γιατι ενω καλα τα λεει ο συμφορουμιτης Αχιλλεας στην θεωρια,το θεμα ειναι τι γινεται στην πραξη.Και ο συμφορουμιτης Μιχαλης πιο πανω με το προσωπικο του παραδειγμα ηταν κατατοπιστικος σε αυτο.

Δυστηχως ο κοσμος σε ολη την Ευρωπη(ποσο μαλλον στην Ελλαδα) δεν φαινεται να ασχολειται με την αναγκαστικη επιβολη 2ετων εγγυησης στα playstataion οπως εκαναν με την περιπτωση της Αpple που καποιες χωρες την πηγαν δικαστικων.Σε αντιθεση με το Xbox που με το που κανεις register την κονσολα σου λεει 2 χρονια χωρις πολλα πολλα.
    Last edited by Fulgore; 30-07-2018 at 12:35.

Bookmarks

Bookmarks