Results 1 to 20 of 755

Thread: Netflix

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Δεν έχω καταλάβει προσφέρει κάτι παραπάνω από το να δεις online ή να κατεβάσεις και να δεις αυτό που θες;;;

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Δεν έχω καταλάβει προσφέρει κάτι παραπάνω από το να δεις online ή να κατεβάσεις και να δεις αυτό που θες;;;
    Αξιολογούμε μια νόμιμη υπηρεσία, και όχι σε σύγκριση με το τι μπορείς να έχεις παράνομα.

3. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

nikon (07-01-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Θα σου πω, Νικο...
    Η διαφορα ειναι οτι τωρα ειναι ολα στο πιάτο!!! Δε χρειάζεται να μπαίνεις σε γνώριμες διαδικασίες -βαρετές, αλλα αναγκαίες- προκειμένου να δεις μια σειρα. Επίσης, μπορεις να δεις δοκιμαστικά μια σειρα που, ειδάλλως, δε θα έμπαινες στη διαδικασία να δεις. Τωρα πατάς απλα play και αν σου αρεσει καλως... Αν οχι την παρατάς.
    Υπαρχουν επίσης ταινιες που, οπως και πριν, πατάς play και εισαι έτοιμος.
    Κοινως, ειναι ολα σε απόσταση πλήκτρου. Για κάποιους αυτο παίζει μεγάλο ρόλο.
    Σε αλλη νότα τωρα, το δοκίμασα λιγο και δηλώνω ενθουσιασμένος!!!!! Δε νομίζω οτι θα με χαλάσει κατι στη συνέχεια!!! Εκτος αν αυξηθεί η συνδρομή...
    Last edited by Dragonpaul; 07-01-2016 at 18:31.

5. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

nikon (08-01-2016)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Θα σου πω, Νικο...
    Η διαφορα ειναι οτι τωρα ειναι ολα στο πιάτο!!! Δε χρειάζεται να μπαίνεις σε γνώριμες διαδικασίες -βαρετές, αλλα αναγκαίες- προκειμένου να δεις μια σειρα. Επίσης, μπορεις να δεις δοκιμαστικά μια σειρα που, ειδάλλως, δε θα έμπαινες στη διαδικασία να δεις. Τωρα πατάς απλα play και αν σου αρεσει καλως... Αν οχι την παρατάς.
    Υπαρχουν επίσης ταινιες που, οπως και πριν, πατάς play και εισαι έτοιμος.
    Κοινως, ειναι ολα σε απόσταση πλήκτρου. Για κάποιους αυτο παίζει μεγάλο ρόλο.
    Σε αλλη νότα τωρα, το δοκίμασα λιγο και δηλώνω ενθουσιασμένος!!!!! Δε νομίζω οτι θα με χαλάσει κατι στη συνέχεια!!! Εκτος αν αυξηθεί η συνδρομή...
    Να προσθέσω κάτι το οποίο για εμένα ίσως είναι το πιό σημαντικό απ' όλα και αυτό είναι η νομιμότητα του όλου θέματος.
    Γενικά αποφεύγω την πειρατεία όσο περισσότερο μπορώ. Έχω να παίξω πειρατικό game πάνω απο 6,7 χρόνια. Ακόμα και στις ταινίες προσπαθώ να την αποφύγω πηγένοντας cinema ή νοικιάζοντας απο video club (ναι είμαι απο τους ελάχιστους που νοικιάζουν ακόμα). Στις σειρές όμως δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κάποια εναλακτική στο κατέβασμα πέρα του περιμένω να βγει το box-set οπότε αυτό φαίνεται να είναι super λύση.
    Θα το δοκιμάσω και εγώ σίγουρα!

Bookmarks

Bookmarks