Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 41 to 60 of 106

Thread: Gems of War

να ξερετε οτι το παιχνιδι θα αλλαξει μετα το update το οποιο ειναι αγνωστο ποτε θα βγει,προταση μου ειναι να κρατατε οτι βγαζετε απο coins και μην τα δινετε για κλειδια ειδικα αν εχετε τις περισσοτερες καρτες του παιχνιδιου,επισεις κρατατε ολες τις διπλες,τριπλες,δεκαπλες κτλ καρτες απο το ιδιο troop,για να δειτε τι αλλαγες θα εχει δειτε τα βιντεακια και θα καταλαβετε.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by assos View Post
    ASSOS_BBSB
    ΟΚ, μολις σου εστειλα.

3. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

assos (11-02-2016)

Advanced Member assos's Avatar
    PSN ID
    assos-gr

Το έβαλα να το δω στο ipad και έχει ήδη γίνει το update με όλες αυτές τις αλλαγές.

μην κοιτατε pc/mobile με τις εκδοσεις του ps4/xbox ειναι διαφορετικα,εμεις ειμαστε 2 βερσιον πισω

Assos όποτε μπορείς βάζε gold στα guild tasks, ότι κερδίζουμε από εκεί, χάρτες, διαμάντια, κέρματα κλπ είναι για όλους.

PSN ID
    assos-gr

Τις 3 τελευταίες μέρες με το ζόρι κάνω login γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με το router της thomson που ξαφνικά κλείδωσε σε Nat Type 3 και έχω download speed 0.1Mbps.
    Ελπίζω να το λύσω μέσα στο ΣΚ και να μπορέσω να φορτώσω το παιχνίδι.

PSN ID
    assos-gr

Μια από τις χειρότερες μεταφορές που έχω συναντήσει σε παιχνιδι.
    Μεχρι σημερα οτι προβλημα ειχα το εριχνα στη χαλια συνδεση του internet που ειχα.
    Σημερα επιτελους την εφτιαξα και εβαλα να παιξω.
    Αγορασα με τα φτερα την καρτα της εβδομαδας Barbearius και τρεις συνεχομενες φορες οταν παω να την χρησιμοποιησω το παιχνιδι βγαζει error και κλεινει.
    Την εχει δοκιμασει κανενας να δουμε αν δουλευει?

και εμενα κλεινει με την συγκεκριμενη καρτα,δινουν να αγορασουμε καρτες απο το shop που τυπικα δεν υπαρχουν στην λιστα και αυτο ειναι που το κανει να κρασαρει,εμενα μου εχουν φαει και την καρτα του goblin rocket που δεν ηταν συμβατη με το ps4,γενικα το παιχνιδι εχει τεραστια προβληματα με τον σερβερ του οπου σε καθε μαχη πεταει 100 error,μπουσταρει χωρις ελεος οσους εχουν αγορασει στολη με πραγματικα χρηματα,καθε φορα παιζω με παικτες με 4 legendary καρτες και οχι οποιες και οποιες legendary αλλα τις 4 κορυφαιες,ειμαι λεβελ 96 και εχω μολις 4 legendary καρτες οπου οι 2 ειναι αχρηστες στην μαχη,προσωπικα με κουρασε αφανταστα το παιχνιδι,παιζω 4 μηνες νομιζω και δεν με επιβραβευει με τιποτα και μιας και θα το παρατησω ειπα εχθες να τεσταρω κατι,εχω ολες τις καρτες του παιχνιδιου εκτος απο τις legendary,μαλολν εχω 4 απο τις 20 που εχει αν δεν κανω λαθος,αγορασα 120 κλειδια μιας και ειχα 120.000 coins και το "κερδος" που ειχα ηταν 1 καρτα legendary που την ειχα και 5 η 6 epic καρτες,επισεις ανοιξα και 2-3 magic κλειδια και στο συνολο τοσους μηνες καμια 20, οπου η κοροιδια ειναι μεγαλυτερη μιας και οι καρτες που δινει ειναι χειροτερες απο τα απλα κλειδια,απο την στιγμη που τα magic key τα αγοραζει καποιος με διαμαντακια που τα διαμαντακια σημαινει και πραγματικα χρηματα η ανταμοιβει σου θα πρεπει να ειναι μια τουλαχιστον epic καρτα αλλα εδω ειναι πιο σιγουρα να βρεις 3 common καρτες παρα κατι καλο.

