Page 7 of 10 FirstFirst ... 345678910 LastLast
Results 121 to 140 of 189

Thread: Detroit: Become Human

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Kαι εγω να πω την αληθεια δεν βλεπω την τοση διαφορα σε συγκριση με οτι βλεπω στην αναλυση του DF.

Ακομα και στο ντεμο οταν βγαινεις εξω, η επιρροη του αερα στην πισινα και γενικα στον χωρο ειναι εξισου εντυπωσιακη και μαζι με τους φωτισμους βγαζει μια φοβερη αισθηση CGi που δεν την βλεπω σε αλλα παιχνιδια.

Αυτο που με χαλαει σε σχεση με το tech demo ειναι ο generic σχεδιασμος του βασικου χαρακτηρα του ντεμο(αλλα και αλλων χαρακτηρων μεσα στο παιχνιδι) παρα το καθαρα τεχνικο κομματι.

Στο dark sorcerer οι χαρακτηρες σχεδιαστικα(και οχι τεχνικα) εχουν πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον απο το android που χειριζομαστε στο ντεμο.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Η φυση τους (android) δεν νομιζω οτι επιτρεπει να κανουν μεγαλες κινησεις στον σχεδιασμο οι καλλιτεχνες. Μην ξεχναμε ειναι στην ουσια ρομποτ, τα οποια εχουν διαφορες σειρες μοντελων και μια γραμμη μαζικης παραγωγης (φανταζομαι). Γι αυτο και τα αποκλεινοντα ειναι αυτα που πιστευω θα αποκτησουν πιο ευφανταστο σχεδιασμο.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oκ δεκτο σαν λογικη, αλλα η Kara ας πουμε εχει ενα ενδιαφερον σε σχεση με το android του demo.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Για τα εφε δεν μπορω να πω κατι μιας και το detroit σε σχεση με το DS δεν εχει τοσα particles λογω setting, αλλα σε ολα τα υπολοιπα πραγματικα για μενα δεν υπαρχει καμια συγκριση. Ο φωτισμος, τα μοντελα, το animation αλλα και το motion capture απο αυτο το μικρο δειγμα που εχουμε απο το demo (δεν ειδα να πω την αληθεια την αναλυση του DF γιατι δεν θελω να δω αλλη σκηνη του παιχνιδιου) στα δικα μου ματια τουλαχιστον ειναι κατα πολυ κατωτερα του demo.
    Ολα αυτα εννοειται τηρουμενων των αναλογιων, δεν ξεχναω οτι μιλαμε για tech demo vs full game.
    Και γενικοτερα (χωρις να θελω να υπερβαλλω για το παιχνιδι μιας και ειναι πολυ ομορφο) περιμενα απο την QD να εχει εξελιξει λιγο περισσοτερο την τεχνολογια της σε ο,τι εχει να κανει με motion capture,animation, facial expressions κτλ. Μιλαμε για παιχνιδια που το 90% της εμπειριας ειναι το acting.
    Eχουμε δει αλλα first party games (και multi θεωρω εγω) σε εντελως διαφορετικα genres που εχουν comparable αν οχι καλυτερα προσωπα/motion capture, για να μην μιλησω για το cutscene του LOU2 που κανει σκονη το detroit σε επιπεδο animation και motion capture.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Μην ξεχνάμε και το LA Noire, αρκετά χρόνια πίσω (άρα πιο πίσω εξελικτικά τα software tools) και στο πιο αδύναμο PS3 ε;

Το οποίο για την εποχή του εκτόξευσε κατακόρυφα τα πρόσωπα (design), εκφράσεις προσώπου (ακόμα και οι πιο μηδαμινές), αληθοφανή μάτια και παλάμες (η παλάμη είναι τρομερά δύσκολη στο life like presentation) και acting απίστευτο. Πάντα έχοντας στο μυαλό μας το πόσα χρόνια πριν ήταν όλα αυτά.

Είδατε τελικά που το wow factor παίζει μεγάλο ρόλο στο perception του χρήστη;
    Ναι μεν από τεχνικής μεριάς μπορεί ένα παιχνίδι να είναι κορυφαίο, αλλά αν δε, λείπει το wow factor μόλις το δεις = δεν μπορείς να "εκτιμήσεις" τη τεχνική αρτιότητα.

Δυστυχώς - ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια μάτια (εννοώ perception αυτού που βλέπουμε / δεν αναφέρομαι στο προσωπικό γούστο).

