Page 33 of 38 FirstFirst ... 23293031323334353637 ... LastLast
Results 641 to 660 of 755

Thread: Netflix

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση, αλλά έχει βάλει πόσες 21 τόσες ταινίες των studio ghibli...

https://media.netflix.com/en/press-r...ound-the-world

Advanced Member Sergio's Avatar
    PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Ναι,εχω δει ηδη 2-3.Εξαιρετικη κινηση απ το νετφλιξ,σχεδον ολες οι ταινιες μαζεμενες σε μια πλατφορμα...

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

The Last Dance. Τι να πει κανείς...

Περιμένω τα επόμενα 2 επεισόδια πως και πως.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Valkyre (21-04-2020)

PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Εγω τελειωσα χτες τον 3ο κυκλο του Ozark.Μακραν ο καλυτερος κυκλος της σειρας,πολυ καλος!!

6. The Following User Says Thank You to Sergio For This Useful Post:

Valkyre (26-04-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

παιδια ποτε θα επανελθει η ποιοτητα του netflix εχουν ανακοινωσει τιποτα? Αν και με τις τοσες εκατομμυρια νεες προσφατες συνδρομες μαλλον χλωμο το κοβω να γινεται συντομα...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    παιδια ποτε θα επανελθει η ποιοτητα του netflix εχουν ανακοινωσει τιποτα? Αν και με τις τοσες εκατομμυρια νεες προσφατες συνδρομες μαλλον χλωμο το κοβω να γινεται συντομα...
    Εγώ πάντως δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά σε ό,τι έχω δει... Ή πιο σωστά είχα φοβηθεί ότι θα έβλεπα μεγαλύτερη (τύπου 720p).

Τα 4k παίζουν στα 7mbps αντί για 15 βασικά (αλλά παραμένουν 4k) - πάντα για υλικό του Netflix, πχ το Extraction που ειδα προχθές (μέτριο btw με μια όμως πολύ δυνατή σκηνή δράσης σκηνοθετικά)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Όχι Δημήτρη, δεν έχουν πει κάτι. Δε ξέρω ποια συνδρομή έχεις, αλλα εγώ που εχω για 1080p δεν εχω ιδιαίτερο θέμα. Σαφώς και φαίνεται κάπως χειρότερη απο πριν, αλλα τίποτα που να μη το ξεχνώ σε λιγά λεπτά.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εχει πεσει κατα πολυ η πιοτητα της υπηρεσιας(στο θεμα εικονας)Εβαλα εχθες να δω το σταρ τρεκ του αμπραμς.Και πιξελιαζε σε υπερβολικο βαθμο.Τραγικο να πληρωνεις 4κ(σε 100αρα γραμμη)και να μην μπορει να την βλεπεις το συγκεκριμενο διαστημα

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Εγώ πάντως δεν έχω δει και μεγάλη διαφορά σε ό,τι έχω δει... Ή πιο σωστά είχα φοβηθεί ότι θα έβλεπα μεγαλύτερη (τύπου 720p).

Τα 4k παίζουν στα 7mbps αντί για 15 βασικά (αλλά παραμένουν 4k) - πάντα για υλικό του Netflix, πχ το Extraction που ειδα προχθές (μέτριο btw με μια όμως πολύ δυνατή σκηνή δράσης σκηνοθετικά)
    Συγνωμη αλλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι πραγματικο 4κ
    Κατεβασε μια ταινια σε 4κ.Περασε την σε ενα στικακι,και βαλτην στην τηλεοραση,
    Η ποιοτητα της εικονας(σε σχεση με την υπηρεσια στριμινγκ)προσωπικα για εμενα ειναι χαωδης

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Εχει πεσει κατα πολυ η πιοτητα της υπηρεσιας(στο θεμα εικονας)Εβαλα εχθες να δω το σταρ τρεκ του αμπραμς.Και πιξελιαζε σε υπερβολικο βαθμο.Τραγικο να πληρωνεις 4κ(σε 100αρα γραμμη)και να μην μπορει να την βλεπεις το συγκεκριμενο διαστημα
    Δεν είναι πάντως όλο το υλικό σε 4k έτσι κι αλλιώς! Μάλλον τα περισσότερα δεν είναι βασικά. Αν και δεν είμαι μπροστά στην tv βλέπω απλά ένα HD δίπλα από το Star Trek. Θα το τσεκάρω από περιέργεια να δω σε τι ανάλυση παίζει (όχι ότι δεν σε πιστεύω)

Οι δικές του παραγωγές από την άλλη συνήθως είναι (πχ Extraction, 6 Underground αλλά και Roma ή Uncut Gems).

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by spartan View Post

- - - Updated - - -

Συγνωμη αλλα αυτο που βλεπεις δεν ειναι πραγματικο 4κ
    Κατεβασε μια ταινια σε 4κ.Περασε την σε ενα στικακι,και βαλτην στην τηλεοραση,
    Η ποιοτητα της εικονας(σε σχεση με την υπηρεσια στριμινγκ)προσωπικα για εμενα ειναι χαωδης
    Ναι βρε το κάνω και αυτό εννοείται. Σπανίως βλέπω ταινίες στο Netflix. Εγώ βλέπω και από τα κανονικά δισκάκια γενικά σκέψου

Απλά η κουβέντα ξεκίνησε από το πόσο έχει χαλάσει λόγω καραντίνας (σε σύγκριση με τον εαυτό του δηλαδή).

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Name
    Δημήτρης

Ναι παιδια εχει πεσει πολυ η ποιοτητα. καποιες HD ταινιες ειναι κυριολεκτικα γμησετα σε ποιοτητα. Πιξελιασμα μεχρι αηδιας.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμένα δείχνει μια χαρά η αλήθεια ειναι.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

15. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Slay (28-04-2020)

Name
    Δημήτρης

Μπορει καποιος να δοκιμασει κατι για χαρην επαληθευσεως? Βαλτε την ταινια The platform. Διαλεξτε μια ψιλοσκοτεινη σκηνη (εχει μπολικες) και πειτε μου πως φαινεται σε εσας. Εναλλακτικα δοκιμαστε το assassins creed. Να τονισω οτι εχω το υψηλοτερο πακετο συνδρομης με 4Κ. Αυτες οι 2 ταινιες ηταν τοσο κακες οπτικα που πραγματικα ηταν λες και τις κατεβασα απο το ιντερνετ σε κακιστη ποιοτητα. Πιξελιασμα τρελο.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Το Platform το είδα πρόσφατα μόνος μου αργά την νύχτα και δεν είδα κάτι τόσο άσχημο, τουλάχιστον σε 50" FHD (όχι σε 4Κ) που να με ενοχλεί τόσο πολύ στο μάτι τουλάχιστον. Έχω δει και άλλα με νυχτερινές σκηνές σε ταινίες και σειρές χωρίς τίποτα τρομερό από πλευρά pixelιασμα που λες. Αυτά που αναφέρεις μου φαίνονται λίγο υπερβολικά ως προς την ποιότητα και θα έλεγα μήπως φταίει η ώρα που βλέπεις ή η γραμμή αλλά δεν νομίζω καθώς βλέπουμε γενικά πολύ Netflix τον τελευταίο καιρό και δεν έχω φαινόμενα τόσο κακής ποιότητας ό,τι ώρα και να δούμε και δεν έχω καμιά σούπερ γραμμή (χώρια που βλέπω μέσω WiFi στην TV από power line μάλιστα). Το Netflix στην τηλεόραση μέσω WiFi παίζει καλύτερα από ότι το demand της Nova που είναι με καλώδιο (και πολλές φορές σκαλώνει κιόλας ο αποκωδικοποιητής και βγάζει σφάλμα ταχύτητας - το Netflix ποτέ δεν έχει βγάλει σφάλμα), υπόψη είναι και τα δύο επάνω στο ίδιο powerline.

ΟΚ, το έβαλα ξανά και από κοντά βλέπω artifacts τα οποία από μακριά δεν φαίνονται/δεν ενοχλούν στο μάτι. Τώρα γράφει ότι παίζει στα 1080 @ 1.26mbps (στην οθόνη, είμαστε όλοι online και remote σε δουλειές και σχολεία).

