Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 52 of 52

Thread: Salt and Sanctuary

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Δε ξερω ρε συ νομιζω ενα ειναι...
    17 ωρες και ημουν στο τελευταιο boss..

δε ξερω, ξενερωσα αρκετα,,,
    δηλαδη ποιος ξερει μετα απο ποσο καιρο θα ξανασχοληθω...

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Κατι στραβα πρεπει να εχει παει με το patch, δεν γίνεται μετα απο τοσο καιρό να περιμένουμε ακόμα. Χθες σε ενα κανάλι στο twitch που είχαν πάει, τους ρώτησαν στο chat αλλά δεν είπαν τίποτα. Ισως και να μην το είδαν όμως γιατι γενικα απαντούσαν σχεδόν σε όλα

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

αν μετα απο καθε session σωζουμε το save θα ειμαστε οκ λετε? Ή καταστρεφεται την ωρα που παιζεις?

Spoiler!

sorry ρε παιδες δεν μπορειτε να σώσετε αν οχι στο cloud σε stickακι;

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Ειναι βασανο γιατι και θα εισαι μεσα στο άγχος συνέχεια να κάνεις copy το save και αν έχεις παίξει πχ κανα 3ωρο και εχεις βγαλει και τιποτα παλουκοbosses, αντε μετα παλι. Αν και τώρα τελείωσε η αναμονή

Hey all, was hoping to simultaneously push our Sony America and Sony Europe region patches, but Europe got held up. For our 1.03.A notes:

1.03

- Fixed 1.02 incantation row bug (that caused the 1.02 rollback)
    - Added proper German localization

1.02 (rolled back, reimplemented in 1.03)

- Repairs sellsword worlds by gifting items that may be inaccessible due to progress in the last host's world
    - Potential fix for data loss bug
    - HUD scaling
    - HUD levels -- normal, no background trim, minimal, disabled
    - Fixed 0 gold cost items
    - Fixed crash when trying to browse inventory while Flint & Steel equipped
    - Fixed crash when trying to curb stomp when Flint & Steel equipped
    - Fixed bug where offhand weapon would be consumed by Flint & Steel
    - Reduces Dragonfire damage and duration, also doesn't get perfect protection from Link of Fire & Sky anymore
    - Allow language choosing
    - Fixed getting stuck in walls when grabbed

1.03.E will be incoming for Europe region. Thanks for your patience, and we love you all!

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

"Potential fix for data loss bug" = ΠΙΘΑΝΟ φιξ δλδ ΜΠΟΡΕΙ και να μην εχετε απωλεια δεδομενων.
    Δεν θα ελεγα οτι το save σας ειναι τωρα ασφαλες.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Nτελιριο indie gaming με εχει πιασει!
    Εφοσον περιμενω το ρεζι ειπα να το ξεκινησω...
    Τρελο παλουκι!ειδικα για μενα που παιζω τα souls με μαγο συνηθως και βοηθεια!
    Ξεκινησα παλαντιν και εχω βγαλει 3 bosses με αρκετα γαμωσταβριδια!
    Ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο το παιχνιδι...Εχει και local coop που το βρηκα πολυ ωραια προσθηκη!μακαρι να ειχε και Online με φιλο...

Εχω μπροστα μου 2 bosses και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...την Queen of smiles και το κρακεν...

Αποτι καταλαβα να μην τα τσιγκουνεύομαι τα idols και να να βαζω σε καθε sanctuary που βρισκω ετσι?

Εχω χασει λιγο την μπαλα με τα covenants πως σκ@ατα τα λενε αλλα θα εντρυφησω σιγα σιγα...
    Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Nτελιριο indie gaming με εχει πιασει!
    Εφοσον περιμενω το ρεζι ειπα να το ξεκινησω...
    Τρελο παλουκι!ειδικα για μενα που παιζω τα souls με μαγο συνηθως και βοηθεια!
    Ξεκινησα παλαντιν και εχω βγαλει 3 bosses με αρκετα γαμωσταβριδια!
    Ειναι παρα πολυ καλοφτιαγμενο το παιχνιδι...Εχει και local coop που το βρηκα πολυ ωραια προσθηκη!μακαρι να ειχε και Online με φιλο...

Εχω μπροστα μου 2 bosses και με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...την Queen of smiles και το κρακεν...

Αποτι καταλαβα να μην τα τσιγκουνεύομαι τα idols και να να βαζω σε καθε sanctuary που βρισκω ετσι?

Εχω χασει λιγο την μπαλα με τα covenants πως σκ@ατα τα λενε αλλα θα εντρυφησω σιγα σιγα...

Ναι τα covenants ειναι λιγο χασιμο , δες τα στο wiki καλυτερα. Τα boss δεν ειναι δυσκολα απλα η δυσκολια ειναι "αδικη" πολλες φορες. Μπορει ενα boss να σε κανει one hit kill και την επομενη να το βγαλεις ευκολα. Γενικα ειναι πολυ καλο το εχω αφησει 1-2 boss πριν το τελος αλλα τωρα με εβαλες στην πριζα να το πιασω.

