Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 81 to 100 of 106

Thread: Gems of War

εκπληξουλα,το τελευταιο βασιλειο ( Blighted Lands ) ερχεται αυριο στις 18.00 για τις κονσολες με πολυ ωραιες καρτες, Hellcat για κοκκινα διαμαντακια και τον Infernal King,επισεις αυτο το βασιλειο δινει + 1 magic στο level 10.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Έτσι από περιέργια, έχεις 10 σε όλα τα βασίλεια; Εγώ έχω σε 5 νομίζω και πάω για το 6ο αλλά με αργούς ρυθμούς μιας και ουσιαστικά ασχολούμαι μαζί του μια φορά την εβδομάδα όταν κάνει reset το εβδομαδιαίο quest. Παίζω σερί τα invasions και επειδή δεν χάνω κιόλας παίρνω όλα τα αστεράκια διπλά και τα 15 ranks με τις μισές μάχες. Αν και έχω 100% boost στα credits και βγάζω διπλά λεφτά από την κάθε μάχη, δεν μαζεύονται αρκετά και τα ξοδεύω γρήγορα (κάθε φορά που μπαίνω συνεχίζω να ρίχνω στο guild μας) και είμαι συνεχώς με 0 λεφτά. Από κλειδιά που δεν τα ξοδεύω τα πάω καλά γενικά 100+ Glory(?), καμιά 15άρα από τα μπλε και γύρω στα 17 event.

ναι,εχω σε ολα τα βασιλεια level 10,τις μισες καρτες mythic,1.000.000 cold στην ακρη και καμια 250 κλειδια που θα ανοιχτουν σημερα,το κολπο για να βγαλεις gold εχει ως εξης,μαζευεις 450 διαμαντια και αγοραζεις την τελευταια στολη που δινει 100% στα gold,εννοειται οτι για να μαζεψεις λεφτα παιζεις μονο pvp γιατι στο story και στα challenges δεν δινει τιποτα,επισεις υπαρχει ενα κολπο-bug-glitch δεν ξερω τι ειναι,πριν παιξεις pvp θα βαζεις ενα οποιοδηποτε challenge,θα οριζεις το μεγιστο επιπεδο δυσκολιας,δλδ αυτο που δινει 200%,μπαινεις στην μαχη και κανεις quit,στο αρχικο μενου εκει που δειχνει τον παικτη σου θα δεις οτι εχουν ανεβει ολα τα ποσοστα σου,πχ 250%gold-200%souls,μπαινεις και παιζεις pvp,αν εχεις αντιπαλο με καλα gold τοτε το κερδος ειναι χ2.5 συμφωνα με τα gold που δινει ο παικτης σου,εγω π.χ φτανω στο 300%,με 10 μαχες βγαζω 25.000 gold σιγουρα εκτος και αν κατσει κανας παικτης που δινει 1500 gold,βαλτο χ3 = 4500 και ανεβαινω και πανω απο τα 30.000
    Last edited by alan sirer; 09-08-2016 at 08:58.

4. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (09-08-2016)

PSN ID
    Nek_Food

Μάλιστα... Εγώ έχω όλες τις στολές και χρησιμοποιώ την Dragon Armor (+100% gold +50% souls/xp). Το glitchάκι δεν το ήξερα παρότι για αρκετό καιρό έπαιζα με τον μέγιστο βαθμό δυσκολίας στα βασίλεια για να μαζεύω xp, θα το δοκιμάσω.

The Future of Gems of War on PS4/Xbox

Greetings, Adventurers!
    We’ve got some big news for you today.

After a mini-update goes out on consoles this week, mostly addressing some bug fixes, we’re going to be switching development on PS4/Xbox from Pipeworks across to our internal team at Infinity Plus Two.

The Pipeworks guys have done an amazing job, to take our little Mobile/PC game, and turn it into a successful console title. Console development has a unique set of challenges they’ve totally aced, which has made the handover very smooth. On our side, we’ve grown the team at Infinity Plus Two a little, with some experienced console developers of our own to make sure there is no interruption to your gameplay whatsoever.

