Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά έχει βάλει πόσες 21 τόσες ταινίες των studio ghibli...
https://media.netflix.com/en/press-r...ound-the-world
Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά έχει βάλει πόσες 21 τόσες ταινίες των studio ghibli...
https://media.netflix.com/en/press-r...ound-the-world
Ναι,εχω δει ηδη 2-3.Εξαιρετικη κινηση απ το νετφλιξ,σχεδον ολες οι ταινιες μαζεμενες σε μια πλατφορμα...
The Last Dance. Τι να πει κανείς...
Περιμένω τα επόμενα 2 επεισόδια πως και πως.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Valkyre (21-04-2020)
Εγω τελειωσα χτες τον 3ο κυκλο του Ozark.Μακραν ο καλυτερος κυκλος της σειρας,πολυ καλος!!
Valkyre (26-04-2020)
παιδια ποτε θα επανελθει η ποιοτητα του netflix εχουν ανακοινωσει τιποτα? Αν και με τις τοσες εκατομμυρια νεες προσφατες συνδρομες μαλλον χλωμο το κοβω να γινεται συντομα...
Εγώ πάντως δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά σε ό,τι έχω δει... Ή πιο σωστά είχα φοβηθεί ότι θα έβλεπα μεγαλύτερη (τύπου 720p).
Τα 4k παίζουν στα 7mbps αντί για 15 βασικά (αλλά παραμένουν 4k) - πάντα για υλικό του Netflix, πχ το Extraction που ειδα προχθές (μέτριο btw με μια όμως πολύ δυνατή σκηνή δράσης σκηνοθετικά)
Όχι Δημήτρη, δεν έχουν πει κάτι. Δε ξέρω ποια συνδρομή έχεις, αλλα εγώ που εχω για 1080p δεν εχω ιδιαίτερο θέμα. Σαφώς και φαίνεται κάπως χειρότερη απο πριν, αλλα τίποτα που να μη το ξεχνώ σε λιγά λεπτά.
Εχει πεσει κατα πολυ η πιοτητα της υπηρεσιας(στο θεμα εικονας)Εβαλα εχθες να δω το σταρ τρεκ του αμπραμς.Και πιξελιαζε σε υπερβολικο βαθμο.Τραγικο να πληρωνεις 4κ(σε 100αρα γραμμη)και να μην μπορει να την βλεπεις το συγκεκριμενο διαστημα
- - - Updated - - -
Συγνωμη αλλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι πραγματικο 4κ
Κατεβασε μια ταινια σε 4κ.Περασε την σε ενα στικακι,και βαλτην στην τηλεοραση,
Η ποιοτητα της εικονας(σε σχεση με την υπηρεσια στριμινγκ)προσωπικα για εμενα ειναι χαωδης
Δεν είναι πάντως όλο το υλικό σε 4k έτσι κι αλλιώς! Μάλλον τα περισσότερα δεν είναι βασικά. Αν και δεν είμαι μπροστά στην tv βλέπω απλά ένα HD δίπλα από το Star Trek. Θα το τσεκάρω από περιέργεια να δω σε τι ανάλυση παίζει (όχι ότι δεν σε πιστεύω)
Οι δικές του παραγωγές από την άλλη συνήθως είναι (πχ Extraction, 6 Underground αλλά και Roma ή Uncut Gems).
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ναι παιδια εχει πεσει πολυ η ποιοτητα. καποιες HD ταινιες ειναι κυριολεκτικα γμησετα σε ποιοτητα. Πιξελιασμα μεχρι αηδιας.
Slay (28-04-2020)
Μπορει καποιος να δοκιμασει κατι για χαρην επαληθευσεως? Βαλτε την ταινια The platform. Διαλεξτε μια ψιλοσκοτεινη σκηνη (εχει μπολικες) και πειτε μου πως φαινεται σε εσας. Εναλλακτικα δοκιμαστε το assassins creed. Να τονισω οτι εχω το υψηλοτερο πακετο συνδρομης με 4Κ. Αυτες οι 2 ταινιες ηταν τοσο κακες οπτικα που πραγματικα ηταν λες και τις κατεβασα απο το ιντερνετ σε κακιστη ποιοτητα. Πιξελιασμα τρελο.
Το Platform το είδα πρόσφατα μόνος μου αργά την νύχτα και δεν είδα κάτι τόσο άσχημο, τουλάχιστον σε 50" FHD (όχι σε 4Κ) που να με ενοχλεί τόσο πολύ στο μάτι τουλάχιστον. Έχω δει και άλλα με νυχτερινές σκηνές σε ταινίες και σειρές χωρίς τίποτα τρομερό από πλευρά pixelιασμα που λες. Αυτά που αναφέρεις μου φαίνονται λίγο υπερβολικά ως προς την ποιότητα και θα έλεγα μήπως φταίει η ώρα που βλέπεις ή η γραμμή αλλά δεν νομίζω καθώς βλέπουμε γενικά πολύ Netflix τον τελευταίο καιρό και δεν έχω φαινόμενα τόσο κακής ποιότητας ό,τι ώρα και να δούμε και δεν έχω καμιά σούπερ γραμμή (χώρια που βλέπω μέσω WiFi στην TV από power line μάλιστα). Το Netflix στην τηλεόραση μέσω WiFi παίζει καλύτερα από ότι το demand της Nova που είναι με καλώδιο (και πολλές φορές σκαλώνει κιόλας ο αποκωδικοποιητής και βγάζει σφάλμα ταχύτητας - το Netflix ποτέ δεν έχει βγάλει σφάλμα), υπόψη είναι και τα δύο επάνω στο ίδιο powerline.
ΟΚ, το έβαλα ξανά και από κοντά βλέπω artifacts τα οποία από μακριά δεν φαίνονται/δεν ενοχλούν στο μάτι. Τώρα γράφει ότι παίζει στα 1080 @ 1.26mbps (στην οθόνη, είμαστε όλοι online και remote σε δουλειές και σχολεία).
Valkyre (28-04-2020)
Ανάλογα την ταινία/σειρά αλλάζει το bitrate.
Πάντως σε εμένα που είμαι σε 1080p, από 7-κάτι (κατά περιπτώσεις 8-κάτι) Mbit, έχει πέσει σε σταθερό 4.10Mbit (παράδειγμα: Narcos).
Δεν είναι τεράστια διαφορά........αλλά ακόμη και στα 7/8 Μbit θεωρώ άθλιο το bitrate σε σύγκριση με τα 72Mbit (οκ, μαζί με τον ήχο) του Blu-ray. Όσο αφορά 4Κ Blu-ray η διαφορά είναι έτη φωτός (133 Μbit).
Αν βλέπετε σε μεγάλες τηλεοράσεις και από κοντά, λογικό είναι χτυπάει περισσότερο στο μάτι η πτώση ποιότητας.
Κατ' εμέ, το Netflix θα έπρεπε να έχει μειώσει τις τιμές του.
Μειώνεις ποιότητα στην υπηρεσία σου, αυτομάτως μειώνεις και τιμή.
Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη;
@Μιχάλης
Όχι η γραμμή δεν παίζει κανένα ρόλο όταν μιλάμε για ΤΟΣΟ χαμηλά bit-rate. Για να φανταστείς ακόμα και μια απλή 6-8Mbit γραμμή επαρκεί για το άθλιο bitrate που παρέχει τώρα το Netflix.
mihalis13 (27-04-2020)
Bookmarks