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Μην ξεχνάμε και το LA Noire
    Παμπολες φορες το εχω σκεφτει, μου κανει τεραστια εντυπωση που η συγκεκριμενη τεχνολογια μπηκε στο συρταρι και δεν το συνεχισε κανεις.
    Με την ιδια τεχνικη και τα συγχρονα τεχνολογικα μεσα θα μπορουσαμε να δουμε εκπληκτικα πραγματα.
    Προφανως θα υπαρχουν τεχνικοι λογοι, ομως σαν μεσος χρηστης που δεν γνωριζει και πολλα η αληθεια ειναι οτι εχω μεινει με την απορια.

PSN ID
    Lefteris_X

Η Team Bondi έκλεισε εντελώς και όλα τα assets/copyright της τεχνολογίας έχουν μείνει στη Ροκσταρ.

Τώρα, αν η Ροκσταρ χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία (σαφώς και όχι όλα από τη τεχνολογία του LA Noire) στα παιχνίδια της, ουδείς το γνωρίζει. Η αλήθεια είναι ότι όταν πρωτοείδα το GTA V PS3, παρατήρησα ότι τα facial expressions, τα μάτια και το fluidity στο body animation μου θύμιζαν αρκετά τη τεχνολογία της Team Bondi.

Κρίμα πάντως που η Team Bondi έκλεισε, και ακόμη πιο κρίμα που δεν είδαμε LA Noire 2 ή έστω κάποιο παρόμοιο νουάρ στα 50ς από τη Ροκσταρ. Κρίμα, πολύ κρίμα.

Name
    Δημήτρης

Ειχα καπου διαβασει το γιατι δεν βλεπουμε προσπαθειες αναλογες της τεχνολογιας του LA Noire αλλα τωρα τα εχω ξεχασει ολα. Παντως ειχε σχεση με το γεγονος οτι ακριβως επειδη ηταν τοσο καλο, τα οποια ψεγαδια εβγαζαν ματι με αποτελεσμα πολλες φορες να φαινεται uncanny η ολη φαση, δηλαδη οι εκφρασεις, η κινηση του στοματος κλπ. Κατι τετοιο... δεν το θυμαμαι γμτ...

PSN ID
    Lefteris_X

Αν θυμάμαι καλά ήταν οι διαφορές στις πολιτισμικές κουλτούρες.

Κάτι το οποίο αντιμετώπισα ως "πρόβλημα" κι εγώ: πχ. κάποιες εκφράσεις προσώπου στην δική μας κουλτούρα ερμηνεύονται ας πούμε ως "αυτός/η λέει ψέμματα" ή "είναι φοβισμένος/η", ενώ για την αμερικάνικη κουλτούρα ερμηνεύονται ως κάτι τελείως διαφορετικό. Αρκετές φορές λοιπόν, ερμήνευσα λανθασμένα τις εκφράσεις προσώπων, που για εμένα και την κουλτούρα μας οι ερμηνείες μου ήταν απόλυτα σωστές για το παιχνίδι όχι όμως.

Τεσπα, offtopic off .

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Πολύ ήσυχο το νήμα. Το πήρε κανείς;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Το πήρα εγώ, το τερμάτισα κιόλας 2 φορές
    Συνολικά το πρώτο παιχνίδι μου πήρε κάπου στις 11 ώρες για να το τερματίσω με αρκετό ψάξιμο αν και προς το τέλος άρχισα λίγο να το τρέχω.

Το δυνατό του χαρτί νομίζω πως είναι η πληθώρα επιλογών. Καμία σχέση με Until Dawn, με Heavy Rain δν μπορώ να το συγκρίνω γιατί το είχα τερματίσει μόνο μια φορά. Υπάρχουν φυσικά σκηνές που είναι εντελώς γραμμικές και ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά υπάρχουν και σκηνές που γίνεται χαμούλης. Ότι και να κάνετε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να επισκεφτείτε όλα τα μέρη με ένα, με δυο ή και με τρία ίσως playthrough (Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η λέξη μιας και σου δίνετε η δυνατότητα να παίξεις όποια σκηνή θέλεις, οπότε δεν χρειάζεται να το ξεκινήσετε απ την αρχή) και φυσικά δεν αλλάζει μόνο το τοπίο αλλά και οι πράξεις.

Το μόνο κακό που μπορώ να πω οτι βρήκα είναι οτι το παιχίδι μερικές φορές, ειδικά στην αρχή έχει μια τάση να σε 'προστατεύει' και να σε οδηγεί προς ένα σημείο. Πρέπει να ΘΕΣ να κάνεις χοντρή μαλακία για να γίνει. Πολλες φορές δεν θα σε τιμωρήσει επειδή έκανες αρκετά λάθη στα qtes για παράδειγμα. Εμένα αν και με έσωσε αυτό το πράγμα μερικές φορές με ψιλοξενέρωσε.

