@Geomb
Κράνος χρώμιο ή πολύ γυαλιστερό αν δεν κάνω λάθος δίνει με έκπτωση 1000 2000 μέσω του mileage exchange, έχει και ένα με carbon σε κανονική τιμή (2000). ΟΚ, μπορεί να μην είναι το ίδιο δεν ξέρω τι ψάχνεις, αλλά εκεί από ότι φαίνεται θα γίνονται rotation διάφορα καλούδια από κράνη, στάσεις, σχέδια και special χρώματα μέχρι ειδικής κατηγορίας αυτοκίνητα. Αν δεν βρεις την steelbook λογικά κάποια στιγμή θα εμφανιστεί κάποιο χρωμέ κράνος εκεί, δεν μπορεί.

@Gazof συγχαρητήρια για το χρυσό.
Σε παρακολουθούσα ήθελα δεν ήθελα, καθώς όποιο school και να πήγαινα να κάνω, έβγαζε τον μάγο της οδήγησης πρώτο με χρυσό και αρκετά κάτω από τον απαραίτητο χρόνο. Μέχρι την προτελευταία κατηγορία νομίζω, μια χαρά την πάλευα και εγώ με τα χρυσά (πάντα πίσω από εσένα) αλλά τελικά λόγω κούρασης και περασμένης ώρας, άρχισα να τα παρατάω τα χρυσά και είπα μπας και ξεμπερδεύω για την ώρα με τα τυπικά και επιστρέφω κάποια άλλη φορά για τα χρυσά παντού. Παίζεις ακόμη με DS4 αν κατάλαβα καλά; Νόμιζα ότι είχες τσιμπήσει τιμονιέρα (και αν έχω δει καλά έχεις και κάθισμα;) και επειδή σε έχω δει να παίζεις με τιμόνι νόμιζα ότι θα έπαιζες πλέον αποκλειστικά με τέτοιο.