Α παγκόσμιος και δεν υπάρχει πίστα που να πρωταγωνιστει χαράκωμα από ότι είδα στα live streams...dice γερά φατους τα λεφτά...
Α παγκόσμιος και δεν υπάρχει πίστα που να πρωταγωνιστει χαράκωμα από ότι είδα στα live streams...dice γερά φατους τα λεφτά...
three_brothers1 (18-10-2016)
Citizen3rased (18-10-2016)
three_brothers1..φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι με αυτα που λες μονο εσυ γελας..
Starlord (21-10-2016)
Όλα τα dlc ήταν φοβερά για το συγκεκριμένο στήλες παιχνιδιού που έπρεπε να ιοθετησεις για να τα παίξεις . Τώρα τα παιδιά που δεν είχαν τα χρήματα να πάρουν τράβηξαν και τους φίλους τους στις αρχικές πίστες. "Για την παρέα" Καλά κρασιά. Αν παίζει με καλή παρεούλα τις premium ήταν φοβερές. Υπάρχουν και οι κολλημένοι που παίζουν μόνο αυτό που έμαθαν, ξέρουν για να νοιωθουν σίγουρια. Εγώ έχω είδη μόνιμα 30 φίλους με bf1 ονλινε. Και ο κάθε πικραμένος θα το πάρει το παιχνίδι . Γραφικαρες και πίσταρες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βασικά εσύ με αυτά που λες έχεις γίνει περιγελος.
Εδώ τα παραλες. Τα dlc φαίνονται αν έχουν επιτυχία από τον κόσμο που έχουν. Όταν βλέπεις 1-2 σέρβερς γεμάτος σε naval strike πχ (που για μένα ήταν οι καλύτεροι) μαι στα αρχικά βλέπεις 30 γεμάτους ε κάτι σημαίνει. Είτε όλη η Ευρώπη είναι αφραγκοι, είτε γουστάρουν τις αρχικές.
NBA 2K LIKE A BOSS!
Citizen3rased (18-10-2016)
Να ρωτησω ρε παιδια, infantry modes εχει? Ειναι καλα, εχουνε κοσμο? Ρωταω γιατι το κανονικο bf με τους τεραστιους χαρτες, τα πετουμενα και τα οχηματα δεν ειναι του γουστου μου, αλλα τα infantry modes παντα ηταν ωραια. Πειτε μου οποιος εχει παιξει για να δω αν θα παρω στις γιορτες.
opozit (19-10-2016)
γενικοτερα το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο μου θυμιζει bf4 με παλια οπλα και εποχη, αυτο με εκανε να του δωσω ενα μεγαλο X ωστοσο για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης υπαρχει και ενας αλλος παραγοντας που μου εχει παρει τα μυαλα..http://www.sneakerahead.ru/nike-air-mag-back-to-futuredhl-shipping-only-special-end-in-15th-sep-p-174444.html σορρυ για το μικρο off topic
Μόλις κατέβηκε το δικό μου. Αναμένω την21/10 και 00:01 να παίξω το καλύτερο bf που φτιάχτηκε ποτέ. Το απόλυτο έπος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
donkixoths (19-10-2016),KOUROS-7- (19-10-2016)
Για το παιδί που ψάχνει λαγουμια. Στην αρχή του βίντεο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
Giorgos78 (19-10-2016)
Έχει ακούσει κανείς αν παίζει να το δώσει νωρίτερα (σε φάση αύριο) κάποιο μαγαζί; Αν και υποθέτω ότι λόγω της ψηφιακής Early Enlister έκδοσης θα τους βάλουν χέρι..
θελω να το παρω αλλα δεν εχω PS4 επειδη περιμένω το pro σε 20 μερες....
Αξιζει λετε να περιμενω η να το παρω σε PC? εχει ακουστεί αν θα εχει βελτιώσεις στο ps4 pro?
Citizen3rased (19-10-2016)
Gamestation sτο κέντρο της Αθήνας και Console Club στο Ν. Ηράκλειο.
Citizen3rased (19-10-2016),KOUROS-7- (19-10-2016)
Ανέβασαν επίπεδο τη σειρά, αυτό έχω να πω, από το λίγο που έπαιξα
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donkixoths (19-10-2016)
Bookmarks