Αυτά τα λίγα απο μένα, ότι θέλετε ρωτάτε
    Last edited by ramin231; 28-05-2018 at 00:42.

12. The Following 8 Users Say Thank You to ramin231 For This Useful Post:

BillyFlo81 (29-05-2018),Dimitris_ (28-05-2018),hakoo (29-05-2018),Leon_DiZ (28-05-2018),Nek_Food (29-05-2018),PDS (28-05-2018),tsakali GR (28-05-2018),WolfRathmA (28-05-2018)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by ramin231 View Post
    Το πήρα εγώ, το τερμάτισα κιόλας 2 φορές
    Συνολικά το πρώτο παιχνίδι μου πήρε κάπου στις 11 ώρες για να το τερματίσω με αρκετό ψάξιμο αν και προς το τέλος άρχισα λίγο να το τρέχω.

Το δυνατό του χαρτί νομίζω πως είναι η πληθώρα επιλογών. Καμία σχέση με Until Dawn, με Heavy Rain δν μπορώ να το συγκρίνω γιατί το είχα τερματίσει μόνο μια φορά. Υπάρχουν φυσικά σκηνές που είναι εντελώς γραμμικές και ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά υπάρχουν και σκηνές που γίνεται χαμούλης. Ότι και να κάνετε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να επισκεφτείτε όλα τα μέρη με ένα, με δυο ή και με τρία ίσως playthrough (Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η λέξη μιας και σου δίνετε η δυνατότητα να παίξεις όποια σκηνή θέλεις, οπότε δεν χρειάζεται να το ξεκινήσετε απ την αρχή) και φυσικά δεν αλλάζει μόνο το τοπίο αλλά και οι πράξεις.

Το μόνο κακό που μπορώ να πω οτι βρήκα είναι οτι το παιχίδι μερικές φορές, ειδικά στην αρχή έχει μια τάση να σε 'προστατεύει' και να σε οδηγεί προς ένα σημείο. Πρέπει να ΘΕΣ να κάνεις χοντρή μαλακία για να γίνει. Πολλες φορές δεν θα σε τιμωρήσει επειδή έκανες αρκετά λάθη στα qtes για παράδειγμα. Εμένα αν και με έσωσε αυτό το πράγμα μερικές φορές με ψιλοξενέρωσε.

Αυτά τα λίγα απο μένα, ότι θέλετε ρωτάτε
    Ωραίος.

Η ιστορία πώς σου φάνηκε;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Θελω να πιστευω οτι μεχρι τελος αυτης ή της αλλης εβδομαδας θα το παιξω και εγω μιας και οτι εχω δει ως τωρα μου αρεσε παρα πολυ.

Name
    Δημήτρης

Κι εγω το τελειωσα. Αλλα δεν βρισκω τον λογω να μιλησω για το παιχνιδι, μιας και δεν μπορεις να πεις κατι χωρις να μπεις σε σποιλερ ή να προειδεασεις εντονα καποιον που θελει να το παιξει/το παιζει. Δηλαδη ειναι αναγκαιο να γινω specific για να εχει ουσια η κριτικη μου.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κι εγω το τελειωσα. Αλλα δεν βρισκω τον λογω να μιλησω για το παιχνιδι, μιας και δεν μπορεις να πεις κατι χωρις να μπεις σε σποιλερ ή να προειδεασεις εντονα καποιον που θελει να το παιξει/το παιζει. Δηλαδη ειναι αναγκαιο να γινω specific για να εχει ουσια η κριτικη μου.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις σαν και αυτή, εγώ θα ήθελα να υπήρχε ένα ξεχωριστό thread, free of spoilers tag, και να λέει ο καθένας την άποψή του κτλ. Απλά να το σημειώνουμε ως SPOILER THREAD και να μπαίνει ο καθένας με δική του ευθύνη...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

17. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

ramin231 (29-05-2018)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Καλά μία ελαφριά "κριτική" ή τέλος πάντων "στεγνή ευαίσθητου περιεχομένου" αναφορά αν του αρέσει κάποιου ή όχι, μπορεί να υπάρξει και χωρίς να μπει κανείς σε λεπτομέρειες. Δηλαδή εγώ δεν κατάλαβα καν αν του άρεσε του Val το παιχνίδι ή όχι από τον σχολιασμό του, είναι τόσο αόριστος που από μόνος του δεν έχει νόημα ύπαρξης πλην της αναφοράς απλά ότι το τερμάτισε (το οποίο χωρίς περαιτέρω σχολιασμό μας είναι και λίγο αδιάφορο εν τέλει - άνευ ιδιαίτερης ουσίας). Μάλιστα ο τρόπος που το κάνει με κατευθύνει περισσότερο στο ότι δεν του άρεσε, παρά ότι πιθανόν του άρεσε. Συνήθως όταν μας αρέσει κάτι το αναφέρουμε με ενθουσιασμό και χωρίς πολλά πολλά (ακα παιχνιδάρα/τα σπάει/φανταστρουμφικό/κλπ), περισσότερες λεπτομέρειες σε πρώτη κριτική συνήθως θέλουμε να βάλουμε σε παιχνίδια που είτε δεν μας άρεσαν δικαιολογώντας το γιατί, είτε μας άρεσαν μεν έως ένα βαθμό αλλά μας άφησαν μία πικρή γεύση επειδή είχαν κάποια κενά ή ελλείψεις που κάπου μας χάλασαν το όλο σύνολο και συνήθως θέλουμε να "αναλύσουμε" περισσότερο.

Τελικά Val σου άρεσε ή όχι; Μην μας κρατάς σε αγωνία, πες μας...

Τις λεπτομέρειες αν θέλεις μπορείς να τις βάλεις και σε spoiler και όποιος θέλει να διαβάσει, νομίζω έχει μάθει πια να ανοίγει ή να αποφεύγει τα spoilers.

19. The Following 4 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Dimitris_ (29-05-2018),Dragonpaul (29-05-2018),Nikoladim (29-05-2018),WolfRathmA (29-05-2018)

Name
    Δημήτρης

Θα προσπαθησω να απαντησω, απλα θεωρω οτι μιας και τα παιχνιδια αυτα αλλαζουν πολυ αναλογα τις επιλογες και υπαρχουν μερικα "αθλια" playthroughs τα οποια αναγκαστικα σου ψιλοκαταστρεφουν την εμπειρια (κακα τα ψεμματα το 1ο original playthrough ειναι αυτο που παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στις εντυπωσεις μας) δεν εχει και πολυ νοημα.

Εν πασει περιπτωσει.

Το σεναριο που εμενα μου εκατσε (εχοντας δει πλεον σχεδον ολα τα ενδεχομενα) ηταν -για τα δικα μου γουστα (οχι απαραιτητα του παιχνδιιου) το ιδανικο. Δηλαδη εξελιχθηκε η πλοκη με τροπο που σε σχεση με τις εναλλακτικες ηταν η καλυτερη (παντα για εμενα).

Το gameplay δεν εχω κατι να πω ιδιαιτερο, προφανως ειναι 90% το ιδιο με τα heavy rain, beyond.

Τα γραφικα και η παρουσιαση ειναι εκπληκτικη, αλλα διαφωνω με την επιλογη του τοσο εντονου εφφε depth of field. Οι δημιουργοι θελουν να προσομοιασουν τον φακο μιας καμερας, αλλα αυτο το πραγμα οδηγει στο 90% των περιπτωσεων τα παντα να ειναι θολα σε αποσταση 20 μετρων απο τον παικτη. Ειλικρινα το βρισκω βλακωδες και χανεται τοση δουλεια και λεπτομερεια που υπαρχει στα περιβαλλοντα.

Το motion capture/facial capture ειναι παρα πολυ καλο και το acting υψηλου επιπεδου. Οι ηθοποιοι βγαζουν μεγαλη εκφραστικοτητα.

Απο τους 3 χαρακτηρες, μου αρεσαν απο αρκετα εως πολυ οι 2 στο πως εξελιχθηκε η ιστορια τους, και ο 3ος μου φανηκε απογοητευτικος, κυριως διοτι ειναι ο χαρακτηρας εκεινος ο οποιος κουβαλαει τα περισσοτερα προβληματα γραψιματος του Cage.

Το παιχνιδι εχει αρκετα plot holes, σεναριακες βολικοτητες ή πραγματα που -κατα την αποψη μου- δεν βγαζουν νοημα, αλλα ευτυχως ειναι μικρα (στις περισσοτερες περιπτωσεις) που μπορεις απλα να πεις "δεν βαριεσαι".

Το pacing (εξαρταται πολυ απο τις επιλογες και αυτο) εχει θεματα κυριως στην αρχη. Οσο προχωραει ανεβαινει.

Εχει μερικες πολυ καλες στιγμες (με διαφορα τις καλυτερες του Cage), ταυτοχρονα ομως εχει καποιες απο τις κλασσικες κακες του.

