τεταρτη με πεμπτη το πολυ θα το εχετε παραλαβει.ειχα αγορασει προσφατα απο το store τους 3 παιχνιδια,ηρθαν γρηγορα!
σας ζηλευω γιατι περιμενω να το παιξω στο x ρε γαμωτο εγω.
Day One Update
Update Size:
- Xbox consoles: 1.4 GB
- PlayStation consoles: 1.3 GB
- PC: 1.2 GB
The Day One Update will focus on the following:
- Fine-tuning the balancing of the game.
- Improving performance and stability.
- Reworking Photo Mode controls for better player comfort.
Kane (26-10-2017),Peteoklis (25-10-2017),Snk (25-10-2017),WolfRathmA (25-10-2017)
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
panos74gr (25-10-2017)
Peteoklis (26-10-2017)
Δεν μας τα λεει και πολυ καλα η εκδοση του PS4 αλλα ας περιμενουμε να βγει να μπουν ολα τα πατς κλπ κλπ.
Το Pro δεν εχει 4Κ mode ακομα καπου διαβασα?
Εχω ψηθει μεχρι και γω που εχω παιξει μονο το 1 αλλα θα περιμενω εννοειται...
Διαβασα θαχει microtransations και φυσικα loot boxes...
Spoiler!
Παιδες εχω μεινει πισω... τι ακριβως ειναι αυτο το νεο φαινομενο loot box? Το ακουω συχνα... Τι σημαινει? Πληρωνεις και καλα για να ανοιξουν loot boxes του παιχνιδιου με σουπερ εξοπλισμο κι ετσι?
αποτι εχω καταλαβει γιατι δεν εχω ασχοληθει ειναι οτι σου εχει κλειδωμενα ναι διαφορα κουτια που περιεχουν δωρα-coins -skins...οπως στα free to play παιχνιδια που υπαρχουν στο κινητο που σου λεει αν θελεις αγορασε ενα κουτι και ξεκινανε απο χαμηλα 1-2ε και φτανουν οσο παει...
Αλλα αυτο γινεται στα free to play...γιαυτο γινεται χαμος...γιατι σου λεει εδω πληρωνουμε 60ε μου βαζεις και επιπλεον χρεωσεις?
Spoiler!
AgentPrinny007 (26-10-2017),Valkyre (26-10-2017)
^^ Μαλιστα, καλα το υποψιαστηκα, σε ευχαριστω.
δεν μπορω να καταλαβω τον ντορο με τα loot boxes απο τη στιγμη που ΑΜΑ θες αγοραζεις.δεν σε υποχρεωνει κανεις,επισης τα βρισκεις κ μεσα στο παιχνιδι αυτα που εχουν τα loot boxes. στο shadow of war που εγινε ολοκληρος πολεμος γι'αυτο το θεμα,ΔΕΝ αγορασα αλλα ουτε κ χρειαστηκα ποτε καν να σχοληθω με αυτα.
spartan (27-10-2017)
Γιατί είναι εύκολο να ξεφύγει το πράγμα. Θυμάμαι στο Unity πχ που είχε micro-transactions και ταυτόχρονα θυμάμαι ότι είχε δυσκολέψει κάπως το παιχνίδι. Σαν να σε "πίεζε" να δώσεις κάτι παραπάνω.
Στο Shadow of War δεν είναι που πρέπει να κάνεις τρελό grinding ή να πληρώσεις για να δεις το true ending;
δεν ενιωσα καμια πιεση στο unity κ επισης ποτε δε θα εδινα λεφτα για να κανω ενα παιχνιδι λιγο πιο ευκολο εστω μεσω εξοπλισμου. στο shadow of war κατ'αρχην αμα θες ασχολεισαι με τις αποστολες που σου δινονται αφου τελειωσεις το παιχνιδι. το να συγκεντρωσεις στρατο κ να ασχοληθεις με τις αποτολες αυτες,δεν ειναι κατι δυσκολο.απλα το βρισκω εντελως βαρετο.
δε θα εδινα ποτε εξτρα λεφτα να σου πω την αληθεια περα απο αυτα που εδωσα για ενα παιχνιδι,για να παρω ενα καλο εξοπλισμο η whatever κ δεν καταλαβαινω τον κοσμο που το κανει κ δινει πατημα στις εταιριες να βγαζουν τετοια πραματα.
Last edited by christos-sonyboy; 26-10-2017 at 12:35.
Bookmarks