Page 5 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 81 to 100 of 189

Thread: Detroit: Become Human

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Δε ξέρω μπορεί να έχεις δίκιο και όντως να είμαι κομμάτι πιο αυστηρός από το "κανονικό" αλλά είμαι έτσι ειδικά με τον Cage
    ο οποίος είναι συνέχεια με ένα ύφος τεράστιου καλλιτέχνη και μιλάει λες και ανακάλυψε τον τροχό.
    Η περίπτωση του Cage όπως και του αντίστοιχου επικεφαλή της Remedy είναι το είδος των ανθρώπων που αντιπαθώ περισσότερο.
    Φανφάρες και όλο θεωρία. Μακάρι οι πράξεις τους να με διαψεύσουν αλλά το Beyond στα μάτια μου ήταν τόσο κακό (στην ουσία του όχι στο τεχνικό κομμάτι - σε αυτό σκίζουν τα άτομα)
    που προσωπικά για το Detroit είμαι τρομερά επιφυλακτικός. Εννοείτε πως θέλω το παιχνίδι να είναι σούπερ.
    Ο δε τύπος της Remedy (μιλούσε για το Alan Wake και το Quantum Break σαν τα επόμενα αριστουργήματα του gaming)
    θεωρεί πως είναι τόσο μπροστά και τόσο πρωτοπόρος αλλά μέχρι τώρα παραδίδει μετριότητες...
    Ας μη μακρυγορώ και φεύγω από το θέμα... καταλαβαίνω λοιπόν αυτά που αναφέρεις περί πίεσης χρόνου κλπ. Θεμιτά όλα αυτά.
    Απλά όταν ο Cage που είναι τόσο υπερφίαλος και "ολοκληρωμένος" ξαφνικά μιλά πως δεν πήραν χαμπάρι πως το DOF δεν ήταν τόσο καλό μέχρι που τους έκανε την παρατήρηση ο Cerny,
    ε, εκεί για μένα κάπως το πράγμα ακούγεται αστείο. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλώ και εστιάζω και όχι πχ αν το έλεγε αυτό ένα άλλο στούντιο κάτω από πιέσεις κλπ.

Αν κατάλαβα καλά κιόλας, ο επικεφαλής για τα γραφικά βγήκε και είπε ανακρίβεια σχεδικά με την ανάλυση;
    Όχι, ο art director έκανε λάθος για την ανάλυση.

https://twitter.com/GCaurant/status/...073965056?s=19
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

2. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Error Flynn (18-04-2018)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Αυριο θα έχουμε demo για το παιχνίδι, λίγο μικρότερο από 3GB. Έχει βγει ήδη στο store της νέας Ζηλανδίας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

4. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Nek_Food (24-04-2018)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Σε ησυχία δεν μας αφήνει η που τάνα η Sony!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

guys επειδη δεν θυμαμαι ελληνικα θα εχουμε?
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    guys επειδη δεν θυμαμαι ελληνικα θα εχουμε?
    Ναι ναι (υπότιτλοι και μενού όμως, όχι μεταγλώττιση)

8. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

chronohill (23-04-2018)

Δεν κρατήθηκα, έγινα προσωρινα Νεοζηλανδός, έφτιαξα έναν ακόμα λογαριασμό και τώρα κατεβαίνει

EDIT:

To demo περιλαμβάνει την γνωστή σκηνή που έχουμε δει με το κοριτσάκι και τον αστυνομικό (Τα γράφω λίγο γενικόλογα για να μην δώσω spoilers σε κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει videos από παρουσιάσεις)
    Υπάρχουν 6 διαφορετικά endings(!) αλλά το κατά πόσο θα επηρεάζουν το παιχνίδι στην συνέχεια αυτό είναι άγνωστο..

Στο μενού υπάρχει 'δέντρο' που δείχνει όλες τις επιλογές σου και πως αυτές επηρέασαν την πορεία της ιστορίας πράγμα που βοηθά αν θες να δεις όλα τα πιθανά σενάρια. Φυσικά αυτές οι επιλογές εμφανίζονται στο δέντρο ονομαστικά αφού τις ξεκλειδώσεις.

Τα γραφικά πανέμορφα, ο ήχος και αυτός ωραίος, μου αρέσει που όταν πχ παίζει ένα βίντεο στο ταμπλετ που κρατάς τότε ο ήχος παίζει κυρίως απ το μικρόφωνο του dualshock πράγμα που δίνει μια ωραία αίσθηση.

Το demo περιλαμβάνει Ελληνικά μενού και Ελληνικούς υπότιτλους.
    Last edited by ramin231; 23-04-2018 at 21:24.

10. The Following User Says Thank You to ramin231 For This Useful Post:

Nek_Food (24-04-2018)

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Το demo θα το έχουμε εδώ μετά τις 12 αποψε;

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Το demo θα το έχουμε εδώ μετά τις 12 αποψε;
    Δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά. Πάντως στα accounts μου για Σιγκαπούρη και Ιαπωνια δεν έχει μπει ακόμα και εκει είναι ήδη 24/4.

13. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

kostasb13 (23-04-2018)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

15. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

chronohill (24-04-2018),Dimitris_ (24-04-2018),Nek_Food (24-04-2018)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Λεωνιδα το link σου δεν δουλευει.

Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition

Υπαρχει κουμπι, try free demo.

17. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Leon_DiZ (24-04-2018)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Λεωνιδα το link σου δεν δουλευει.

Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition

Υπαρχει κουμπι, try free demo.
    Fixed

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Δε ξερω για σας, παντως εμενα μου ανοιξε την ορεξη το demo. Εξι διαφορετικα endings για μια σκηνη, αναρωτιεμαι δηλαδη ποσες αποφασεις θα κλειθουμε να παρουμε σε ολο το παιχνιδι. Ελπιζω αυτη την φορα οι αποφασεις να δημιουργουν μεγαλυτερο αντικτυπο στην εξελιξη του σεναριου. Η εξερευνηση ολα τα λεφτα, γενικα το σκηνικο ηταν γεματο ενταση, εμενα μου αρεσαν αρκετα οσα ειδα.

Και το δινουν μαζι με το Heavy Rain το οποιο το λατρεψα... Θα εξαρτηθει απο την διαρκεια η αγορα του απο την πρωτη μερα αν και δεν φαινεται να μου βγαινουν τα κουκια προς το παρον για τα 70 ευρω που ζητανε.

20. The Following 2 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

chronohill (24-04-2018),obione (24-04-2018)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Θύμισε κιόλας αρκετα το heavy rain το συγκεκριμένο επίπεδο.
    Δεν λεω οτι δεν μου αρεσε , μιας και εγω ειμαι λάτρης του point and click adventure και αυτα του ειδους τα παιχνιδια, μου δινουν ακριβώς αυτο το feeling με λιγο μοντέρνα φυσικα updates...αλλα δεν ειδα κατι το καινουριο στο ολο επίπεδο. Φυσικα ειναι απλα ενα demo. και απο οτι γνωριζω η ιστορια ολοι και οι χαρακτήρες θα δενουν μεταξύ τους, οποτε περιμένω το τελικο αποτελεσμα.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Πόση ώρα είναι το demo; Κανα τέταρτο;

Νομιζω οτι μετα το God Of War ακομα και παρα πολυ θετικες να ειναι οι κριτικες,λιγοι θα ασχοληθουν με τον εν λογω τιτλο day one(στα 50-60ευρω δηλαδη) ακριβως μιας και δεν ειναι και πολυ mainstream αυτου του ειδους τα παιχνιδια.

Ελπιζω μονο να εχει πολυ θετικη υποδοχη για να μην το προσπερασουν οι περισσοτεροι και να το εχουν εστω στα υποψην τους για price drop. Προσωπικα θα περιμενω να βγει το τελικο παιχνιδι πρωτα και θα προσπερασω το demo,μιας και εχω δει τα προηγουμενα gameplay trailer με τι εχουν να κανουν.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Πόση ώρα είναι το demo; Κανα τέταρτο;
    Αναλογα τις επιλογες και την ερευνα που θα κανεις.Εγω νομιζω εκανα παραπανω απο 15 την πρωτη φορα!

25. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

Leon_DiZ (25-04-2018)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τερμάτισα κι εγώ το ντέμο, από τις επιλογές μου (εξερεύνησα όλα τα clues) κατέληξα μετρώντας από πάνω προς τα κάτω στο 3ο ending.

Επειδή με απατά η μνήμη μου, αν μπορείτε δώστε μια χείρα βοηθείας:

Όταν παρουσίαζαν το PS4 το 2013, τότε που γίνονταν οι επίσημες παρουσιάσεις αρχές 2013 (από την ίδια τη Sony) και στην Ε3 2013........θυμάστε που είχαμε δει ένα Tech showcase του PS4, με ένα real-time sequence που έδειχνε έναν "μάγο" και ιδιαίτερα το απίστευτο πρόσωπό του (συν πολλά άλλα εφφέ) ;

Επίσης, θυμάστε το ντέμο με την Kara; Πολύ αρχικό (παλιό) ντέμο;

Αυτό που δεν θυμάμαι είναι: ρε παιδιά τα showcase αυτά ήταν της Quantic Dream;
    Θέλω να πω, όλα αυτά που είχαμε δει ήταν απόρροια της τεχνογνωσίας της ομάδας και το πόσο καλά (θα) τα καταφέρνει στο (νέο για τότε και επερχόμενο) hardware του PS4;

Διότι αν όντως θυμάμαι καλά, σόρρυ αλλά από tech μεριάς το graphics engine που είδα στο Detroit demo = καμία σχέση. Καμία σχέση (δυστυχώς) προς το χειρότερο. Τρομερά toned-down τα γραφικά (τύφλα να έχει η ubisoft με το φιάσκο Watchdogs E3 και Watchdogs final PS4 game), δεν κάνω πλάκα.

Αν όμως θυμάμαι λάθος, τότε....ουπς, πάμε παρακάτω.

27. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (25-04-2018)

Δεν έχεις άδικο Λευτέρη και εγώ περίμενα να δω περισσότερα σε θέμα γραφικών και πέραν των φωτισμών δεν εντυπωσιάστηκα. Ειδικά αν αναλογιστούμε τι παπάδες έκανε η συγκεκριμένη εταιρία με το hardware του PS3.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

30. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

DJTaurus (26-04-2018),Leon_DiZ (26-04-2018)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Page 5 of 10 FirstFirst 123456789 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks