Λοιπον μετα απο τρελο κραξιμο που του εκανα σε οτι φορουμ κυκλοφορει μιας κ νευριασα που δεν ειχε car tunning και carreer mode , το πηρα κ εγω πριν καμια εβδομαδα.
Τις πρωτες μερες ασχοληθηκα με διπλωματα campaign κτλ και τις 2 τελευταιες με το on line κομματι του παιχνιδιου.
Τα γραφικα ειναι υπεροχα ο χειρισμος πολυ καλος κ ο ηχος επισης..
Aπιστευτο θα ελεγα σε ολους τους τομεις !
Πραγματικα χαιρεσαι να παιζεις ακομα κ με dualshock που παιζω εγω.
Ομως μετα απο λιγο το off line κοματι κατανταει βαρετο μιας κ ενω εχει αρκετο content να σε κρατησει απασχολημενο δεν εχει συνεχεια απλα stand alone αποστολες που δεν μπορεις πχ να παρεις το αμαξι ΣΟΥ κ φτιαχνοντας το να γινεσαι καλυτερος..

Ετσι μπηκα στους on line αγωνες να δω τι παιζει !

Ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι σουπερ οδηγαρα αλλα τοσα χρονια που ασχολουμε με granturismo κατι εχω μαθει κ δεν με λες κ αχρηστο
Λοιπον στο κοματι του on line κατ εμε ειναι σκετη απογοητευση.
Ξεκινας σε θεση με βαση το χρονο που εκανες στην πιστα στα προκριματικα.
Πραγμα που ειναι κ νορμαλ.
Απλα ακομα κ αν θελεις να οδηγησεις προσεχτικα παντα σε καθε αγωνα θα βρεθουν ενα δυο καμικαζι που σε κοπανανε ειτε απο πισω ειτε απο πλαι κ ετσι παιρνεις κ εσυ ποινη δευτερολεπτων για κατι που στην ουσια δεν φταις!
Και ειναι αρκετα ενοχλητικο σε σημειο να μην μπορεις να παιξεις..

Του εδωσα 2 μερες προθεσμια αλλα τελικα δεν αντεξα μιας κ υποτιθετε παιζουμε επειδη μας αρεσει κατι οχι λογω μιας καλης αναμνησης απο το παρελθον.
Και για μενα στο τελος δεν ηταν πια fun game, βεβαια ολα αυτα τα ηξερα πριν το αγορασω απλα πιστεψα οτι θα παιρνουσα χρονο στο online μερος του παιχνιδιου .
Τελικα δεν τα καταφερα, επαιξα αρκετους αγωνες , τερματισα μεχρι 5ος κ πραγματικα δεν με πειραζε η ιδεα του allways online αλλα να με χτυπανε αλλοι κ να χανω χρονο εγω δεν το αντεξα.

Σημερα το εδωσα .. με βαρια καρδια

Ελπιζω σε ενα μελλοντικο gran turismo 7 the real driving simulator (ακους Καζουνορι ?)