Συμφωνώ σε αυτά που λες Λεόν με τη μικρή διαφορά ότι απλά θεωρώ/φαντάζομαι ότι μιλάμε για ηλικίες που αφορούν το ντοκιμαντέρ. Κάτω των 23-24 ετών.

Δε νομίζω άτομα που λίγο ασχολούνται με Ίντερνετ και τεχνολογία δεν έχουν λίγη αντίληψη και δε ψάχνουν λίγο περισσότερο τι κάνουν τα σοσιαλ,τα αρνητικά που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις όταν το κινητό μπαίνει στη μέση κτλ. Ίσως είμαι και λάθος. Πάντως σίγουρα θεωρώ άτομα πιο ευπιστα και με λιγότερο maturity lvl ιδανικά για 'προιοντοποιηση'.

Για Τουίτερ είμαι σχεδόν κάθετα αντίθετος με τον Βαλκριριο. Όταν γίνεται κάτι θέλω να το μάθω τη στιγμή που γίνεται. Οι ειδήσεις είτε αθλητικές, είτε πολιτικές με ενδιαφέρει να τις μαθαίνω τη στιγμή που συμβαίνουν. Όταν διαβάσω ότι κάτι συνέβη μπορώ αντίστοιχα να πάω σε σαιτ να διαβάσω αναλυτικά τι και πώς. Το Τουίτερ για μένα είναι μέσο χρονικό (εξάλλου με τόσο λίγους χαρακτήρες λίγα πράγματα μπορείς να γράψεις ).

Το κακό πάντως με τα σοσιαλ είναι ότι αντικειμενικά τα φόρουμ έχουν χάσει την αίγλη παλαιότερων ετών. Πρίν 15 έτη υπήρχαν άπειρα φορυ ανάλογα με το υλικό που σε ενδιέφερε.

Sent from my GM1913 using Tapatalk