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Μπορει καποιος να δοκιμασει κατι για χαρην επαληθευσεως? Βαλτε την ταινια The platform. Διαλεξτε μια ψιλοσκοτεινη σκηνη (εχει μπολικες) και πειτε μου πως φαινεται σε εσας. Εναλλακτικα δοκιμαστε το assassins creed. Να τονισω οτι εχω το υψηλοτερο πακετο συνδρομης με 4Κ. Αυτες οι 2 ταινιες ηταν τοσο κακες οπτικα που πραγματικα ηταν λες και τις κατεβασα απο το ιντερνετ σε κακιστη ποιοτητα. Πιξελιασμα τρελο.
    Για το Assassin's Creed μήπως αντιδρούσαν τα μάτια σου στην ταινία και δεν ήταν το Netflix;;

Εμενα πάντως έχει τύχει αυτό το διάστημα να φαίνεται κακή η ποιότητα ακόμα και στο iPad (Netflix + Apple TV+) δεν θελω να φανταζομαι πως θα είναι σε μεγαλη 4K οθονη.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Advanced Member manga1024's Avatar
    PSN ID
    manos-karteros
    Name
    ΜΑΝΟΣ

Quote Originally Posted by Sergio View Post
    Εγω τελειωσα χτες τον 3ο κυκλο του Ozark.Μακραν ο καλυτερος κυκλος της σειρας,πολυ καλος!!
    Λεω να το βαλω στη λιστα...οι αλλες σεζον λενε κατι η θα με περνει ο υπνος?

PSN ID
    tonybsg

Χάλια και σε μένα, μόλις τις δοκίμασα. 1080p@0,97mbps το πίξελ πάει και έρχεται

The Last Dance μια χαρά, 2160@7mpbs (παλιά τα 4K ήταν στα 15 σίγουρα)

21. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

Valkyre (28-04-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Το platform σε εμένα έδειχνε μια χαρά. Και εγώ το 4Κ πακέτο έχω.
    Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο και η σύνδεση (έχω 100mbps)

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ανάλογα την ταινία/σειρά αλλάζει το bitrate.

Πάντως σε εμένα που είμαι σε 1080p, από 7-κάτι (κατά περιπτώσεις 8-κάτι) Mbit, έχει πέσει σε σταθερό 4.10Mbit (παράδειγμα: Narcos).

Δεν είναι τεράστια διαφορά........αλλά ακόμη και στα 7/8 Μbit θεωρώ άθλιο το bitrate σε σύγκριση με τα 72Mbit (οκ, μαζί με τον ήχο) του Blu-ray. Όσο αφορά 4Κ Blu-ray η διαφορά είναι έτη φωτός (133 Μbit).

Αν βλέπετε σε μεγάλες τηλεοράσεις και από κοντά, λογικό είναι χτυπάει περισσότερο στο μάτι η πτώση ποιότητας.

Κατ' εμέ, το Netflix θα έπρεπε να έχει μειώσει τις τιμές του.
    Μειώνεις ποιότητα στην υπηρεσία σου, αυτομάτως μειώνεις και τιμή.

Και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη;

@Μιχάλης
    Όχι η γραμμή δεν παίζει κανένα ρόλο όταν μιλάμε για ΤΟΣΟ χαμηλά bit-rate. Για να φανταστείς ακόμα και μια απλή 6-8Mbit γραμμή επαρκεί για το άθλιο bitrate που παρέχει τώρα το Netflix.

24. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

mihalis13 (27-04-2020)

PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Quote Originally Posted by manga1024 View Post
    Λεω να το βαλω στη λιστα...οι αλλες σεζον λενε κατι η θα με περνει ο υπνος?

Κοίτα...σαν σειρα γενικα ειναι λιγο αργή.Ειναι πιο πολυ σειρα χαρακτηρων και καταστασεων,δεν εχει την τρελη δράση.Αλλα εχει ωραιο σεναριο και αν της αφιερωσεις λιγο χρονο,θα σε αποζημιωσει.Για μενα απο τις καλυτερες σειρες του νετφλιξ

Bookmarks

Bookmarks