So, why the switch? Well, it’s pretty simple really…
    Ever since we seriously looked at creating a console version, it’s been our mutual goal to bring the PS4 and Xbox up to date with Mobile/PC. Given that we had a year’s head start, Pipeworks did a fantastic job at almost catching us up, but having everything under one roof will just make sync’ing up the last things that little bit easier.
    Also, you know, the Pipeworks guys have a ton of other games they want to make too!
    What does all this mean for you, the player?
    Our goal is now to make sure that we get all versions of the game in sync as quickly as possible.
    That’s not going to happen overnight, but we have a solid plan in place. Our first task is to get you all the FEATURES on console that you’re missing, and the second task is to get you all the TROOPS & KINGDOMS you’re missing!
    We'll also start getting all console news into our Social Media channels immediately so you'll start seeing "This event applies to Console versions only" and you won't have to just see the Mobile/PC news any more!

When? When? When?
    Timing-wise, we plan to roll out the next update in early September, which includes the new PvP system along with Explore mode and pretty much all the features in the current Mobile/PC version (plus a few neat little surprises). That will put you only a single update behind, and we should have it all in sync with the Guild update by mid-to-late October. Troops are a little trickier, because we want to give you the opportunity to get them all, so we're going to start speeding up the introduction of troops and kingdoms with the early September update, and should have that all in-sync by mid-December.
    So, once again, our thanks go out to the awesome team at Pipeworks for carrying us this far, along with the fantastic support from you guys who play our game every day!
    We’ll see you all in Krystara!

http://community.gemsofwar.com/t/the...ps4-xbox/11123

7. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (23-08-2016)

πηρε η μαμα-εταιρια το παιχνιδι πισω και επιτελους μετα απο 9 μηνες και για 1η φορα ανακοινωσαν weekly event.

επισεις σημαντικο

A quick note for our console players... We're still doing one troop per week until the next update. After that we'll start adding more new troops each week to get you caught up with Mobile/PC hopefully by the end of the year!

κρατηστε glory στην ακρη γιατι θα βγαινουν πακετα με 2-3 καρτες μαζι οπως στο pc

9. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (23-08-2016)

PSN ID
    Nek_Food

Ευκαιρία αυτή την εβδομάδα για όσους δεν έχουν το τρόπαιο με την αναβάθμιση σε mythic κάποιου χαρακτήρα/κάρτας. Μετά από καιρό έβγαλε σπάνια πορτοκαλί κάρτα (της πλάκας, ένα φονικό κουνέλι) και αγοράζοντας το x6 φορές μπορείτε να το αναβαθμίσετε αυτομάτως σε mythic και να πάρετε το τρόπαιο. Μόνο θέμα είναι ότι κοστίζει 500x6=3000 glory αλλά μικρή η θυσία για όσους έχουν μια μικρή καβάντζα. Εγώ (είχα 7Κ+) δεν το σκέφτηκα πολύ, οπότε έτσι πήρα και το τελευταίο τρόπαιο που μου έλλειπε στο παιχνίδι. Επιτέλους...

11. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

alan sirer (21-09-2016)

ωραιος,εγω το ειχα παρει απο την 1η μερα,να πω οτι αυτες τις ημερες ερχεται το επομενο update του παιχνδιου που θα ειναι διπλο,ηταν να βγει νωριτερα αλλα εβαλαν 2 μαζι,επισεις κρατηστε glory γιατι απο εδω και περα δλδ με το που βγει το update,θα ερχονται πακετα με 2-3 καρτες μαζι,δεν ξερω τι κοστος σε glory θα εχουν πιστευω το λιγοτερο ενα 500αρι.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Ευκαιρία αυτή την εβδομάδα για όσους δεν έχουν το τρόπαιο με την αναβάθμιση σε mythic κάποιου χαρακτήρα/κάρτας. Μετά από καιρό έβγαλε σπάνια πορτοκαλί κάρτα (της πλάκας, ένα φονικό κουνέλι) και αγοράζοντας το x6 φορές μπορείτε να το αναβαθμίσετε αυτομάτως σε mythic και να πάρετε το τρόπαιο. Μόνο θέμα είναι ότι κοστίζει 500x6=3000 glory αλλά μικρή η θυσία για όσους έχουν μια μικρή καβάντζα. Εγώ (είχα 7Κ+) δεν το σκέφτηκα πολύ, οπότε έτσι πήρα και το τελευταίο τρόπαιο που μου έλλειπε στο παιχνίδι. Επιτέλους...
    Eμένα μου λείπει αυτό με τα χρηματοκιβώτια, το πάλεψα 2-3 μέρες αλλά στο τέλος με εκνεύρισε και το παράτησα,
    αν μπω τώρα μπορεί να έχω καμμιά 500 χάρτες.