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

chronohill (23-01-2017)

PSN ID
    chronohill

Aρχιζω και μαθαινω πραγματα και για τα covenants!
    το παιχνιδι ειναι φανταστικο!!!!!!!!Δεν το περιμενα τοσο!Εχω εθιστει θελω να παω παρακατω οπως στα DS. Χθες εβγαλα
    Spoiler!
    και ειχα 13000 salts και βολταρα σαν τον ηλιθιο αφου θεωρησα οτι ειμαι τοσο badass...ε οταν εχασα και το συνειδητοποίησα εβαλα κατι φωνες!
    Με εχει ενθουσιασει και το οτι εχει πολλα κρυφα σημεια και
    Spoiler!
    ...
    ΦΟΒΕΡΟ θελω να δω τι κρυβεται παρακατω!

Η μοναδικη βλακεια που εχουν κανει με το παιχνιδι ειναι το coop..εκτος του οτι θα εσπερνε σε online coop και δεν εχει...το local θελει να φτιαξεις χαρακτηρα με δευτερο προφιλ να κανεις save και μετα να μπεις απτο προφιλ σου και να αναγνωρισει απτον δευτερο μοχλο οτι υπαρχει διαθεσιμος παιχτης...Ελα ομως που εχω αλλου το primary και δεν μπορω με αλλο προφιλ εκτος του αλλουνου να παιξω διπλο? Κριμα που το κανουν τοσο δυσκολο...
    Γενικα με το coop δεν εχω καταλαβει.γιατι πρεπει ντε και καλα να φορτωσεις δευτερο προφιλ?γιατι να μην μπαινει ο αλλος απευθειας χωρις προφιλ και να παιζουμε ωραια και καλα?
    Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Aρχιζω και μαθαινω πραγματα και για τα covenants!
    το παιχνιδι ειναι φανταστικο!!!!!!!!Δεν το περιμενα τοσο!Εχω εθιστει θελω να παω παρακατω οπως στα DS. Χθες εβγαλα
    Spoiler!
    και ειχα 13000 salts και βολταρα σαν τον ηλιθιο αφου θεωρησα οτι ειμαι τοσο badass...ε οταν εχασα και το συνειδητοποίησα εβαλα κατι φωνες!
    Με εχει ενθουσιασει και το οτι εχει πολλα κρυφα σημεια και
    Spoiler!
    ...
    ΦΟΒΕΡΟ θελω να δω τι κρυβεται παρακατω!

Η μοναδικη βλακεια που εχουν κανει με το παιχνιδι ειναι το coop..εκτος του οτι θα εσπερνε σε online coop και δεν εχει...το local θελει να φτιαξεις χαρακτηρα με δευτερο προφιλ να κανεις save και μετα να μπεις απτο προφιλ σου και να αναγνωρισει απτον δευτερο μοχλο οτι υπαρχει διαθεσιμος παιχτης...Ελα ομως που εχω αλλου το primary και δεν μπορω με αλλο προφιλ εκτος του αλλουνου να παιξω διπλο? Κριμα που το κανουν τοσο δυσκολο...
    Γενικα με το coop δεν εχω καταλαβει.γιατι πρεπει ντε και καλα να φορτωσεις δευτερο προφιλ?γιατι να μην μπαινει ο αλλος απευθειας χωρις προφιλ και να παιζουμε ωραια και καλα?
    Θα συμφωνησω με τα του co op. Οταν κυκλοφορησε ειχα την ιδια απορια και το εψαξα. Αν δεν κανω λαθος καπου ειχα δει οτι ηταν θεμα πορων , οτι και καλα δεν μπορουσαν να το κανουν να παιζει co op online , να κανει matchmaking κλπ.

Κριμα θα ηταν φανταστικο να παιζεις με καποιον οπως στο dark souls , ειναι καποια σημεια που λογω του 2d ειναι αδικα και με 2 παικτες θα βοηθουσε.

Spoiler!

PSN ID
    chronohill

Κατάφερα και έπαιξα με τον μικρό μου ξάδερφο ένα 2ωρο και ήταν απόλαυση το coop.ο οποίος μικρός δεν είχε καμμία επαφή εννοείται με soulsborne και γενικά παιζει λολ και προσπαθώ να τον μυησω στο "πραγματικό" gaming,και ξετρελλαθηκε...Βέβαια πήγαμε μετά να ξαναπαίξεις κ δεν είχε γίνει save ο χαρακτήρας του και δεν ξαναπαιξαμε...
    Ναι λογικά οι άνθρωποι κόψανε κάποια "δευτερεύοντα" πράγματα και μου φαίνεται είχα διαβάσει ότι φαινόντουσαν κ τάφοι αλλά τους αφαιρέσανε...Πιστεύω το 2 με περισσότερα features θαναι ακόμα πιο κορυφαίο...Α και ένας χάρτης θα χρειαζόταν οπωσδήποτε!Γιατί σε 2d χάνεσαι ευκολα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

13. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

james9 (26-01-2017)

για δωστε καμια ιδεα για κανα καλο creed?! εκανα τη μαλακια κ αλλαζα συνεχεια κ μετα καταλαβα οτι οσο δημιουργεις τo ιδιο creed,γινεται κ level up στο creed αν καταλαβα καλα δλδ... καμια ιδεα???

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Bookmarks