στο τελευταιο ποστ μου πριν 40 μερες ελεγα οτι θα το παρατησω,η αληθεια η οτι το εκανα για ενα μικρο διαστημα αλλα τελικα συνεχισα,το παιχνιδι περασε ενα δυσκολ διαστημα πριν 20 μερες που πετουσε error στο οτιδηποτε αλλα μπραβο τους το εφτιαξαν,πριν 10 μερες η εταιρια εκανε ενα μεγαλο λαθος για εμενα μιας και στα guild task οτι υπηρχε σε κλειδια το μετετρεπε σε magic key με αποτελεσμα οι περισσοτεροι παικτες να γεμισουν με legendary καρτες τις οποιες εδινε και σχετικα ευκολα,απο τις 4 εφτασα στις 12,αυτο το πανηγυρακι ευτυχως τελειωσε μετα απο 1 εβδομαδα,τωρα το παιχνιδι παει καλα χωρις προβληματα στους σερβερ με μοναδικο ομως θεμα τα ατομικα task που δεν σου δινει το δωρο με τα κλειδια.

απο εκει και περα το update ερχεται early april το οποιο και το δοκιμασα στο pc οπου εχει βγει εδω και 2 μηνες,η αληθεια ειναι οτι το παιχνιδι αλλαζει,θα μπουν 5 νεα βασιλεια και 60 νεες καρτες,ολα τα βασιλεια θα μπορουν πλεον να γινουν level 10,πολλες καρτες που εχουμε τωρα εχουν αλλαξει σε αυτα που κανουν,αλλες εχουν μεγαλυτερο damage,αλλες εχουν καποιο εξτρα μπονους που δεν τα εχουμε εμεις,η version που θα μας δωσουν θα ειναι η 1.0.85 .δλδ θα εχει τα παντα που εχει το pc εκτος απο το hero class που το εβαλαν στην νεα εκδοση του pc.

οπως ειχα πει στο post που εβαλα και τα βιντεακια,εγω εχω κρατησει τα παντα,αυτη την στιγμη εχω 600.000 coins,πανω απο 2000 φτερα και πανω απο 700 gems,δεν πουλαω καμια μα καμια καρτα γιατι θα κανω με αυτες αναβαθμισεις,επισεις εχω και 125 κλειδια στην ακρη τα οποια θα γινουν ακομα περισσοτερα μεχρι να βγει το update μιας και για καθε κλειδι που θα εχουμε θα γινει και η αναλογη μετατροπη στη νεα εκδοση, για καθε 1 iron key θα μας δωσουν 1 glory και 1 gold key και για καθε 1 magic key θα μας δωσουν 1 gem key και 2 gold key,το καθε κλειδι στη νεα εκδοση θα δινει μονο 1 αντικειμενο που θα ειναι ειτε troop,ειτε gems,ειτε gold,ειτε souls,ειτε η νεα εισαγωγη τα stones με τα οποια θα προσθεσουμε traits στις καρτες μας για εξτρα μπονους.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν παίζω και συχνά αλλα το εχω χαζοπροχωρησει.
    Άμα ειναι πείτε πως μπορώ να κανω join στην guilt σας.
    Spoiler!

Δωσε invite code.

ανακοινωθηκε επισημα το νεο update αλλα οχι η ακριβης ημερομηνια,παντως αναμενεται μεχρι την επομενη εβδομαδα,η προβλεψη μου ειναι οτι θα βγει την τριτη μιας και εκεινη την ημερα ξεκιναει και το week event.

εδω ολες οι αλλαγες που ειναι και πολλες http://community.gemsofwar.com/t/pat...-xbox-one/5027

14. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

odytsak (31-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Δωσε invite code.
    MIKE_80
    Spoiler!

το update εχει βγει στο xbox και αναμενεται και για το ps4,αποτι ειδα εχει και 3 νεα trophies,αντε να δουμε ποτε θα το δουμε και εμεις η ωρα περναει και ακομα τιποτα.

17. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

odytsak (01-04-2016)

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    MIKE_80
    Μιχαλη βαζε και κανενα φραγκο στα guild tasks.

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    το update εχει βγει στο xbox και αναμενεται και για το ps4,αποτι ειδα εχει και 3 νεα trophies,αντε να δουμε ποτε θα το δουμε και εμεις η ωρα περναει και ακομα τιποτα.
    Trophies? Μια χαρα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Trophies? Μια χαρα.
    Εννοείται, εχθές με το που μπήκα έβαλα 1500.
    Εδω έβαζα στο προηγούμενο που δεν ήξερα κανένα. Εδω δε θα βάζω;
    Spoiler!

Trophies? Μια χαρα.

ε ναι,να κανουμε το 100% που εχουμε τωρα, 130% χαχααχχαχαχαχα

ευκολακια για εμενα μιας και εχω ηδη 6 καρτες απο την celestasia που μπορω να την κανω mythic,
    λογικα το βασιλειο μου, μαλλον 3 βασιλεια μου,θα ειναι πανω απο 1 αστερακι

λοιπον συμφωνα με αυτα που εγραψε η ομαδα που ασχολειτε με τις κονσολες το update θα βγει συντομα,βασικα πριν 1 ωρα εγραψαν σε λιγα λεπτα αναμενεται να δωθει,ημουν online μεχρι και πριν λιγο αλλα τιποτα.

Μολις εγινε διαθεσιμο και για PS4.

συμβουλες για τις αλλαγες που εφερε το update

1. σε καμια περιπτωση μην ανοιξετε η αγορασετε glory και gem keys ειδικα οσοι εχετε τις περισσοτερες καρτες του παιχνιδιου,τα κρατατε αυτα και ο λογος ειναι οτι δεν εχει μπει καμια καινουργια καρτα ακομα,οι νεες καρτες και τα νεα βασιλεια θα μπαινουν καθε εβδομαδα με ξεκινημα την δευτερα η την τριτη που μας ερχεται,την επομενη το αλλο και την 3η εβδομαδα το τελευταιο,σε καθε βασιλειο θα υπαρχουν απο 8 νεες καρτες,γιαυτο και κραταμε τα συγκεκριμενα κλειδια,εγω θα κανω το εξης,μιας και εχω 350 glory και 90 gem keys θα τα μοιρασω αναλογα για καθε εβδομαδα κρατοντας ομως τα περισσοτερα για την τελευταια εβδομαδα.

2. αναβαθμιστε ολα τις καρτες σας με τις εξτρα που εχετε γιατι οσοι μεγαλυτερο επιπεδο τοσο πιο δυνατες γινονται,μην σας ανησυχει αν μια rare καρτα γινει legendary και σκεφτεστε οτι τωρα θα ειναι δυσκολο να την ξαναπετυχω απο κλειδι μιας και γινεται σπανια,στα κλειδια η καρτα θεωρειται ακομα rare.

3. θα παρατηρησατε τις αλλαγες στο shop και θα ειδατε οτι μπορειτε να αγοραζετε ανα παση στιγμη maps,συμβουλη μη αγοραζετε maps παρακατω θα σας πω γιατι,επισεις θα ειδατε οτι με 180 glory μπορειτε να παρετε ενα πακετο το οποιο καλο θα ηταν να μην το κανετε μιας και σας συμφερει να αγορασετε το πακετο με τα 500 glory μιας και εκει θα παρετε σιγουρα την καρτα του weekly event ενω με τα 180 glory δεν την εχει και πιθανοτητα να την πετυχετε απο τα 2 σπεσιαλ event key που σας δινει ειναι μικρη.

4. τα glory ειναι τα πιο σημαντικα τωρα,σκοπος σας θα ειναι καθε εβδομαδα να παιζετε PVP και να φτανετε οσο γρηγορα γινεται στο rank 1,μετα το περας της εβδομαδας θα εχετ δωρο 300 glory,αν υπολογισετε και τα μπονους απο τα βασιλεια και τους αγωνες θα φτανετε ανετα τα 500 glory που απαιτουνται για να παρετε το πακετο της εβδομαδας.

5. για εξτρα glory υπαρχει και το treasure hunt το οποιο θελει τα maps για να παιξεις τα οποια τα αγοραζεις απο το shop τα οποια ομως σας ειπα να μην τα αγορασετε,μα καλα θα μου πεις και πως θα παιξουμε ? λοιπον καποιες καρτες εχουν αναβαθμιστει και κανουν διαφορετικες "επιθεσεις" η καρτα που εμας μας ενδιαφερει ειναι η Tyri, η οποια μας δινει 20% να πετυχουμε maps με στην μαχη,ο δικος σας σκοπος ειναι να φτιαξετε μια ομαδα με βαση την tyri να κανετε μερικες μαχες και θα κερδιζετε maps,στο pc που ειχα παιξει ετυχα σε μια μαχη 3 maps και σε αλλη κανενα ειναι πως θα κατσει,αλλα γενικα βρισκεις χωρις να ξοδεψεις glory.

6. για τα traits δεν εχω καποια συμβουλη γιατι και εγω ειμαι ακομα στο ψαξιμο και δεν ξερω τι να αναβαθμισω και γενικα με τι ομαδα να παιξω γιατι υπαρχουν τωρα πολλα μπονους που την καταλληλη τετραδα φτιαχνεις πολυ ισχυρη ομαδα.

3 maps η διδα tyri απο την 1η μου προσπαθεια,απλα πρεπει να βρω ενα σχετικα ευκολο challenge γιατι μας τα χαλασε το update και εχει βαλει μεσα ολες τις νεες καρτες και τα αλλαξε κατα πολυ.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Bookmarks

Bookmarks