καθυστερηση για το update και εδω η ανακοινωση για να μαθαινουμε και εμεις που δεν γνωριζουμε τι γινεται στο παρασκηνιο.

HI Everyone,
    The update will not be this week. We could have almost made it but there was a problem and it was rejected by both Microsoft and Sony. We're currently resubmitting for approval.

So you all know, and to help explain the kind of detailed issues that can hold stuff up on consoles... Here's what happened...
    As you may know, we have chat on mobile/PC. We had introduced that for consoles too, and it functioned in a similar manner to the mobile/pc version. HOWEVER, it breaks a privacy rule on console. Chat can show when I've just unlocked a legendary or mythic troop. This leads to a couple of problems:

a) it can show you a legendary drop for a player you've blocked on PS4/Xbox live service
    b) it is effectively communicating your online status to other players

Both of these issues were flagged by MS/Sony as privacy issues, and require us to do another submission.

So, we'll be disabling chat in 2.0.1, while we sort through both of those problems, which is a reasonably complex task, since the chat system does not currently talk to the part of the live service which handles privacy/blocking.

-----------------------------

Just got some bad news, which is kind of embarrassing, given my last update less than 24 hours ago.
    But I was updating you then with what I understood to be the situation... Turns out it was more complicated for no apparent reason, so I thought we should let you all know immediately.

Although we do have another version ready for QA right now, Sony have just informed us that it will be another 7 days (possibly a little more at their discretion) before they will pass the new version through their certification process. This means that it is going to push the update into early October.
    This can happen for a number of reasons, most likely they don't have sufficient testers to get it into their certification process any earlier due to an important AAA release currently in testing.

However, I promise that when 2.0.1 DOES go live, even though all of these delays have been out of our control, we'll make sure every one of you on console gets a very nice little compensation package for the delay.

http://community.gemsofwar.com/t/con...pdate/12458/44

15. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (23-09-2016)

επιτελους τα βρηκαν λεει με την sony,τι μια τους ενοχλουσε το τσατ γιατι παραβιαζει προσωπικα δεδομενα,περιεργο παντως μιας και αλλα παιχνιδια εχουν τσατ,την 2η φορα τους ενοχλουσε το συστημα που εχει το gems of war που μπορει να δεχτει κωδικους για να παρεις καποια δωρακια,κατι παρομοιο που εχει και το νβα 2κ ,αφου τα αφαιρεσαν ολα την δευτερα ερχεται το update οπως ανακοινωθηκε,προσωπικα εχω να παιξω κανα μηνα μιας και το βαρεθηκα αλλα και επειδη εχω φαει κολλημα με το neverwinter.

17. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (08-10-2016)

Moderator odytsak's Avatar

Τρελο το update, εχουν αλλαξει τα παντα (οχι τα αρκουδακια).

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

alan sirer (10-10-2016)

δειχνει πολυ καλο τωρα και μια πρωτη ματια που εριξα στο pvp θελει περισσοτερο κοπο να πας rank 1 μιας και τωρα θελει 100 ποντους για να ανεβαινεις,εκανα 2 μαχες και πηρα 2 νικες,στο 1 μου εδωσε 13 ποντους και στο 2ο, 21 ποντους,εχεις 3 επιλογες για αντιπαλο που ο καθενας δινει διαφορετικους ποντους νικης και αντιστοιχα στην ηττα,ανοιξαν και 2 βασιλεια,πανε 250.000 για να τα κανω level10 και επισεις ημουν πολυ τυχερος με την 1η 50αδα glory keys ετυχα την σπανια καρτα που μπηκε,μαλλον μπηκαν 4 νομιζω,που ειναι απευθειας mythic.

21. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

Nek_Food (11-10-2016)

PSN ID
    Nek_Food

Πάντως το παραφορτώσανε και επιπλέον απαιτεί το παιχνίδι σχεδόν υποχρεωτικά περισσότερη ενασχόληση από σένα να μαζέψεις ένα σωρό glory, να μαζέψεις χρήμα (δεν είμαι σίγουρος αν το γκλιτσάκι με τα λεφτά παίζει ακόμη στο PVP) μια έτσι μου τα βγάζει μια αλλιώς. Έβαλαν και δυο νέες κατηγορίες στον hero η μία η assassin η άλλη δεν θυμάμαι brκάτι τα ξεκλείδωσα αυτά πρώτα και είπα να κάνω το ένα νέο βασίλειο και μετά είδα ότι έχει και άλλο και είπα ότι αρκετά ασχολήθηκα μαζί του για μία μέρα.

στο pvp θελει πλεον περισσοτερες μαχες για να πας rank 1,εγω εχω κανει γυρω στις 14 και ολες νικες και απο ποντους κοντα στο 1000,νομιζω μια ακομα νικη θελω για να ανεβω rank,για να ανεβεις rank θελει 100 ποντους καθε φορα,εχει αντιπαλους με 10 ποντους και αλλους με 50,επιλεγεις αυτον που σε συμφερει,για το glory νομιζω οτι μαζευονται ευκολα γιατι ειχα 20.000 στην ακρη,εδωσα 1000 για να αγορασω τις 4 καρτες και τωρα ειμαι στο 20.400 !!! βασικα πρεπει να επεσα σε καποιο γκλιτς και της πηρα free ολες τις καρτες αλλα και παλι εχω παρει 400 με ελαχιστο παιχνιδι.

δωρακια σημερα,εχετε 6 ημερες να τα παρετε αλλιως θα χαθουν,εχει και μια καρτα μεσα.

οπως ειπα και στο πανω μου ποστ.επεσα σε γκλιτς και δεν ειχα χασει κανενα glory την προηγουμενη εβδομαδα,αρα μου βγηκαν freeeeeeeeeee οι 4 καρτες,αλλα σαν "τιμωρια" μου δεν πηρα και κανενα event key,δεν πειραζει,παντως τα glory εγω τα μαζευω για πλακα,ενα χιλιαρικο εδωσα και εχθες για 3 καρτες και σημερα 2η μερα εχω βγαλει ηδη 400 η 500+τα 300 του δωρου εφτασα παλι στα 20.000,μεχρι την δευτερα με βλεπω να βγαζω κανα χιλιαρικο ακομα αν ασχοληθω λιγο παραπανω

εχω μερικες θεσεις στο guild κενες,ειχα κατι ξενους που δεν εβαζαν φραγκο και επαιρναν τα δωρακια,εφυγαν με συνοπτικες διαδικασιες οι τυποι,οποιος θελει μου λεει το invite code του και ερχεται,οι xavaledes ειναι στο Νο40 της καταταξης αυτη την στιγμη με σχεδον 40.000 τροπαια και σε ολα τα mastery στο +40

μεχρι τελος του μηνα ερχεται το επομενο update που θα αφορα τα guild,επισεις θα μπει και ενα βασιλειο

εδω το βιντεο που ειχε βγει για το pc

πρεπει να ειναι η πιο αναξιοπιστη εταιρια που υπαρχει,εναν χρονο τωρα δεν εχει πεσει ουτε μια φορα μεσα στο χρονοδιαγραμμα που δινει,ειπαν το update το πολυ να βγει μεχρι τελος νοεμβριου και φυσικα απετυχαν και παλι να το δωσουν,ρωταει ο κοσμος και δεν δινουν απαντηση,γενικα το support για κονσολα ειναι για κλαματα,η πλακα ειναι οτι σημερα εδωσαν τις 2 τελευταιες καρτες και δεν μπορουν να βαλουν αλλες αν δεν βγει το update μεχρι την δευτερα το πρωι.

update δεν εχει βγει ακομα,καθε εβδομαδα λενε ειμαστε κοντα αλλα παντα πεφτει ακυρο,αρχιζω να πιστευω οτι θα βγει του χρονου μεταξυ σοβαρου και αστειου,εδωσαν ομως μερικες φωτογραφιες με το τι νεο θα υπαρχει.

καινουργιο αυτο,προσαρμοζουμε την ΑΙ της αμυνας μας,δλδ θα οριζουμε τι διαμαντακια θελουμε να επιλεγει στις μαχες περισσοτερο

το νεο βασιλειο με τους δρακους

Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks