Eυτυχώς δεν έχω δει καμία σειρά, από αυτές που αναφέρθηκαν, με σχετική θεματολογία, γιατί αν παίζει αυτό που λέτε, πιθανότατα θα το βαριόμουν. Το τελείωσα εχθές και το θεωρώ κι εγώ έναν εξαιρετικό τίτλο. Έχει πέσει πολλή και καλή δουλειά. Θα συμφωνήσω επίσης με τον mihalis13, ότι είναι παιχνίδι για όλους, από την άποψη ότι δεν χρειάζεται να είναι gamer κανείς, για να το παίξει.
Σχετικά με το παιχνίδι, όντως είναι το πιο πλούσιο του Cage σε επιλογές και όντως αισθάνεσαι άγχος για το τί θα επιλέξεις. Σε αυτό, ο Cage τα πήγε πολύ καλά. Παρομοίως κι εγώ, είναι η πρώτη φορά που θέλω να ξαναπαίξω (ειδικά το τελευταίο κεφάλαιο), για να δω τις άλλες καταλήξεις. Η θεματολογία που διάλεξε ο Cage, με τα androids κι όλα τα σχετικά, δεν με τρελλαίνει γενικώς, αλλά μου άρεσε περισσότερο από αυτήν του Beyond. Το σενάριο, πολύ οκ το βρήκα. Δεν παίρνει Όσκαρ, αλλά δεν είναι καθόλου κακό. Και είναι στα πολύ συν του παιχνιδιού, ότι ο καθένας μπορεί να έχει δει διαφορετικά πράγματα και άλλο φινάλε. Υπήρχε και στα προηγούμενα, απλά δεν ξέρω σε τί ποσοστό παραπάνω υπάρχει στο Detroit.
Oι χαρακτήρες, εξαρχής μου ήταν πολυ συμπαθείς και οι 3. Περισσότερο συμπάθησα και δέθηκα με τον Connor. Tην Kara (και την Alice) δεν την βάζω καν στην εξίσωση. Νομίζω όλοι θα την συμπάθησαν και θα θελαν να τα καταφέρει. Εγώ πήγαινα πολύ και τον Hank. Και για να μην spoilerιάσω.....Spoiler!
Για εμένα, είναι το αρτιότερο του Cage. Aπλά, το Heavy Rain δύσκολα θα ξεπεραστεί, γιατί ήταν το πρώτο σε αυτό το στυλ (το Fahrenheit, εξαιρετικό επίσης, δεν το βάζω, γιατί ήταν πιο παλιό) και ήταν είχε και την κορυφαία ατμόσφαιρα.....

Reply With Quote
Bookmarks