Γενικα χαρηκα που το επαιξα. Απλα εξακολουθω να πιστευω οτι ο Cage εχει πολλα τερτυπια τα οποια δεν μπορει να αποβαλλει απο πανω του και τα οποια τον οδηγουν σε ορισμενους"φτηνους τροπους εντυπωσιασμου". Χρησιμοποιει καποια elements με τετοιο τροπο και αφορμη που για εμενα ειναι λαθος. Δεν ξερω πως αλλιως να το πω.

Που το κατατασσω? Δεν εχω παιξει το Beyond (το επαιξα λιγο, το παρατησα -δεν αντεχω την Ellen Page δευτερολεπτο πλεον-), συγκριτικα με το Heavy Rain θα το θεωρουσα μεγαλη βελτιωση στο τεχνικο κυριως κομματι και σε αυτο της ηθποιιας. Γενικα στα ιδια επιπεδα. (αλλα δεν ειμια απο αυτους που θεωρουσαν το Heavy Rain αριστουργημα, απεχω απο αυτο αρκετα).

Αυτα.

21. The Following 12 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (29-05-2018),Dimitris_ (29-05-2018),Dragonpaul (29-05-2018),Fulgore (29-05-2018),hakoo (29-05-2018),Kane (29-05-2018),Nek_Food (29-05-2018),Nikoladim (29-05-2018),ramin231 (29-05-2018),Slay (07-06-2018),WolfRathmA (30-05-2018)

απλα θεωρω οτι μιας και τα παιχνιδια αυτα αλλαζουν πολυ αναλογα τις επιλογες και υπαρχουν μερικα "αθλια" playthroughs τα οποια αναγκαστικα σου ψιλοκαταστρεφουν την εμπειρια (κακα τα ψεμματα το 1ο original playthrough ειναι αυτο που παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στις εντυπωσεις μας) δεν εχει και πολυ νοημα.
    Η πιο σωστή απάντηση, ανάλογα πως θα το παίξεις και ανάλογα τα γούστα σου το σενάριο θα βγει απο μέτριο εως πολύ καλο. Γι αυτό και προτίμησα να μην απαντήσω στην ερώτηση προηγουμένως.

Απο τους 3 χαρακτηρες, μου αρεσαν απο αρκετα εως πολυ οι 2 στο πως εξελιχθηκε η ιστορια τους, και ο 3ος μου φανηκε απογοητευτικος, κυριως διοτι ειναι ο χαρακτηρας εκεινος ο οποιος κουβαλαει τα περισσοτερα προβληματα γραψιματος του Cage.
    Spoiler!

Το παιχνιδι εχει αρκετα plot holes, σεναριακες βολικοτητες ή πραγματα που -κατα την αποψη μου- δεν βγαζουν νοημα, αλλα ευτυχως ειναι μικρα (στις περισσοτερες περιπτωσεις) που μπορεις απλα να πεις "δεν βαριεσαι".
    Απο περιέργεια, αν θες πες σε σποιλερ που αναφέρεσαι. Εγώ εντόπισα στο πρώτο μου playthrough δύο αλλά οι απορίες μου λύθηκαν στο 2ο. Και απ ότι βλέπω στο youtube υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν έχω δει.

Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ 1000% !

Να πω και το παράπονο μου: Θεωρώ μεγάλη αδικία το παιχνίδι στο MC να έχει ίδια βαθμολογία με το until dawn. Συγκρίνοντας μόνο αυτά τα 2 παιχνίδια και όχι τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο βαθμολογικά θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περίπου +5 μονάδες (Ή -5 το Until Dawn )
    Last edited by ramin231; 29-05-2018 at 23:34.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ramin231 View Post
    Η πιο σωστή απάντηση, ανάλογα πως θα το παίξεις και ανάλογα τα γούστα σου το σενάριο θα βγει απο μέτριο εως πολύ καλο. Γι αυτό και προτίμησα να μην απαντήσω στην ερώτηση προηγουμένως.

Spoiler!

Απο περιέργεια, αν θες πες σε σποιλερ που αναφέρεσαι. Εγώ εντόπισα στο πρώτο μου playthrough δύο αλλά οι απορίες μου λύθηκαν στο 2ο. Και απ ότι βλέπω στο youtube υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν έχω δει.

Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ 1000% !

Να πω και το παράπονο μου: Θεωρώ μεγάλη αδικία το παιχνίδι στο MC να έχει ίδια βαθμολογία με το until dawn. Συγκρίνοντας μόνο αυτά τα 2 παιχνίδια και όχι τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο βαθμολογικά θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περίπου +5 μονάδες (Ή -5 το Until Dawn )
    Ο χαρακτηρας στον οποιο αναφερομαι ειναι (massive spoilers ahead)
    Spoiler!

Page 7 of 10 FirstFirst ... 345678910 LastLast

Bookmarks

Bookmarks