Ακριβώς αυτό Conjure7.
Ακριβώς!
Επιεικώς απαράδεκτο.
Ακριβώς αυτό Conjure7.
Ακριβώς!
Επιεικώς απαράδεκτο.
Πολύ δυνατό το cobra kai
Defeat does not exist in this dojo.
DOES IT?
Είχα να ακούσω αυτές τις 3 ατάκες (pain, fear, defeat) πόσες δεκαετίες!
Ευχαριστήθηκα αρκετά το Cobra Kai, με έβαλε στην πρίζα η τελευταία σκηνή της 2ης σαιζόν.......και μετά ξενέρωσα όταν έμαθα ότι πρέπει να περιμένω 1 ολόκληρο χρόνο για την 3η σαιζόν.
Valkyre (03-09-2020)
Εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό και να σου πω ότι με εξέπληξε. Τελείωσα και τον 2ο κύκλο του dirty john (betty) και αυτό καλό ήταν ειδικά μετά τα πρώτα επεισόδια. Και κάτι εντελώς άσχετο με το netflix που μου το θυμησε κάπως η ταινία unknown origins (του netflix) είναι ότι πολύ καλή ταινία αλλά και σειρά που είδα φέτος είναι το ετερως εγώ
Το cobra kai ειναι εκπληκτικη σειρα ΙΜΟ. Παιρνει ενα franchise το οποιο ηταν family friendly, διατηρει το 80s feeling full, ταυτοχρονα ομως γινεται πιο ενηλικο, δεν ακολουθει τα προτυπα του αυστηρα politicaly correct, χωρις ομως να αδιαφορει για τα ζητηματα του σημερα. Παντρευει αψογα τη νοσταλγια με την εξελιξη και οι χαρακτηρες του ειναι συμπαθεις και ενδιαφεροντες. Το ειχα δει νερο και εννοειται θα το ξαναδω μονορουφι. Απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις των τελευταιων ετων για εμενα οσον αφορα αναγεννηση ενος franchise. Περιμενα να ειναι η απολυτη σαπιλα και τελικα ηταν απλα διαμαντι!
obione (04-09-2020)
Είναι η μοναδική σειρά στη ζωή μου που την είδα ΟΛΗ ΣΕΡΙ 9 ώρες.
Δεν κάνω πλάκα, αυτό δεν το έχω ξανακάνει ποτέ.
Είπα κατά τις 6 το απόγευμα "ας το ξεκινήσω μωρέ, να δω τι βλακειούλα θα είναι".
Και τελείωσα στις 3 το πρωί...
Valkyre (05-09-2020)
Το ξεκίνησα κι εγώ χθες βράδυ. Πάντα αργά το βράδυ βάζω Netflix. Είδα τα πρώτα 4. Ναι. Μου αρέσει και συμφωνώ με τα σχόλια σας. Μήπως όμως είναι λίγο υπερβολικά; Μήπως η ηλικία σε συνδυασμό με τη νοσταλγία οδηγεί σε αυτά; Η σύνδεση με το παρελθόν; Μήπως είμαστε "νοσταλγικοί μπαρμπάδες";
Ίσως δεν έχω δει αρκετά ακόμη όμως δεν μου φαίνεται για κάτι παραπάνω από μια πολύ καλή νεανική σειρά, την οποία, σε κάθε περίπτωση, την βλέπεις ευχάριστα.
οπως το ειπες...ναι μεν ειναι η νοσταλγια αλλα ρε φιλε γενικα ειναι μια πολυ καλη νεανικη σειρα και για μενα πλεον σειρες των 50 λεπτων μου ειναι λιγο αδυνατο να τις δω με την μια και ετσι το cobra kai των 30-35 ηταν ταμαμ για μια "ξεπετα" του ενος επεισοδιου
Ε ενταξει νομιζω αυτος ειναι ο στοχος της σειρας. Να ειναι μια νεανικη ευχαριστη σειρα με ευχαριστο σεναριο που κρυβει αρκετες εκπληξουλες. Δεν διεκδικει τιποτα δαφνες αριστουργηματος. Γι αυτο που ειναι ομως νομιζω οτι κανει παρα μα παρα πολυ καλα τη δουλεια της.![]()
Παντως απο οτι διαβαζω τα γυρισματα της τριτης σεζον εχουν ολοκληρωθει πριν το lockdown της πανδημιας. Οποτε η ολη φαση πρεπει να βρισκεται στο post production και μενει να βαλει τις πινελιες που επιθυμει το νετφλιξ. Δεν νομιζω να αργησει.
Στο Cobra Kai αναφέρεσαι;
Για 2021 είναι το release.
Τι στο καλό; Τόσο πολύ θέλουν για το μοντάζ και τα όποια εφφέ;
Ναι σε αυτο αναφερομουν. Ετσι διαβαζω οτι τα γυρισματα ολοκληρωθηκαν προ κοβιντ... τι να πω...
Μάλλον το Νετφλιξ για μάρκετινγκ λόγους το καθυστερεί/πηγαίνει για 2021 (και μάλιστα διάβασα ότι το πάει για καλοκαίρι / δεν το λέω όμως με σιγουριά).
Μάρκετινγκ και ίσως conflict με άλλες σειρές του χειμώνα / προφανώς δεν θέλει να υπάρξει "κόντρα για τηλεθέαση" μεταξύ επερχόμενων σειρών και του Cobra Kai;
Δεν ξέρω κι εγώ τι να υποθέσω.
Μαλακία όμως, γιατί η ΤΟΣΟ μεγάλη αναμονή κάνει τον θεατή να "απομακρύνεται" από την σειρά. Εκεί που σκάει το mega-cliffhanger στην τελευταία-τελευταία σκηνή της 2ης σαιζόν................διαβάζεις μετά "περίμενε μέχρι το 2021". Ε, χέσε μας Νετφλιξ!
Κοιτα εγώ επειδή ήμουν στο χωριό και δεν μπορούσαμε να πάμε και για μπάνιο με την μικρή κάθησα και το είδα όλο (Ηρωας) αλλα απο ενα σημείο και πέρα το είδα σαν κωμωδία. Είναι οι αλλοι σε διαστημόπλοιο που παει προς τον άρη, και επικοινωνουν με κινητά real time με τη Γη λες και ειναι ο αλλος στην ίδια πόλη, αλλα ώπαααα κάποια στιγμή φτάνουν ένα αόρατο barrier και τσουπ, κομμένα μαχαίρι τα real time, τώρα μισή ώρα delay.
Καλά εγώ περιμένω να βγει κάτι και μετά να δω στο imdb τι λένε οι άλλοι
Τόσο χάλια?Και φαινόταν καλό...μακριά τότε
Υπάρχουν και χειρότερα, είχα δει ένα που πρωταγωνιστούσε η Starback (απο το remake του Galactica) οπα λέω, εδώ είμαστε. Το σενάριο ειναι τι θα γινόταν εαν σε ενα διαστημόπλοιο που κανει το πρωτο διαστρικό ταξίδι, βάλεις για πλήρωμα κομμωτριες, νυχουδες, και ντουκια απο το Instagram. Και αυτό μόνο σαν κωμωδία μπορεί να το δεί κάποιος.
Υ.Γ. το πλήρωμα δεν ήταν αυτό που περιγράφω, απλά έτσι συμπεριφέρονταν. Ξεμαλιάσματα, τσαμπουκάδες κ.ο.κ.
Bookmarks